香港長跑網 - 長跑長友

標題: 大家有無發現年年見衫係唔同架?? [打印本頁]

作者: 小力奇    時間: 2010-11-18 22:39
標題: 大家有無發現年年見衫係唔同架??
玩左三年, 次次都係著其他衫跑, 今日專登睇吓幾件衫, 原本主色一樣, 個設計係有改動O既, 唔係換左個年份就算

不過年年一樣色,真係唔太想KEEP
作者: josam    時間: 2010-11-18 23:52
年年都係有唔同, 不過改左都唔覺咁囉...
作者: shogikin    時間: 2010-11-19 12:40
標題: 回復 1# 的帖子
件衣年年差不多這個問題之前都反映過
https://www.longrun.hk/forum/view ... tra=page%3D1&page=2

搞了個人工智能:
如果今年件t-shirt又是無大改變
會考慮集體捐出件新衣,以示抗議

想信主辦單位已經看到我們的意見
不過都是等到時看看
今年件衣會不會有大改變

Kin in Running

作者: 小力奇    時間: 2010-11-19 13:27
60000x300=18000000, 攞5000出黎設計件衫都唔會太多, 攪個比賽實大把人參與,又可以同做宣傳.
作者: 興記J-run    時間: 2010-11-29 09:33
共參加了四年, 衣櫃多了4件年份的T-恤。現決定加埋今年呢件, 一齊影張相留為紀念後, 送去衣服回收.....
作者: chisuet    時間: 2010-11-29 09:56
今年至少都應該有"15週年紀念"的字樣掛!
作者: lynnling    時間: 2010-11-29 10:54
唔好插我....渣門衫已經變左街坊裝
作者: sk2k    時間: 2010-11-29 11:32
好多人都中意平時拎黎著, proud of 跑過馬拉松 ..
作者: kalok    時間: 2010-11-29 12:56
原帖由 sk2k 於 2010-11-29 11:32 發表
好多人都中意平時拎黎著, proud of 跑過馬拉松 .." />" />hjhvbj" />

......平時跑街都盡量唔著......
作者: cskuok    時間: 2010-12-5 14:17
我平時都好少著, 費時比人以為係度哂命跑過馬拉松.......
作者: 阿聰    時間: 2010-12-5 15:37
原帖由 cskuok 於 2010-12-5 14:17 發表
我平時都好少著, 費時比人以為係度哂命跑過馬拉松.......

咁又唔好咁講
至少件衫跑得舒服咪得囉,理得人地點諗?!

不過,渣打個邊可否另行再設計過一款呀?!
年年都係咁既款,真係變左制服咁.......
作者: wlau    時間: 2010-12-5 16:57
其實問題, 係唔係NB 果度多過渣打呢?(渣打只係冠名, 件衫幫佢賣廣告)
佢係件衫主要贊助商, 佢想改件衫有幾難?
我今年港大件馬拉松衫, 都係NB 既, 只要留心D , 其實同渣打果件衫既CUTTING 完全一樣, 只係D 色變左全紅...
所以我覺得NB 唔想改既機會大過渣打囉..
作者: wlau    時間: 2010-12-5 16:59
原帖由 cskuok 於 5-12-2010 14:17 發表

一件咁既衫有幾晒命, 個個都常左街坊裝著好N 年啦...
我都係落街買野, 做GYM 踢完波著.. 唔覺有幾晒命..
作者: toatoawu    時間: 2010-12-5 20:08
而家每年都有六萬人有呢件衫,每年個款都係差唔多,好悶呀!!
作者: 小力奇    時間: 2010-12-11 01:48
除左剛攞果時洗一洗, 影張相, 佢就會在衣櫃長埋...
作者: 奧澤涼子    時間: 2011-1-6 02:10
肯定係全港最易同人撞o既衫

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2