香港長跑網 - 長跑長友

標題: 暑假特備***~829~鐵定浪茄風雨不改~*** [打印本頁]

作者: 非比    時間: 2010-6-25 01:56
標題: 暑假特備***~829~鐵定浪茄風雨不改~***
~6.27飛鵝脾山約跑+大清嬉水自由團~

時間: 6月27日 (星期日)
集合地點: 苦山運動場
集合時間: 7:30 (逾時不候)

路程: 苦山運動場 -> 蒲崗村道 -> 沙田坳道 -> 飛鵝山道 / 扎山道 (可自行選擇離去路線) -> 彩虹 ->苦山運動場
預計完成時間: 1:30

9:00-10:00 沖身+早晨特訓

10:15搭91號入大清水灣嬉水

注: 運動場有locker, locker有密碼鎖或使用自備鎖注, 請自備個人所需物品.

人工智能報名:
1. 根 (跑+水)
2. 狗 (跑+水)
3. 比 (跑+水)
4.

警告及聲明:

1. 此項聚會適合有經驗跑步
或游水人仕,由於體能上有所要求,故此活動只適合有跑步或游水經驗之跑友,身體並無任何疾病,同時需確保可以應付此項運動的朋友參加,各位需量力而為。本網站並不涉及此項聚會的一切安排,敬請參加者自行負責個人的財物及人身安全。如有不幸事故,而導致參加者受傷或死亡,或涉及第三者的意外,本網站及聚會發起人慨不負任何責任。

作者: kf    時間: 2010-6-25 09:41
飛鵝脾山不定期約跑+嬉水自由團@627~6.27飛鵝脾山約跑+大清嬉水自由團~

路程: 苦山運動場 -> 蒲崗村道 -> 沙田坳道 -> 飛鵝山道 / 扎山道 (可自行選擇離去路線) -> 彩虹 ->苦山運動場

注: 運動場有locker, locker有密碼鎖或使用自備鎖注, 請自備個人所需物品.

人工智能報名:
1. 根 (跑+水)
2. 狗 (跑+水)
3. 比 (跑+水)
4. kf  (跑+水)

警告及聲明:

或游水人仕,由於體能上有所要求,故此活動只適合有跑步或游水經驗之跑友,身體並無任何疾病,同時需確保可以應付此項運動的朋友參加,各位需量力而為。本網站並不涉及此項聚會的一切安排,敬請參加者自行負責個人的財物及人身安全。如有不幸事故,而導致參加者受傷或死亡,或涉及第三者的意外,本網站及聚會發起人慨不負任何責任。
作者: 非比    時間: 2010-6-25 09:47

人工智能報名:
1. 根 (跑+水)
2. 狗 (跑+水)
3. 比 (跑+水)

5. lulu姐 (跑+水)
6.

警告及聲明:

作者: runrun    時間: 2010-6-25 09:49
飛鵝脾山不定期約跑+嬉水自由團@627~6.27飛鵝脾山約跑+大清嬉水自由團~

人工智能報名:
1. 根 (跑+水)
2. 狗 (跑+水)
3. 比 (跑+水)
5. runrun & 至愛 ( 水only, 大清見 )

作者: allanccl    時間: 2010-6-25 09:52

人工智能報名:
1. 根 (跑+水)
2. 狗 (跑+水)
3. 比 (跑+水)
5. runrun & 至愛 ( 水only, 大清見 )
6. 亮
(跑+水)
7.

作者: kf    時間: 2010-6-25 10:10

人工智能報名:
1. 根 (跑+水)
2. 狗 (跑+水)
3. 比 (跑+水)

6. runrun & 至愛 ( 水only, 大清見 )
7. 亮
(跑+水)
8.

警告及聲明:

1. 此項聚會適合有經驗跑步或游水人仕,由於體能上有所要求,故此活動只適合有跑步或游水經驗之跑友,身體並無任何疾病,同時需確保可以應付此項運動的朋友參加,各位需量力而為。本網站並不涉及此項聚會的一切安排,敬請參加者自行負責個人的財物及人身安全。如有不幸事故,而導致參加者受傷或死亡,或涉及第三者的意外,本網站及聚會發起人慨不負任何責任。

作者: mill    時間: 2010-6-25 10:23

人工智能報名:
1. 根 (跑+水)
2. 狗 (跑+水)
3. 比 (跑+水)

