香港長跑網 - 長跑長友

標題: 魚蝦蟹來了 [打印本頁]

作者: 豬兜1    時間: 2011-4-27 23:26
標題: 魚蝦蟹來了
1,3,5跑步/2,4,6潛水

作者: 大圍新跑手    時間: 2011-4-27 23:57
原帖由 豬兜1 於 2011-4-27 23:26 發表
今日過將軍澳初次與將軍澳長跑網會員會面,果然係臥虎藏龍,好多猛人,就連B組的跑手跑過我側邊都有一陣風吹住我.

果然係臥虎藏龍,ching練跑10K都走40'xx.....真係勁~
作者: 豬兜1    時間: 2011-4-28 00:13
標題: 我今曰都好累比人SM完
星期日已比停雲兄佢地搞掂左半條人命,今日又比將軍澳班師兄拎走埋果半
條人命,明天仲要比你...S.......M...,不過應承左我一定到的,明天19:30沙
田運動場見
作者: wyh1011    時間: 2011-4-28 00:14
師兄10k 40分鐘都側邊都有一陣風吹住

咁我去到應該係連C組龍尾都未必追到-.-

成日都話想試下去TKO training

但又未實行

睇黎要搵日試下先
作者: 豬兜1    時間: 2011-4-28 00:35
下個星期我陪你去啦,快有快跑,慢有慢跑啫,最多我跑係你後面啦,如果我跟得到你的話.
作者: wyh1011    時間: 2011-4-28 00:40
睇睇時間先

我10k連50都未sub到,應該調返轉先岩
作者: 豬兜1    時間: 2011-4-28 00:49
咁下個星期見啦@@
作者: 豬兜1    時間: 2011-4-28 23:16
標題: 趕到百佳
沙田個場就小人過將軍澳好多,猛人雲集,又走到我死了,今次真係冇晒命. 可惜我放工放得太遲,
今晚趕到甩褲都要19:45先趕到去,換埋衫出到去19:55了,冇計啦黄竹坑返工.
作者: 佐治男孩    時間: 2011-4-28 23:26
原帖由 豬兜1 於 2011-4-27 23:26 發表
今日過將軍澳初次與將軍澳長跑網會員會面,果然係臥虎藏龍,好多猛人,就連B組的跑手跑過我側邊都有一陣風吹住我.

那麽我十月囘港時要去見識一下了
作者: 豬兜1    時間: 2011-4-28 23:38
原帖由 佐治男孩 於 2011-4-28 23:26 發表

那麽我十月囘港時要去見識一下了
呢位師兄又係跑開tko的嗎?
作者: 豬兜1    時間: 2011-5-1 16:28
標題: 沙田過運動場
今日又衝呀衝首先來個3k2時間係13:08跟住再衝多10個300m時間係58-1:00.跑連rest2:30.
今曰好熱所以都跑得好吃力,我14:00開跑的,有小小太陽咁.
作者: 卓卓    時間: 2011-5-2 00:06
10k走到40 ,小弟的母指馬上向您自然上升~
作者: 豬兜1    時間: 2011-5-2 00:46
原帖由 卓卓 於 2011-5-2 00:06 發表
10k走到40 ,小弟的母指馬上向您自然上升~
有heart 的話一定ok的,我都只是走了3個多月,so if you think  you can ,you can
作者: 豬兜1    時間: 2011-5-2 00:48
去新界東個post 睇下@.@我放左d正野上去
作者: 豬兜1    時間: 2011-5-3 00:32
標題: 2/5/2011石門10km
今晚真係估吾到,昨日先係沙田衝圈,昨晚又只睡了4個半小時,原本唸住今晚走10km
最快都要40:xx,
作者: joew    時間: 2011-5-3 11:33
原帖由 豬兜1 於 2011-5-3 00:32 發表
今晚真係估吾到,昨日先係沙田衝圈,昨晚又只睡了4個半小時,原本唸住今晚走10km
最快都要40:xx,

Ching 好猛, 咁輕易就Sub39, 我現在42min, 可能成世都完成唔到呢個心願.
作者: 豬兜1    時間: 2011-5-3 22:43
原帖由 joew 於 2011-5-3 11:33 發表

