香港長跑網 - 長跑長友

標題: 2010.12.26 第十一屆Kappa 30km馬拉松熱身賽暨石崗十公里賽 [打印本頁]

作者: blurmax    時間: 2010-11-9 14:38
標題: 2010.12.26 第十一屆Kappa 30km馬拉松熱身賽暨石崗十公里賽

第十一屆Kappa 30km馬拉松熱身賽暨石崗十公里賽 - 2010/12/26
比賽日期:2010 年12 月26 日(星期日) 賽事特色︰比賽成績將提供分段時間
起步時間:(30 公里)上午09:00 / (10 公里)上午09:30 報到時間:上午08:00 開始 (30K) / 08:30 開始 (10K)
集合地點:大欖郊野公園管理處(石崗) 標準距離:30 公里 / 10 公里
比賽路線:大欖郊野公園(由石崗,經甲龍段引水道,河背,到大欖涌水塘主霸尾底下之懲教所噴水池折返石崗)
賽道簡介:今次賽事(30 公里)乃是一項艱辛賽程,難度相等於一個馬拉松賽,比賽時限約為4 小時15 分
截止日期:2010 年12 月6 日(星期一) 紀念品:凡跑畢全程者,可獲Kappa 紀念T-恤一件
個人組別:(30 公里) A 組(1981-92 年出生/女1973-92 出生) B 組(1973-80 年出生/女1966-72 出生)
C 組(1966-72 年出生/女1965 年或以前出生) D 組(男1961-65 年) E 組(男1956-60 年出生) F 組(男1955 年或以前出生)
(10 公里) 青年組(男1976-94 年/女1981-94 年出生) 壯年組(男1970-75 年/女1975-80 年出生)
元老組(男1969 年或以前出生/女1974 年或以前出生) * 全部組別以出生年份計算
(30 公里隊際賽) 設男子及女子組,每三人為一隊,計算每名跑手的時間總和最短者為勝出,時間相同則以第三名隊員成績計算
而各隊員於隊際的成績,可同時競逐其年齡組別的個人獎項,隊際必須集齊所有隊員的報名表一併寄出,
如資料不齊或更改名單,每次手續費港幣100(只接受截止日期前之更改。)

作者: saki    時間: 2010-11-9 14:43
標題: 2010.12.26 第十一屆Kappa 30Km馬拉松熱身賽暨石崗10K
賽事網頁:
未有提供

主辦機構網頁:
http://www.ecotourism.org.hk/hkmp/

表格下載:
(中文) https://docs.google.com/fileview?id=0B6E5QeVuvCyHY2JhNzkwYTUtZjMxYy00OTQ1LThmOGQtOWJlYjY0MzA3MDdj&authkey=CN-15a8C&hl=zh_TW
(英文) https://docs.google.com/fileview?id=0B6E5QeVuvCyHNzMxMmIzOGUtYWE3ZS00MTI3LTg5MjktMTU4Njk3M2QzNjA4&authkey=CJTi2p4L&hl=zh_TW

網上報名:
未有提供

路線地圖:
請參考在報名表上之路線圖

主辦機構: 香港馬拉松推廣社 (HKMP)
日期      : 2010年12月26日 (星期日)
時間      : 9:00 a.m. (30公里/9:30 a.m. (10公里)
地點      : 大欖郊野公園管理處 (石崗)
路線      : 大欖郊野公園 (由石崗出發, 經甲龍段引水道, 河背, 到大欖涌水塘主壩尾下之懲教所噴水池折返
距離      : 30.00公里/10.00公里
時限      : 4小時15分
組別      : 30公里
              男子 - A (18-29), B (30-37), C (38-44), D (45-48), E (50-54), F (64+)
              女子 - WA (18-37), WB (38-44), WC (45+)
              10公里
              男子 - T1 (1976-94), T2 (1970-75), C (38-44), T3 (1969+)
              女子 - T7 (1981-94), T8 (1975-90), T9 (1974+)
費用      : $180 (30公里) /$130 (10公里) + $30 (單程交通) (註: 不用繳付晶片按金)
名額      : 有待公佈
截止日期: 2011年12月6日 (星期一)
查詢      :  8104-8500 / [email protected]

