bunbun 發表於 2016-1-19 20:14:44

[2016.03.20] 多啦A夢跑香港站

多啦A夢跑香港站

【香港都有Doraemon Run?係真唔係呀?】

根據可靠消息,多啦A夢跑到嚟香港喇! Doraemon Run嚟緊三月喺香港舉行,活動同報名詳情,密切留意我哋日後公佈,小編自己都想跑埋一份呀!!!

https://www.facebook.com/hksport ... 739/?type=3&theater

leevilla 發表於 2016-1-20 15:49:42

好喎.但3月攪而家1月尾都未有詳情..真唔真呀..

stwilson 發表於 2016-1-21 02:47:29

好似有意思

dannyktf 發表於 2016-1-21 15:41:43

:victory::victory::victory:

bunbun 發表於 2016-1-21 21:01:46

【多啦A夢跑香港站 ,珍珠都冇咁真!】
小編又收到風,Doraemon Run將會喺3月20日,西九龍海濱長廊舉行,仲即將接受報名!大家mark定日子,tag定啲朋友,一齊密切留意報名日期喇!

chris11 發表於 2016-1-21 22:55:57

必報

yuenlt 發表於 2016-1-21 23:57:09

已經報左同日曲奇跑...唉...

terrylkc 發表於 2016-1-22 09:48:58

【你睇,叮噹嚟喇!】據e-zone報導,香港「多啦A夢跑」今日開始接受網上報名!
名額8,000人,報名費$350,賽事分2km同4km,3月20日就會喺西九海濱長廊舉行,登入 www.hkdoraemonrun.com 就可以報名! 就算網上報唔到,據報仲有即場、郵寄、傳真三個報名方法,詳情就留意返官方公布啦!

https://www.facebook.com/fitz.hk/posts/942131469197331

14372528 發表於 2016-1-22 10:07:31

官網持續死機中

eric798 發表於 2016-1-22 10:13:42

[賽事] Doraemon Run in HK

日期:2016年3月20日
活動時間:早上0750至傍晚1800
項目:個人4公里賽/2 公里繽紛組賽
報名費用:$350(活動部分收益扣除成本後將撥捐香港天使綜合症基金會)
設網上報名、郵寄、傳真或電郵,以及即場報名
即埸報名安排:
於2月1日至29日逢星期六、日及公眾假期,於MCP 新都城中心 2 期 L1 商場大堂到「Doraemon Run 2016」報名處,即埸填妥報名表格,連同銀行存根或劃線支票(抬頭:運動版圖有限公司),經工作人員核實後即可。
當中首500名報名者可額外獲贈MCP新都城中心限定 Doraemon Run 2016 紀念品一份。

官方網址:http://www.hkdoraemonrun.com/

可惜當日小弟身在台北出賽,冇得玩!

beyondcool 發表於 2016-1-22 10:14:12

件衫唔同台灣個件既!!! :(

shogikin 發表於 2016-1-22 12:21:15

收到風 (未必可靠) , 今午3:00 網上開始報名

waterboy 發表於 2016-1-22 13:41:35

好貴:Q

雖然話有慈善成份, 但佢寫【活動部分收益扣除成本】,實在有唔清唔楚的感覺

terrylkc 發表於 2016-1-22 14:27:08

3:00 有得報啦, 有興趣要留意

利申: $350 太貴了, 不會 join

興記J-run 發表於 2016-1-22 14:40:50

慈善...貴D都值得!

se630 發表於 2016-1-22 15:02:32

哈。。。。
網頁死機

Okatunsama 發表於 2016-1-22 15:19:10

同渣打一樣級數:'(

Okatunsama 發表於 2016-1-22 18:07:47

Okatunsama 發表於 2016-1-22 15:19
同渣打一樣級數

用左一個鐘, 狂按F5, 終於報左, 轉眼已滿, 重快過SXGX RUN:funk:

ktluk 發表於 2016-1-22 19:06:34

個人覺得二月一日,親身報名會有位

Pawda 發表於 2016-1-23 12:53:07

網上報名名額已滿..............有咩特點令到呢個比賽唔受歡迎?
頁: [1] 2
查看完整版本: [2016.03.20] 多啦A夢跑香港站

香港長跑網