香港長跑網 - 長跑長友

標題: 工聯會業餘進修中心 7月份 跑步運動訓練課程 [打印本頁]

作者: onon    時間: 2008-7-11 10:55
標題: 工聯會業餘進修中心 7月份 跑步運動訓練課程
工聯會業餘進修中心與城東體育會合辦的

"跑步運動訓練課程(長途及越野跑)"夏季課程,

將於本年7月28日開課。

課程內容及詳情,可參閱以下網址:
http://www.hkftuorc.org/hkftustsc/chtm/c-t3381.htm

作者: caffeine    時間: 2008-7-11 15:01
請問這個course 好嗎? 我有d興趣參加
作者: onon    時間: 2008-7-11 16:24
原帖由 caffeine 於 2008-7-11 15:01 發表
請問這個course 好嗎? 我有d興趣參加

小弟剛完成初夏課程認為是很值得參加的!

可到這裹看看曾參加過此課提的師兄/姐意見:

https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=547&extra=page%3D1
作者: ram    時間: 2008-7-12 00:10
小弟睇完頗有興趣,口碑好又有野學
有冇ching/ctse會玩?
作者: 坑口公牛    時間: 2008-7-12 00:16
OnOn師兄,小弟也是剛完成此課程,很高興與師兄在此相認。
作者: blurmax    時間: 2008-7-12 01:19
I've interest in the class in Happy Valley wor
作者: caffeine    時間: 2008-7-12 02:35
我看完chingctse 既推介後...心思思想報跑馬地
作者: nc    時間: 2008-7-12 10:21
看完ching ctse對這個班之評價, 真係有d 心動, 剛剛check了九龍仔仲有兩個位, 咁我未要即刻決定
作者: onon    時間: 2008-7-12 12:40
原帖由 坑口公牛 於 2008-7-12 00:16 發表
OnOn師兄,小弟也是剛完成此課程,很高興與師兄在此相認。

牛兄! 原來係你! 真正係同門師兄!

可惜小弟最後一堂因工作未能出席!

第9堂個2.4K測試師兄無返之後有無補做?

以後多D上嚟發言啦!

另7.26有約跑歡迎參加!

作者: onon    時間: 2008-7-12 12:47
如果大家時間地點能配合, 不妨一試!
相信任何程度跑手都能從中獲益!

作者: nc    時間: 2008-7-12 17:34
原帖由 ram 於 2008-7-12 00:10 發表
小弟睇完頗有興趣,口碑好又有野學
有冇ching/ctse會玩?  

ram兄, 莫非你報了尾2那個位??

好彩你提我剩番最後一個位, 否則我可能仲係屋企hea緊.

成功報了 , 真係好, 留番最後一個位比我. 咁, 我地係同學仔???
作者: nc    時間: 2008-7-12 17:36
多謝onon兄的好介紹, 看看謝sir係咪教得真係咁好先
作者: ram    時間: 2008-7-12 20:40
嘻嘻,全中!
小弟就係尾二,ctse就係最後果位報名
其實都係多謝 nc ctse報料得番兩個位,小弟先拿拿聲走去報名炸
否則小弟都係hea下hea下等運到
現在大家都將會係同門la,真係開心!
十分期待去上課!

原帖由 obaanc 於 2008-7-12 17:34 發表
ram兄, 莫非你報了尾2那個位??
好彩你提我剩番最後一個位, 否則我可能仲係屋企hea緊.
成功報了 , 真係好, 留番最後一個位比我. 咁, 我地係同學仔??? " />

作者: nc    時間: 2008-7-12 20:49
原帖由 ram 於 2008-7-12 20:40 發表
嘻嘻,全中!
小弟就係尾二,ctse就係最後果位報名
其實都係多謝 nc ctse報料得番兩個位,小弟先拿拿聲走去報名炸
否則小弟都係hea下hea下等運到" />
現在大家都將會係同門la,真係開 ...

ching跑得咁快仲去報班

好心有好報
作者: nc    時間: 2008-7-12 20:58
原帖由 caffeine 於 2008-7-12 02:35 發表
我看完chingctse 既推介後...心思思報跑

caffeine姐, 妳有無報呀?? 打電話問下有無位先啦??? 無位就唔駛煩, 有位就"拿拿林"報啦

想就去馬喇    加油呀
作者: ram    時間: 2008-7-12 21:00
當ctse見過小弟跑步後就會知小弟不是浪得虛名   (艇王)
其實小弟好想好想學到跑步知識,避免受傷
二來當然希望有d進步啦~

