香港長跑網 - 長跑長友

標題: 10.04.2011 跑族半馬 江門站(完滿結束) [打印本頁]

作者: 零下十度    時間: 2011-3-22 13:54
標題: 10.04.2011 跑族半馬 江門站(完滿結束)
2011跑族半程马拉松联赛(第②站)江门站
时间: 2011-4-10 09:00
活动地点: 广东省江门市滨江大道,潮莲大桥下  
报名截止: 2011-4-8 14:02

作为2011跑族半程马拉松联赛的第一站广州,3月13日在广州大学城里圆满结束。联赛的第二站,将移师到有“中国第一侨乡”之称的江门。这里养育一群为了梦想而远离家乡奋斗的人们,也该是跑友们为自己目标,梦想而加速的赛道。江门站赛道将设在江门的滨江大道上,一条笔直的道路让你奔跑,一道美丽的江景伴你前进。在这里,我们等待着你,一起来挑战,一起奔跑,一起感受马拉松的快乐,感动自己的人生。

2011跑族半程马拉松联赛-广州站-成绩及积分
http://bbs.paozu.cn/forum.php?mod=viewthread&tid=14966

2011跑族半程马拉松联赛-江门站规程
(一)活动时间和地点 :

时间:2011年4月10日上午9:00
      地点:江门市滨江大道 潮莲大桥下
(二)活动项目: 半程马拉松(21.0975公里)、迷你马拉松(5公里)
(三)比赛路线
1。迷你马拉松(5公里)
潮莲大桥下—滨江大道—潮莲大桥下
2。半程马拉松( 21.0975公里 )
潮莲大桥下—滨江大道—潮莲大桥下
(四)关门时间:
为了保证活动顺利完成,将设立合理的关门时间。参赛者未在规定的关门时间内跑完应按个人能力选择放弃比赛,确保安全。活动方对有需要的退出比赛者提供的收容车接送到终点处。
1、迷你马拉松关门时间:40分钟
2、半程马拉松关门时间:3小时
(五)对抢跑或在比赛中乘坐交通工具者取消比赛资格。 
(六)录取名次与奖励
1.男子、女子半程马拉松组参赛运动员录取前6名,前三名并颁发奖杯一座。
2.参加半程马拉松的运动员在规定时间内跑完全程将颁发成绩证书、纪念牌。
3. 男子、女子5公里组参赛运动员录取前6名,第一名颁发奖杯一座。

香港長跑網 會員可透過本網代為報名,
有意會員請備 網名/姓名/性別/出生日期/回鄉卡號碼/報名路程/T恤尺碼/聯絡電話,
例 : luluchan/陳路路/女/01011941/H123456701/迷你馬/XXL/99990000
電郵至[email protected] (有參加廣州半馬者,參加此賽不用補資料!)
每位報名者需承諾支付$100蚊用於報名費等支出,
報名後退出者費用不作退還,
有關款項將直接捐贈主辦機構用於賽事上。

4月9日(星期六),
我們已經預約了一部巴士由深圳去江門,
上午09:45時深圳羅湖和平路華僑酒店(僑社)等候,上午10:00時準時開車,
之後此車將會全程車我地,例如去食飯、去起步點及回程,請問邊個唔會坐,邊個要返工遲d上的(可約埋幾個人自行坐大巴),請在自己名後便註明,坐唔坐包車都要註明,唔該晒! (包車兩日約共需¥3000,有27個位,包橋路費)
乘客九鐵前往(僑社)的方法。
當你進入了國內及出關後,轉左手邊有間口岸茶餐廳,於餐廳門外上扶手電動樓梯上天橋,之後沿天橋直行到尾,再右轉落地面,那裡剛剛就是華僑酒店(僑社)門口。

到時有問題者直接打leefs香港號碼。

作者: 零下十度    時間: 2011-3-22 13:56
跑左廣州站,幾好玩∼∼" />" />
問過負責人,件衫可以印上江門站字樣
大家想要點印可以提議下。
"2011半程馬拉松江門站"
http://bbs.paozu.cn/forum.php?mod=viewthread&tid=14977

作者: 零下十度    時間: 2011-3-22 13:58
有意會員請備 網名/姓名/性別/出生日期/回鄉卡號碼/報名路程/T恤尺碼/聯絡電話,

例 : luluchan/陳路路/女/01011941/H123456701/迷你馬/XXL/99990000
電郵至[email protected] (有參加廣州半馬者,參加此賽不用補資料!)

