jklan804 發表於 2014-4-18 14:50:42

即一定要有證明先可參加?

日本專家 發表於 2014-4-25 00:29:42

jklan804 發表於 2014-4-18 14:50

大會的確咁講....點解咁問?

小力奇 發表於 2014-5-10 23:47:26

jklan804 發表於 2014-4-18 14:50

上年報名我初時UPLOAD的相可能不大清楚, 官方都要我補交, 否則取消資格

小力奇 發表於 2014-5-10 23:47:54

doracrap 發表於 2014-4-8 14:04
未敢挑戰100K, 今年試下50K

TNF 上年玩左50KM , 都幾辛苦, 如果無玩過100KM 呢個不是入門級路線
HK100 相對容易好多, 因為都係行麥徑為主

amos 發表於 2014-5-13 13:54:15

請問 TNF 50 限時多少要完成?同埋有什麼要注意? 須要帶什麼上路? 請各位指教.

doracrap 發表於 2014-5-14 14:40:12

amos 發表於 2014-5-13 13:54
請問 TNF 50 限時多少要完成?同埋有什麼要注意? 須要帶什麼上路? 請各位指教. ...

TNF 16限時小時
你可以上去官網睇下~

doracrap 發表於 2014-5-14 14:42:46

小力奇 發表於 2014-5-10 23:47
TNF 上年玩左50KM , 都幾辛苦, 如果無玩過100KM 呢個不是入門級路線
HK100 相對容易好多, 因為都係行麥徑 ...

同意呀~
我玩過HK100 同Taril walker ~
睇完條路線同時限﹐所以挑戰下 TNF 50~

jchip 發表於 2014-7-1 08:50:09

Registration today 1000

Lky413lan1115 發表於 2014-7-1 12:05:36

報左啦,十萬個期待

日本專家 發表於 2014-7-2 01:19:53

Sorry, the event you wish to register for is currently full.:L

一日就所有組別爆額

jchip 發表於 2014-7-2 05:45:10

因為得一千位,預料會早爆

colonelbruce 發表於 2014-7-2 09:45:03

我昨天18:00 左右報... full 左...

跟住過幾分又試下... 得左..

jchip 發表於 2014-11-23 17:37:38

今日終於走下鹿頸同八仙嶺兩段,八仙峯真係攞命,加上無估計咁曬,去到第二個峯無哂水,原計劃番新娘潭攞車都頂唔到

kootaktak 發表於 2014-11-28 11:07:57

昨天走大尾篤到鹿頸,近8小時.............:'(

jchip 發表於 2014-11-28 19:09:47

Cp2 限時七小時,而且要保持體力,大部分最困難路段都在八仙嶺上。

日本專家 發表於 2014-12-13 21:20:14

http://i290.photobucket.com/albums/ll267/onga001/1600%20to%201632%20CP4%20THE%20NORTH%20FACE%20100KM%2013DEC2014/IMG_1325_zps16d1ef77.jpg[/
今日去cp4同朋友打氣影了相片:1600-1630
13/dec/2014

http://s290.photobucket.com/user ... 20100KM%2013DEC2014
今天天氣好正!! 大家看來好精神!!
可惜自己報不到名...

頁: 1 [2]
查看完整版本: 2014.12.13~14 The North Face 100- Hong Kong

香港長跑網