香港長跑網 - 長跑長友

標題: 【網投】比賽時, 你覺得西隧的空氣質素如何? [打印本頁]

作者: bunbun    時間: 2014-2-17 20:51
標題: 【網投】比賽時, 你覺得西隧的空氣質素如何?
【網投】比賽時, 你覺得西隧的空氣質素如何?

http://thehousenews.com/nature/%E7%A9%BA%E6%B0%A3%E6%AC%A0%E4%BD%B3-%E9%A6%AC%E6%8B%89%E6%9D%BE%E5%81%A5%E5%85%92%E7%B9%BC%E7%BA%8C%E5%90%B8%E5%A1%B5/

作者: mingr    時間: 2014-2-17 21:51
但溫差咁大..我覺得裏面同出面有成十度
在信德天橋果度大風更覺很凍
作者: ectony    時間: 2014-2-18 00:22
mingr 發表於 2014-2-17 21:51
但溫差咁大..我覺得裏面同出面有成十度
在信德天橋果度大風更覺很凍

讚同,原本己經除左手套,去到個個位都係頂唔順著番
作者: 得得地    時間: 2014-2-18 00:57
唔知點解今年好似差啲, 好焗吓.

(冇錯, 香港島嗰邊好大風好凍......)
作者: take-that    時間: 2014-2-18 08:13
今年吹大東風,兩面出口都不順風,可能是這個關係
作者: 興記J-run    時間: 2014-2-18 10:20
當有巴士及大貨車經過時會好差, 廢氣好耐都唔散.
作者: jcm_leung    時間: 2014-2-18 10:34
真的好焗
作者: Run2012    時間: 2014-2-20 20:34
我跑半馬一組
當時隧道內無車
人不算好多
所以覺得還可以
作者: mingr    時間: 2014-2-20 22:37
不是跑手跑的時候全條管道都封哂的嗎?
另一條管道才是通車?
作者: 大力方位    時間: 2014-2-20 22:54
有一條線留俾 工作車 ﹠ “城巴” 行駛
作者: alanika    時間: 2014-2-21 09:16
城巴廢氣先難頂!行過仲會噴黑煙, 賽會應該用新D既巴士!

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2