原帖由 obaanc 於 2008-7-12 20:49 發表
ching跑得咁快仲去報班
好心有好報

作者: 坑口公牛    時間: 2008-7-12 21:50
標題: 回復 9# 的帖子
OnOn師兄,我都係因為要返工,所以第九堂返唔到。
個2.4K測試無得補做,第十堂只係練習速度跑。
Sorry, 7.26 on duty,希望下次可以同大家一齊跑。
作者: onon    時間: 2008-7-13 22:31
原帖由 ram 於 2008-7-12 21:00 發表
當ctse見過小弟跑步後就會知小弟不是浪得虛名hjgh" />k" />   (艇王)
其實小弟好想好想學到跑步知識,避免受傷
二來當然希望有d進步啦~hjkhbnmj" />

ram兄&nc姐報了九龍仔!?
...如果係跑馬地小弟就可以去探吓班!
兩位留力呀...唔好嚇親其他同學! Enjoy!

作者: caffeine    時間: 2008-7-13 22:44
標題: 回復 15# 的帖子
nc 姐, 我未報ar, 明天立即打去問問先, 希望有位la
作者: nc    時間: 2008-7-13 23:50
原帖由 caffeine 於 2008-7-13 22:44 發表
nc 姐, 我未報ar, 明天立即打去問問先, 希望有位la

good luck
作者: caffeine    時間: 2008-7-14 10:20
nc 姐, 剛打去了, 跑馬地仍有位, 今晚快快去報先~
作者: nc    時間: 2008-7-14 11:06
原帖由 caffeine 於 2008-7-14 10:20 發表

咁好快又多個同學仔,

不過係格離班
作者: onon    時間: 2008-7-14 11:18
原帖由 caffeine 於 2008-7-14 10:20 發表

跑馬地好吖!
就算落雨都有瓦遮頭, 繼續練習!

作者: blurmax    時間: 2008-7-14 13:50

就算落雨都有瓦遮頭, 繼續練習!

Are U sure?

作者: nc    時間: 2008-7-14 15:17
onon兄係咪講緊warm up地方有瓦遮頭
作者: caffeine    時間: 2008-7-14 15:44
原帖由 obaanc 於 2008-7-14 11:06 發表

咁好快又多個同學仔,

不過係格離班

我都想同你同一班, 不過full 了~ 只得星期六有位.....
作者: onon    時間: 2008-7-14 15:45
SURE!

如有必要到時阿Sir會帶大家去!

在那裹做warm up同技術練習都可以!

作者: blurmax    時間: 2008-7-14 20:07
在那裹做warm up同技術練習都可以!

I see
作者: daniel0415    時間: 2008-7-16 09:54

請問跑馬地至今日仍有位嗎?係唔係謝sir教?如有位的話如何報名?唔該晒!
作者: saki    時間: 2008-7-16 10:46
課程資料
http://www.hkftuorc.org/hkftustsc/chtm/c-t3381.htm
(跑馬地是 #HR83381)

報名須知:
http://www.hkftustsc.org/course4/q06.htm

報名地點及查詢電話
http://www.hkftustsc.org/course4/q03.htm
作者: saki    時間: 2008-7-16 10:50
另報告一下,

我星期一報了星期一的課程
作者: daniel0415    時間: 2008-7-16 10:58
唔該晒!即刻去問問。
作者: daniel0415    時間: 2008-7-16 11:29
剛打去問過仲有位。不過唔知係唔係謝sir教呢?看到咁多chingctse都話佢好,希望跟佢學吓嘢。
作者: 慢子 Wilson    時間: 2008-7-16 11:43
原帖由 daniel0415 於 2008-7-16 11:29 發表
剛打去問過仲有位。不過唔知係唔係謝sir教呢?看到咁多chingctse都話佢好,希望跟佢學吓嘢。

嘻嘻!如有時間,會在冬天報名的!
作者: nc    時間: 2008-7-16 13:41
原帖由 daniel0415 於 2008-7-16 11:29 發表

原來謝sir在二、四都係斧山教 , 不過, 我仲未知邊個係謝sir
作者: onon    時間: 2008-7-16 15:15
7月6日東區比賽謝Sir都有到小西灣為班學生打氣!