作者: saki    時間: 2010-11-9 14:44
reserved by bm
作者: saki    時間: 2010-11-9 14:44
作者: blurmax    時間: 2010-11-9 14:50
Please refer to https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=13225&extra=page%3D1
作者: saki    時間: 2010-11-9 15:21
(deleted)

作者: saki    時間: 2010-11-9 15:22
作者: saki    時間: 2010-11-9 15:22
作者: randyip    時間: 2010-11-16 10:53
又嚟啦...報ed
作者: 得得地    時間: 2010-11-16 12:14
賽事(30 公里)乃是一項艱辛賽程,難度相等於一個馬拉松賽

哩個真係好辛苦 ?
如果同沿岸半馬/全馬比較呢 ?
睇嚟, 都係睇定啲先, 或者跑 10km.   
作者: Ning    時間: 2010-11-16 12:18
沿岸全馬 >> Kappa 30km >>沿岸半馬 (辛苦比較)
作者: 小叻    時間: 2010-11-16 12:23
原帖由 得得地 於 2010-11-16 12:14 發表
賽事(30 公里)乃是一項艱辛賽程,難度相等於一個馬拉松賽

哩個真係好辛苦 ?
如果同沿岸半馬/全馬比較呢 ?
睇嚟, 都係睇定啲先, 或者跑 10km.     

除非你好喜歡跑勁鈄, 否則一定辛苦過跑渣打全馬!
作者: ivan    時間: 2010-11-16 20:48
原帖由 小叻 於 2010-11-16 12:23 發表 除非你好喜歡跑勁鈄, 否則一定辛苦過跑渣打全馬!

呢個10K我一定報!!
作者: LL3578    時間: 2010-11-16 21:04
原帖由 小叻 於 2010-11-16 12:23 發表

除非你好喜歡跑勁鈄, 否則一定辛苦過跑渣打全馬!

照你咁講
石崗果邊D斜係同歌連臣角有得揮
作者: sleung2002hk    時間: 2010-11-17 00:05
普通啦~~~跑過2年~~又唔覺得特別辛苦
呢場又唔係做時間~~練全馬既呢場當係長課幾好架
作者: Maurice    時間: 2010-11-22 19:28
原帖由 小叻 於 2010-11-16 12:23 發表 除非你好喜歡跑勁鈄, 否則一定辛苦過跑渣打全馬!

咁10KM會唔會都好甘。。。?
作者: blurmax    時間: 2010-11-22 19:59
咁10KM會唔會都好甘。。。?

Mildly tough lah - some ups and downs^.^
Thomas still able to complete it in 34 mins+

http://hk.myblog.yahoo.com/blurmax

作者: 得得地    時間: 2010-12-5 14:27
截止日期:2010 年12 月6 日(星期一)

今日經 saki 版主提醒,
報哩個當全馬長課都好喎 !

聽日截止, 聽朝寄信唔知得唔得.
又要睇吓我嘅 [造化] 嘞 !
隨緣 !   
作者: wlau    時間: 2010-12-5 15:37
原帖由 得得地 於 5-12-2010 14:27 發表

隨緣 !   " />" />  

今日要寄啦...
我都琴日一點前寄左....
作者: wlau    時間: 2010-12-5 15:38
琴日一點前寄左信(間郵局一點寄, 第二個工作天送信), 希望報到啦...
作者: 得得地    時間: 2010-12-5 15:43
原帖由 wlau 於 2010-12-5 15:37 發表
今日要寄啦...
我都琴日一點前寄左....

今日跑完 10km, 司儀都有提起, 話聽日截止.
我穩陣起見, 都電郵咗佢哋, 話想報同會寄信,
應該係睇寄信日子啩 ?!   

