香港長跑網 - 長跑長友

標題: 賽後投票=2014.12.26 南區漁港街跑 [打印本頁]

作者: shogikin    時間: 2014-12-24 15:33
標題: 賽後投票=2014.12.26 南區漁港街跑
細則: 只供有報名參加跑手投票
以10分為最高

投完票後, 請登出個人評分及就比賽給予簡評或意見,各個細項可因應個人喜好增減
eg: 總分8 (賽道設計8, 賽事安排8, 日期時間9, 紀念品7,收費6,氣氛9)

比賽後數日內開始投票後討論,按情況關閉.各項細則,可按情況更改
投票結果及評論,只反映跑友意見,與本網立場無關

作者: cmanho    時間: 2014-12-26 10:11
賽道臨場縮短咗3K,要減分!
作者: JkHK    時間: 2014-12-26 10:29

臨時更改賽道又沒有事先通知,減分;
到上午七時五十分仍未做好 set up, 起跑又早了3 分鐘,行政安排失當,減分;
紀念品是三種飲料加一隻蕉,無心思,減分。

主辦單位的重點似是做 show 多於比賽本身。

浪費了這條景色優美的賽道
下次報名要考慮主辦單位。
作者: acghut    時間: 2014-12-26 12:40
減分點樓上兩位師兄講左,我就唔重複了

可讚之處係賽道唔錯,有石屎路、少少上落斜、樓梯、天橋,加上沿路風景,算係好跑

亮點係獎品幾豐富,有現金獎、LED燈、獎盃
作者: se630    時間: 2014-12-26 14:40
同意樓上D師兄所講,賽道突然縮短左,我早幾日見佢地貼街通告的地圖無左海怡條線都覺得奇,點知主辦機構在大會所講的理由好勉強囉,條路線不是一早同各方企劃好咩,講到好似是海怡半島那邊反口唔比入咁,等我還練跑左條路線幾次!
作者: 肥鬼跑手    時間: 2014-12-27 17:44
希望大會下次安排有進步啦
作者: JkHK    時間: 2014-12-28 14:01
幾時出成績?
找遍官網,隻字不提,會不會連成績都不公佈!
作者: JkHK    時間: 2014-12-29 01:03
官網已有成績

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2