香港長跑網 - 長跑長友

標題: 香港長跑網 樂施毅行者 2010 隊伍改名區 [打印本頁]

作者: 花子阿DEE    時間: 2010-6-21 15:10
標題: 香港長跑網 樂施毅行者 2010 隊伍改名區
管理層原則上同意開放"香港長跑網長跑長友"名義給各位毅行友作為參賽隊伍名稱,而希望各隊以統一格式命名,例:

"九龍仔同盟@香港長跑網長跑長友X隊"

紅色PART1 - 除非特別理由,原則上自由創作,不受任何限制

藍色PART2 - 統一"香港長跑網長跑長友"之名稱

綠色PART3 - 如無特別要求以命名先後 A-Z 排序

即日起接受申請,請各毅行友於此區申請,或PM 給各游山區版主

作者: kenneth    時間: 2010-6-22 08:50
作者: 花子阿DEE    時間: 2010-6-22 09:25
1. 慢腳同盟@香港長跑網長跑長友A隊
2.
3.
4.
5.
作者: kenneth    時間: 2010-6-22 09:51
作者: 上水馬王    時間: 2010-6-22 12:35
2.
3.
4.
5.
.
.
.
. 壞人同盟@香港長跑網長跑長友S隊

作者: 上水馬王    時間: 2010-6-22 12:36
我其實覺得個名太長,如果可以既話,我想用番我地上年個名"壞人同盟@長跑長友C隊"
作者: 花子阿DEE    時間: 2010-6-22 12:43
原帖由 上水馬王 於 2010-6-22 12:36 發表
我其實覺得個名太長,如果可以既話,我想用番我地上年個名"壞人同盟@長跑長友C隊"

馬王兄,呢個係大家統一報名時用既官方名稱,平時可以就咁叫"壞人同盟@長跑長友C隊"~~
不過我都未check 實際限幾多個字,有無人可以話我知唔駛我去check??
作者: 非比    時間: 2010-6-22 12:44
原帖由 上水馬王 於 2010-6-22 12:35 發表

十卜
作者: 花子阿DEE    時間: 2010-6-22 12:44
2.
壞人同盟@香港長跑網長跑長友S隊
3.
4.
5.

留左位先啦~~
作者: 上水馬王    時間: 2010-6-22 13:29
原帖由 花子阿DEE 於 2010-6-22 12:43 發表

馬王兄,呢個係大家統一報名時用既官方名稱,平時可以就咁叫"壞人同盟@長跑長友C隊"~~
不過我都未check 實際限幾多個字,有無人可以話我知唔駛我去check??hgjD115" />" />hj

係喎,可能有字數限制都未定
隊隊都好似我地水蛇春咁長都幾頭痕
作者: 上水馬王    時間: 2010-6-22 13:30
原帖由 非比 於 2010-6-22 12:44 發表

十卜

謝謝非比,你地都加油!
作者: 非比    時間: 2010-6-22 13:40
原帖由 上水馬王 於 2010-6-22 13:30 發表

謝謝非比,你地都加油!

我地wait到252, 後你地成100
作者: kenneth    時間: 2010-6-22 14:51
作者: kenneth    時間: 2010-6-22 14:51
作者: timmywwc    時間: 2010-6-24 00:06
this name like this is too long and the oxfam system cannot accept!!!!!
So I now registed the name:"1822@香港長跑網y隊"
作者: rhinokan    時間: 2010-6-24 00:22
路過......
我覺得要cut短個名既話,留「長跑長友」呢幾個字好d,
因為......夠親切......
作者: 花子阿DEE    時間: 2010-6-24 09:34
查實小弟都係奉命行事,再同高層溝通下先.
作者: running-sue    時間: 2010-6-24 09:57
原帖由 花子阿DEE 於 2010-6-24 09:34 發表
查實小弟都係奉命行事,再同高層溝通下先.

花子, 辛苦哂
作者: 大圍新跑手    時間: 2010-6-24 10:08
原帖由 上水馬王 於 2010-6-22 12:35 發表
2.
3.
4.
5.
.
.
.
. 壞人同盟@香港長跑網長跑長友S隊" />" />

S=Super...勁呀!
作者: kenneth    時間: 2010-6-24 11:11
作者: running-sue    時間: 2010-6-24 11:18
原帖由 kenneth 於 2010-6-24 11:11 發表

你係高層,你唔比意見??

