wlau 發表於 2014-10-29 17:08:06

2015.02.15 第23屆沖繩馬拉松

2015 年 2 月15 日 上午九點起跑..

報名日期 2014年11月1日 星期六開始報名

http://www.okinawa-marathon.com/

網上報名
http://www.sportsentry.ne.jp/event/t/44664

http://runnet.jp/entry/runtes/user/pc/competitionDetailAction.do?raceId=100635&div=1

Qill1025 發表於 2015-2-4 18:10:55

Hi All, just FYI, I just send them e-mail and check, in case we really cannot get the mail notice before go to Okinawa, it still okay, just go to the Venue and they can re-issue the number card notice.

they will ask you to provide name and birthday.

currypigpig 發表於 2014-10-29 17:46:12

有無人會報呀?
未去過, 又唔識渣車....驚交通不便

wlau 發表於 2014-10-29 22:18:52

currypigpig 發表於 2014-10-29 17:46
有無人會報呀?

師姐, 你又想玩啊? 我識班台灣FRIEND 組團玩, 有男有女.. 可以JOIN 佢地既GROUP 約埋一齊PLAN

Koma_rider 發表於 2014-10-30 10:02:26

其實旅費大約要預多少...{:27_2300:}

jam13579 發表於 2014-10-30 10:20:24

currypigpig 發表於 2014-10-29 17:46
有無人會報呀?

フルマラソン:午前9時スタート、午後3時15分フィニッシュ

咁得意既, 完成時間限定5小時15分鐘, 咁零丁既~:lol

currypigpig 發表於 2014-10-30 10:31:15

jam13579 發表於 2014-10-30 10:20

咁得意既, 完成時間限定5小時15分鐘, 咁 ...

9至3:15 , 唔係6小時15分中咩?

currypigpig 發表於 2014-10-30 10:38:24

wlau 發表於 2014-10-29 22:18
師姐, 你又想玩啊? 我識班台灣FRIEND 組團玩, 有男有女.. 可以JOIN 佢地既GROUP 約埋一齊PLAN
...

想架, 但有無香港女仔呀?
可以一齊SHARE ROOM.

Kanes 發表於 2014-10-30 11:16:09

currypigpig 發表於 2014-10-30 10:38
想架, 但有無香港女仔呀?
可以一齊SHARE ROOM.

師姐可以和你share, 有興趣報:)

currypigpig 發表於 2014-10-30 11:20:05

Kanes 發表於 2014-10-30 11:16
師姐可以和你share, 有興趣報

我pm左你呀, pls check, thanks!

jam13579 發表於 2014-10-30 11:32:51

係喎:'(....但都係咁零丁....:o

小叻 發表於 2014-10-30 12:35:56

jam13579 發表於 2014-10-30 11:32
係喎....但都係咁零丁....

而且唔易跑, 上落鈄比那霸馬多, 39K都仲要上鈄...

wlau 發表於 2014-10-30 12:41:59

你當佢六小時.. 15 分鐘係俾果D 較後出發既人有番個公平時間... 因為有時去到START LINE 都要十幾分鐘.

luhui 發表於 2014-10-30 14:05:57

撞京都馬....

currypigpig 發表於 2014-10-30 14:14:48

小叻 發表於 2014-10-30 12:35
而且唔易跑, 上落鈄比那霸馬多, 39K都仲要上鈄...

小叻師姐,請問住邊區/酒店比較方便呢?

小叻 發表於 2014-10-30 17:45:35

currypigpig 發表於 2014-10-30 14:14
小叻師姐,請問住邊區/酒店比較方便呢?

我上次跟團, 有人安排好晒行程, 入住Hotel Coco Resort, 要15分鐘以上車程. 我認識有一位DANNY師兄是上年自由行, 可以問問他!

currypigpig 發表於 2014-10-30 20:03:52

小叻 發表於 2014-10-30 17:45
我上次跟團, 有人安排好晒行程, 入住Hotel Coco Resort, 要15分鐘以上車程. 我認識有一位DANNY師兄是上年 ...

thanks小叻師姐.

currypigpig 發表於 2014-10-31 23:25:29

報左名了, 請問有無師兄/師姐都join?
現有2女:D

ycasiu 發表於 2014-11-1 08:25:08

報左!我順便一家四口去旅行!:lol

currypigpig 發表於 2014-11-1 09:05:24

ycasiu 發表於 2014-11-1 08:25
報左!我順便一家四口去旅行!

師兄book左酒店未? 我仲睇緊邊間近呀, 但好似最近都成半小時先去到

ycasiu 發表於 2014-11-1 14:09:11

currypigpig 發表於 2014-11-1 09:05
師兄book左酒店未? 我仲睇緊邊間近呀, 但好似最近都成半小時先去到

師姐我Book左Tokyo Dai-ichi Hotel Okinawa Grand Mer Resort
我跑個時,兩隻馬騮仔會係酒店陪媽咪
不過我都租埋車
頁: [1] 2 3
查看完整版本: 2015.02.15 第23屆沖繩馬拉松

香港長跑網