Thanks ching !
作者: wlau    時間: 2010-12-5 15:53
原帖由 得得地 於 5-12-2010 15:43 發表

今日跑完 10km, 司儀都有提起, 話聽日截止.
我穩陣起見, 都電郵咗佢哋, 話想報同會寄信,
應該係睇寄信日子啩 ?!   

Thanks ching !

我屋企附近間郵局寫今日五點前投入郵箱, 第二日派.. 你試下今日去寄啦.. 佢好似睇郵DROP 既, 聽日先寄, 未必係聽日既郵DROP..
作者: 得得地    時間: 2010-12-5 16:04
原帖由 wlau 於 2010-12-5 15:53 發表
我屋企附近間郵局寫今日五點前投入郵箱, 第二日派.. 你試下今日去寄啦.. 佢好似睇郵DROP 既, 聽日先寄, 未必係聽日既郵DROP..

啱啱去咗其中一個郵筒寄咗, 不過今日冇得收信.   (市區有啲假日都收信)
算啦... 唔想行咁遠去睇另一個郵筒或郵局嘞 !
已經寄出, 聽日三點收, 星期二會寄到.
我都寫咗電郵, [咁有誠意], 唔會拒絕啩 ?!   

謝謝 !   
作者: 得得地    時間: 2010-12-5 16:58
收到 email 回覆.

話: Would be OK.

所以, 有興趣嘅, 就要填 form 報名, 聽日寄信嘞 !   
作者: peter2008    時間: 2010-12-5 21:40
原帖由 得得地 於 5-12-2010 14:27 發表

隨緣 !   " />" />  

得得地,你明年跑渣打全馬,30km不要退縮當作練習,一般有實力的跑手會在4hrs內完成,你要努力、加油。
作者: 得得地    時間: 2010-12-6 00:24
原帖由 peter2008 於 2010-12-5 21:40 發表

得得地,你明年跑渣打全馬,30km不要退縮當作練習,一般有實力的跑手會在4hrs內完成,你要努力、加油。

多謝 peter2008 ching 鼓勵.

冇錯嘞...... 10km 都玩夠... 報得太多賽, 忍唔到手.   
係要時候練長課, 有氣氛又有得練, 又有咁多 ching / ctse 一齊, 係哩個嘞 !

已經問咗又寄咗信, 應該冇得走雞嘞.   
作者: 超人阿四    時間: 2010-12-6 10:54
慘!想報又5記得寄方。今日寄去試試!
作者: WalkBreaks    時間: 2010-12-6 13:59
30k, just 寄ed....

報到既話好大機會25號晚唔洗瞓
作者: ykchow    時間: 2010-12-6 17:05
請問師兄師姐們,

如果10K既路多唔多上落斜呢?
作者: randyip    時間: 2010-12-7 11:58
原帖由 ykchow 於 2010-12-6 17:05 發表
請問師兄師姐們,

如果10K既路多唔多上落斜呢?
不論10k或30k都係多上落斜。
作者: =chairman=    時間: 2010-12-7 12:31
原帖由 randyip 於 2010-12-7 11:58 發表
不論10k或30k都係多上落斜。

但我記得上年跑30K,去到5K後先開始多斜,即10K比賽(5K u-turn)唔太多斜。
作者: ykchow    時間: 2010-12-7 17:16
原帖由 =chairman= 於 2010-12-7 12:31 發表

但我記得上年跑30K,去到5K後先開始多斜,即10K比賽(5K u-turn)唔太多斜。

如果唔太多斜就好D,因我喺第一次參加比賽,希望能順利完成啦.
作者: randyip    時間: 2010-12-7 22:58
原帖由 ykchow 於 2010-12-7 17:16 發表

如果唔太多斜就好D,因我喺第一次參加比賽,希望能順利完成啦.
若然係首次比賽,跑平路好d,好似1月2日大埔10k....
作者: ykchow    時間: 2010-12-8 10:37
原帖由 randyip 於 2010-12-7 22:58 發表
若然係首次比賽,跑平路好d,好似1月2日大埔10k....