你又知我冇俾, 日日msn, 星期一仲同花子食飯添

作者: kenneth    時間: 2010-6-24 11:28
作者: running-sue    時間: 2010-6-24 11:32
原帖由 kenneth 於 2010-6-24 11:28 發表

高層,我意為意見是集中版主室討論,你唔講,我唔知你私底下同花子有講過的??既然閣下覺得呢d野,其他版主唔應該理的話,咁小弟就唔處理吧﹗﹗
隊名問題,小弟冇任何意見,由版主決定。

高層, MSN/見面時, 傾開就傾架啦, 甚麼私下唔私下呢?  你唸多佐喇

作者: 花子阿DEE    時間: 2010-6-24 12:08
花子妹妹人又靚又善良,每日都有好多靚仔靚女同我傾關於毅行既野,我好開心~~

今年毅行好熱鬧,如果長跑網既毅行友可以更多交流就好啦,希望咩人都好都俾多D 意見啦~~

改名果度,其實而家confirm 左中籤既longrun 師兄師姐都好多,但對一齊改名好似唔係好熱衷,我都想知係咩原因呢? 係咪真係因為個名太長? 定係唔想用longrun 名義呢? 我希望大家咩都唔怕講,長跑網既高層同所有版主都好開放,我都係一個好開放既女仔,唔出聲就乜都搞唔成~~

作者: ~~菲菲~~    時間: 2010-6-24 13:10
路過撘下咀~~~
其實個名又真係長咗啲, 可否@longrun.hk? or @長跑長友?
而好多隊都係啱啱form, or 等緊waiting, 可能未改名呱

其實改名問題, 如果成隊係長跑網人, 用longrun名義可能多啲歸屬感啦, 多啲人打下氣咁
我仲想問下用咗longrun名仲會唔會有其他嘢呢? 洗唔洗著網衣玩?
作者: 叮叮噹    時間: 2010-6-24 14:32
可能大家剛剛知道中籤, 未決定改名事宜.
2/7前登記時, 是否已決定隊名呢?

作者: 花子阿DEE    時間: 2010-6-24 15:21
原帖由 ~~菲菲~~ 於 2010-6-24 13:10 發表
路過撘下咀~~~
其實個名又真係長咗啲, 可否@longrun.hk? or @長跑長友?
而好多隊都係啱啱form, or 等緊waiting, 可能未改名呱

其實改名問題, 如果成隊係長跑網人, 用longrun名義可能多啲歸屬感啦, 多啲人打下氣咁
我仲想問下用咗longrun名仲會唔會有其他嘢呢? 洗唔洗著網衣玩?

菲菲,其實我都prefer 用@長跑長友,呢個希望可以盡快confirm~~

走一百公里,隊友,support team 同其他人既鼓勵同支持好重要,今年長跑網相信好多隊可以玩到,大部份人都晌長跑網認識,如果可以一齊用longrun 名義玩可以加強凝聚力,可以晌事前準備同比賽途中互相幫助,一定係好事~~

當然每隊有唔同既背景,用唔用要視乎各隊既情況~~

至於網衫,其實比賽夜晚多數都要著長袖或厚衫,其他時間都會因為各種原因要換衫,而影相係玩毅行者一個好重要既橫節,所以如果起步同過終點大家可以著下網衫影相已經好好,可以研究一下有無d 咩安排~~
作者: 花子阿DEE    時間: 2010-6-24 15:33
原帖由 叮叮噹 於 2010-6-24 14:32 發表

叮叮噹,無問題架,各隊都有唔同背景,用唔用長跑網名義好睇番自己team,一team 最重要既始終係果八條腿~~
至於官方既名,小弟都比較喜歡用番上年幾隊"長跑長友",不過因為種種原因結果出post 時用左呢個,仲可以改架~~
另外呢度我相信除左梁兄之外,都無乜邊個可以一件衫玩晒,我知道有d 隊都會做自己隊衫,我果隊如果有得玩都可能會,但係著長跑網衫影下相,都係一個好好既紀念,100公里唔易走,就算玩左好多年,每年都有唔同既回憶,如果出發時間一樣既隊大家應該影多d 相,就多d 回憶~~
隊伍水平又真係有高有低,好難去做一d 實質既統籌,我覺得,大家相識既,比賽前後交流下,比較期間見到面互相鼓勵下,已經非常好,其他既安排一家係果4個人8條腿1條心去做~~

作者: 亞平    時間: 2010-6-24 15:59
原帖由 花子阿DEE 於 2010-6-24 15:21 發表

菲菲,其實我都prefer 用@長跑長友,呢個希望可以盡快confirm~~

走一百公里,隊友,support team 同其他人既鼓勵同支持好重要,今年長跑網相信好多隊可以玩到,大部份人都晌長跑網認識,如果可以一齊用longrun 名義玩 ...

