香港長跑網 - 長跑長友

標題: 美孚新手報到~ [打印本頁]

作者: jasondotcom    時間: 2010-9-27 11:54
標題: 美孚新手報到~
大家好~ 第一次黎依到.家住美孚..平時都只可遠一遠去長沙灣運動場跑...
作者: chuen3182    時間: 2010-9-27 12:49
jason Ching你好!我都是住荔枝角區,但我好多時候約長跑網跑友到其他地區跑,荔枝角公園因為最近,所以經常在公園內練跑~~~
作者: jasondotcom    時間: 2010-9-27 12:55
荔枝角公園其實都好跑, 不過好多時夜晚都好多人散步. 試過0係美孚跑去南昌來回…不過中間太多燈位…好煩.
作者: Tarry    時間: 2010-9-27 13:28
原帖由 jasondotcom 於 2010-9-27 12:55 發表
荔枝角公園其實都好跑, 不過好多時夜晚都好多人散步. 試過0係美孚跑去南昌來回…不過中間太多燈位…好煩.

ching, 果道d街坊一字型排開, 都幾煩ga, 有無興趣去le道約跑ar, 我都係街圬, 一齊跑吓, 好多跑友, 好開心, 風景宜心, wow~長跑長友

https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=5725&extra=page%3D1
作者: jasondotcom    時間: 2010-9-27 15:06
嘩~ 16k? 我依家目標只係應付10k呀. 16k 對我黎講…太長了 . 如果唔係咁長, 我都有興趣的
作者: piyrag    時間: 2010-9-27 15:09
作者: jasondotcom    時間: 2010-9-27 15:53
咁係幾時跑?
作者: Tarry    時間: 2010-9-27 23:43
原帖由 jasondotcom 於 2010-9-27 15:06 發表
嘩~ 16k? 我依家目標只係應付10k呀. 16k 對我黎講…太長了 . 如果唔係咁長, 我都有興趣的

ching, 5k, 8k, 跑長跑短 沿途折返, 條路好易認, 唔洗擔心, 隨意跑,我哋都係跑10k-12k, 左右, 你諗吓la
作者: jasondotcom    時間: 2010-9-28 11:34
好呀~ 咁有左時間通知我, 可以嗎?

我 email: [email protected]
作者: Tarry    時間: 2010-9-28 13:19
原帖由 jasondotcom 於 2010-9-28 11:34 發表
好呀~ 咁有左時間通知我, 可以嗎?

我 email: [email protected]

ching, 我哋多數睇post後, 自行報名, 我哋有好多ching/ ctse招呼你, 等你永遠難忘 .你既個人資料請你保存
作者: jasondotcom    時間: 2010-9-29 11:39
永遠難忘...依句有d野....
作者: Tarry    時間: 2010-9-29 13:23
原帖由 jasondotcom 於 2010-9-29 11:39 發表
永遠難忘...依句有d野....

so smart, he~he
作者: mill    時間: 2010-9-30 11:11
  welcome jason Ching, 加入長跑網的大家庭
作者: jasondotcom    時間: 2010-9-30 16:42
想問下~ 會係邊度睇 POST?

我仲係好弱....10K 都要 AROUND 70 MINS...

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2