香港長跑網 - 長跑長友

標題: 邊度重有得買adizero pro&mana絆呀? [打印本頁]

作者: hkf    時間: 2010-7-20 17:04
標題: 邊度重有得買adizero pro&mana絆呀?
各位大大,請問邊度重有得買adizero pro&mana絆呀?

我之前係adidas倉度見到有,但d碼一係3字頭,一係就46 or 以上

我著43碼左右,唔知邊度有呢?

我係想要呢一款......

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

作者: mc    時間: 2010-7-20 19:29
ching, 請問邊度有adidas倉?
作者: Mike_Li    時間: 2010-7-20 20:55
Gigasports sell mana, go to have a look.
作者: hkf    時間: 2010-7-21 00:34
標題: 回復 2# 的帖子
你知唔知邊度香港工業中心呀?
係長沙灣廣場對面...去B座7樓
每日開11點半
我多數星期六日先會去,果度買滿$800有8折添~
作者: hkf    時間: 2010-7-21 00:38
標題: 回復 3# 的帖子
唔該~我會去睇下嫁喇~
作者: econecon    時間: 2010-7-21 00:53
原帖由 hkf 於 2010-7-21 00:34 發表
每日開11點半

係咪講三間個倉
作者: mc    時間: 2010-7-21 09:36
每日開11點半

唔該晒...
搵日去睇睇先
想買返對adizero ace wide 版
作者: clerkb    時間: 2010-7-21 12:48
每日開11點半

我去過兩三次, 覺得吾好平野哦, 不知現在如何 ? 

另外, 大角咀都好似有一間, 不過我未去過
旺角塘尾街64 號龍駒企業大廈11 樓 B 室
作者: econecon    時間: 2010-7-21 13:01
原帖由 clerkb 於 2010-7-21 12:48 發表

我去過兩三次, 覺得吾好平野哦, 不知現在如何 ? 

另外, 大角咀都好似有一間, 不過我未去過
旺角塘尾街64 號龍駒企業大廈11 樓 B 室

呢個地方賣咩架主要? 唔該
作者: clerkb    時間: 2010-7-21 14:02
原帖由 econecon 於 2010-7-21 13:01 發表 呢個地方賣咩架主要? 唔該

sorry , 我吾知的, 只見過人介紹有 adizero 的鞋賣
作者: 賓仔    時間: 2010-7-21 17:28
其實去倉買野會平d ?
作者: hkf    時間: 2010-7-27 17:23
標題: 回復 11# 的帖子
如果係買過時款通常都平過出面~
去倉買野多數為左尋寶
作者: hkf    時間: 2010-7-27 17:25
標題: 回復 6# 的帖子
三間個倉?唔係好明....
作者: hkf    時間: 2010-8-2 00:01
標題: 回復 3# 的帖子
我已經行左兩間Giga Sport,但都係未搵到~
作者: 非比    時間: 2010-8-2 05:16
只有adizero pro & mana先有"絆"版, 係上年秋冬款, 初出時已經無咩size, 而家應該絕晒版架啦, 要買真係可遇不可求

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2