好同意花子既講法~~
作者: 停雲    時間: 2010-6-25 16:51
2. 小學生@長跑長友B隊
3.
4.
5.
.
.
.

作者: 花子阿DEE    時間: 2010-6-25 17:22
原帖由 timmywwc 於 2010-6-24 00:06 發表
this name like this is too long and the oxfam system cannot accept!!!!!
So I now registed the name:"1822@香港長跑網y隊"

Timmy 兄個名係咪已經confirm??
作者: timmywwc    時間: 2010-6-25 19:24
原帖由 花子阿DEE 於 2010-6-25 17:22 發表

Timmy 兄個名係咪已經confirm??

暫定:[email protected]
作者: 花子阿DEE    時間: 2010-6-26 09:42
原帖由 timmywwc 於 2010-6-25 19:24 發表

暫定:[email protected]

咁駛唔駛留番個C 俾你地??
作者: 力    時間: 2010-6-26 11:33
標題: 回復 33# 的帖子
咁駛唔駛留番條C
作者: 花子阿DEE    時間: 2010-6-26 11:45
原帖由 Lex 於 2010-6-26 11:33 發表
咁駛唔駛留番條C

先到先得呀力哥,係咪要?
作者: 花子阿DEE    時間: 2010-6-26 11:51
仲有唔一定要輪架,自選都得,A-Z~~
作者: 非比    時間: 2010-6-26 12:02
2. 小學生@長跑長友B隊

3.
4.
5.
.
.
.
. 蝸牛部隊@長跑長友z隊

作者: 狗哥    時間: 2010-6-26 12:32
原帖由 花子阿DEE 於 2010-6-26 09:42 發表

咁駛唔駛留番個C 俾你地??

18, 22 要C唔夠睇頭~ 起碼都 D/E/F 啦
作者: kf    時間: 2010-6-26 12:35
原帖由 狗哥 於 2010-6-26 12:32 發表

18, 22 要C唔夠睇頭~ 起碼都 D/E/F 啦
咁小學生要唔要轉A隊
作者: 狗哥    時間: 2010-6-26 12:36
原帖由 kf 於 2010-6-26 12:35 發表
咁小學生要唔要轉A隊

今時唔同往日,你唔好睇小d小學生~
作者: 花子阿DEE    時間: 2010-7-3 17:55
A. 慢腳同盟@香港長跑網長跑長友A隊
B. 小學生@長跑長友B隊

S. 壞人同盟@香港長跑網長跑長友S隊
Z. 蝸牛部隊@長跑長友Z隊
作者: kenneth    時間: 2010-7-7 15:05
作者: 上水馬王    時間: 2010-7-7 16:11
A. 慢腳同盟@香港長跑網長跑長友A隊

S. 壞人同盟@長跑長友S隊
作者: kenneth    時間: 2010-7-7 16:12
作者: 大雄2009    時間: 2010-7-14 12:31
A. 慢腳同盟@長跑長友A隊

K. TKO@長跑長友K隊
S. 壞人同盟@長跑長友S隊
T. TKO@長跑長友T隊
作者: kenneth    時間: 2010-7-14 15:16
作者: allanccl    時間: 2010-7-21 12:27
長跑網主席為左鼓勵選用長跑長友名稱既參賽隊伍,現找到贊助商供應毅行背心每隊免費7件,顏色大約會係橙色配綠色(長跑網用開既顏色)。尺碼大致參考長跑網衫。
請隊長報所需尺碼,以便安排。
e.g. Z. 蝸牛部隊@長跑長友Z隊 34-1,36-5,38-1

作者: leefs    時間: 2010-7-21 16:20
致各位"毅行戰士"及為團隊作出無私貢獻的支援人員,
今天好高興可以在此宣佈﹕
本網將會為今年出戰"毅行者"各"香港長跑網"團隊人員提供統一的戰衣,
希望各位可以於比賽時穿上得以增添士氣及進一步啟現團隊精神,
現希望各支隊伍合作收集隊員之所(網衫尺碼)以作統計。
預祝各位毅行圓滿成功!