人工智能報名:

1. 零下十度( 半馬)  XL
2. 金金(半馬)
3. runrun ( 迷馬 ) 男裝M碼  字印英文細草"runrun"
4. mill (比我諗吓跑半/5K)
男裝L碼
5. martin25(半馬)
6. 呀強(半馬)
7. viola (半馬)
8. leefs (半馬)XXXL
9. 波波  (半馬)XL
10. E.T
11.
12.

尺碼參考:
:165/84A XL  170/88A XXL 175/92A XXXL。衣服系沒小码的!
:160/84A L 165/88A XL 一般女装都系XL就OK,除非过肥

作者: mill    時間: 2011-3-22 15:02

作者: 零下十度    時間: 2011-3-22 15:58
喵喵,咁即系點啊,來行過就算....
作者: denis3885    時間: 2011-3-22 16:16
原帖由 零下十度 於 2011-3-22 15:58 發表
喵喵,咁即系點啊,來行過就算....

你都無出地點同曰期.......
作者: mill    時間: 2011-3-22 16:25
原帖由 denis3885 於 2011-3-22 16:16 發表

lulu有出喎--->     时间:2011年4月10日上午9:00
                           地点:江门市滨江大道 潮莲大桥下

作者: 零下十度    時間: 2011-3-22 17:21
原帖由 denis3885 於 2011-3-22 16:16 發表

哦,可能D字細個頭,而家改返大隻D喇~~
作者: 零下十度    時間: 2011-3-22 17:36
各位報名個時可以比埋需要衣服的尺碼,(不太清楚要什麼碼的,身高&體重亦可,這個可以PM給在下)想印的名字,沒提供的話就會印返報名時的網名.

作者: runrun    時間: 2011-3-22 18:48
人工智能報名:
1零下十度( 半馬)
2金金(半馬)
3.  runrun ( 迷馬 )
作者: mill    時間: 2011-3-22 19:32
人工智能報名:
1零下十度( 半馬)
2金金(半馬)
5.
6.
作者: martin25    時間: 2011-3-22 20:37
人工智能報名:
1零下十度( 半馬)
2金金(半馬)
5.martin25(半馬)
作者: denis3885    時間: 2011-3-22 22:21
原帖由 martin25 於 2011-3-22 20:37 發表
人工智能報名:
1零下十度( 半馬)
2金金(半馬)

其實我想跑迷馬挑戰Runrun........
作者: martin25    時間: 2011-3-22 22:38
金金你好無僚,想比人丙呀?
作者: 零下十度    時間: 2011-3-22 23:00
原帖由 denis3885 於 2011-3-22 22:21 發表

其實我想跑迷馬挑戰Runrun........" />" />  

師弟,你有機會遇到強勁對手.......令喵喎~
作者: 零下十度    時間: 2011-3-22 23:02
原帖由 martin25 於 2011-3-22 22:38 發表

馬田,佢想扮女人啫~~
作者: denis3885    時間: 2011-3-22 23:09
原帖由 martin25 於 2011-3-22 22:38 發表

唔好丙我啊!
作者: martin25    時間: 2011-3-22 23:10
原帖由 零下十度 於 2011-3-22 23:02 發表

馬田,佢想扮女人啫~~" />" />

我想都系...
作者: martin25    時間: 2011-3-22 23:15
原帖由 denis3885 於 2011-3-22 23:09 發表

唔好丙我啊!  

唔想丙就聽lulu講扮女人跑迷馬la.
作者: denis3885    時間: 2011-3-22 23:17
原帖由 martin25 於 2011-3-22 23:15 發表

呵..呵!以後點見d世叔伯?
作者: 零下十度    時間: 2011-3-22 23:38
原帖由 martin25 於 2011-3-22 23:15 發表

我可以攢助兩個橙~~
作者: 零下十度    時間: 2011-3-22 23:42
原帖由 denis3885 於 2011-3-22 23:17 發表

呵..呵!以後點見d世叔伯?  

哈哈,我可以摼返兩個橙喇~
作者: runrun    時間: 2011-3-23 00:43
原帖由 denis3885 於 2011-3-22 22:21 發表 其實我想跑迷馬挑戰Runrun........  

金金, 米玩啦 !

你睇你一講就即刻有人呷醋囉 !