作者: onon    時間: 2008-7-16 20:48
樓上黃衫那位就是謝Sir! 戴眼鏡, 斯斯文文, 好靚仔!
橙帽位師姐好似有攞獎!

作者: nc    時間: 2008-7-16 22:12
原帖由 onon 於 2008-7-16 20:48 發表
樓上黃衫那位就是謝Sir! 戴眼鏡, 斯斯文文, 好靚仔!
橙帽位師姐好似有攞獎!

橙帽師姐在x山練跑, 我都係喜歡留意靚女

謝sir唔知有無看這個網呢?? 呀, 真係好靚仔 , 不過, 我好似無見過佢 ....
作者: caffeine    時間: 2008-7-22 16:53
我終於尋晚報了星期一0個班, 好緊張呢!
作者: nc    時間: 2008-7-22 17:18
原帖由 caffeine 於 2008-7-22 16:53 發表

恭喜ctse如願以償

加油呀
作者: onon    時間: 2008-7-22 17:23
原帖由 caffeine 於 2008-7-22 16:53 發表

放心!

謝Sir每次只會上一味主菜! 好易消化!

作者: nc    時間: 2008-7-22 18:56
原帖由 onon 於 2008-7-22 17:23 發表

放心!

謝Sir每次只會上一味主菜! 好易消化!

onon ching 主菜也有輕重, 會唔會有時食滯o架
作者: onon    時間: 2008-7-23 00:11
印象中最金只係第二or三堂的速度訓練!
小弟痛足幾日仲撞啱4.30約跑屯公一夜情!
成廿K...真係步步皆辛苦!

作者: caffeine    時間: 2008-7-23 11:15
噢~仲有想問一問跑馬地d locker 夠唔夠ga? 會唔會好快full 呢?
作者: onon    時間: 2008-7-23 11:23
應該夠用.
locker分兩種:

一是自訂密碼鎖, 再有位加把私家鎖,
一是私家鎖only!

兩種都不用入$的!

作者: saki    時間: 2008-7-23 13:42

同學你好呀!!!! :-p
作者: nc    時間: 2008-7-23 14:27
又有得相認, 這個網真好

saki是跑馬地班同學仔????

我係隔離"九龍仔"班, 你/妳好呀?
作者: 711MF    時間: 2008-7-23 15:08
作者: nc    時間: 2008-7-23 15:19
原帖由 711MF 於 2008-7-23 15:08 發表
NC姐 莫非你報左7月28日果班

7 ching 莫非你報左7月28日果班

我報左7月30日九龍仔果班, 同學仔有ram ching
作者: 711MF    時間: 2008-7-23 15:23
作者: onon    時間: 2008-7-23 15:36
7兄這課程吾請助教噃!
作者: caffeine    時間: 2008-7-24 00:29
原帖由 saki 於 2008-7-23 13:42 發表

同學你好呀!!!! :-p
各位同學仔大家好, 到開班既時候, 大家記住share 返大家各班既訓練情況呢!!加油呀大家!!  如果唔係呢個長跑網有長細資料, 我真係未必有決心報名, 應該向工聯收返廣告 費.haha
作者: nc    時間: 2008-7-24 09:03
原帖由 caffeine 於 2008-7-24 00:29 發表
各位同學仔大家好, 到開班既時候, 大家記住share 返大家各班既訓練情況呢!!加油呀大家!!  如果唔係呢個長跑網有長細資料, 我真係未必有決心報名, 應該向工聯收返廣告 費.haha

ctse, 記得星期一上完課後回報實況 , share d 有趣事也好
作者: caffeine    時間: 2008-7-24 12:16
原帖由 obaanc 於 2008-7-24 09:03 發表

ctse, 記得星期一上完課後回報實況 , share d 有趣事也好

當然, 不過真係怕自己跟唔上, 會跑得落後好多, 醜~
作者: nc    時間: 2008-7-24 12:41
原帖由 caffeine 於 2008-7-24 12:16 發表

當然, 不過真係怕自己跟唔上, 會跑得落後好多, 醜~

跑得好, 跑得快就唔駛上堂啦 跑得慢是理所當然, 最緊要是課程完結時有所進步, 少少進步都心滿意足了

期待上課的日子
作者: saki    時間: 2008-7-24 13:14
原帖由 obaanc 於 2008-7-23 14:27 發表
又有得相認, 這個網真好

saki是跑馬地班同學仔????