師兄提點,不過我已報咗名,所以會盡力而為.
作者: blurmax    時間: 2010-12-8 11:14

My 1st 10 K race was also the sightly difficult SCM 2004 starting from TST via Western Tunnel to Wan Chai.

Just do it and add oil!

http://hk.myblog.yahoo.com/blurmax
作者: wlau    時間: 2010-12-8 12:15
支票已過數, 肯定有得玩...
作者: ykchow    時間: 2010-12-8 16:53
原帖由 blurmax 於 2010-12-8 11:14 發表

My 1st 10 K race was also the sightly difficult SCM 2004 starting from TST via Western Tunnel to Wan Chai.

Just do it and add oil!

Oh!你的第一次10K真不容易啊,跨海兼長斜喎!
作者: blurmax    時間: 2010-12-8 17:04
Oh!你的第一次10K真不容易啊,跨海兼長斜喎!

You're definitely right + chilling cold temp & rainly weather making my debut 10K run unforgettable^.^

作者: WalkBreaks    時間: 2010-12-8 18:22
my 1st 10k, HM and FM (not finished....) are all SCM

join長跑網前都唔知原來有咁多比賽揀
作者: ykchow    時間: 2010-12-8 20:43
原帖由 blurmax 於 2010-12-8 17:04 發表

You're definitely right + chilling cold temp & rainly weather making my debut 10K run unforgettable^.^

好難忘...但我唔希望發生喺我身上
作者: ykchow    時間: 2010-12-8 20:45
原帖由 WalkBreaks 於 2010-12-8 18:22 發表
my 1st 10k, HM and FM (not finished....) are all SCM

join長跑網前都唔知原來有咁多比賽揀

師兄,

HM,FM,SCM喺點解?
點解完成唔到?可否分享吓.
作者: blurmax    時間: 2010-12-8 21:45
HM = half marathon
FM = Full Marathon
SCM = Standard Chartered Marathon

作者: WalkBreaks    時間: 2010-12-9 19:28
標題: 回復 41# 的帖子
fm 完成唔到.... 練唔夠,初段太快,抽筋收場~
that s why i want to run for unicef hm and kappa 30k (dunno my application is accpeted or not for this one). To push myself do more training earlier for the scm fm 2011.
But wrong pacing and cramping still bothered me in unicef hm, though i finished it finally.
作者: blurmax    時間: 2010-12-9 20:16
Better keep a steady pace in the races and U'll be free from cramping^.^

作者: 得得地    時間: 2010-12-15 01:22
原帖由 peter2008 於 2010-12-5 21:40 發表

支票已經過數 !   

最近兩個星期, 練咗兩次長課, 23km & 26km.
26km 跑到 [屎屎吓].   

今個星期日, 就係沙田半馬,
跟住都未必有時間練長課, 就去跑哩個 Kappa 30km 嘞 !   
作者: blurmax    時間: 2010-12-15 13:49
Tak Tak Tei Ching,

Not a problem to U lah coz U're so fit now^.^

作者: arsenal_fans    時間: 2010-12-18 17:16
今日收到信啦! 真係辛苦命!
作者: WalkBreaks    時間: 2010-12-18 20:01
我都收到信喇
作者: wlau    時間: 2010-12-18 21:28
我都收到信..
作者: 大雄2009    時間: 2010-12-18 23:52
人人都收到信, 等我落樓開信箱睇下先!
作者: blurmax    時間: 2010-12-20 20:04
Received my acceptance letter today - T321

作者: purejoey    時間: 2010-12-20 21:19
收到信...10K only

當日石崗可能十度以下,大穫!!!
作者: long.run    時間: 2010-12-21 01:23
原帖由 purejoey 於 2010-12-20 21:19 發表
收到信...10K only

當日石崗可能十度以下,大穫!!!