7. 亮
(跑+水)
8. mill 跑

警告及聲明:

1. 此項聚會適合有經驗跑步或游水人仕,由於體能上有所要求,故此活動只適合有跑步或游水經驗之跑友,身體並無任何疾病,同時需確保可以應付此項運動的朋友參加,各位需量力而為。本網站並不涉及此項聚會的一切安排,敬請參加者自行負責個人的財物及人身安全。如有不幸事故,而導致參加者受傷或死亡,或涉及第三者的意外,本網站及聚會發起人慨不負任何責任。

作者: 大雄2009    時間: 2010-6-25 11:51
好想玩但果日唔得閒嚟唔到.
你哋玩得開心d啦!
作者: 非比    時間: 2010-6-25 12:53
原帖由 大雄2009 於 2010-6-25 11:51 發表
好想玩但果日唔得閒嚟唔到.
你哋玩得開心d啦!

暑假流流長, 仲有大把機會, 下次再join埋玩吧!
作者: ~~菲菲~~    時間: 2010-6-25 13:03
有興趣游水呀~~~
但星期日唔得呢
作者: 狗哥    時間: 2010-6-25 13:39
原帖由 ~~菲菲~~ 於 2010-6-25 13:03 發表
有興趣游水呀~~~
但星期日唔得呢

原帖由 非比 於 2010-6-25 12:53 發表

登錄/註冊後可看大圖

暑假流流長, 仲有大把機會, 下次再join埋玩吧!

x9
作者: 狗哥    時間: 2010-6-25 13:40

人工智能報名:
1. 根 (跑+水)
2.
3. 比 (跑+水)

7. 亮
(跑+水)
8. mill 跑

警告及聲明:

作者: 零下十度    時間: 2010-6-25 21:16
恭喜比比開鋪~~
作者: -R-    時間: 2010-6-25 22:58
50/50 唔走山就過黎游水
作者: Terence86    時間: 2010-6-26 00:22
恭喜比比開張大桔
有時我都會同啲小朋友入去游水架!
希望你哋玩得開心啲喇!
作者: kan0902    時間: 2010-6-26 01:48
恭喜比比開張大桔 x2
作者: chanlouis911    時間: 2010-6-26 03:12
恭喜 x 3!!!
作者: 228華    時間: 2010-6-26 04:13
恭喜 x228
作者: 非比    時間: 2010-6-27 06:55
各位街坊~~

由於天氣關係, 627約跑+游水取消, 擇日再玩!

不便之處, 敬請原諒!

作者: 零下十度    時間: 2010-6-27 23:30
其待下次~~
作者: kan0902    時間: 2010-6-28 08:19
其待下次~~ x2
作者: kf    時間: 2010-6-28 13:54
其待下次 ~~ x3
作者: 100100100    時間: 2010-6-28 22:42
dear ching & ctse,

actually how long for 苦山運動場 -> 蒲崗村道 -> 沙田坳道 -> 飛鵝山道 / 扎山道 (可自行選擇離去路線) -> 彩虹 ->苦山運動場??
作者: kf    時間: 2010-6-29 10:28
原帖由 100100100 於 2010-6-28 22:42 發表

actually how long for 苦山運動場 -> 蒲崗村道 -> 沙田坳道 -> 飛鵝山道 / 扎山道 (可自行選擇離去路線) -> 彩虹 ->苦山運動場??
我用開呢個度
http://42.195km.net/e/jogsim/
作者: 非比    時間: 2010-6-29 12:41
原帖由 100100100 於 2010-6-28 22:42 發表

師兄隻garmin 110唔好收埋係櫃桶啦, 拿出黎走一轉就知道.

另外可以上google map度度下
作者: 非比    時間: 2010-6-29 12:51
~703飛鵝脾山約跑+大清嬉水自由團~

時間: 2010-7-3 (Sat)
集合時間: 8:30am (逾時不候)

10:00-11:00 沖身+早晨特訓

11:15搭91號巴士入大清水灣嬉水

人工智能報名:
1. 比 (跑+水)
2.
3.
4.

警告及聲明:

作者: kf    時間: 2010-6-29 13:42
原帖由 非比 於 2010-6-29 12:51 發表
~702飛鵝脾山約跑+大清嬉水自由團~

時間: 2010-7-2 (Sat)

路程: 苦山運動場 -> 蒲崗村道 -> 沙田坳道 -> 飛鵝山道 / 扎山道 (可自行選擇離去路線) -> 彩虹 ...

