香港長跑網 - 長跑長友

標題: 蒲崗村道公園初二開年晨操GO~GO~GO [打印本頁]

作者: 零下十度    時間: 2011-2-3 10:43
標題: 蒲崗村道公園初二開年晨操GO~GO~GO
蒲崗村道公園有約 之~初二開年晨操
日期:2月4日 (星期五) 年初二
集合地點:蒲崗村道公園
集合時間 : 09: Am
交通:彩虹地鐵C4出口。可坐3M,3P,3D到鑽石山大酒店,落車向前步行大概50米轉左入(有個更停)
路線 : A.跑浦崗村道大圈(一圈有3K)
         B.在人造早地旁緩跑徑跑圈(700米)
運動場設施    : 設有 lockers (可自備鎖頭)及沖身設備
新春期間如常開放
報名方法       : 在 post 內留言 (reply 時先 copy 名單..再加上自己名字)
1. 皇上
2. 路路.

作者: kin8333    時間: 2011-2-3 21:15
蒲崗村道公園初二開年晨操GO~GO~GO
蒲崗村道公園有約 之~初二開年晨操
日期:2月4日 (星期五) 年初二
集合地點:蒲崗村道公園
集合時間 : 09: Am
交通:彩虹地鐵C4出口。可坐3M,3P,3D到鑽石山大酒店,落車向前步行大概50米轉左入(有個更停)
路線 : A.跑浦崗村道大圈(一圈有3K)
         B.在人造早地旁緩跑徑跑圈(700米)
運動場設施    : 設有 lockers (要自備鎖頭)及沖身設備 新春期間如常開放
報名方法       : 在 post 內留言 (reply 時先 copy 名單..再加上自己名字)
1. 皇上
2. 路路.
2.波波
作者: 零下十度    時間: 2011-2-3 21:58
波哥,你有口福啦,明早可以試下我d薑汁同綠茶年糕~~
夢璃妹;聽唔聽到啊~~
作者: leefs    時間: 2011-2-3 22:50
原帖由 零下十度 於 2011-2-3 21:58 發表
波哥,你有口福啦,明早可以試下我d薑汁同綠茶年糕~~
夢璃妹;聽唔聽到啊~~" />" /> " />" /> " />" />

好難得呢个場地,過年竟然喺冇休息!
所以一定要支持!
作者: leefs    時間: 2011-2-4 17:24
原帖由 kin8333 於 2011-2-3 21:15 發表
1. 皇上
2. 路路.
2. 波波

3. ericlms
4. bb

今朝個場算喺幾多人跑!
作者: 零下十度    時間: 2011-2-4 23:30
多謝波波~~
作者: kin8333    時間: 2011-2-5 12:13
不用客氣啊
作者: denis3885    時間: 2011-2-5 19:32
原帖由 kin8333 於 2011-2-5 12:13 發表
不用客氣啊

明天早我會到浦崗村跑早課。
作者: kin8333    時間: 2011-2-6 00:02
明天我在家等朋友來拜年呀,所以不能來跑呀.

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2