香港長跑網 - 長跑長友

標題: 新人報到,請多指教 [打印本頁]

作者: Blackjack21    時間: 2008-7-8 00:02
標題: 新人報到,請多指教
新人報到,請多指教!
我來自深水埗

作者: spmho    時間: 2008-7-8 00:10
原帖由 Blackjack21 於 2008-7-8 00:02 發表
新人報到,請多指教!
我來自深水埗

歡迎你
請多發言,建立更好網區
作者: nc    時間: 2008-7-8 00:13
blackjack ching, 歡迎你, 深水埗區, 跑街定跑運動場多呀??

點解用這個這個附件??與blackjack有咩關係 好驚嚇喎

作者: 711MF    時間: 2008-7-8 00:15
作者: Blackjack21    時間: 2008-7-8 00:38
標題: 回復 3# 的帖子
我好耐無跑啦....以前跑開2.4km至3.2km ga!
十公里都有跑過  都係跑運動場多.....
但本人較喜跑街多D!!
以前有跑過深灣同南灣....磚山都有跑過
但始終都係九龍人 而家就算跑都係跑深旺道或運動場ja
作者: 龜速行    時間: 2008-7-8 00:40
welcome welcome

Blackjack21 c hing

我是新新手

hk island man 是也

多數跑 西區 > 數碼港

c hing 你跑開哪裡?

作者: rockstarman    時間: 2008-7-8 01:43
原帖由 Blackjack21 於 2008-7-8 00:38 發表
但本人較喜跑街多D!!
但始終都係九龍人 而家就算跑都係跑深旺道或運 ...

登錄/註冊後可看大圖

歡迎!嘻嘻嘻嘻…終於等到您來到!

登錄/註冊後可看大圖

食件6855繁忙之餅吧!
作者: rockstarman    時間: 2008-7-8 02:33
原帖由 obaanc 於 2008-7-8 00:13 發表
blackjack ching, 歡迎你, 深水埗區, 跑街定跑運動場多呀??

點解用這個logo??與blackjack有咩關係 好驚嚇喎

由我來告訴您吧,他是我的朋友,我很熟悉他,他確確實實是跑道上的死神…因為他真的能夠在七分鐘之內完成2.4K,但只是局限在2.4K而已(他不會跑多過2.4K的)…當他跑完2.4k之後,他會慢慢地進入假死狀態…

作者: nc    時間: 2008-7-8 07:03
原帖由 Blackjack21 於 2008-7-8 00:38 發表
但本人較喜跑街多D!!
但始終都係九龍人 而家就算跑都係跑深旺道或運 ...

ching, 在這裡見到你即係會跑番步啦, 好開始喎

話時話, 磚山係邊樹呀
作者: nc    時間: 2008-7-8 07:05
原帖由 rockstarman 於 2008-7-8 02:33 發表

由我來告訴您吧,他是我的朋友,我很熟悉他,他確確實實是跑道上的死神…因為他真的能夠在七分鐘之內完成2.4K,但只是局限在2.4K而已(他不會跑多過2.4K的)…當他跑完2.4k之後,他會慢慢地進入假死狀態…

奇人是也...
作者: ram    時間: 2008-7-8 08:26
歡迎你,blackjack兄
歡迎多多d發言~
作者: redred    時間: 2008-7-8 08:46
歡迎c兄
多d發言

c兄佪logo 幾靚,我都幾鐘意
作者: lvrunner    時間: 2008-7-8 08:47
Blackjack21 hing,

Welcome to longrun.hk!
作者: 慢子 Wilson    時間: 2008-7-8 09:02
歡迎 blackjack兄
作者: blurmax    時間: 2008-7-8 15:23

Blackjack is really a legend por.

Welcome to LongRun.hk.

Completing 2.4 Km in 7 mins?  I can't even complete 2 Km in 8 mins wor!
作者: pwong5618    時間: 2008-7-8 17:33
Blackjack Ching,

歡迎 ! 我都是新人比你早幾日到步。
2.4K 跑在7 分內,高手!
為何只跑 2.4K? 莫非做政府工 ....
作者: Blackjack21    時間: 2008-7-8 17:44
標題: 回復 9# 的帖子
磚山即係有海洋公園LOGO 果座山
作者: Blackjack21    時間: 2008-7-8 17:53
標題: 回復 15# 的帖子
其實係rockstarman兄過獎JE
7分內完成2.4km 對現時既我黎講真係難過中六合彩頭獎
不都係一個唔錯既目標ge.....希望遲D真係跑到後......
唔會變死神la.....(跑到死)
作者: nc    時間: 2008-7-8 21:01
原帖由 pwong5618 於 2008-7-8 17:33 發表
Blackjack Ching,

歡迎 ! 我都是新人比你早幾日到步。
2.4K 跑在7 分內,高手!
為何只跑 2.4K? 莫非做政府工 ....

x 2

blackjack ching,

以前跑黃竹坑多???  失敬失敬, blackjack sir
作者: 龜速行    時間: 2008-7-8 21:09
Blackjack21 c hing

7分內完成2.4km

一個字"堅"

作者: 叮叮噹    時間: 2008-7-8 22:45
2.4km, 又多個差人??
作者: Alfred    時間: 2008-7-9 06:58
歡迎21點師兄,開頭見你個名,以為你專跑半碼tim.
作者: 零下十度    時間: 2008-7-9 17:00
歡迎廿一兄
我都系新人
跑開斧山道

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2