kopo1128 發表於 2010-3-22 15:45:40

國泰航班播星期二檔案 (三項鐵人)

在國泰班機上有播星期二檔案有關三項鐵人的一集, 有jason同ginny的訪問. 現在愈來愈懶的現況下, 翻看完好似打了一野強心針, 有點重新振作的感覺!!

另外, jason同ginny 玩三項已經世界出名了!!!:lol

原帖由 kopo1128 於 2010-3-22 15:45 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif
在國泰班機上有播星期二檔案有關三項鐵人的一集, 有jason同ginny的訪問. 現在愈來愈懶的現況下, 翻看完好似打了一野強心針, 有點重新振作的感覺!!

另外, jason同ginny 玩三項已經世界出名了!!!:lol

Congra!~fyfgy

gforce 發表於 2010-3-22 23:16:05

唔好玩我啦ching:funk: :funk:
其實我平時好低調架:$

ginnywong 發表於 2010-3-23 11:26:31

原帖由 kopo1128 於 2010-3-22 15:45 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif

唔好玩我地啦:loveliness:

其實最緊要希望呢個節目可以令多d人認識三項鐵人, 同做多d運動

georgemiu 發表於 2010-3-23 12:06:20

應得戈!起碼係我的偶像:victory:

SantoriniIsland 發表於 2010-3-23 13:00:20

I was surprised to watch the same programme on CX's flight last week and saw Jason, Ginny, Kenny and his family.It was very encouraging because the flight was full and long.:)

kopo1128 發表於 2010-3-23 14:36:11

jason & ginny, 不過你地真係好似變左三項鐵人的代言人. d人知我開始玩三項, 就會問我識唔識或者有冇見過星期二檔案果兩公婆. 三項可以成功推廣, 你地真係功不可沒架!!!:$ :$
頁: [1]
查看完整版本: 國泰航班播星期二檔案 (三項鐵人)

香港長跑網