作者: kf    時間: 2010-6-29 13:43
~702飛鵝脾山約跑+大清嬉水自由團~

人工智能報名:
1. 比 (跑+水)
2. kf (跑+水)
3.
4.

警告及聲明:

作者: 街坊鄭    時間: 2010-6-29 13:47
比比 ,你有冇搞錯左個日期 ,星期六是7月3日.
作者: 非比    時間: 2010-6-29 14:11
唔好意思, 今日wingwing地~~
唔該晒日本人隊友~~
多謝baby鄭溫提
已更正:

人工智能報名:
1. 比 (跑+水)
2. kf (跑+水)
3.
4.

警告及聲明:

作者: kan0902    時間: 2010-6-29 21:59
唔好意思, 今日wingwing地~~
唔該晒日本人隊友~~
多謝baby鄭溫提
已更正:

人工智能報名:
1. 比 (跑+水)
2. kf (跑+水)
3. kan0902(跑+水)
4.

警告及聲明:

作者: 零下十度    時間: 2010-6-29 22:51

人工智能報名:
1. 比 (跑+水)
2. kf (跑+水)
4.路路  ( 水 ) (第日有比賽唔跑住)

5.肉瑩  ( 水 )
6.金金  ( 水 )
警告及聲明:

作者: kf    時間: 2010-6-29 23:02
lulu姐報左黄昏賽呀?
作者: 零下十度    時間: 2010-6-30 00:11
原帖由 kf 於 2010-6-29 23:02 發表
lulu姐報左黄昏賽呀?

系啊,你系未都有報左呢~~
作者: kf    時間: 2010-6-30 00:45
原帖由 零下十度 於 2010-6-30 00:11 發表

系啊,你系未都有報左呢~~
冇報呀
呢個比賽熱屎人架
作者: 零下十度    時間: 2010-6-30 01:10
原帖由 kf 於 2010-6-30 00:45 發表
冇報呀
呢個比賽熱屎人架

我系有師姐報左佢唔得閒~~可以轉名比我跑~~
熱就熱喇~~當練習都好~~
作者: 非比    時間: 2010-6-30 07:43
原帖由 零下十度 於 2010-6-30 01:10 發表

lulu姐加油~~

可惜個日要操山, 唔可以黎做攝記~~
作者: runrun    時間: 2010-6-30 09:47

加油呀lulu姐!
作者: kf    時間: 2010-6-30 09:59

lulu加油啊~
作者: hkyen    時間: 2010-6-30 10:19

人工智能報名:
1. 比 (跑+水)
2. kf (跑+水)

5.肉瑩  ( 水 )
6.金金  ( 水 )
7.hkyen
( 水 )(一齊早點幾點)

警告及聲明:

作者: 零下十度    時間: 2010-6-30 12:33
原帖由 非比 於 2010-6-30 07:43 發表

lulu姐加油~~

可惜個日要操山, 唔可以黎做攝記~~

比比~~
呢個比賽好多快腳報左名~~我都系去陪跑當練習~~
作者: 零下十度    時間: 2010-6-30 12:35
原帖由 runrun 於 2010-6-30 09:47 發表

加油呀lulu姐!

溫溫,
典熱我都會跑晒佢架~~
作者: 零下十度    時間: 2010-6-30 12:36
原帖由 kf 於 2010-6-30 09:59 發表
lulu加油啊~

我相信是日跑完個身會多左好多油架喇~~
作者: 零下十度    時間: 2010-6-30 12:40
標題: 回復 40# 的帖子
Yen.你想早到幾點,我地唔跑既可以早少少11點就入去,你大概幾點會來到沙灘~~
作者: hkyen    時間: 2010-7-2 11:41
原帖由 零下十度 於 2010-6-30 12:40 發表
Yen.你想早到幾點,我地唔跑既可以早少少11點就入去,你大概幾點會來到沙灘~~

唔~~~一齊早餐丫

幾點你話事
作者: 非比    時間: 2010-7-2 11:52
calling))))lulu姐 & 人仔

我地10:00-11:00苦山沖完身食早餐
大約11:00搭91號巴士入大清水灣~~join唔join埋
作者: runrun    時間: 2010-7-2 12:01

人工智能報名:
1. 比 (跑+水)
2. kf (跑+水)