Ching 好猛, 咁輕易就Sub39, 我現在42min, 可能成世都完成唔到呢個心願.
我差d跑到暈低呀,吾係輕鬆下跑39:00的
作者: 豬兜1    時間: 2011-5-3 23:06
標題: 九記
今晚九龍灣都好多人跑,最頭果4k用左7-8成,好輕鬆好正,不過第1圈果陣因為人太多
一齊起步搞亂左pacing,30人一齊起步,慢左幾秒
作者: 豬兜1    時間: 2011-5-4 02:10
無論快跑或慢跑,最緊要有自己的跑速,對於一般新跑手來說
這是最困難的,最小我就是捉來捉去也捉不到自己的均速,好
容易就被人影響
作者: 豬兜1    時間: 2011-5-5 00:01
標題: 飲下紅酒養下番狗,
第一次同會d人食飯,飲下紅酒養下番狗,正 多謝兩位師兄幫我帶路.
作者: 228華    時間: 2011-5-5 08:19
師兄個十K時間係我有生之年想做的!
恭喜恭喜開卜之喜!
作者: mill    時間: 2011-5-5 09:48

你跑得咁快, 我都要多多跟你學野喇!

作者: continent    時間: 2011-5-5 10:32
原帖由 豬兜1 於 2011-5-2 00:46 發表 有heart 的話一定ok的,我都只是走了3個多月,so if you think  you can ,you can

3個多月, 又49 min 10K 到39 min 10K,  我想沒乜人做到!
作者: 豬兜1    時間: 2011-5-5 14:25
原帖由 228華 於 2011-5-5 08:19 發表
師兄個十K時間係我有生之年想做的!
恭喜恭喜開卜之喜!
有空跟我走走10KM@@
作者: 豬兜1    時間: 2011-5-5 14:29
原帖由 mill 於 2011-5-5 09:48 發表

你跑得咁快, 我都要多多跟你學野喇!
MILL 姐又玩我哇,吾好玩我,最多下次同你飲過.
作者: 馬拉    時間: 2011-5-5 19:16
琴晚終于見識到豬兜兄飄移康城,飄移澳景路!
作者: 豬兜1    時間: 2011-5-5 20:14
原帖由 馬拉 於 2011-5-5 19:16 發表
琴晚終于見識到豬兜兄飄移康城,飄移澳景路!
飄移到今日脚痛,所以我有點怕了跑斜路
作者: mill    時間: 2011-5-5 21:03
原帖由 豬兜1 於 2011-5-5 14:29 發表
MILL 姐又玩我哇,吾好玩我,最多下次同你飲過.

我點會玩你, 我好隨和嘅!  好啦.下次再飲過.
作者: kf    時間: 2011-5-5 22:55
豬兄你d强度課都真係操幾密喎

睇住對脚仔黎玩,長跑長有
作者: 豬兜1    時間: 2011-5-5 23:01
原帖由 kf 於 2011-5-5 22:55 發表
豬兄你d强度課都真係操幾密喎

睇住對脚仔黎玩,長跑長有
yes sir 我要rest 返2-3曰先掂@@多謝師兄提點
作者: 豬兜1    時間: 2011-5-9 00:45
只脚傷左,rest 了兩日,昨曰便想又去跑下,點知一開跑又痛,即係未好返,希望rest 多
2曰可以跑得,星期二的訓練很不錯的,不想miss 了,只脚傷左吾跑得只好係屋企操下
push up , sit up 同啞鈴,
作者: 豬兜1    時間: 2011-5-10 22:36
跑傷後rest 了5日,今曰再開跑.
作者: 豬兜1    時間: 2011-5-11 23:54
跑步是一項身心健康的活動,最後的對手都昰自己,請不要太著重勝負,最重要昰
跑得贏自己的惰性.
作者: 豬兜1    時間: 2011-5-14 02:06
自從上個星期三4/5跑完tko衝了一,二段斜路後星期四朝早開始
有d脚痛,雖然呢個星期二,三都走了兩課,但就是好像仍有點痛,今
日星期五了,痛楚好像完全消失了,但明晚還不知走不走好,還是再
rest 多2-3曰,等星期2再走九龍灣,整整下都02:00了,還是到了
明天再算吧.
作者: 豬兜1    時間: 2011-5-15 12:11
標題: 呢個世界真係好細,好彩我冇乜仇家
呢個世界真係好細,好彩我冇乜仇家,話說今朝0700係沙田約左d
跑友一齊跑,由歷源對面網球場出發至馬
作者: 豬兜1    時間: 2011-5-15 12:24
呢個世界真係好細,好彩我冇乜仇家,話說我今朝約左d friend 係沙田網球場跑去馬(馬安)山雅典居來回,當跑至雅典居回程後,大約跑至錦豐苑對出果陣,忽然感覺到大約前我100米有一股極不尋常的強勁之氣,於是小弟就決定就算谷盡飲奶之力都要去看過究竟,終於比我上到去接近一點,原來係晒斧班師兄師姐,難怪有一股強勁之氣

