awolswat 發表於 2015-11-22 18:29:22

2015.11.22 大新LoveLove Run 2015(大王爺廟)

https://flic.kr/s/aHskpEZznA

今日天氣好, 好似八九月咁熱! 各跑手都大汗淋漓!
由於時間有限, 只影了半小時! 影唔到請見諒!

大會安排仍有進步空間.

porpor 發表於 2015-11-22 18:32:12

真係大把空間,唉!!真失敗

bunbun 發表於 2015-11-22 20:24:48

thank you!

Hennatalk 發表於 2015-11-23 00:05:47

辛苦晒!:)我和我朋友的相都給找到了,影得很清楚。THX

craig 發表於 2015-11-23 00:18:52

thanks for sharing!

mooon 發表於 2015-11-23 00:46:52

多謝你! 好靚呀D相!! 今日天氣熱, 辛苦晒~~

jnlaw 發表於 2015-11-23 10:15:51

辛苦哂! 曬到咁都仲影得咁好處

alexkwcheung 發表於 2015-11-23 10:24:42

多謝師兄!辛苦晒!

ktluk 發表於 2015-11-23 12:41:26

謝謝師兄

florasiu 發表於 2015-11-23 12:54:50

辛苦晒! :victory:

mooon 發表於 2015-11-23 13:47:16

mooon 發表於 2015-11-23 00:46
多謝你! 好靚呀D相!! 今日天氣熱, 辛苦晒~~

btw, 我冇乜 o係 度出post, 唔知 o係 度講係咪適當, 如有不當, 請版主刪 post...

搵到幅相, 想起我一見有人影相, 就從後標左去一位師兄隔離, 影完又褪番去佢後面 XD

跟住呢位C兄跑, 跟左幾K. 佢好順, 又均速, 不快不慢, o岩 晒我速度, 但...可惜我又衰, 唔聽話 (以前有師兄指教過, 賽事中搵個人跟住跑, 但唔好俾佢知) , 跟車太貼, 可能我d呼吸聲又大, 呢位c兄可能感到壓迫, 唔鐘意. 轉入一單車徑定跑步徑時, 佢突然彈開左 去左我後面, 我繼續向前跑, 就冇得再跟住呢位C兄喇~

我跟緊呢位C兄時幻想, 如果我跟到佢番終點, 我一定會開聲多謝佢. 可惜啦~

希望我當時冇影響到佢而令佢跑得唔好. 多謝呢位C兄. 佢著長跑網衫 o既 .

Hennatalk 發表於 2015-11-23 19:05:21

mooon 發表於 2015-11-23 13:47
btw, 我冇乜 o係 度出post, 唔知 o係 度講係咪適當, 如有不當, 請版主刪 post...

搵到幅相, 想起我一見 ...

個人意見啦。跟別人跑,打亂的是自己的跑速。就算遇上大家差不多的跑友,也只需望住佢跑便可啦!如此貼身後隨,我想是用別人擋風,相信在競賽時或體力透支時才用,比較適合。
那位師兄未必不喜歡別人跟隨,反而他可能以為自己阻你超前,所以讓你先過。

qaz.201309 發表於 2015-11-23 23:27:10

Thanks for sharing!!!

mooon 發表於 2015-11-24 10:34:13

Hennatalk 發表於 2015-11-23 19:05
個人意見啦。跟別人跑,打亂的是自己的跑速。就算遇上大家差不多的跑友,也只需望住佢跑便可啦!如此貼身 ...

嗯~ 多謝師兄指教. :)
頁: [1]
查看完整版本: 2015.11.22 大新LoveLove Run 2015(大王爺廟)

香港長跑網