香港長跑網 - 長跑長友

標題: 東區新手報到 [打印本頁]

作者: eeskc    時間: 2010-6-15 15:08
標題: 東區新手報到
各位ching, ctse你地好,我係東區新手
平日我會跑銅鑼灣避風塘去搵Aeron做Gym、
之後跑維園返屋企;
或者踏單車去
作者: 228華    時間: 2010-6-16 20:14
你好eeskc ching/tse
東區係港島/九龍/定新界呀???
作者: eeskc    時間: 2010-6-17 00:52
標題: 回復 2# 的帖子
東區係港島東,咁ching你係邊區呀?
作者: wadee    時間: 2010-6-17 08:50
原帖由 eeskc 於 2010-6-17 00:52 發表
東區係港島東,咁ching你係邊區呀?

歡迎 eeskc ching/ctse
小弟都喺港島東人呀
多多指教

作者: edithcheung    時間: 2010-9-19 16:46
標題: 港島東區新手
各位你地好,我係東區新手, 平日都係小西灣運動場跑, 或者藍灣海濱長廊跑,  一星期2至3次la...跑左一年....o岩o岩報左11月尾既unicef 馬拉松10k....呀. 好擔心自己完成唔到.....
作者: 比因    時間: 2010-9-19 21:13
唔使擔心, 10K好難完成 . . . . . . 唔到!
作者: wadee    時間: 2010-9-19 21:19
原帖由 edithcheung 於 2010-9-19 16:46 發表
各位你地好,我係東區新手, 平日都係小西灣運動場跑, 或者藍灣海濱長廊跑,  一星期2至3次la...跑左一年....o岩o岩報左11月尾既unicef 馬拉松10k....呀. 好擔心自己完成唔到.....

你好呀
我都係東區人
10k一定完成到ga...加油
作者: allanccl    時間: 2010-9-19 23:40
原帖由 edithcheung 於 2010-9-19 16:46 發表

歡迎edith師姐,小弟都係港島東人呀! 以前住柴灣,幾個月前搬了去西灣河,要完成10K唔難的,日日練就得架啦! 長跑長友啊!
作者: ar125    時間: 2010-9-20 01:36
原帖由 allanccl 於 2010-9-19 23:40 發表

歡迎edith師姐,小弟都係港島東人呀! 以前住柴灣,幾個月前搬了去西灣河,要完成10K唔難的,日日練就得架啦! 長跑長友啊!

亮哥搬咗嚟西灣河,我哋咪做咗街坊!
作者: edithcheung    時間: 2010-9-20 23:30
小妹體質一般, 有相當程度貧血易見暈, 不過真係好挑戰下自己, 鼓起勇氣第一次報馬拉松 (雖然係10k) 多謝你地既加油.
作者: mill    時間: 2010-9-21 16:37
Welcome edith 加入長跑網的大家庭~
作者: horseman...    時間: 2010-9-27 04:02
Hi, 咁多位~ 我都係初到貴境又港島東人,  港島東要揾條長平路跑真係有D難度, 各位有冇好介紹?
作者: allanccl    時間: 2010-9-27 08:36
歡迎 horseman... 師兄加入長跑網大家庭!
港島東想跑條長d既平路,都係 魚則 魚涌至愛秩灣既海旁,有約1.9K,每日來回3轉都過10K架啦!
長跑長友啊!
作者: omg13579    時間: 2010-10-2 14:56
大家好, 我都係東區新手!
我好喳, 有一對傷膝又唔夠氣, 平時跑5k已經去到盡......
不過報左2011渣打10k, 希望可以練多D到時跑足全程唔會hea行la!
作者: wadee    時間: 2010-10-2 19:04
原帖由 omg13579 於 2010-10-2 14:56 發表
大家好, 我都係東區新手!
我好喳, 有一對傷膝又唔夠氣, 平時跑5k已經去到盡......
不過報左2011渣打10k, 希望可以練多D到時跑足全程唔會hea行la!

Hello omg ching/ctse
我都係東區人,歡迎加入長跑網
你膝盖咩樹呀
有傷就要等好番先跑
至於唔夠氣,多加練習就夠la
離渣打仲有好多個月,你一定練到ge
加油

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2