5.肉瑩  ( 水 )
6.金金  ( 水 )
7.hkyen
( 水 )(一齊早點幾點)
8. runrun ( 水 )(一齊早點)
警告及聲明:

作者: 非比    時間: 2010-7-2 12:18
早點約大家10:30牛池灣千億茶餐廳(苦山運動場後邊個間), 唔知位置的話請call我
作者: allanccl    時間: 2010-7-2 12:30

人工智能報名:
1. 比 (跑+水)
2. kf (跑+水)

5.肉瑩  ( 水 )
6.金金  ( 水 )
7. hkyen  ( 水 )(一齊早點幾點)
9. 亮       ( 水 )(一齊早點)

警告及聲明:

作者: hkyen    時間: 2010-7-2 14:17
原帖由 非比 於 2010-7-2 12:18 發表
早點約大家10:30牛池灣千億茶餐廳(苦山運動場後邊個間), 唔知位置的話請call我" />" />  

我搽左地逃啦 識黎 到時見
作者: 非比    時間: 2010-7-2 15:01
原帖由 hkyen 於 2010-7-2 14:17 發表

我搽左地逃啦 識黎 到時見

叻仔
作者: denis3885    時間: 2010-7-2 15:13
原帖由 非比 於 2010-7-2 12:18 發表
早點約大家10:30牛池灣千億茶餐廳(苦山運動場後邊個間), 唔知位置的話請call我" />" />  

我自己入大清水會合你地,約下午一時到。
作者: 非比    時間: 2010-7-2 15:21
原帖由 denis3885 於 2010-7-2 15:13 發表

我自己入大清水會合你地,約下午一時到。

金金~~聽日大清見
作者: 228華    時間: 2010-7-2 15:45
手机上網真煩,想復製再貼上都唔得
10.小22發華(重遊此地)斧山我來也
作者: 非比    時間: 2010-7-2 15:48
原帖由 228華 於 2010-7-2 15:45 發表
手机上網真煩,想復製再貼上都唔得
10.小22發華(重遊此地)斧山我來也

小華生, 你係黎食飛鵝脾, 定係早點呀?
作者: 228華    時間: 2010-7-2 16:12
標題: 回復 55# 的帖子
跑十晒十游水
作者: 228華    時間: 2010-7-2 16:15
比比小姐仲想請問問條路難唔難跑呀?
作者: 228華    時間: 2010-7-2 20:12

人工智能報名:
1. 比 (跑+水)
2. kf (跑+水)
5.肉瑩  ( 水 )
6.金金  ( 水 )
10.siu sai (跑十晒十游水)

警告及聲明:

作者: allanccl    時間: 2010-7-2 20:13
原帖由 228華 於 2010-7-2 16:15 發表
比比小姐仲想請問問條路難唔難跑呀?

答案預左佢會話係平路,哈哈哈! 唔難既,有少少斜咁啦!
作者: 228華    時間: 2010-7-2 20:47
標題: 回復 59# 的帖子
唔該亮哥,你咁講?我明白了!
驚驚
作者: allanccl    時間: 2010-7-2 21:42
原帖由 228華 於 2010-7-2 20:47 發表
唔該亮哥,你咁講?我明白了!
驚驚

唔水驚! 小弟都同佢地跑過,唔係想像中咁辛苦,不過甘過澳景少少,整體計都幾好玩。
作者: 零下十度    時間: 2010-7-2 23:36
亮哥,記得帶定防水相機幫我地影肉照啵~~
作者: -R-    時間: 2010-7-3 01:02

人工智能報名:
1. 比 (跑+水)
2. kf (跑+水)

5.肉瑩  ( 水 )
6.金金  ( 水 )
10. siu sai (跑十晒十游水)
11. -R- (水)(約十點半到)

警告及聲明:

作者: bolo    時間: 2010-7-3 08:22
可能下午黎到
作者: kan0902    時間: 2010-7-3 21:32
今天的相
飛鵝脾山不定期約跑+嬉水自由團
http://picasaweb.google.com/kan090284/201073#
作者: denis3885    時間: 2010-7-3 22:53
今曰我係大清水、曬到好似舊...碳。
作者: 非比    時間: 2010-7-3 23:08
原帖由 kan0902 於 2010-7-3 21:32 發表
今天的相
" target="_blank">[url]http://picasaweb.google.com/kan090284/201073#[/url]