你以後都係逢女勿近勿談, 免得累人呷得醋多腳痛呀 !
作者: 阿強    時間: 2011-3-23 10:28
幫我加名上去呀,我還是不會用智能報名。可教我用嗎?
作者: mill    時間: 2011-3-23 10:38
人工智能報名:

1零下十度( 半馬)
2金金(半馬)
6. 呀強(半馬)
7.
8.
9.
10.
作者: mill    時間: 2011-3-23 10:44
原帖由 阿強 於 2011-3-23 10:28 發表
幫我加名上去呀,我還是不會用智能報名。可教我用嗎?

將你想copy的文字copy左先-->再按回覆-->左click再按貼上就得-->再打上自己想出的文字-->再按發表回復-->攪掂
作者: 阿強    時間: 2011-3-23 10:47
Thx!mill姐
作者: mill    時間: 2011-3-23 11:11
原帖由 阿強 於 2011-3-23 10:47 發表
Thx!mill姐

唔好客氣~~~
作者: mill    時間: 2011-3-23 11:58
今次跑江門....馬拉同Viola都好似去跑嫁.

作者: 馬拉    時間: 2011-3-23 12:55
唔知有冇人下午先出發?
作者: runrun    時間: 2011-3-23 13:01
原帖由 馬拉 於 2011-3-23 12:55 發表
唔知有冇人下午先出發?

馬拉ching, 我今次上午出發得啦!
作者: 阿強    時間: 2011-3-23 13:01
標題: 回復 30# 的帖子
我都要下午先至上去,係咪羅湖有大巴去江門?
作者: 零下十度    時間: 2011-3-23 13:37
原帖由 阿強 於 2011-3-23 13:01 發表
我都要下午先至上去,係咪羅湖有大巴去江門?

太子有直通巴士上去江門的,沒加價的話$120~~
作者: 零下十度    時間: 2011-3-23 13:48
各位,之前講過話要印記念衫的,會系報名費度一齊交,每人$100,
件衫會好特別,可以印上個人的名字或網名,仲會加上"2011江門半程馬拉松."

作者: mill    時間: 2011-3-23 13:50
原帖由 零下十度 於 2011-3-23 13:37 發表

太子有直通巴士上去江門的,沒加價的話$120~~

OK喎..宜接上到去, 唔洗在深圳轉餐飽~~
作者: 零下十度    時間: 2011-3-23 13:51
人工智能報名:

1零下十度( 半馬)  XL
2金金(半馬)
6. 呀強(半馬)
7.
8.
9.
10.
尺碼參考:
男:165/84A XL  170/88A XXL 175/92A XXXL。衣服系沒小码的!
女装:160/84A L 165/88A XL 一般女装都系XL就OK,除非过肥

作者: violalo    時間: 2011-3-23 14:14
人工智能報名:

2金金(半馬)
6. 呀強(半馬)
8.
9.
10.
尺碼參考:
男:165/84A XL  170/88A XXL 175/92A XXXL。衣服系沒小码的!
女装:160/84A L 165/88A XL 一般女装都系XL就OK,除非过肥
作者: 阿強    時間: 2011-3-23 14:17
係太子坐直通巴士都幾好播!
作者: 零下十度    時間: 2011-3-23 14:34
原帖由 阿強 於 2011-3-23 14:17 發表
係太子坐直通巴士都幾好播!

可以去睇下~
http://www.gdhkmtc.cn/tchinese/routeslist.aspx?RouteToPlace=%e6%b1%9f%e9%96%80&RouteFromPlace=%e9%a6%99%e6%b8%af&RouteFromDate=&mnuid=612
http://www.wingleetravel.com.hk/luxian-jm.htm

作者: mill    時間: 2011-3-23 14:42
唔知FANNY來唔來, 我已PM叫埋佢喇!
作者: 零下十度    時間: 2011-3-23 14:49
原帖由 mill 於 2011-3-23 14:42 發表
唔知FANNY來唔來, 我已PM叫埋佢喇!

今晚TKO可能會見到佢,到時再問啦~

作者: denis3885    時間: 2011-3-23 15:26
原帖由 馬拉 於 2011-3-23 12:55 發表
唔知有冇人下午先出發?

呵..呵!馬拉C兄你呢次可能要食自己.....啦!
作者: mill    時間: 2011-3-23 15:46
原帖由 denis3885 於 2011-3-23 15:26 發表

呵..呵!馬拉C兄你呢次可能要食自己.....啦!" />" />  

馬拉呀強陪呀, 不知幾幸福~
作者: 阿強    時間: 2011-3-23 17:18
星期六要返工,每次都要請半日假先去得,公司上午比較忙,要返工撐埸一下!今次又會再一次跟馬拉下午才上路!
作者: 馬拉    時間: 2011-3-23 17:58
原帖由 denis3885 於 2011-3-23 15:26 發表

呵..呵!馬拉C兄你呢次可能要食自己.....啦!" />" />  

甘甘呀,你都等下晝先上啦,咁我就唔使食自已....呀!
作者: denis3885    時間: 2011-3-23 18:06
原帖由 馬拉 於 2011-3-23 17:58 發表

甘甘呀,你都等下晝先上啦,咁我就唔使食自已....呀!