作者: 豬兜1    時間: 2011-5-17 22:51
今日天氣好正,涼涼地十分舒適,走完9k都好似末夠喉.
作者: 豬兜1    時間: 2011-5-18 23:42
居然係tko比我撞返跑開九龍灣既師兄,跟佢跑足8個1km,好正,pacing 好穩定.
今晚tko都好多快人快脚.
作者: 豬兜1    時間: 2011-5-19 01:22
今睌終於係tko見到花姐落場,平均4:00一公里,果然係3:0x全馬的強人.
作者: 豬兜1    時間: 2011-5-21 00:52
吾知係咪呢幾日食多左煙,起步頭果2km好似個肺縮細左咁,想大談d吸氣都頂住頂住咁,最衰介極都介吾甩 .
作者: kan0902    時間: 2011-5-21 01:00
豬兜兄進步得好快
原來都係一名猛人黎
有機會要跟你學下野先得
請多多指教
作者: 豬兜1    時間: 2011-5-21 01:34
原帖由 kan0902 於 2011-5-21 01:00 發表
豬兜兄進步得好快
原來都係一名猛人黎
有機會要跟你學下野先得
請多多指教
快真係不敢當,進步是有一些,都是要多謝好多師兄師姐們教導有方,
係長跑網呢度都練吾小野偷吾小師嫁.得閒約埋出黎跑下啦師兄
作者: 豬兜1    時間: 2011-5-24 22:54
今晚唸住會落雨,好彩跑果陣冇落,d後生仔跑得好快,全程比人緊貼 .
作者: 豬兜1    時間: 2011-5-25 01:22
呢排好似跑得比之前小左,一個星期都係跑2-3日,但係好似進步快過之前,
吾通休息多d比跑多d仲好.....
作者: stanwong    時間: 2011-5-25 10:10
豬兄, 戒埋煙應該會仲快
另外可考慮每星期加多課長課~
作者: 豬兜1    時間: 2011-5-25 22:36
原帖由 stanwong 於 2011-5-25 10:10 發表
豬兄, 戒埋煙應該會仲快
另外可考慮每星期加多課長課~
我都好想快d介甩佢,長課我一個星期走得1課,又好似係小左d,加多課都ok,吾該stan兄.
作者: 豬兜1    時間: 2011-5-26 23:15
今睌跟大圍師兄佢地玩d新玩意,最小對我是新玩意,yasso"s 800好好玩,
但係星期日要走元朗8k賽,怕吾夠休息所以都有d揸流 .多謝教識
我新玩意 .
作者: 豬兜1    時間: 2011-5-27 15:45
後天就是小弟自訓練後的第1次比賽了,好緊張呀.8km希望能走到
31分鍾之內,咁就謝天謝地了 .
作者: 豬兜1    時間: 2011-5-28 22:49
今晚要早d訓,迎接明天的8km賽事,今晚實訓吾著,好緊張.
希望聽日走得返自己pacing 啦,最緊要吾好頭2k咁快爆呔.
作者: 豬兜1    時間: 2011-5-29 22:35
今日真係對自己既時間好鬼失望,預計31:00左右可完成,點知要33:58先完成,
冇計,都係自己對比賽準備不足所致,下次有比賽真係要準備充足d先得.
作者: 豬兜1    時間: 2011-5-29 23:20
今天的失敗換來的可能比失去更多,知道自己的缺點,就是怕熱,面對太陽體力下
降的超快,接下來的訓練便知道要在日間進行,要適應在太陽照射下一樣可以發揮
水準.
作者: kan0902    時間: 2011-5-30 00:45
原帖由 豬兜1 於 2011-5-29 23:20 發表
今天的失敗換來的可能比失去更多,知道自己的缺點,就是怕熱,面對太陽體力下
降的超快,接下來的訓練便知道要在日間進行,要適應在太陽照射下一樣可以發揮
水準.

