香港長跑網 - 長跑長友

標題: 三鐵毒車區(不喜勿進) [打印本頁]

作者: franklcf    時間: 2010-6-29 16:34
標題: 三鐵毒車區(不喜勿進)
http://www.flickr.com/photos/theroaddiaries/
毒車區(不喜勿進), 有邊位車友吾入呢?
作者: 上水馬王    時間: 2010-6-29 16:59
太..過..份!!
作者: key    時間: 2010-6-29 17:30
http://www.flickr.com/photos/theroaddiaries/4645556872/

毒死了     
作者: bmc    時間: 2010-6-29 17:34
見到D 拾狗鈐,真係忍唔住
作者: wong.siufu    時間: 2010-6-29 17:44
毒海無涯~~~
作者: franklcf    時間: 2010-6-29 18:04
原帖由 bmc 於 2010-6-29 17:34 發表
見到D 拾狗鈐,真係忍唔住

下部單車一定zipp獲佢.
作者: 三水豆腐    時間: 2010-6-29 19:37
毒我唔到噶
作者: kito807    時間: 2010-6-29 21:25
不喜!! 但都要推!!
作者: newfoot    時間: 2010-6-30 11:43
CERTIFIED  毒發身亡

作者: kopo1128    時間: 2010-6-30 12:09
FRANKIE兄真係毒過西毒歐陽峰. 你呢個大毒梟簡直勁過跛豪.

【本報訊】一名年約四十肥型肥胖的中年男子, 今晨被發現倒臥在辦公室內. 經同事發現並報警求助. 由於男子面上發紫, 初步懷疑與中毒有關. 警方在事主的電腦發現仍在長跑網的網頁中. 懷疑事主因觀看了一些含有劇毒的相片而中毒不支倒地. 經醫護人員一輪搶救及洗眼後, 現在情況由危殆轉為嚴重. 由於事態嚴重, 警方急欲會晤一位名為網名為frankie的人仕, 此人懷疑與網上放毒有關. 警方呼籲如有此人下落, 請從速與警方聯絡. 如成功緝捕此人歸案, 將有鳳凰牌TT bike作懸紅.
作者: franklcf    時間: 2010-6-30 12:26
想捉我就今晚去青公沙倉捉我啦...80km 追逐戰. 你地就好啦 1/7 有大隊. 你地吾好再踩jason架車啦, 有傳染病咖.

反正大家都買3鐵車, 同大家分享吓都好.
Plasma 3 同Speed Concept 真係好合眼緣.
香港冇既 Felt DA/B2 同 Quintana Roo CD0.1 都好鍾意.
Cervelo 就吾好喇, 見得多覺得冇特別, 2來又吾係好快感覺上.
想留d水位入d勁d既轆 其實 Cannondale Slice Hi-mod 同 Colnago Flight都幾好.

作者: gforce    時間: 2010-6-30 13:55
Frankie一次過買晒佢,然後出report
作者: 上水馬王    時間: 2010-6-30 13:59
原帖由 franklcf 於 2010-6-30 12:26 發表
想捉我就今晚去青公沙倉捉我啦...80km 追逐戰. 你地就好啦 1/7 有大隊. 你地吾好再踩jason架車啦, 有傳染病咖.

Plasma 3 同Speed Concept 真係好合眼緣.
香港冇既  ...

你條大毒梟,小心收尾果兩K!
作者: pkent    時間: 2010-6-30 14:03
原帖由 franklcf 於 2010-6-30 12:26 發表

香港冇既  ...

Wanna see the real SC?
HK distributor will have stock in....2011
作者: franklcf    時間: 2010-6-30 14:15
原帖由 上水馬王 於 2010-6-30 13:59 發表

你條大毒梟,小心收尾果兩K!

希望索多d k ma. ironman 臨尾果2k 真係好想試吓.
作者: franklcf    時間: 2010-6-30 14:17
原帖由 pkent 於 2010-6-30 14:03 發表

Wanna see the real SC?
HK distributor will have stock in....2011

香港distributor 係邊亞K-Swissor? 今個星期六原本想入粉嶺吸毒, 香港區有就更方便我window shopping.
作者: pkent    時間: 2010-6-30 16:04
原帖由 franklcf 於 2010-6-30 14:17 發表

香港distributor 係邊亞K-Swissor? 今個星期六原本想入粉嶺吸毒, 香港區有就更方便我window shopping.

HK distributor in Sheung Shui....still on the way now..please wait a while...
I have client order CD01 frame set from me, will let you know once in stock...

作者: 三水豆腐    時間: 2010-6-30 16:14
哈哈........等我仲好認真噶睇完 【本報訊】........

原帖由 kopo1128 於 2010-6-30 12:09 發表 FRANKIE兄真係毒過西毒歐陽峰. 你呢個大毒梟簡直勁過跛豪.【本報訊】一名年約四十肥型肥胖的中年男子, 今晨被發現倒臥在辦公室內. 經同事發現並報警求助. 由於男子面上發紫, 初步懷疑與中毒有關. 警方在事主的電 ...

作者: franklcf    時間: 2010-6-30 16:23
原帖由 pkent 於 2010-6-30 16:04 發表

HK distributor in Sheung Shui....still on the way now..please wait a while...
I have client order CD01 frame set from me, will let you know once in stock...

好毒...
好在我吾急, 慢慢等d frameset 現真身再算, 到時先入手.

作者: bmc    時間: 2010-6-30 18:05
原帖由 kopo1128 於 2010-6-30 12:09 發表
FRANKIE兄真係毒過西毒歐陽峰. 你呢個大毒梟簡直勁過跛豪.

【本報訊】一名年約四十肥型肥胖的中年男子, 今晨被發現倒臥在辦公室內. 經同事發現並報警求助. 由於男子面上發紫, 初步懷疑與中毒有關. 警方在事主的電 ...

鳳凰牌TT bike作懸紅

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

作者: kopo1128    時間: 2010-6-30 19:53
原帖由 bmc 於 2010-6-30 18:05 發表

鳳凰牌TT bike作懸紅

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

嘩!!! 真係有鳳凰牌ROAD BIKE 架!! 好正喎!!
作者: franklcf    時間: 2010-7-1 23:57
Trek Speed Concept arrived.
星期六去吸毒.
http://www.hkci.net/forum/viewth ... extra=&page=147

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2