等我考慮一下先.........
作者: leefs    時間: 2011-3-23 22:14
人工智能報名:

2金金(半馬)
6. 呀強(半馬)
9.
10.
尺碼參考:
作者: kin8333    時間: 2011-3-23 22:20
人工智能報名:

2金金(半馬)
6. 呀強(半馬)
9.波波  (半馬)XL
10.
尺碼參考:
作者: martin25    時間: 2011-3-23 23:17
原帖由 kin8333 於 2011-3-23 22:20 發表
人工智能報名:

2金金(半馬)
5.martin25(半馬)XXXL
6. 呀強(半馬)
9.波波  (半馬)XL
...

衣服我要XXXL.
作者: denis3885    時間: 2011-3-24 08:43
人工智能報名:

2金金(半馬)
6. 呀強(半馬)
10.E.T

11.
12.

尺碼參考:
:165/84A XL  170/88A XXL 175/92A XXXL。衣服系沒小码的!
:160/84A L 165/88A XL 一般女装都系XL就OK,除非过肥

作者: mill    時間: 2011-3-24 09:45
原帖由 denis3885 於 2011-3-23 18:06 發表

等我考慮一下先.........  

如果你係肉女, 金金就唔洗諗得咁辛苦...
作者: mill    時間: 2011-3-24 09:47
人工智能報名:

2金金(半馬)
4. mill (比我諗吓跑半/5K)男裝L碼
6. 呀強(半馬)
10.E.T

11.
12.

尺碼參考:

作者: runrun    時間: 2011-3-24 10:32
人工智能報名:

2金金(半馬)
3.  runrun ( 迷馬 ) 男裝M碼  字印英文細草"runrun"
6. 呀強(半馬)
10.E.T

11.
12.

尺碼參考:

作者: 阿強    時間: 2011-3-24 12:44
我聽朋友講坐船比坐車去舒服D!
作者: 阿強    時間: 2011-3-24 12:48
作者: denis3885    時間: 2011-3-24 13:44
原帖由 阿強 於 2011-3-24 12:48 發表

我自己想法,會早d到江門下車後在市中心吃午飯;因為住及比賽地點較偏僻......,晚上還要約車去吃晚飯。
作者: 馬拉    時間: 2011-3-24 13:57
標題: 回復 54# 的帖子
金金都唔等我,阿強,不如請假,早的跟大隊上去!
作者: mill    時間: 2011-3-24 14:05
Fanny同我講, 我地有個"快腳"視障運動員都話想去...." />" />
我等佢地確定左之後, 再同佢地報名.
作者: 阿強    時間: 2011-3-24 14:35
標題: 回復 57# 的帖子
星期六上午很忙,所以盡量都吾想請假!上午忙完請下午假,會比較好D!如無人下午才上去,我自己一個都可以呀!
作者: leefs    時間: 2011-3-24 15:09

人工智能報名:
2. 金金(半馬)
3. runrun ( 迷馬 ) 男裝M碼  字印英文細草"runrun"
男裝L碼
6. 呀強(半馬)
10. E.T
11.
12.

尺碼參考:

作者: leefs    時間: 2011-3-24 15:19
就會員要求向賽會提出!
有關賽會回應本網正積極研究,
加多一組男子分齡類別獎項,
可能40+或45+或50+,
現報名分報而定。

人工智能報名:
2. 金金(半馬)
男裝L碼
6. 呀強(半馬)
10. E.T
11.
12.

尺碼參考:

作者: 阿強    時間: 2011-3-24 22:13
人工智能報名:
2. 金金(半馬)
6. 阿強(半馬)XXXL
10. E.T
11.
12.

尺碼參考:
女:160/84A L 165/88A XL 一般女装都系XL就OK,除非过肥
作者: 零下十度    時間: 2011-3-24 23:24
就會員要求向賽會提出!
現報名分報而定。

人工智能報名:
1. 零下十度( 半馬)  男裝L字2印"路路"
2. 金金(半馬)男裝XXXL
男裝L碼
6. 呀強(半馬)男裝XXXL
8. leefs (半馬)男裝XXXL
9. 波波  (半馬)男裝XL
10. E.T (半馬)男裝XL
11.亮哥(半馬)男裝XL
12.