豬兜ching係邊度開始體力下降呢
係唔係只有你先係跑得冇咁好呢
今日天氣熱,空氣差,濕度高,太陽晒
等等情況下
可能要洗出超耐力先可以keep住個均速跑
只可以話狀態好都未必做倒好時間
未來至10月前ge比賽都係咁ge天氣
睇黎你真係要對住個太陽伯伯練先得lor
加油ar
作者: jogging_cat    時間: 2011-5-30 08:19
原帖由 豬兜1 於 29-5-2011 23:20 發表
水準.
豬兜師兄唔好灰心呀,黎緊有好多機會練烈陽神功的,加油呀。
作者: 豬兜1    時間: 2011-5-30 10:41
原帖由 kan0902 於 2011-5-30 00:45 發表

豬兜ching係邊度開始體力下降呢
係唔係只有你先係跑得冇咁好呢
今日天氣熱,空氣差,濕度高,太陽晒
等等情況下
可能要洗出超耐力先可以keep住個均速跑
只可以話狀態好都未必做倒好時間
未來至10月前ge比賽都 ...
我3-4km巳經開始爆爆地,其實我都係跑返10km既pacing,大約3:51 一公里,
最初都ok的,但係3km打後開始跌得好快,總之最衰都係自己準備不足啦.
作者: 豬兜1    時間: 2011-5-30 10:43
原帖由 jogging_cat 於 2011-5-30 08:19 發表
豬兜師兄唔好灰心呀,黎緊有好多機會練烈陽神功的,加油呀。
好呀,得閒一齊對付下太陽伯伯既烈陽神功啦
作者: Gunners    時間: 2011-5-30 15:26
原帖由 豬兜1 於 2011-5-30 10:43 發表
好呀,得閒一齊對付下太陽伯伯既烈陽神功啦

師兄,大家一齊努力呀
仲有,幾時可以
作者: 豬兜1    時間: 2011-5-30 23:34
原帖由 Gunners 於 2011-5-30 15:26 發表

師兄,大家一齊努力呀
仲有,幾時可以hgjD103" />" />hj hgjD103" />" />hj
今個星期四2/6/2011首次下水禮 .大約晚上19:30-21:00,地
點在馬料水舊碼頭.
作者: 豬兜1    時間: 2011-5-30 23:50
其實今日心情還末平復,還在想昨天比賽的事,不過到了屯門運動場見到wong sir 同班師兄師姐後即刻心情靚返d,
跑埋個800mx6之後又再好d. 跑步能醫百病.
作者: kf    時間: 2011-5-31 00:00
原帖由 豬兜1 於 2011-5-30 23:34 發表
今個星期四2/6/2011首次下水禮 .大約晚上19:30-21:00,地
點在馬料水舊碼頭.
豬兄,

等你好消息
作者: 豬兜1    時間: 2011-5-31 00:13
原帖由 kf 於 2011-5-31 00:00 發表
豬兄,

等你好消息
你來吾來呀?
作者: 豬兜1    時間: 2011-6-2 00:34
正午12:00去跑,原本唸住走8km,但實在太熱又未食飯,所以都係跑4km算了,不過夜睌同天光跑真係差好遠,
夜睌我走4km 16:11都好舒服,但係今日又係跑4km 17:12 巳經慢了1分鐘,但就辛苦好多,所以真係要練多
d天光跑先得.
作者: kan0902    時間: 2011-6-2 01:16
原帖由 豬兜1 於 2011-6-2 00:34 發表
正午12:00去跑,原本唸住走8km,但實在太熱又未食飯,所以都係跑4km算了,不過夜睌同天光跑真係差好遠,
夜睌我走4km 16:11都好舒服,但係今日又係跑4km 17:12 巳經慢了1分鐘,但就辛苦好多,所以真係要練多
d天光跑先得.

