上水馬王 發表於 2009-3-21 07:13:00

今次終於book到了,不過時間好早(8:00-9:30am),大家當去返工或比賽吧:L

日期:4月19日(星期日)
時間:8:00-9:30am
地點:櫻桃街公園 -- 人造草地足球場

d場真係唔易book,想book多一節都無,今次係長跑網第一次足球大會,請各位多多捧場!

上水馬王 發表於 2009-3-21 07:14:37

kopo兄踢完波可以番church:lol

迪迪仔 發表於 2009-3-21 07:34:27

原帖由 上水馬王 於 2009-3-21 07:13 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif
今次終於book到了,不過時間好早(8:00-9:30am),大家當去返工或比賽吧:L

d場真係唔易book,想book多一節都無,今次係長跑網 ...

師兄好強啊hghface8gyhg
除左要早起身外,其實踢早場都有好處架,就係唔使咁晒囉.hghface32gyhg

慢子 Wilson 發表於 2009-3-21 09:43:13

原帖由 上水馬王 於 2009-3-21 07:13 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif

d場真係唔易book,想book多一節都無,今次係長跑網 ...

謝謝馬王兄, hjhjD106hjhj 小弟必到。

如有需要各 ching 可將手電no. pm 給小弟. Thank you.ng48hgh

stanwong 發表於 2009-3-21 09:44:04

d場真係唔易book,想book多一節都無,今次係長跑網 ... 馬王兄好野!hjkjhlkuiol
熱切期待呢場大戰!ghfghfjgf

TerrySze 發表於 2009-3-21 12:43:49

thanks 上水馬王 !!! WELL DONE!!
大家自己加名上去到唔到 !....歡迎啦啦隊 !

地點:櫻桃街公園 -- 人造草地足球場 <--- E個場應該係仿真草,可穿釘鞋,白飯魚都ok.

A隊
1.loudspeaker (我打左閘)
2.stanwong (我打右閘)
3.Kopo
4.細明哥
5.TNT
6.上水馬王 (乜野位置都得,守龍就.....大家輪住黎啦)
7.laputa99(乜野位置都唔得, 就算傾茶倒水都可以)

後備
8.長毛
9. kc@ruby (清道夫 )
10.nchben
11.
12.

B隊
1.大圍新跑手
2.TerrySze (右翼) <----- 到 !!
3.batigoal (中場)
4.李奧 (右閘)
5.慢子(左翼)
6.Alex (中堅)
7.神童威威(位置冇所謂)

後備
8.xo523
9.瘋狂坦克車 (前鋒)
10.peter6565652003
11.
12.

李奧 發表於 2009-3-21 12:52:57

馬王兄謝謝, 辛苦你了, 小弟當日務必捧場!!!

ng48hgh ng48hgh ng48hgh

上水馬王 發表於 2009-3-21 13:01:50

A隊
3.Kopo
4.細明哥
5.TNT
6.上水馬王 (乜野位置都得,守龍就.....大家輪住黎啦)<----- 到 !!
7.laputa99(乜野位置都唔得, 就算傾茶倒水都可以)

後備
8.長毛
10.nchben
11.
12.

B隊
1.大圍新跑手
4.李奧 (右閘)
5.慢子(左翼)
6.Alex (中堅)

後備
8.xo523
11.
12.

大圍新跑手 發表於 2009-3-21 13:17:57

A隊
3.Kopo
4.細明哥
5.TNT
6.上水馬王 (乜野位置都得,守龍就.....大家輪住黎啦)<----- 到 !!

後備
8.長毛
10.nchben
11.
12.

B隊
1.大圍新跑手         <----- 到 !!

4.李奧 (右閘)
5.慢子(左翼)
6.Alex (中堅)

後備
8.xo523
11.
12.

馬王果然好野.....THANKS

李奧 發表於 2009-3-21 13:19:48

A隊
3.Kopo
4.細明哥
5.TNT
6.上水馬王 (乜野位置都得,守龍就.....大家輪住黎啦) <----- 到 !!

後備
8.長毛
10.nchben
11.
12.

B隊

4.李奧 (右閘) <----- 到 !!
5.慢子(左翼)
6.Alex (中堅)

後備
8.xo523
11.
12.