尺碼參考:

作者: denis3885    時間: 2011-3-25 05:44
原帖由 馬拉 於 2011-3-24 13:57 發表
金金都唔等我,阿強,不如請假,早的跟大隊上去!

馬拉C兄你地幾點可以起程出發呀?
作者: mill    時間: 2011-3-25 09:06
就會員要求向賽會提出!

現報名分報而定。

人工智能報名:
男裝L碼
12. Gary (半馬) 男XL

13. Gary 太太 (唔跑, 同Gary同房)
14.
15.
16.
尺碼參考:

作者: bobby    時間: 2011-3-25 10:23
就會員要求向賽會提出!

現報名分報而定。

人工智能報名:
男裝L碼

14. Bobby (半馬) 男XL
15.
16.
尺碼參考:

作者: bobby    時間: 2011-3-25 10:51
就會員要求向賽會提出!

現報名分報而定。

人工智能報名:
男裝L碼

14. Bobby (半馬) 男XXL
15.
16.
尺碼參考:

作者: 阿強    時間: 2011-3-25 10:58
bobby兄今次又打算飲幾多至夠呀?
作者: 馬拉    時間: 2011-3-25 11:16
標題: 回復 64# 的帖子
几點出發還未知呀,批文仲未申請到
過埋呢個月,四月頭才決定!
作者: 馬拉    時間: 2011-3-25 11:23
波哥,ET,亮哥,你地衣服要定XXL才夠大,
XL應該太細,小弟都係著緊加加大碼
作者: 零下十度    時間: 2011-3-25 11:40
原帖由 馬拉 於 2011-3-25 11:23 發表
波哥,ET,亮哥,你地衣服要定XXL才夠大,
XL應該太細,小弟都係著緊加加大碼

亮哥同ET系我幫佢地揸主意的,去改返先~
作者: 零下十度    時間: 2011-3-25 11:42
就會員要求向賽會提出!

現報名分報而定。

人工智能報名:
男裝L碼
5. martin25(半馬)XXXL字印"馬田"(好唔好啊,多事的路路)
9. 波波  (半馬)男裝XXL
10. E.T (半馬)男裝XXL
11.亮哥(半馬)男裝XXL

15.
16.
尺碼參考:

作者: dannylun    時間: 2011-3-25 12:14
人工智能報名:
5. martin25(半馬)XXXL字印"馬田"(好唔好啊,多事的路路)
15. dannylun (半馬) 男XXXL
16.

第一次跟大家跑大陸,多多指教!
作者: 零下十度    時間: 2011-3-25 12:30
因為印衫要提前落訂,最後報名日期至4月2日截止~

作者: 零下十度    時間: 2011-3-25 12:32
原帖由 dannylun 於 2011-3-25 12:14 發表
人工智能報名:
5. martin25(半馬)XXXL字印"馬田"(好 ...

師兄,你件衫想印咩字呢,如果沒提供就會印返你現時的網名~
作者: dannylun    時間: 2011-3-25 12:46
標題: 回復 75# 的帖子
如此麻煩印上 "Danny"
作者: leefs    時間: 2011-3-25 12:55
人工智能報名:
16. 周胃川(半馬) 男XL

17. 遊師父(半馬) 男XXXL
18.
19.
作者: mill    時間: 2011-3-25 13:21
原帖由 dannylun 於 2011-3-25 12:46 發表
如此麻煩印上 "Danny"

welcome bobby, Dannylun, 周生, 游生~~
作者: violalo    時間: 2011-3-25 13:38
人工智能報名:
7. viola (半馬) 男裝M碼  字印英文"Viola"

18.
19.
作者: mill    時間: 2011-3-25 13:50
人工智能報名:
4. mill (比我諗吓跑半/5K)男裝L碼 字印英文 "mill"
7. viola (半馬) 男裝M碼  字印英文"Viola"
字印英文"Gary"

18.
19.
20.
作者: 零下十度    時間: 2011-3-25 14:05
人工智能報名:
1. 零下十度( 半馬)  男裝L碼字印"路路"
4. mill (比我諗吓跑半/5K)男裝L碼 字印英文 "mill"
字印英文"Gary"
15. dannylun (半馬) 男XXXL字印Danny

18.
19.
20.

作者: bobby    時間: 2011-3-25 14:09
標題: 回復 68# 的帖子
強兄:
       在下一貫都係飲食為主,跑步為副,飲番杯誠最高享受,飲勝!到時見.