作者: leefs    時間: 2010-7-21 17:20

致各"毅行隊伍",
本人建議有關(官方名稱)請包含有"香港長跑網"在內,
斧山耆英@香港長跑網Ω
斧山耆英@香港長跑網長跑長友Ω
香港長跑網山耆英 等等,
我明白大家會擔心字數過長,及名稱難記的問題,
同埋"長跑長友"不是代表"香港長跑網"的嗎?
首先官方名稱是沒有限制字數的,大家可以放心創作,
而官方名稱只會是主管機關運作時的使用名稱,
我們平日只會用如的耆英隊名,
官方名稱是不會對大家造成不便的,
另外"長跑長友"只係本網的口號,
係人人可以使用的,即是使用者無需要本網同意,
所以使用"長跑長友"的字眼可能會引起其他混亂問題…
希望各隊伍能參考以上意見,
如有更佳改善型式歡迎提出!

作者: kenneth    時間: 2010-7-21 17:33
作者: timmywwc    時間: 2010-7-22 08:48
Y.1822@香港長跑網Y

作者: 大圍新跑手    時間: 2010-7-22 09:24
用左官方名除左多件衫.....
會唔會有人統籌support team 支援所有"香港長跑網"毅行隊?
作者: kenneth    時間: 2010-7-22 09:50
作者: batigoal    時間: 2010-7-22 09:50
原帖由 大圍新跑手 於 2010-7-22 09:24 發表 用左官方名除左多件衫.....會唔會有人統籌support team 支援所有"香港長跑網"毅行隊?

係呢~~  X10
作者: kenneth    時間: 2010-7-22 09:57
作者: kenneth    時間: 2010-7-22 12:47
作者: 上水馬王    時間: 2010-7-22 13:55
原帖由 kenneth 於 2010-7-22 12:47 發表
1. 毅行長跑網隊隊衣事宜
我們會在跑衣上,加上七隊的隊名,如下︰
A. 傻佬俱樂部@香港長跑網長跑長友A隊
B. 小學生@香港長跑網長跑長友B隊
K. TKO@香港長跑網長跑長友K隊
S. 壞人同盟@香港長跑網長跑長友S隊
...

原則上我隊都同意登記網名為"壞人同盟@香港長跑網S隊"

但要將水蛇春咁長既名印晌網衣上的話,難聽d講句,我打死都唔著......無品味,真係好老土!

如果要印字的話,"壞人同盟"四字已足夠。
作者: kenneth    時間: 2010-7-22 14:00
作者: leefs    時間: 2010-7-22 14:09
原帖由 大圍新跑手 於 2010-7-22 09:24 發表
用左官方名除左多件衫.....
會唔會有人統籌support team 支援所有"香港長跑網"毅行隊?

有無"完整"建議!

作者: 上水馬王    時間: 2010-7-22 14:10
原帖由 kenneth 於 2010-7-22 14:00 發表

真難搞,有d人又話想要長跑長友,有d又話想要香港長跑網....仲有冇其他隊有意見??如果冇意見,咁就統一印晒 "xxxx@香港長跑網x隊" 算

Sorry搞到老大咁頭痕...
作者: 小學生    時間: 2010-7-22 14:17
5好印乜隊物隊la, 簡單D短D叫

"xxxx@香港長跑網" 簡潔D
作者: kenneth    時間: 2010-7-22 14:25
作者: leefs    時間: 2010-7-22 14:26
原帖由 上水馬王 於 2010-7-22 13:55 發表

原則上我隊都同意登記網名為"壞人同盟@香港長跑網S隊"

但要將水蛇春咁長既名印晌網衣上的話,難聽d講句,我打死都唔著......無品味,真係好老土!

如果要印字的話,"壞人同盟"四字已足夠。

不如咁啦,
既然件衫已經話明係長跑網,
其實可以唔需要重複用"官名",
各隊就用"使稱"可以了,
即是"壞人同盟"四字已足夠,
另外無論官名使稱後面的英文字及
看來沒有實際用途,
是否可以略去!

作者: kenneth    時間: 2010-7-22 14:28
作者: kenneth    時間: 2010-7-22 14:32
作者: timmywwc    時間: 2010-7-22 19:06
注意事項1. 毅行長跑網隊隊衣事宜
1822  TKO-T隊 TKO-K隊 小學生
壞人同盟  蝸牛部隊  傻佬俱樂部  
如果各隊想再改名,希望盡快於下星期一(26/07-10)前改定及通知本人或皇上,27/07-10 ,我們將會把設計交比想關贊助商,開始預備生產隊衣。
(以上名字,只是用於跑衣及官方網上)

2. 請各隊於 26/07-10 前,提交各隊所須的尺寸給我們,每隊 7 件,格式如下︰
e.g.
Z. 蝸牛部隊隊員      34-1,36-2,38-1
Z. 蝸牛部隊十卜添  34-1,36-2

y 1822 34-1 36-2 38-4 thanks!!!!!!

