香港長跑網 - 長跑長友

標題: 介紹新鞋的短片網 [打印本頁]

作者: clerkb    時間: 2010-7-21 17:37
標題: 介紹新鞋的短片網
http://www.runningwarehouse.com/sneakpeek.html?ccode=MIZFALL10&video=SNEAK219
作者: feifanchun    時間: 2010-7-21 23:11
卡樂B Ching : 對鞋好靚, 何處有售, 用嚟跟你跑斜路會否好啲....thx.....
作者: clerkb    時間: 2010-7-22 12:58
原帖由 feifanchun 於 2010-7-21 23:11 發表
卡樂B Ching : 對鞋好靚, 何處有售, 用嚟跟你跑斜路會否好啲....thx.....

其實見網有講將出的跑鞋所以post 條link 出來, 我都不知那裡買的

你是誰呢 ?  我跑斜路麻麻地的
作者: econecon    時間: 2010-7-22 12:59
原帖由 clerkb 於 2010-7-22 12:58 發表

其實見網有講將出的跑鞋所以post 條link 出來, 我都不知那裡買的

見你post Mizuno既新鞋. 似乎新出既都會用AP+, 會好過舊果批
作者: 喪Ken    時間: 2010-7-22 14:04
原帖由 clerkb 於 2010-7-22 12:58 發表

俊哥你都唔識?...
作者: clerkb    時間: 2010-7-22 15:36
原帖由 喪Ken 於 2010-7-22 14:04 發表

俊哥你都唔識?...

失覺, 失覺 . 頂你, 得個友字, 就知你邊個, 你都喪喪地既
作者: feifanchun    時間: 2010-7-22 22:29
原帖由 clerkb 於 22-7-2010 15:36 發表

失覺, 失覺 . 頂你, 得個友字, 就知你邊個, 你都喪喪地既

Sorry, B哥...........29/7早上明哥&亞徐兄有約跑........老地方...

遲的小弟有靚相再換頭像.......Goodnight
作者: clerkb    時間: 2010-7-23 14:06
原帖由 feifanchun 於 2010-7-22 22:29 發表 Sorry, B哥...........29/7早上明哥&亞徐兄有約跑........老地方...遲的小弟有靚相再換頭像.......Goodnight
oh, 不是說你哦, 我只是回應我們尊貴的喪ken 生先罷. 我都有一段時間冇跑這裡, 亦很少走斜路, 遲d夾到時間一齊再跑跑.
作者: feifanchun    時間: 2010-7-23 23:09
原帖由 clerkb 於 23-7-2010 14:06 發表
oh, 不是說你哦, 我只是回應我們尊貴的喪ken 生先罷. 我都有一段時間冇跑這裡, 亦很少走斜路, 遲d夾到時間一齊再跑跑.

B Ching : 收到........我知你唔係講我.........XD
作者: 喪Ken    時間: 2010-7-26 13:45
原帖由 clerkb 於 2010-7-23 14:06 發表

原帖由 feifanchun 於 2010-7-23 23:09 發表
B Ching : 收到........我知你唔係講我.........XD

小弟知道b哥哥是頂我...不過見俊兄好似想食屎貓...所以唔出聲...

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2