凍d仲好啦
佢廿度 咪仲驚
作者: 得得地    時間: 2010-12-21 11:07
我都收到信.
唔知當日點著衫好 ?!
應該著短袖, 唔著背心, 但係都未必加外套.
係啦... 唔知石岡會唔會再凍幾多 ??

星期日 ( 26/ 12 )

登錄/註冊後可看大圖

天氣寒冷。初時有幾陣雨,後轉天晴。
高: 14°    低: 11°
相對濕度: 60-90 %
作者: blurmax    時間: 2010-12-21 11:18
我都收到信.
唔知當日點著衫好 ?!

I guess short sleeves tee + shorts are good already^.^

Of course the temp in Shek Kong will be a few degrees lower than towns.

作者: Ning    時間: 2010-12-21 13:00
背心
作者: purejoey    時間: 2010-12-21 13:00
原帖由 得得地 於 2010-12-21 11:07 發表
我都收到信.
唔知當日點著衫好 ?!

星期日 ( 26/ 12 )

登錄/註冊後可看大圖

天氣寒冷。初時有幾陣雨,後 ...

我為了這次嚴寒賽事會著長袖緊身跑衫+網衫

件衫尋晚係中x買,一百蚊鬆d,好抵
作者: 前進    時間: 2010-12-21 22:16
剛收到信!!當操長課!各位師兄師姐加油
作者: long.run    時間: 2010-12-22 20:39
問下上屆參加過30k的ching/ctse:

30km d 水站有冇能量補充飲料提供, 定係就咁水?
番到終點 或者d check point, 大會有冇食物(eg 蕉...之類)供應??

要跑幾長時間下, 驚未抽筋,先餓親
作者: =chairman=    時間: 2010-12-22 22:27
1. 每5K一水站。頭10K忘記了,而之後的水站都有能量補充飲料,每個站都不同味。
2. 食物...忘記了。
作者: mikemike    時間: 2010-12-22 22:30
如果想定點影相,起步後3,4K位置OK嗎?一來不用走太遠出番黎,二來起步後幾K後D跑手無咁密。大家有什麼提議?
作者: ykchow    時間: 2010-12-23 17:37
咁凍天氣,肯定跑到流晒鼻涕
作者: =chairman=    時間: 2010-12-24 22:05
原帖由 =chairman= 於 2010-12-22 22:27 發表
1. 每5K一水站。頭10K忘記了,而之後的水站都有能量補充飲料,每個站都不同味。
2. 食物...忘記了。

抱歉,照copy沒留意,當日水站應是有運動補充飲料(即寶X力...),沒有能量補充飲料(redxxxx...)。
作者: =chairman=    時間: 2010-12-24 22:11
原帖由 mikemike 於 2010-12-22 22:30 發表
如果想定點影相,起步後3,4K位置OK嗎?一來不用走太遠出番黎,二來起步後幾K後D跑手無咁密。大家有什麼提議?

OK丫! 其實有人影相有人支持,已經是對跑手的一大鼓勵了!
另外10K,30K起步時間不同要注意丫~
記得當天早上天氣寒冷,要著多件衫保暖~
作者: 得得地    時間: 2010-12-25 01:36
原帖由 =chairman= 於 2010-12-24 22:11 發表
記得當天早上天氣寒冷,要著多件衫保暖~

係呀 ! Thank you mikemike ching.

當日咁遠又咁凍, 要嚟純粹影相真係加倍辛苦 !

特別再謝謝 !!!   

Merry Christmas !!!   
作者: purejoey    時間: 2010-12-25 01:55
年頭大埔10k就係因為太凍縮沙,希望今次唔會再做逃兵

作者: ivan    時間: 2010-12-25 15:37
原帖由 mikemike 於 2010-12-22 22:30 發表 如果想定點影相,起步後3,4K位置OK嗎?一來不用走太遠出番黎,二來起步後幾K後D跑手無咁密。大家有什麼提議?

