上水馬王 發表於 2009-3-12 18:00:55

謝謝CK兄為我開的生日post!hjhjD094hjhj
謝謝CC姐!hjhjD102hjhj
謝謝cookie師姐!大家咁話,一齊努力!hgj091ghjghj
謝謝Sue師姐,釘橋飛咪乜廚!hjhjD095hjhj
謝謝平兄,今日無得慶祝呀,要自隊百幾下掌上壓!hjhjD127hjhj
謝謝Ken兄!hjhjD116hjhj
謝謝NC姐,長跑長友,大家咁話!hjhjD098hjhj
謝謝瘋狂兄!hjhjD106hjhj
謝謝runrun師姐,大家咁話,黎緊賽事齊齊創佳績!hjhj04318hjhj
謝謝Stan兄,昨晚跟你操練得很愉快,亦能完成所有功課,當慶祝左架勒!hjhjD089hjhj
謝謝速行兄,長跑長友,又多對跑鞋著,正呀!hjhjD119hjhj
謝謝雪花師姐,長跑長友,大家咁話!ng49hgh
謝謝皇上恩典,大家一齊進步 & 快樂!ng1hgh
謝謝亮兄,長跑長友!ng49hgh
謝謝七兄,希望可以盡快追到你!ng19hgh
謝謝慢子兄,謝謝你創立長跑網,令小弟可以晌呢度跟各位同渡生日!ng10hgh
謝謝Alex,感冒好番未?星期五邪神班見!hjhjD134hjhj
謝謝雅茂兄,小弟而家收緊身,承你貴言先!ng8hgh
謝謝堅堅,好高興認識你呢位funny guy!ng4hgh
謝謝CU兄,長跑長友,大家咁話!ngD176hgh

711MF 發表於 2009-3-12 18:11:47

上水馬王 發表於 2009-3-12 18:25:25

原帖由 711MF 於 2009-3-12 18:11 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif
睇完就算啦唔好咁多人睇..

七兄好謙....上次其實只係衝幾十米,如果計短跑我可能會快少少,不過長跑講耐力,你當然係我學習對象

哈哈.....小弟而家跑10K連45分鐘都未掂到呢jklkjljkljk" />" />

Harvey 發表於 2009-3-12 21:50:38

馬王兄,祝生日快樂! 明日在快活谷再一展馬玊本色:lol

ar125 發表於 2009-3-12 22:10:36

馬王師兄,祝生日快樂!越跑越勁!hjhjD104hjhj

Alfred 發表於 2009-3-12 22:19:49

馬王兄,祝生日快樂!

B 發表於 2009-3-12 23:00:58

馬王師兄~ 生日快樂呀~ 祝你場場 pb~ 長跑長有~ :loveliness:

神童威威 發表於 2009-3-12 23:12:44

馬王兄,生日快樂!做得"馬王"就要場場比賽博到盡喇!:loveliness:

Mr.Bus 發表於 2009-3-12 23:44:50

馬王兄生日快樂
長跑長有hjhj01218hjhj

Gary-Kwan 發表於 2009-3-12 23:55:28

hjhj01218hjhj祝上水馬王 CHING 生日快樂! hjhj01218hjhj
                                 hgonion_icon_091ghgh

艾莉絲•韋 發表於 2009-3-13 00:16:06

馬王 CHING 生日快樂 ~~hjhjD146hjhj

water_ho8538 發表於 2009-3-13 00:17:06

祝馬c hing,馬到功成,生日快樂,長跑長友!

邪神 發表於 2009-3-13 00:57:33

恭敬你又大一年啦......

距離升組日子又近一步.......

哈哈!生日快樂,星期五俾你加量練餐勁的..........

sleung2002hk 發表於 2009-3-13 01:19:32

恭喜馬王兄生日快樂~~年紀都唔細~幾時成家立室先~嘻嘻

取水王長毛 發表於 2009-3-13 01:28:29

祝馬兄
生日快樂

上水馬王 發表於 2009-3-13 12:45:49

謝謝Harvey兄,今晚齊齊拍住上啦!lkjkljkljkl
謝謝ar125師兄,大家咁話,一齊再跑快d!fgyhgjm
謝謝Alfred兄,你住大埔咁近,得閒過黎北區衝圈!hgkjjhlkjl
謝謝BHa兄,長跑長友!ghjghkjhk
謝謝神童兄,下個星期一練習同你一齊去盡佢!jkljkljkljk
謝謝Bus師兄,長跑長友呀!gjhfghftgh
謝謝Gary兄,多d出黎約跑啦!yuytjhgjn
謝謝Iris師姐,長跑長友!ghjgfvhfgjgf
謝謝Water兄,長跑長友!hgjugyyytu
謝謝邪神兄,好高興認識到你,你果團火唔多唔少都感染到小弟...不過pls今晚唔好咁甘gfuhguhgiuy
謝謝梁兄,咁公開問人地呢d問既架?面紅了...hjkhjkhjkhbnmj
謝謝長毛師兄,上次邪神班都沒機會跟你打個招呼,今晚拍住跑吧!kjlkjliuohui

peter6565652003 發表於 2009-3-22 23:20:39

馬王兄,補祝生日快樂,櫻桃街足球比賽入多D靚波啦...(不過你係A隊,小弟係B隊喎.....)

pwong5618 發表於 2009-3-22 23:41:32

馬王:

Happy Birthday !Happy Birthday !

hjhj01218hjhj hjhj01218hjhj hjhj01218hjhj hjhj01218hjhj hjhj01218hjhj hjhj01218hjhj

叮叮噹 發表於 2009-3-22 23:52:23

原帖由 sleung2002hk 於 2009-3-13 01:19 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif
恭喜馬王兄生日快樂~~年紀都唔細~幾時成家立室先~嘻嘻

x2, 有口話人.........

馬王原來後Wong Sir一天生日, 補番先
祝你長跑長有, 身體健康, 心想事成, 開開心心.

billy_yau 發表於 2009-3-22 23:56:56

我都祝馬王兄福如東海,壽比南山, 長跑長友......:lol
頁: 1 [2] 3
查看完整版本: 上水馬王 CHING 生日快樂!

香港長跑網