唔該晒根根, 好快手~~
小西華好勁, "拙"一聲標左上山, 燈尾都望唔到, 汗顏
我就死死下, 過左法藏寺就舉白旗行上去
第一次可以離地游水, 來回游左出浮台, 多謝大家鼓勵我, 同傍住我出去
作者: 非比    時間: 2010-7-3 23:13
原帖由 denis3885 於 2010-7-3 22:53 發表

大家齊齊......碳

最後好似玩左3轉來回浮台, 好玩到唔捨得走
作者: 100100100    時間: 2010-7-3 23:31
原帖由 kan0902 於 2010-7-3 21:32 發表
今天的相
<A href="http://picasaweb.google.com/kan090284/201073#" target="_blank">http://picasaweb.google.com/kan090284/201073#

好厲害!!
作者: kf    時間: 2010-7-4 00:59
今日哂燶左
作者: kan0902    時間: 2010-7-4 01:11
原帖由 非比 於 2010-7-3 23:08 發表

第一次可以離地游水, 來回游左出浮台, 多謝大家鼓勵我 ...

恭喜晒你ar
呢日好特別
同時間有2樣野係成功左
估唔到將冇可能ge事
變成有可能
叻叻ar
作者: 228華    時間: 2010-7-4 04:55
原帖由 非比 於 2010-7-3 23:08 發表

第一次可以離地游水, 來回游左出浮台, 多謝大家鼓勵我 ...

非比搞約跑+嬉水活動,仲有6力。
跑飛鵝山我只是初哥,如非今天你讓我半脾j和狀態不足,情況必唔同!
仲有你學游水真係,咁快可以出浮台,勁!

作者: 228華    時間: 2010-7-4 04:59
原帖由 kf 於 2010-7-4 00:59 發表
今日哂燶左

燶左先型呀
作者: 228華    時間: 2010-7-4 05:00
今天的相
" target="_blank">[url]http://picasaweb.google.com/kan090284/201073#[/url]

根根連出相都咁快
作者: 非比    時間: 2010-7-4 10:36
原帖由 kf 於 2010-7-4 00:59 發表
今日哂燶左

er~~你搽防晒搽d唔搽d......我地有lulu姐幫搽肉背, 下次記得搵lulu姐啦
作者: 非比    時間: 2010-7-4 10:39
原帖由 kan0902 於 2010-7-4 01:11 發表

恭喜晒你ar
呢日好特別
同時間有2樣野係成功左
估唔到將冇可能ge事
變成有可能
叻叻ar

多謝根根
唔係你放支浮條係我前邊, 我一定唔敢就咁出去
下次可以試下唔用浮條一齊游出去
作者: 非比    時間: 2010-7-4 10:46
原帖由 228華 於 2010-7-4 04:55 發表

非比搞約跑+嬉水活動,仲有6力。
跑飛鵝山我只是初哥,如非今天你讓我半脾j和狀態不足,情況必唔同!
仲有你學游水真係,咁快可以出浮台,勁!

多謝小西華賞面老遠都走過黎玩,
下次我地走第2條路, 今日未上到頂架~~
大家都係我的師父, 大家都好熱心教我游水同鼓勵我出海, 我的進步要多謝各位
作者: allanccl    時間: 2010-7-4 10:54
今天的相

謝謝根根沿途攝記!
作者: allanccl    時間: 2010-7-4 10:55
原帖由 denis3885 於 2010-7-3 22:53 發表

X2
作者: allanccl    時間: 2010-7-4 10:59
原來你地飲提子汁! 不過真係好值得慶祝下! 恭喜非比學識游水!!!
作者: allanccl    時間: 2010-7-4 11:47
原帖由 零下十度 於 2010-7-2 23:36 發表
亮哥,記得帶定防水相機幫我地影肉照啵~~" />" />

下次要提埋要帶電呀,唔該lulu姐!
作者: 零下十度    時間: 2010-7-4 12:50
今天的相
<A href="http://picasaweb.google.com/kan090284/201073#" target="_blank">http://picasaweb.google.com/kan090284/201073#

多謝根根令相~~
作者: 零下十度    時間: 2010-7-4 12:54
原帖由 非比 於 2010-7-3 23:13 發表

大家齊齊......碳

最後好似玩左3轉來回浮台, 好玩到唔捨得走

好似都未夠.....碳啵
不如就拿拿淋搞多次啦喂~~
作者: 零下十度    時間: 2010-7-5 00:09
原帖由 allanccl 於 2010-7-4 11:47 發表

下次要提埋要帶電呀,唔該lulu姐!