我係隔離"九龍仔"班, 你/妳好呀?

是, 我報了跑馬地班 :-p
作者: 711MF    時間: 2008-7-24 13:21
作者: kenneth    時間: 2008-7-24 13:26
作者: ram    時間: 2008-7-24 13:33
yeah! 好期待上課的日子!
但小弟e兩日肚子不舒服,弄到有點兒腳仔軟
希望可以attend尋花問柳和十足狀態去九龍仔上課吧..........

原帖由 obaanc 於 2008-7-24 12:41 發表
跑得好, 跑得快就唔駛上堂啦 跑得慢是理所當然, 最緊要是課程完結時有所進步, 少少進步都心滿意足了
期待上課的日子

作者: nc    時間: 2008-7-24 13:55
標題: 回復 59# 的帖子
ram ching, 保重呀, "尋花問柳"一個也不能少...
作者: ram    時間: 2008-7-24 14:24
謝 nc ctse 關心,小弟當然好想尋花問柳
如無態小弟可能要跟瘋狂兄踩單車做攝記
小弟現要出去探下醫生
回來再傾過

原帖由 obaanc 於 2008-7-24 13:55 發表
ram ching, 保重呀, "尋花問柳"一個也不能少...

作者: nc    時間: 2008-7-24 14:58
原帖由 ram 於 2008-7-24 14:24 發表
謝 nc ctse 關心,小弟當然好想尋花問柳
如無態小弟可能要跟瘋狂兄踩單車做攝記
小弟現要出去探下醫生
回來再傾過

踩單車好過跑喎, 係咪要買位o架

探醫生咁嚴重?? 祝ram兄早日康復.
作者: onon    時間: 2008-7-29 10:24
昨晚除了熱外,

在跑馬地上了第一堂的師兄/姊感覺如何?

作者: caffeine    時間: 2008-7-29 16:08
原帖由 onon 於 2008-7-29 10:24 發表
昨晚除了熱外,

在跑馬地上了第一堂的師兄/姊感覺如何?

上左第一堂, 天氣的確熱, 只是熱身已經出晒大汗了....
第一堂主要係理論堂, 交代一下下雨大打風既安排, 運動裝備, 學員既身體情況,
阿sir 詳細教了我們跑前既熱身, 之後圍住足球場跑了10分鐘
這一班共17人, 仍有空位,如果ching, ctse 有興趣仍可以報名.
作者: nc    時間: 2008-7-29 16:36
原帖由 caffeine 於 2008-7-29 16:08 發表

上左第一堂, 天氣的確熱, 只是熱身已經出晒大汗了....
第一堂主要係理論堂, 交代一下下雨大打風既安排, 運動裝備, 學員既身體情況,
阿sir 詳細教了我們跑前既熱身, 之後圍住足球場跑了10分鐘
這一班共17人,  ...

咁都無咁驚 悶唔悶?? 好唔好玩???
作者: caffeine    時間: 2008-7-29 17:20
原帖由 obaanc 於 2008-7-29 16:36 發表

咁都無咁驚 悶唔悶?? 好唔好玩???

hum....第一堂都可以接受, 因為報得都係想跑, 下次應該可以跑多d, 2000米計時
作者: nc    時間: 2008-7-29 20:51
標題: 回復 66# 的帖子
期待中
作者: ram    時間: 2008-7-29 22:57
nc ctse, 請問知唔知係九龍塘mtr有冇小巴可到九龍仔公園?
因為睇地圖都唔近喎~
作者: nc    時間: 2008-7-29 23:09
原帖由 ram 於 2008-7-29 22:57 發表
nc ctse, 請問知唔知係九龍塘mtr有冇小巴可到九龍仔公園?
因為睇地圖都唔近喎~" />  

上網check過傳聞是在九龍塘站去九龍城的小巴 no.406定46 或走路10分鐘
http://www.pumb.org/viewthread.php?tid=38513
作者: ram    時間: 2008-7-29 23:20
thanks ctse,如小弟到時找不到小巴都係行路去當熱身~