豬兜師兄
選擇正午陽光最猛ge時侯跑緊係最辛苦
你只係可以克服到最熱ge情況
但點做都做唔到佳時間出黎

好時間都係留返晚上做比較好
所以慢左一分鐘係正常架(可能真係多左小小)
但兩者不能咁比較
一個有太陽一個得個月光光
只可以日頭練左好多次
晚上黎一個以最佳狀態黎評估比較返之前時間為準就最好

正所謂最好跑ge時候係朝頭早同傍晚就最好啦

呢個只係我個人意見同心得
唔知你有冇咁ge睇發呢

我都仍然係摸索階段
作者: 豬兜1    時間: 2011-6-2 01:43
原帖由 kan0902 於 2011-6-2 01:16 發表

豬兜師兄
選擇正午陽光最猛ge時侯跑緊係最辛苦
你只係可以克服到最熱ge情況
但點做都做唔到佳時間出黎

好時間都係留返晚上做比較好
所以慢左一分鐘係正常架(可能真係多左小小)
但兩者不能咁比較
一個有 ...
我其實係想訓練到在中午時分都能跑到夜睌咁既時間,不過應該有排先得,
我問過一個高手,點解你果曰(即係29/5)可以吾洗點跌既d時間,個高手有跑元朗8km賽的,我話
我跌得好勁wo d時間,佢就答我佢係環境好差既時候訓練左好多(凍到得幾度仲要落雨,同熱得好
勁既正午)而累績返黎既,不過佢都話果日佢頭果幾k都吾敢開咁快,所以我相信佢做到的我都可以
的,係經驗同時間的問題,所以根師兄你冇講錯,正午係冇可能跑得快過睌上的,我都只係想能適應
多些惡劣的環境,以免曰與夜之間相差太遠,好似今日果4km咁,巳經差了1分鐘之多,還比睌上辛苦
好多,多謝你的寶貴意見,小弟定會好好記著的.
作者: 豬兜1    時間: 2011-6-2 01:44
今晚落左水了,真係好多蟹,收獲好豐富,本人的收獲有牛秋2條(脚板咁大).
蟹就大約20斤左右,放生左2斤細的都仲有1x斤,4個人分每人都有1x只,另外
見到好多魔鬼魚,吾係好大條,大約1尺闊.不過吾敢捉佢,比佢條尾拮1拮隨時
要入醫院的  ,今睌仲見到好多魚,沙猛(mok 皮魚),坑鐮,石班......,明天
才post相上來,明睌繼續落水
作者: 豬兜1    時間: 2011-6-3 01:49
今睌又落左水,但係收獲就冇昨晚咁好,只得7斤左右,好在我brother
都有去,咁先夠分,我同我brother 加埋先得1x斤,分左5份,勉強都夠分,
不過今睌d蟹係深水d既位置大約3個人咁深,昨晚就潛淺好多1個人咁深
就有了,水越深溫度就越凍,到了3-4個人咁深水的話就好像進了雪房一樣,
冷暖水層大約在3個人咁深水左右,所以今晚吃力好多.想睇相的請到新界東
(跑步+徒潛=.........食).
作者: 豬兜1    時間: 2011-6-3 23:48
話說早2日落水捉左兩睌蟹,雖然巳經即場分左好多比d friend,每晚自己只係攞左10只8只,
屋企人又食吾晒,只好攞返公司益下d同事,點知..................出........事.......啦........,
作者: kf    時間: 2011-6-4 00:24
什麼 走蟹??
作者: kan0902    時間: 2011-6-4 00:43
出左咩樹@@
作者: 豬兜1    時間: 2011-6-4 23:54
原帖由 kf 於 2011-6-4 00:24 發表
什麼 走蟹??
係吾夠分比d護士姐姐呀,因為我係係醫院度做的,分左比d老友d既friend先,
有剩就請埋d ward clerk 同ward assistant ,因為佢地果邊好多靚女 ,
點知好衰吾衰居然比d護士姐姐望到佢地拆蟹,一問之下我就被供了出來,真係
no good .搞到我下次要捉返比佢地食.d蟹我整熟左做凍蟹先請佢地食的,不會走的.
作者: 豬兜1    時間: 2011-6-5 00:13
冇太陽既30度同有太陽既30度相差好遠
作者: 豬兜1    時間: 2011-6-7 01:53
標題: 送上門
今日終於派左d蟹比人了,要送過去送上門........,首先送去樂富比呀爺先,順便食埋午飯,
再過長沙灣送去比呀公,順便行下鴨記,再歎多個下午茶,再入大埔比埋個friend,咁就大功
告成了
作者: 豬兜1    時間: 2011-6-7 23:43
今睌同NN師姐同SLOW RUNNER 跑左10KM,一路跑一路傾,吾覺吾覺就10KM了.
作者: 豬兜1    時間: 2011-6-8 00:03
標題: 呢個世界真係好細
呢個世界真係好細,今晚原本只係約左NN師姐的,約左2100係錦豐苑尾等,
咁我就2030係屋企出發(廣源邨),唸住跑25分鐘剛好到錦豐尾的,點知道當
我跑到去錦豐苑頭的時候撞到SLOW RUNNER ,我仲以為佢都睇到我地個
約跑POST一齊跑的,殊不知佢話睇吾到個POST,只係自己出黎跑,最尾都係
join 埋我地跑.
作者: kan0902    時間: 2011-6-8 00:16
原帖由 豬兜1 於 2011-6-8 00:03 發表
呢個世界真係好細,今晚原本只係約左NN師姐的,約左2100係錦豐苑尾等,
咁我就2030係屋企出發(廣源邨),唸住跑25分鐘剛好到錦豐尾的,點知道當
我跑到去錦豐苑頭的時候撞到SLOW RUNNER ,我仲以為佢都睇到我地個
...

