香港長跑網 - 長跑長友

標題: WAVE SPACER GL2好快蝕 ?? [打印本頁]

作者: |o|    時間: 2009-5-23 23:55
標題: WAVE SPACER GL2好快蝕 ??

登錄/註冊後可看大圖

聽講呢種"碳粒"底著幾著就蝕晒,請問有無人著過上面呢種鞋?
可以著幾耐倒?
比起普通果d係咪快蝕好多架?
請各位指點一下~  

登錄/註冊後可看大圖

作者: 小小小特警    時間: 2009-5-24 12:30
呢d係石墨底.....大多數比賽鞋都有....因為此物料反應快.....但相對會比較快蝕...
作者: |o|    時間: 2009-5-24 19:10
有無人著過知道快蝕成點呀...?
作者: sleung2002hk    時間: 2009-5-24 19:21
SPACER我都有2對~~石墨底唔算快蝕丫~我仲覺得幾耐用tim
不過個底就好快蝕囉~~唔係咁岩走公路著,走里數著~~成$720架
作者: |o|    時間: 2009-5-24 20:14
石墨底唔算快蝕....不過個底就好快蝕???
作者: tyler    時間: 2009-5-25 09:04
原帖由 sleung2002hk 於 2009-5-24 07:21 PM 發表
SPACER我都有2對~~石墨底唔算快蝕丫~我仲覺得幾耐用tim
不過個底就好快蝕囉~~唔係咁岩走公路著,走里數著~~成$720架

$720果對唔係石墨底,石墨底果對spacer係日制
聽個朋友講石墨底最come用係日制ASICS,>日制MIZUNO>...最差係兩個歐美品牌
我見佢幾對舊鞋個面好舊,但個底仲幾完整
作者: hate4876    時間: 2009-5-25 23:32
未著過mizuno既石墨底...adidas 既就著過
個人認為蝕得唔算快~但膠粒底耐用好多
所以我平時沖圈同埋比賽先會著石墨底鞋

作者: Bmtc    時間: 2009-5-26 09:28
$720起碼有8折吧

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2