香港長跑網 - 長跑長友

標題: 女鐵人 facebook開左 group [打印本頁]

作者: vivianip    時間: 2010-6-3 11:48
標題: 女鐵人 facebook開左 group
剛剛由力行,毅騰,3rd:move triathlon, sport soho (唔知有冇打漏)有請告知修改~~為一班ladies攪左個三鐵訓練,
比到我地一班女仔學到好多野~~
又好多野我地都係撞下撞下咁玩~~
不過, 大家都好enjoy過程多於結果~~
由於我地都只係得個半月訓練, 話都冇咁快就完左啦~~
仲有好多野我地都想學~~
所以我make左個decision開左個group,等大家都睇下有冇興趣分享下點玩~~
當然我地welcome男士們加入~~ 齊齊分享~~

Group Name: Iron Ladies

sorry,唔係好知有冇link~~
作者: ~~菲菲~~    時間: 2010-6-3 11:50
啱啱入咗
thanks vivian
作者: vivianip    時間: 2010-6-3 11:52
你都有份做admin架~~ 邊個係我地頭輪玩o既ladies都係admin~~哈哈~~
作者: ~~菲菲~~    時間: 2010-6-3 11:55
不知不覺做咗admin
作者: franklcf    時間: 2010-6-3 12:02
有女鐵人, 個個男鐵人都想入啦.
如果我join入去好似好... , 但又想8吓
作者: gforce    時間: 2010-6-3 13:03
Good job
http://www.facebook.com/group.php?gid=127227623968581&ref=mf
作者: vivianip    時間: 2010-6-3 13:36
標題: 回復 5# 的帖子
其實冇所謂架~~事關我地係建基於女鐵入門嗎~~ 呵呵~~玩左之後,我地仲有好多野都唔識o既~~所以男女我地都welcome男男女女~
入埋o黎啦~~已經有男鐵人入左o黎啦~~ 可能你身邊都有ladies都想玩埋呢~
唔該晒jason幫手post條link出o黎
作者: ginnywong    時間: 2010-6-3 16:56
原帖由 vivianip 於 2010-6-3 13:36 發表
其實冇所謂架~~事關我地係建基於女鐵入門嗎~~ 呵呵~~玩左之後,我地仲有好多野都唔識o既~~所以男女我地都welcome男男女女~
入埋o黎啦~~已經有男鐵人入左o黎啦~~ 可能你身邊都有ladies都想玩埋呢~
唔該晒jason幫手po ...

我都join 左啦
Vivian 我有個提議, 請睇 pm
作者: vivianip    時間: 2010-6-3 23:36
標題: 回復 8# 的帖子
知道, 睇左啦~~ 你睇下啦~
作者: bmc    時間: 2010-6-4 00:39
join 左啦
作者: vivianip    時間: 2010-6-4 09:56
好野, 又多左好多人啦~~哈哈~~
作者: 得得地    時間: 2010-6-4 13:08
我未睇哩個 post 之前, 已經 add 咗嘞 !

我都想睇吓點樣玩三鐵 ?!   
作者: vivianip    時間: 2010-6-4 13:33
welcome~~今日會開個page~~等大家唔係用facebook o既都會睇到我地o既update 活動~~ 謝謝大家支持,支持 ~~
作者: vivianip    時間: 2010-6-11 10:55
仲有問埋個ironladiess facebook~大家有興趣都可以add埋~~一齊吹吹水~~~攪下活動~

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2