香港長跑網 - 長跑長友

標題: 大埔"新腳"報到=] [打印本頁]

作者: 呀招    時間: 2010-4-28 22:26
標題: 大埔"新腳"報到=]
大家好呀=]
我住係大埔ga..
因為E一年少左練習, 差左..
我既目標係希望係summer holiday時, 10Km 可以sub 40=]

希望可以係度認識多D ching, 可以一齊跑步, 一齊練習
作者: 阿聰    時間: 2010-4-28 22:46
原帖由 st5c08 於 2010-4-28 22:26 發表
大家好呀=]
我住係大埔ga..
我既目標係希望係summer holiday時, 10Km 可以sub 40=]

希望可以係度認識多D ching, 可以一齊跑步, 一齊練習

其實你都幾勁
作者: LL3578    時間: 2010-4-28 22:47
10km 可以sub40 既話
咁你都已經算好加嫁la~~~
我而家10km 快極都要44mins
作者: 亞平    時間: 2010-4-28 23:01
原帖由 st5c08 於 2010-4-28 22:26 發表
大家好呀=]
我住係大埔ga..

只要肯努力...凡事可成真~~
作者: 呀招    時間: 2010-4-28 23:13
原帖由 阿聰 於 2010-4-28 22:46 發表

其實你都幾勁

聰哥=] 有來機會既一齊練呀

原帖由 LL3578 於 2010-4-28 22:47 發表
10km 可以sub40 既話
咁你都已經算好加嫁la~~~
我而家10km 快極都要44mins

唉..我而家要46-47min..><
我諗係我summer holiday果時, 我就會地獄特訓
作者: 阿聰    時間: 2010-4-28 23:28
標題: 回復 5# 的帖子
haha....唔駛哥前哥後嘞 , 大家一齊努力吧 !!
作者: kito807    時間: 2010-4-29 00:20
原帖由 st5c08 於 2010-4-28 23:13 發表

聰哥=] 有來機會既一齊練呀

唉..我而家要46-47min..><
我諗係我summer holiday果時, 我就會地獄特訓

想快要衝多D圈練下速度喇!
作者: 呀招    時間: 2010-4-29 00:34
原帖由 kito807 於 2010-4-29 00:20 發表

想快要衝多D圈練下速度喇!

其實我想問下, 介唔介意我係星期3果時join埋你地??
作者: kito807    時間: 2010-4-29 09:28
當然歡迎啦, 星期三我就係北區運動場 (上水)
https://www.longrun.hk/forum/redirect.php?tid=2749&goto=lastpost#lastpost

Stephen 就去將軍澳, 你睇下去邊度近d
作者: kenneth    時間: 2010-4-29 09:48
作者: 呀招    時間: 2010-4-29 20:05
其實我想問下, 點知道自己要沖幾多??
作者: absjenny    時間: 2010-5-21 19:37
Hello! My name is Jenny. Nice to meet you all!
大埔區

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2