我會記得提你架啦~~下次唔該順便帶埋亮嫂出來~~
作者: 非比    時間: 2010-7-6 09:26
~7.11大清嬉水自游團~

時間: 7月11日 (星期日)
集合地點: 荷里活廣場巴士總站
集合時間: 2:00pm

人工智能報名:
1. 比

2.
3.

警告及聲明:

1. 此項聚會適合有
游水經驗人仕,由於體能上有所要求,故此活動只適合有游水經驗之跑友,身體並無任何疾病,同時需確保可以應付此項運動的朋友參加,各位需量力而為。本網站並不涉及此項聚會的一切安排,敬請參加者自行負責個人的財物及人身安全。如有不幸事故,而導致參加者受傷或死亡,或涉及第三者的意外,本網站及聚會發起人慨不負任何責任。

作者: denis3885    時間: 2010-7-6 09:31
原帖由 非比 於 2010-7-6 09:26 發表

人工智能報名:
1. 比
2.
3.

PS: 邊位有興趣游水晚飯後相約睇世盃決賽??? (場地視乎人數待定)
有興趣 ...

我來不到了,返了潮汕;下次先啦。
作者: allanccl    時間: 2010-7-6 09:33

人工智能報名:
1. 比

2. 亮
3.
4.
5.

警告及聲明:

1. 此項聚會適合有
游水經驗人仕,由於體能上有所要求,故此活動只適合有游水經驗之跑友,身體並無任何疾病,同時需確保可以應付此項運動的朋友參加,各位需量力而為。本網站並不涉及此項聚會的一切安排,敬請參加者自行負責個人的財物及人身安全。如有不幸事故,而導致參加者受傷或死亡,或涉及第三者的意外,本網站及聚會發起人慨不負任何責任。

作者: 非比    時間: 2010-7-6 09:34
原帖由 denis3885 於 2010-7-6 09:31 發表

我來不到了,返了潮汕;下次先啦。

金金, 暑假長期不定期約游, 下次再黎吧!
作者: allanccl    時間: 2010-7-6 09:37
原帖由 零下十度 於 2010-7-5 00:09 發表

我會記得提你架啦~~下次唔該順便帶埋亮嫂出來~~" />" /> " />" />

哈哈!  唔該哂!  佢話放低條士啤呔先黎得,而家唔見得人住!
作者: allanccl    時間: 2010-7-6 09:39
睇離日珠今次要游起碼十次來回浮台咁喎!
作者: 非比    時間: 2010-7-6 09:48
原帖由 allanccl 於 2010-7-6 09:39 發表
睇離日珠今次要游起碼十次來回浮台咁喎!

真係唔科唔做浮屍啦
今朝去泳沲游左大半個鐘先返工
作者: kf    時間: 2010-7-6 09:51

人工智能報名:
1. 比

2. 亮
3. kf
4.
5.

警告及聲明:

1. 此項聚會適合有
作者: allanccl    時間: 2010-7-6 10:45
原帖由 非比 於 2010-7-6 09:48 發表

真係唔科唔做浮屍啦" />" />
今朝去泳沲游左大半個鐘先返工" />" />

柴灣泳池?
作者: 228華    時間: 2010-7-6 11:00
非比想做女鐵人喎
跑步游水單車
作者: hkyen    時間: 2010-7-6 11:44

人工智能報名:
1. 比

2. 亮
3. kf
4. hkyen(有冇其他灘介紹)
5.

警告及聲明:

1. 此項聚會適合有
作者: 零下十度    時間: 2010-7-6 21:49
我要諗諗,如果唔返大陸就會來的,亮哥,記得帶相機,電池,亮嫂來啊!!!
作者: kan0902    時間: 2010-7-6 22:18
呢次去唔倒
下次見
作者: 非比    時間: 2010-7-6 23:15
原帖由 allanccl 於 2010-7-6 10:45 發表

柴灣泳池?

kwun tong~~
作者: 非比    時間: 2010-7-6 23:16
原帖由 228華 於 2010-7-6 11:00 發表
非比想做女鐵人喎hgjD115" />" />hj
跑步游水單車

我無踩車呀~~
作者: 非比    時間: 2010-7-6 23:17
原帖由 kan0902 於 2010-7-6 22:18 發表
呢次去唔倒
下次見

咁我點出浮台

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2