因為時間緊逼,亦希望各位隊員諒解,如各位相關隊員有任何意見,歡迎盡快提出,。謝謝﹗﹗
作者: kenneth    時間: 2010-7-22 19:49
作者: timmywwc    時間: 2010-7-23 07:04
注意事項1. 毅行長跑網隊隊衣事宜
1822  TKO-T隊 TKO-K隊 小學生
壞人同盟  蝸牛部隊  傻佬俱樂部  
如果各隊想再改名,希望盡快於下星期一(26/07-10)前改定及通知本人或皇上,27/07-10 ,我們將會把設計交比想關贊助商,開始預備生產隊衣。
(以上名字,只是用於跑衣及官方網上)

2. 請各隊於 26/07-10 前,提交各隊所須的尺寸給我們,每隊 7 件,格式如下︰

y. 1822 隊隊員    36-1,38-3
y. 1822隊十卜添  34-1,36-1,38-1

因為時間緊逼,亦希望各位隊員諒解,如各位相關隊員有任何意見,歡迎盡快提出,。謝謝﹗﹗
作者: 比因    時間: 2010-7-24 23:49
我地隊 Jellywalker 咁遲先出來, 唔知26/7/2010 當日先交size 出來, 趕唔趕得切?
作者: leefs    時間: 2010-7-25 00:31
原帖由 比因 於 2010-7-24 23:49 發表
我地隊 Jellywalker 咁遲先出來, 唔知26/7/2010 當日先交size 出來, 趕唔趕得切?

有心唔怕遲,歡迎加入!

作者: 比因    時間: 2010-7-25 16:29
我想問尺碼個數字代表D咩架?
作者: leefs    時間: 2010-7-25 17:45
原帖由 比因 於 2010-7-25 16:29 發表
我想問尺碼個數字代表D咩架?

係用現有網衫(背心)尺碼計算,
即34,36,38,40,42,44,!

作者: 比因    時間: 2010-7-25 21:06
原帖由 leefs 於 2010-7-25 17:45 發表

係用現有網衫(背心)尺碼計算,
即34,36,38,40,42,44,!

咁女裝係咪1樣?
作者: onon    時間: 2010-7-25 23:48
港島老實人[email protected]  34x1 36x1 38x1 40x1    十卜添: 34x1 36x1 38x1

港島老實人[email protected] 40x2 42x2    十卜添:38 x1 40x1 42x1

港島老實人[email protected]  34x1 36x1 38x1 40x1    十卜添: 34x1 36x1 38x1

作者: leefs    時間: 2010-7-25 23:54
原帖由 比因 於 2010-7-25 21:06 發表

咁女裝係咪1樣?

不分男女!

作者: 花子阿DEE    時間: 2010-7-26 11:25
而家有11隊

1. 傻佬俱樂部@香港長跑網長跑長友A隊
2. 小學生@香港長跑網長跑長友B隊
3. TKO@香港長跑網長跑長友K隊
4. 壞人同盟@香港長跑網長跑長友S隊
5. TKO@香港長跑網長跑長友T隊
6. 1822@香港長跑網長跑長友Y隊
7. 蝸牛部隊@香港長跑網長跑長友Z隊
8. 港島老實人
[email protected]
9. 港島老實人[email protected]
10. 港島老實人[email protected]
11. Jellywalker
作者: kenneth    時間: 2010-7-26 12:34
作者: ~~菲菲~~    時間: 2010-7-26 12:55
我隊都報埋size先

34x2 36x2 Support: 34x2 36x1
作者: ~~菲菲~~    時間: 2010-7-26 12:57
我想問下係咪用@ longrun.hk登記都可以呀?唔洗香港長跑網?
作者: leefs    時間: 2010-7-26 14:50
原帖由 ~~菲菲~~ 於 2010-7-26 12:57 發表
我想問下係咪用@ longrun.hk登記都可以呀?唔洗香港長跑網?

可以,但好覺係一個"依猫"地址!

