香港長跑網 - 長跑長友

標題: 必達夏日長跑2008 [打印本頁]

作者: 力    時間: 2008-2-29 20:15
標題: 必達夏日長跑2008
必達夏日長跑2008將在5月11日假馬鞍山運動場舉行賽事

http://www.rrac.org.hk/webdoc/entryform2008e.pdf

作者: ChARsoN    時間: 2008-2-29 21:14
好似好吸引喎...
但唔知名額滿咗後報名會唔會退報名費?
作者: Gills    時間: 2008-3-1 12:25
ChARsoN兄點解咁問? 係唔係未決定玩唔玩, 定係好遲先知玩唔玩到, 不過5月份好多公開試, 記憶所及閣下返緊學, right ?

原帖由 ChARsoN 於 29-2-2008 21:14 發表
好似好吸引喎...

作者: blurmax    時間: 2008-3-1 12:25

Don't worry.  The organizer will not honour ur cheque if the enrollment is full.
By the way the race was held in heavy rain last year.  Having fun though.
作者: ChARsoN    時間: 2008-3-2 20:24
原帖由 Gills 於 2008-3-1 12:25 發表
ChARsoN兄點解咁問? 係唔係未決定玩唔玩, 定係好遲先知玩唔玩到, 不過5月份好多公開試, 記憶所及閣下返緊學, right ?

我今年要retake 會考中文囉....
仲諗住捱過咗中五可以有一年唔駛考公開試
點知炒q咗
作者: Gills    時間: 2008-3-3 10:43
冇野係難倒有心人, 練得多自然會過PB(40分鐘內), 考試一樣, 今年retake一定勁高分.

原帖由 ChARsoN 於 2-3-2008 20:24 發表

我今年要retake 會考中文囉....
仲諗住捱過咗中五可以有一年唔駛考公開試
點知炒q咗

作者: kinahkin    時間: 2008-3-7 00:17
i wanna join ar....but will it be very hot in may? still ok for running?
作者: Alfred    時間: 2008-3-7 09:59
標題: 回復 7# 的帖子
OK 嘅,不過要飲夠水。
作者: Gills    時間: 2008-3-7 11:45
標題: 回復 7# 的帖子
Right, 著背心短褲, 帶埋墨超同Cap帽. 有需要就係賽前及水站灌吓水.

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2