tsaugary 發表於 2016-4-19 22:46:25

2016.5.29 Let's run x Angry Bird

http://letsrun.nmplus.hk/angrybirds2016/2016/04/05/活動詳情/

活動詳情
活動日期:2016年5月29日 (星期日)

活動時間:早上10時至下午5時
*活動分為嘉年華及3公里跑步活動,各參加者可挑戰場內將多個攤位遊戲贏取豐富禮品。

活動地點:沙田科學園方院

比賽時間:11:00am / 12:00pm / 1:00pm (參加者可自行選擇比賽時段)

路程:3公里 (非競賽)

報名費:

個人組: HK$380(13歲或以上人士參加)
親子組: HK$700(1名18歲或以上家長或監護人同1名12歲或以下小童參加)
*每位報名的參加者可獲得嘉年華遊戲券一張,每張遊戲券內附3個遊戲機會

紀念品

所有參加者可獲贈活動紀念跑衣一件

TEE_R TEE_W

*個人組及親子組之成人將獲發紅色紀念跑衣,而小童則會獲發白色紀念跑衣

所有完成3公里跑步活動的參加者可獲贈紀念獎牌一個

LRAG Medal_v2

活動紀念跑衣尺碼表
螢幕快照 2016-04-09 下午12.59.16

螢幕快照 2016-04-09 下午12.48.20

*尺碼僅供參考,大會並不會保證能提供參賽者所預定的跑衣尺碼,所選擇尺碼將視乎存貨量而作適當分配。
如報名時於系統未能選擇某尺碼,則表示該尺碼已沒有存貨。

tsaugary 發表於 2016-4-19 22:47:25

明呃錢的賽事!但我相信大把人會上釣!

porpor 發表於 2016-4-20 00:09:44

多謝分享

處之泰然 發表於 2016-4-20 08:34:56

經上一次叮噹跑的不快經驗,這類賽事不會再參加.

tsaugary 發表於 2016-4-20 08:52:31

處之泰然 發表於 2016-4-20 08:34
經上一次叮噹跑的不快經驗,這類賽事不會再參加.

正確選擇!

hiuchung406 發表於 2016-4-20 09:07:24

其實冇話呃唔呃既,啱咪玩,唔啱咪唔赧囉。

tsaugary 發表於 2016-4-20 09:24:20

hiuchung406 發表於 2016-4-20 09:07
其實冇話呃唔呃既,啱咪玩,唔啱咪唔赧囉。

但呢啲賽事好多時吹到好大!等大家好有期望,但結果係搞到一團糟!:(

macuLam 發表於 2016-4-20 09:56:32

呢D賽事, 得啖笑...只係用跑黎包裝一下咁

craig 發表於 2016-4-20 10:47:41

多謝分享

awolswat 發表於 2016-4-20 13:37:48

3公里 個人組: HK$380 !! 使唔使咁貴呀!!:@:@
現在乜都可以攪比賽!! 如果攪Gundam, 我相信一定好精彩! 件跑Tee一定正! 團結!

tsaugary 發表於 2016-4-20 14:21:04

awolswat 發表於 2016-4-20 13:37
3公里 個人組: HK$380 !! 使唔使咁貴呀!!
現在乜都可以攪比賽!! 如果攪Gundam, 我相信一定好精彩! 件跑 ...

Ching你堅搞笑!團結!

cwl820115 發表於 2016-4-20 17:03:45

有無龍珠跑....我都會中計....哈哈

ectony 發表於 2016-4-20 17:20:01

香港搞多咁多場 fun run, 冇一場係 smooth / 大家覺得抵玩嘅... 尤其同外國相比下,就會覺得香港嘅擺明呃錢... :Q

tsaugary 發表於 2016-4-20 17:41:38

不如搞返場Hello Kitty x Melody Run,很肯定大把女參加!:P

ckycat 發表於 2016-4-20 20:47:56

善款捐「希望種子籃球亞洲」
其網頁稱
希望種子籃球亞洲 於2012年10月正式成立
本會恆常運作及營運活動主要支出上,均由 英皇慈善基金 贊助,:o
天水圍社區籃球學校訓練課程所得之收益均全數運用於深水埗社區籃球學員之訓練及戶外活動支出用.
有關社會各界人仕之熱心捐贈
在此感謝社會各界熱心人仕的物資支持, 所得之物資均轉贈予基層家庭之小童、青少年及內地山區學校之學生, 物資捐贈活動將與社區組織協會一同舉辦.

呢個人 相當有厭疑~~~

chris11 發表於 2016-4-24 19:17:53

同叮噹跑一樣咁呃錢
頁: [1]
查看完整版本: 2016.5.29 Let's run x Angry Bird

香港長跑網