香港長跑網 - 長跑長友

標題: 「老友記」應開始勤運動 [打印本頁]

作者: cu83    時間: 2009-2-10 06:44
標題: 「老友記」應開始勤運動
「老友記」應開始勤運動
游頌輝 中文大學公共衛生學院營養研究中心 www.sph.cuhk.edu.hk/cns/

東方日報  2008年02月10日(星期二)
http://orientaldaily.on.cc/new/i ... new/new_a00cnt.html

作者: ~~菲菲~~    時間: 2009-2-10 09:39
謝ching分享, 等我都叫我老爸老媽今個星期日去青衣城先~~~
話時話昨日我媽媽見我跑完渣打, 佢話佢都應該跑到, 仲話以後有比賽可以預埋佢呢!!!希望佢唔好淨吹水
作者: 大圍新跑手    時間: 2009-2-10 15:21
原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-2-10 09:39 發表
謝ching分享, 等我都叫我老爸老媽今個星期日去青衣城先~~~
話時話昨日我媽媽見我跑完渣打, 佢話佢都應該跑到, 仲話以後有比賽可以預埋佢呢!!!希望佢唔好淨吹水

菲菲:
妳咁真架? 幾時confirm到呀? 等我幫佢地加名呀~
作者: ~~菲菲~~    時間: 2009-2-10 17:50
原帖由 大圍新跑手 於 2009-2-10 15:21 發表

菲菲:
妳咁真架? 幾時confirm到呀? 等我幫佢地加名呀~j" />" />jk

加名去邊呀?
我想叫佢哋去呢個呀
"香港電台與「流金頌」星期日下午三時在青衣城舉行的「光輝歲月流金頌」之「怎樣做運動才可以保健又防跌」。"
作者: shogikin    時間: 2009-2-10 18:22
標題: 回復 4# 的帖子
不如叫 auntie uncle一齊來
2月14日浪漫情人節
來個愛情慢跑

Kin in Running
作者: ~~菲菲~~    時間: 2009-2-10 18:50
原帖由 shogikin 於 2009-2-10 18:22 發表
不如叫 auntie uncle一齊來
2月14日浪漫情人節
來個愛情慢跑

Kin in Running

哈哈, 我估兩老現在都係只可以散下步咁咋~~~
仲有呀, 一次過比你哋咁多人見晒家長我會怕羞喎

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2