感謝你來支持我們, 明天大家見!!
作者: LL3578    時間: 2010-12-25 16:42
呢排天氣凍,各位聽日有份出賽既跑手盡力而為la~~~
我情況許可既話,我聽朝又走過黎影你地先
最後果句,祝各位跑友,聖誕節快樂~~~
作者: michaelkclaw    時間: 2010-12-25 18:09
各位師兄師姐, 比心機呀!!
作者: wlau    時間: 2010-12-25 18:15
聽朝咁凍.. 真係要打下底先得...
作者: ykchow    時間: 2010-12-25 18:28
原帖由 wlau 於 2010-12-25 18:15 發表
聽朝咁凍.. 真係要打下底先得...

師兄,
點打底法?
作者: mikemike    時間: 2010-12-25 18:43
Sorry, cannot come to take photos for you all !!

Enjoy your run la !!!
作者: wlau    時間: 2010-12-25 19:36
原帖由 ykchow 於 25-12-2010 18:28 發表

師兄,
點打底法?

原本諗住普通著件底衫入去.. 但諗諗都係唔好, 即刻(半個鐘前)落左去屋企樓下間馬拉松, 買左件"COLUMBIA" 既運動貼身有保溫果隻底衫...
二百幾.(原價三百幾, 但只要買任何野, 十元野都得, 只要你搵到.. 就變二百幾)

作者: Ning    時間: 2010-12-25 19:41
原帖由 wlau 於 25/12/2010 19:36 發表

原本諗住普通著件底衫入去.. 但諗諗都係唔好, 即刻(半個鐘前)落左去屋企樓下間馬拉松, 買左件"COLUMBIA" 既運動貼身有保溫果隻底衫...
二百幾.(原價三百幾, 但只要買任何野, 十元野都得, 只要你搵到.. 就變二百 ...

Will it too HOT after warm up?
作者: wlau    時間: 2010-12-25 19:50
原帖由 Ning 於 25-12-2010 19:41 發表

Will it too HOT after warm up? hgjD115" />" />hj

唔知, 但聽日石崗果度, 可能低過10度.. HOT 少少好過凍病...
作者: purejoey    時間: 2010-12-25 20:02
唉,跑完石崗,據聞下周日大埔10k又係咁凍,真係大挑戰...
作者: running-sue    時間: 2010-12-25 20:09
出戰嘅ching/ctse, 加油呀
作者: oscar    時間: 2010-12-25 20:39
作者: ykchow    時間: 2010-12-25 21:28
而家心裏只有" 驚驚"
作者: peter2008    時間: 2010-12-25 21:29
明天天氣寒冷,各位參加者要做賽前的熱身,若有雨要戴帽去跑較好。今晚睡覺前要保暖身體,不要冷親,有感冒不要出賽,長跑長有,各位參賽者加油。
作者: arsenal_fans    時間: 2010-12-25 21:38
石崗通常都冷D, 依家都只有9.8度
作者: ktluk    時間: 2010-12-25 22:29
各師兄師姐,明天努力
作者: 大雄2009    時間: 2010-12-25 23:58
睇嚟聽日要起7-8度下打水戰, 一定好好玩!!!
宜家都未諗到著乜野衫褲鞋先好, 可能要戴埋手套.
作者: purejoey    時間: 2010-12-26 00:10
如果臨場落大雨我會考慮退出。

來緊連續幾個周日都有賽事,唔想病左退出晒。
作者: 大雄2009    時間: 2010-12-26 00:20
原帖由 purejoey 於 2010-12-26 00:10 發表
如果臨場落大雨我會考慮退出。

來緊連續幾個周日都有賽事,唔想病左退出晒。

應該只會落微雨.
作者: 大雄2009    時間: 2010-12-26 00:21
聽朝見.
作者: 228華    時間: 2010-12-26 01:03
加油各位!
明早見!
作者: monsterjoe    時間: 2010-12-26 01:36
各位Ching/CTse 明天努力 !!  TKO 各位朋友仔, 努力!! 加油 !!
作者: 燉奶佬    時間: 2010-12-26 08:04
各位跑友都加油!
作者: blurmax    時間: 2010-12-26 13:39
Completed the Kappa Shek Kong 10K run in the cold morning in 50:07 mins.

