齋老味 發表於 2009-11-3 15:35:34

斧山道運動場

各 ching/ctse
想問平時六點至七點多唔多人跑架?
locker 係咪要自己帶鎖?
有足球活動會封左 1-5 線
咁咪好鬼迫??

狗哥 發表於 2009-11-3 15:54:14

原帖由 齋老味 於 2009-11-3 15:35 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif
各 ching/ctse
想問平時六點至七點多唔多人跑架?
locker 係咪要自己帶鎖?
有足球活動會封左 1-5 線
咁咪好鬼迫??

hi ching~
1. 印像6-7時段尚叫ok(因好少咁早到),但平日7點後就開始人山人海啦fgftk_13fgfg
2. 更衣室入面既locker有密碼鎖,外面既locker就要用自備鎖。(不過安全起見更衣室入面都"搭"返把自己鎖好d)fgftk_40fgfg
3. 足球活動時雖然叫咪話唔好跑1-5線,但無人會理,照跑可也fgftk_21fgfg

齋老味 發表於 2009-11-3 16:12:48

原帖由 狗哥 於 2009-11-3 15:54 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif
hi ching~
1. 印像6-7時段尚叫ok(因好少咁早到),但平日7點後就開始人山人海啦fgftk_13fgfg
2. 更衣室入面既locker有密碼鎖,外面既locker就要用自備鎖。(不過安全起見更衣室入面都"搭"返把自己鎖好d)fgftk_40fgfg
3. 足球活動時雖然叫咪話唔好跑1-5線,但無人會理,照跑可也fgftk_21fgfg

Thanks 狗哥!
去買返把鎖先............trtfdrtyrt

齋老味 發表於 2009-11-18 11:40:10

前日星期一返左工去斧山道跑
未夠六點已經有好多人跑緊
個個跑手都唔怕凍...... 贊!
跑運動場果然好過跑街
比跑GYM既跑機更好
突破左小弟之前既龜速
55:43 就跑左第八線 20個圈
雖然對好多 ching/ctse 黎講係濕濕碎
但係我覺得已經跑得好快............jkjk1_28jkjk

=chairman= 發表於 2009-11-19 00:48:22

ching 繼續努力!:victory:
頁: [1]
查看完整版本: 斧山道運動場

香港長跑網