水陸偉 發表於 2014-7-17 11:33:37

三項鐵人亞洲盃

今年又黎^^ 10月25,26 號 迪士尼玩開始報得名:call:

http://www.hongkongtriathlon.com/pricing.html

gxchen 發表於 2014-10-27 07:01:09

冇穿冇爛,順利完賽好開心!放下心頭大石!

gxchen 發表於 2014-9-10 18:09:10

終於為十月的三鐵賽進行了第一次road bike 訓練!我最後決定了在東涌的「大鐡x 」租車。租了一部意大利品牌Kuota 的碳纖維架road bike, 老細並應承了reserve 這部車給我做出賽及未來兩月訓練的戰車,比賽當日更會直接運到場地!這終於解決了我煩惱了很久的問題!

jk521 發表於 2014-10-24 08:01:09

我係老人組1017, 到時打個招呼啦, 各位ching

jk521 發表於 2014-7-22 12:33:19

我都玩 ! 第一次 !

gxchen 發表於 2014-7-30 06:53:06

我都報咗!最擔心單車部分!請問有冇師兄是打算租車?有冇心得分享!

謝謝!

jk521 發表於 2014-8-30 16:21:00

我係初哥, 6月先買部二手 舊 GIANT TCR來學踩,
大會好似有租車公司, 不過唔知點計 . 最好早啲問吓 !   

felixcat 發表於 2014-8-30 23:43:21

有冇人想玩接力呀,想玩單車或同埋跑步。

jk521 發表於 2014-9-10 18:44:54

gxchen 發表於 2014-9-10 18:09
終於為十月的三鐵賽進行了第一次road bike 訓練!我最後決定了在東涌的「大鐡x 」租車。租了一部意大利品牌 ...

恭喜CHING 有專車用. 可以平時練習時做埋 BIKE FITTING !

水陸偉 發表於 2014-9-16 17:27:47

還有一個月時間要操多d車操熟去:)

jk521 發表於 2014-10-27 08:04:41

我都好彩完成到.
游左500米就抽筋. 抽住筋完成, 慢踩單車, 跑步 !
頁: [1]
查看完整版本: 三項鐵人亞洲盃

香港長跑網