作者: kenneth    時間: 2010-7-26 16:28
作者: 大雄2009    時間: 2010-7-26 22:50
kenneth師兄, 因TKO兩隊之14位成員中誰屬T隊, 誰屬K隊, 誰是十卜要於9月根據操練出席率及狀態來決定, 現時我們14人個個都可能是正選, 可否特別批准我們14件隊衣都一樣? 不分十卜及K隊或T隊, 只需印上 「TKO毅行隊」就可以了. 我們的隊衣尺碼如下:

44 --- 1
42 --- 2
40 --- 4
38 --- 5
36 --- 1
34 --- 1
作者: kenneth    時間: 2010-7-27 09:03
作者: 小學生    時間: 2010-7-27 09:21
y. 1822 隊隊員   36-1,38-3  十卜  34-1,36-1,38-1
港島老實人[email protected] 40x2 42x2    十卜添:38 x1 40x1 42x1
A 隊隊員  36x1  38x1   42x2  十卜  40x2  42x1
[email protected] 34x2 36x2 Support: 34x2 36x1
小學生    34x1, 36x1, 38 x2, 40x2, 42x1,
作者: leefs    時間: 2010-7-27 10:45
剛收到"速行大師"提供嘅草稿,
請各隊長盡快睇睇及比意見,
週四前要定稿!

作者: kenneth    時間: 2010-7-27 10:58
作者: 小學生    時間: 2010-7-27 11:01
34 x1, 36 x1, 40 x1, 42 x1

support

38 x2, 40 x1
作者: kenneth    時間: 2010-7-27 11:04
作者: leefs    時間: 2010-7-27 12:05
更新!

作者: ~~菲菲~~    時間: 2010-7-27 12:32
件背心好靚啊!!!
我個人覺得上高幼膊款好似好啲呢~~~
作者: 上水馬王    時間: 2010-7-27 12:44
原帖由 leefs 於 2010-7-27 12:05 發表
更新!

謝謝速行兄幫我地做設計先!

小弟愚見:d山脈線好似複習左d,我覺得似股市走勢多過上落山峰.....少d波浪多番d直線會唔會好d呢?
作者: 上水馬王    時間: 2010-7-27 12:48
仲埋件衫可唔可以提供多個雞亦版本選擇呢?

而家外面好多隊伍都唔會著背心款色的...

作者: waynekkw    時間: 2010-7-27 12:53
原帖由 上水馬王 於 2010-7-27 12:44 發表

小弟愚見:d山脈線好似複習左d,我覺得似股市走勢多過上落山峰.....少d波浪多番d直線會唔會好d呢?

用番背面CP1-10更好!!!

登錄/註冊後可看大圖

作者: 花子阿DEE    時間: 2010-7-27 12:55
原帖由 上水馬王 於 2010-7-27 12:44 發表

日線圖改做週線圖,線圖改做陰陽燭~~
作者: 上水馬王    時間: 2010-7-27 12:57
原帖由 花子阿DEE 於 2010-7-27 12:55 發表

日線圖改做週線圖,線圖改做陰陽燭~~hgjD115" />" />hj

洗唔洗加多條48小時移動平均線?
作者: 花子阿DEE    時間: 2010-7-27 12:59
原帖由 ~~菲菲~~ 於 2010-7-27 12:32 發表
" />" /> 件背心好靚啊!!!
我個人覺得上高幼膊款好似好啲呢~~~

菲菲,走山一般用雞亦袖好d,除左型d 之外,如果孭背囊無咁易磨損~~
作者: 花子阿DEE    時間: 2010-7-27 13:01
原帖由 上水馬王 於 2010-7-27 12:57 發表

洗唔洗加多條48小時移動平均線?

講真,如果加番XY 軸同埋條線唔好咁幼細會唔會好D呢?

希望原創ONON 大師唔好介意,大家都係討論下,最終希望由各位隊長去揸主意~~
作者: ~~菲菲~~    時間: 2010-7-27 13:02
原帖由 花子阿DEE 於 2010-7-27 12:59 發表

菲菲,走山一般用雞亦袖好d,除左型d 之外,如果孭背囊無咁易磨損~~

oh, 咁又係, 仲無咁易晒傷添
到時11月著我估我都要打底先~~~
作者: 大雄2009    時間: 2010-7-27 15:57
個人覺得件戰衣已經好正, 101%收貨!

TKO隊員尺碼最後作實如下:
T 隊隊員:
42 --- 1
40 --- 1
38 --- 1
36 --- 1
T 隊十卜:
44 --- 1
38 --- 1
34 --- 1

K 隊隊員:
40 --- 3
38 --- 1
K 隊十卜:
42 --- 1
38 --- 2
作者: kenneth    時間: 2010-7-27 16:00

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2