Bobby
作者: 阿強    時間: 2011-3-25 14:47
標題: 回復 82# 的帖子
到時見,一齊飲番幾杯!
作者: runrun    時間: 2011-3-25 14:49
原帖由 零下十度 於 2011-3-25 14:05 發表
人工智能報名:
5. martin25(半馬 ...

咁周太同游太都去嗎?
作者: runrun    時間: 2011-3-25 14:53
原帖由 dannylun 於 2011-3-25 12:14 發表
人工智能報名:
5. martin25(半馬)XXXL字印"馬田"(好 ...

歡迎Danny, 咁呢個飲飲食食跑步團又多一名飲得之人啦!
作者: leefs    時間: 2011-3-25 15:51
原帖由 runrun 於 2011-3-25 14:49 發表

咁周太同游太都去嗎?

周老今晚問過佢夫人至回覆,
兩位多數會去!
作者: mill    時間: 2011-3-25 16:01
原帖由 leefs 於 2011-3-25 15:51 發表

周老今晚問過佢夫人至回覆,
兩位多數會去!

Fanny應該都去跑的, 但佢好忙, 未上來加名, 請問最遲幾時要回覆呢 ?
作者: leefs    時間: 2011-3-25 16:25
原帖由 mill 於 2011-3-25 16:01 發表

Fanny應該都去跑的, 但佢好忙, 未上來加名, 請問最遲幾時要回覆呢 ?" />" />  

4月5日中午截止啦!
作者: mill    時間: 2011-3-25 16:28
原帖由 leefs 於 2011-3-25 16:25 發表

4月5日中午截止啦!

收到 ~~
作者: paulwywong    時間: 2011-3-25 16:30
作者: mill    時間: 2011-3-25 16:35
原帖由 paulwywong 於 2011-3-25 16:30 發表
睇到你地人強馬壯, 有d心郁郁

來一齊玩啦..4月5日先到期, 仲有時間比你諗喎! 明天見呀Paul哥 ~
作者: mill    時間: 2011-3-25 16:55
人工智能報名:
字印英文"Gary"

15. dannylun (半馬) 男XXXL字印Danny

18. Fanny (半馬)男裝L碼 字印"陈凤仪"
19.

作者: 阿強    時間: 2011-3-25 18:50
跑族件跑衫,打簡体全名都幾好喎!!整番件黎跑國內賽事就著住跑!!  搵人幫我補番名呀! 簡体 張偉強
作者: mill    時間: 2011-3-25 19:19
人工智能報名:
6. 呀強(半馬)男裝XXXL 字印簡體字"張偉強"
字印英文"Gary"

19.

作者: martin25    時間: 2011-3-25 20:36
原帖由 mill 於 2011-3-25 19:19 發表
人工智能報名:
5. martin25(半馬 ...

印馬田都幾好,唔該哂妙妙.
作者: mill    時間: 2011-3-25 22:04
原帖由 martin25 於 2011-3-25 20:36 發表

印馬田都幾好,唔該哂妙妙.

MARTIN師兄, 客氣客氣, 唔洗唔該我, 係"多事路路"同你渣主意的, 唔是我呀!

作者: leefs    時間: 2011-3-25 22:32
人工智能報名:
5. martin25(半馬)XXXL字印"馬田"(好唔好啊,多事的路路) 马田
6. 呀強(半馬)男裝XXXL 字印簡體字"張偉強" 张伟强
12. Gary (半馬) 男XL  字印英文"Gary"

16. 周胃川(半馬) 男XL 周渭川
17. 游師父(半馬) 男XXXL 尤炽光
19. 周太 (唔跑)
20. 游太
21.

作者: martin25    時間: 2011-3-25 22:59
我的囡囡也想跟我一起去,但不跑可以嗎?
作者: leefs    時間: 2011-3-26 11:04
原帖由 martin25 於 2011-3-25 22:59 發表
我的囡囡也想跟我一起去,但不跑可以嗎?

當然可以啦!
作者: allanccl    時間: 2011-3-26 15:07
人工智能報名:
马田
6. 呀強(半馬)男裝XXXL 字印簡體字"張偉強"
张伟强
字印 "亮哥"

12. Gary (半馬) 男XL  字印英文"Gary"
16. 周胃川(半馬) 男XL 周渭川
17. 游師父(半馬) 男XXXL
尤炽光
19. 周太 (唔跑)
20. 游太
21.

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2