原帖由 obaanc 於 2008-7-29 23:09 發表

上網check過傳聞是在九龍塘站去九龍城的小巴 no.406定46 或走路10分鐘
http://www.pumb.org/viewthread.php?tid=38513

作者: Alfred    時間: 2008-7-30 20:21
原帖由 ram 於 29/7/2008 23:20 發表
thanks ctse,如小弟到時找不到小巴都係行路去當熱身~

到樂富MTR後由吉豬島後門出聯合道落斜方向行,喺民生小學路口轉右行上兩個街口就見到九龍仔公園入口,行上去見到足球塲轉右行見到泳池,個會就在泳池側。
作者: 力    時間: 2008-7-30 20:40
原帖由 Alfred 於 2008-7-30 20:21 發表

到樂富MTR後由吉豬島後門出聯合道落斜方向行,喺民生小學路口轉右行上兩個街口就見到九龍仔公園入口,行上去見到足球塲轉右行見到泳池,個會就在泳池側。

大熱天時, 樂冨行去九龍仔公園都幾金吓
作者: Alfred    時間: 2008-7-30 20:41
原帖由 Alex 於 30/7/2008 20:40 發表

大熱天時, 樂冨行去九龍仔公園都幾金吓  

hehe, 佢話當熱身喎!
作者: 力    時間: 2008-7-30 20:43
原帖由 Alfred 於 2008-7-30 20:41 發表

hehe, 佢話當熱身喎!

擔保ram兄一定夠熱身
作者: caffeine    時間: 2008-7-30 22:17
唔知ching, ctse 今日上成點呢
作者: ram    時間: 2008-7-30 22:56
小弟剛回到家一會,忙碌做各式各樣的家務 (首要洗晒d臭汗衫先)
稍後再作報告
(nc tse:大家都好留心聰阿Sir講課啊,你跑得很好 ,一點不覺得你辛苦,而小弟就扯晒蝦....  )
作者: nc    時間: 2008-7-30 22:59
今天都很早抵達"集合點", 等等下唔多對路7:29 還是得你我她三人, 三個三唔識七的傻人在泳池門口等了約10分鐘, 後來見唔對路, 便去泳池後面看看, 一大班人已在那兒

第一課都幾好, 有d 熱身動作小妹也沒有做過, 最後跑了10分鐘+cool down 完結.

話時話, 由於ram ching今天沒有騎著黑馬, 因此小妹完全不知道誰是ram兄, 請問今天ram兄的打扮是怎樣???  你看見我嗎????
作者: nc    時間: 2008-7-30 23:00
原帖由 ram 於 2008-7-30 22:56 發表
小弟剛回到家一會,忙碌做各式各樣的家務 (首要洗晒d臭汗衫先)
稍後再作報告
(nc tse:大家都好留心聰阿Sir講課啊,你跑得很好一點不覺得你辛苦,而小弟就扯晒蝦....hj" />hj" />  )

ching 唔好玩啦..... 你一定一定認錯人 ching見到我嗎??  為什麼不打個招呼呀??  我知我很留心聽書, 那時一定很cool, 很兇, 嚇親ching了

作者: ram    時間: 2008-7-30 23:31
如果小弟無認錯,nctse是穿綠色衫吧,小弟是穿nikx10k藍衣人
講課中途又手機響起果個lor
小弟在開始跑圈時是跟在ctse後面,到第二個圈過了ctse果個呢......

原帖由 obaanc 於 2008-7-30 22:59 發表
今天都很早抵達"集合點", 等等下唔多對路7:29 還是得你我她三人, 三個三唔識七的傻人在泳池門口等了約10分鐘, 後來見唔對路, 便去泳池後面看看, 一大班人已在那兒

第一課都幾好, 有d 熱身動作小妹也沒 ...

作者: nc    時間: 2008-7-30 23:38
原帖由 ram 於 2008-7-30 23:31 發表
如果小弟無認錯,nctse是穿綠色衫吧,小弟是穿nikx10k藍衣人
講課中途又手機響起果個lor
小弟在開始跑圈時是跟在ctse後面,到第二個圈過了ctse果個呢......

手機響起果個是站在我左下方, 不過好似有兩次電話響過, 不清楚是同一個人, 還是兩個人.