馬王果然好野.....THANKS
x2

上水馬王 發表於 2009-3-21 13:34:45

由於呢類仿真草場,每日都有人灑水(可能早午晚?),場地一濕就好容易跣,小弟唔建議師兄們著白飯魚或石地膠boot落場

約兩年前,小弟隊波入東涌踢,踢6:30pm果節,果個場一到6點後就會灑水,每次我地去到踢時個濕永遠都係濕的
點知有位隊友比賽中段因為欄截對手而跣底左,當時佢係著踢石地場個種平底boot的,搞到左腳的筋腱,以後都踢唔番波

以小弟呢幾年的踢波經驗,踢仿真草既話,著短膠釘果種boot就適合,地濕都唔怕,呢類boot仲可以晌地毽地上面踢都得,踢真草場都勉強可以(我少踢),一boot三用。如果大家打算keep住踢波的話,可以買番一對,三百多元有一對。

神童威威 發表於 2009-3-21 15:16:30

唔好意思呀!當日個段時間要參加競步比賽(8:20-8:40am.),所以來唔到喇!真係好可惜:'( :'( :'(
唯有寄望下一場波啦!(到時可唔可以做番正選嫁?:o )

Kc@ruby 發表於 2009-3-21 16:20:07

A隊
3.Kopo
4.細明哥
5.TNT
6.上水馬王 (乜野位置都得,守龍就.....大家輪住黎啦) <----- 到 !!

後備
8.長毛
9. kc@ruby (清道夫 )<----- 到 !!
10.nchben
11.
12.

B隊

4.李奧 (右閘) <----- 到 !!
5.慢子(左翼)
6.Alex (中堅)

後備
8.xo523
11.
12.

馬王好野.....THANKS

loudspeaker 發表於 2009-3-21 19:01:39

我到呀, 有無 ching 幫我加上去, 用唔到人工智能
我部 pc 中左毒 , 可以 copy 但用唔到 paste 功能,:L

o個日我" 到 " 呀:handshake

loudspeaker 發表於 2009-3-21 19:07:21

原帖由 上水馬王 於 2009-3-21 13:34 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif
由於呢類仿真草場,每日都有人灑水(可能早午晚?),場地一濕就好容易跣,小弟唔建議師兄們著白飯魚或石地膠boot落場

約兩年前,小弟隊波入東涌踢,踢6:30pm果節,果個場一到6點後就會灑水,每次我地去到踢時個濕永 ...

短釘人造草都可以 , o個日踢 4 号定 5 號波 ?
如果 4 號我有 2 個可以踢得下 , 5 号我得一个 goma,
太硬唔係咁好踢 , :L

Alfred 發表於 2009-3-21 19:29:11

A隊

1. loudspeaker (我打左閘) <----- 到 !!
2. stanwong (我打右閘)
3. Kopo 4. 細明哥
5. TNT
6. 上水馬王 (乜野位置都得,守龍就.....大家輪住黎啦) <----- 到 !!
7. laputa99(乜野位置都唔得, 就算傾茶倒水都可以)

後備

8. 長毛
9. kc@ruby (清道夫 )<----- 到 !!
10.nchben
11.
12.

B隊

1. 大圍新跑手 <----- 到 !!
2. TerrySze (右翼) <----- 到 !!
3. batigoal (中場)
4. 李奧 (右閘) <----- 到 !!
5. 慢子(左翼)
6. Alex (中堅)
7. 神童威威(位置冇所謂)

後備

8. xo523
9. 瘋狂坦克車 (前鋒)
11.
12.

上水馬王 發表於 2009-3-21 20:23:47

原帖由 loudspeaker 於 2009-3-21 19:07 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif

短釘人造草都可以 , o個日踢 4 号定 5 號波 ?
如果 4 號我有 2 個可以踢得下 , 5 号我得一个 goma,
太硬唔係咁好踢 , :L

踢5號波啦!我屋企都有波既,唔洗擔心:loveliness:

上水馬王 發表於 2009-3-21 20:25:33

原帖由 神童威威 於 2009-3-21 15:16 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif
唔好意思呀!當日個段時間要參加競步比賽(8:20-8:40am.),所以來唔到喇!真係好可惜:'( :'( :'(
唯有寄望下一場波啦!(到時可唔可以做番正選嫁?:o )

無問題,下次一定預埋你:victory:

上水馬王 發表於 2009-3-21 20:26:09

Alfred黎唔黎踢波?:loveliness:

Kc@ruby 發表於 2009-3-21 20:59:55

依個 7 人場應該用4 號波好D
頁: 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 20 21 22 23
查看完整版本: 4月19日(Sunday)早上8點約踢波 (P14 連地圖) --誠徵有興趣的朋友

香港長跑網