Despite it's still slow, it was already my PB in this race. Enjoyed^.^

Nice to meet many runners friends from LongRun.hk, hkrunners.com and Leisure Runners Club^.^

作者: purejoey    時間: 2010-12-26 14:27
原帖由 blurmax 於 2010-12-26 13:39 發表
Completed the Kappa Shek Kong 10K run in the cold morning in 50:07 mins.

Despite it's still slow, it was already my PB in this race. Enjoyed^.^

Nice to meet many runners friends from ...

元老組第3都係49min27sec,你差D可以有獎ar。

早知咁我尾段都可以發狂衝上黎,都替自己可惜。

作者: 得得地    時間: 2010-12-26 14:27
原帖由 blurmax 於 2010-12-26 13:39 發表

哦... 唔怪得沿途唔見你啦 !   
Good run ! ~ 50 min for the hilly route is good ah... !   
作者: blurmax    時間: 2010-12-26 14:37
Purejoey Ching,
I never thought it's so close wor^.^

Thanks for the encouragement!

See U in next race^.^

作者: 得得地    時間: 2010-12-26 15:01
上星期半馬, 有期望下策略錯誤, 臨尾捱咗好幾km.
今日對於哩個賽, 冇認識冇期望下, (亦未跑過咁長嘅長課), 算係發揮到水準.

10km ~ 62min
10km ~ 61min
5km ~ 29min
5km ~ 26min

Total ~ 2hr58min

留前鬥後, 又追到個 sub-3 時間, 非常滿意 !   
作者: blurmax    時間: 2010-12-26 15:09

Congratulations - well done!

作者: purejoey    時間: 2010-12-26 15:22
原帖由 得得地 於 2010-12-26 15:01 發表
今日對於哩個賽, 冇認識冇期望下, (亦未跑過咁長嘅長課), 算係發揮到水準.

5km ~ 29min
5km ~ 26min

Total ~ 2hr5 ...

恭喜得兄
你就好la繼續PB,我的連續PB紀錄已終結,10k 51min only.

P.S. 你同映緊相的夢璃打招呼,我就係佢隔離。

作者: 得得地    時間: 2010-12-26 15:26
原帖由 purejoey 於 2010-12-26 15:22 發表
恭喜得兄
你就好la繼續PB,我的連續PB紀錄已終結,10k 51min only.

謝謝 [賽王] 師兄 & purejoey ching.   

今日算係突破咗長跑紀錄, 跑 30km.   
我喺約 8km, 17-18km, 24km 有食 gel 做補品 !   

哩條係山路嚟架嘛 ! 好難做到 PB 架......   
1月2日有冇玩大埔賽 ? PB 會嚟搵你......   

P.S. 你同映緊相的夢璃打招呼,我就係佢隔離。

So So-desu !   

就係你話: (佢/哩個) 就係得得地 ?!   

作者: purejoey    時間: 2010-12-26 15:28
原帖由 得得地 於 2010-12-26 15:26 發表

我喺約 8km, 17-18km, 24km 有食 gel 做補品 !   

哩條係山路嚟架嘛 ! 好難做到 PB  ...

好到時見
作者: purejoey    時間: 2010-12-26 15:29
原帖由 得得地 於 2010-12-26 15:26 發表

哩條係山路嚟架嘛 ! 好難做到 PB  ...

咁都聽到好彩冇講壞話
作者: 丁蟹    時間: 2010-12-26 15:32
練習或比賽我都未跑過多於 21 K , 得得地兄好野!!
時間也不錯~ 加油!!

原帖由 得得地 於 2010-12-26 15:01 發表

5km ~ 29min
5km ~ 26min

Total ~ 2hr5 ...

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2