太多人過了小妹, 所以其實小妹都係唔係好認得... 下個星期三小妹會問一問ching穿什麼衫架喇 ching是否跑了4個圈, 小妹跑得3個

作者: ram    時間: 2008-7-30 23:42
見ctse更專心聽書,小弟怕打擾ctse,下次一定同ctse打個招呼先
話時話,阿謝sir又幾高大有型,講書十分清楚,都幾細心架
最後重教小弟如何行去樂富站tim~
原帖由 obaanc 於 2008-7-30 23:00 發表

ching 唔好玩啦..... 你一定一定認錯人 ching見到我嗎??  為什麼不打個招呼呀??  我知我很留心聽書, 那時一定很cool, 很兇, 嚇親ching了

作者: nc    時間: 2008-7-30 23:43
唔係好明點解有更衣室+田徑賽, 但沒有locker???
作者: nc    時間: 2008-7-30 23:45
原帖由 ram 於 2008-7-30 23:42 發表
見ctse更專心聽書,小弟怕打擾ctse,下次一定同ctse打個招呼先
話時話,阿謝sir又幾高大有型,講書十分清楚,都幾細心架
最後重教小弟如何行去樂富站tim
~

謝sir應該唔係miss
作者: ram    時間: 2008-7-30 23:50
下星期小弟定自來同ctse打番個招呼
今晚小弟食左4個圈@550m
其實小弟一心想跑3個,衝過第3個後阿sir話:有氣就跑多個啦.....
在第四個開頭差少少就.........跑爆
幸好最後都完成到

原帖由 obaanc 於 2008-7-30 23:38 發表
手機響起果個是站在我左下方, 不過好似有兩次電話響過, 不清楚是同一個人, 還是兩個人.

太多人過了小妹, 所以其實小妹都係唔係好認得... 下個星期三小妹會問一問ching穿什麼衫架喇 ching是否跑了4個圈 ...

作者: ram    時間: 2008-7-30 23:53
小弟只是表示欣賞阿sir罷了,應該是位良師~
原帖由 obaanc 於 2008-7-30 23:45 發表

謝sir應該唔係miss

作者: nc    時間: 2008-7-30 23:54
標題: 回復 84# 的帖子
遲d再請教ching, 告辭了.

作者: nc    時間: 2008-7-30 23:55
原帖由 ram 於 2008-7-30 23:53 發表
小弟只是表示欣賞阿sir罷了,應該是位良師~jg" />

知架喇, 明白晒  
作者: 711MF    時間: 2008-7-31 09:56
作者: ram    時間: 2008-7-31 10:05
7兄講果個應該係摩士公園泳池
九龍仔公園要係樂富站再行十分鐘左右~

原帖由 711MF 於 2008-7-31 09:56 發表
ching / ctse 請問九龍仔公園,係唔係即係天馬苑,斜對面個游池啊..........

作者: 711MF    時間: 2008-7-31 10:25
作者: nc    時間: 2008-7-31 10:28
7兄, 莫非你報了星期六上課
作者: ram    時間: 2008-7-31 10:31
係九龍仔公園泳池旁邊的,7兄都想來玩玩?
作者: 711MF    時間: 2008-7-31 10:32
作者: 力    時間: 2008-7-31 10:39
原帖由 711MF 於 2008-7-31 10:32 發表

ctse 你估中左啦.,不過唔好話比其他人知喎hjhvbj" />

唔好話比其他人知  

作者: nc    時間: 2008-7-31 10:43
7兄, 唔好好似我咁去錯集合地點, "城東體育會"在九龍仔公園泳池後面, 由於九龍仔公園更衣室沒有LOCKER, 學員會把行李放在城東體育會那間房間內.

RAM兄, 其實城東體育會附近/周圍有沒有更衣室/SHOWER ROOM???  還是都係要去番前面汽水機附近更衣室???

由於現在泳池免費, 昨天聽了另一位CTSE見議把行李放在泳池locker, 不過沒有著數, 很多人排隊等shower!!!
作者: kenneth    時間: 2008-7-31 10:44
作者: 711MF    時間: 2008-7-31 10:47
作者: nc    時間: 2008-7-31 10:51
仲有, 記得帶那張收據, 阿sir要收番的
作者: 711MF    時間: 2008-7-31 10:53
作者: kenneth    時間: 2008-7-31 10:55

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2