有時就係咁
成日出去跑
就撞到好多你識得ge跑友
跟住一起跑
幾開心架
作者: 豬兜1    時間: 2011-6-8 01:36
係的,沙田係呢度都有吾小跑手,好易撞的
作者: ~NN~    時間: 2011-6-8 17:16
豬兜ching, 謝謝你呀昨晚慢慢jog同我跑

你慢慢jog = 我跑到勁tired  

祝你今晚捉到多d crabs
作者: mill    時間: 2011-6-8 17:19
原帖由 kf 於 2011-6-4 00:24 發表
什麼 走蟹??

走蝦唔得ga咩!
作者: 豬兜1    時間: 2011-6-9 00:03
原帖由 ~NN~ 於 2011-6-8 17:16 發表
豬兜ching, 謝謝你呀昨晚慢慢jog同我跑

你慢慢jog = 我跑到勁tired  

祝你今晚捉到多d crabs
下次我落水前call定你黎拎
作者: 豬兜1    時間: 2011-6-9 00:05
原帖由 mill 於 2011-6-8 17:19 發表

走蝦唔得ga咩! " />" />
mill 姐話走乜就走乜啦>>此話轉載自kf的內心
作者: mill    時間: 2011-6-9 11:30
原帖由 豬兜1 於 2011-6-9 00:05 發表
mill 姐話走乜就走乜啦>>此話轉載自kf的內心

豬兜仔, 最近你好忙嗎 ? 無見你出來跑了.
我地可能今個(星期日)早上8:00, 跑馬鞍山至元洲仔, 你來唔來呀 ?
作者: ~NN~    時間: 2011-6-9 17:04
原帖由 豬兜1 於 2011-6-9 00:03 發表
下次我落水前call定你黎拎

下次就到時間的話去睇睇你點捉蟹先

我就一定唔敢捉.... 倒瀉籮蟹我就叻  
作者: 豬兜1    時間: 2011-6-9 22:34
原帖由 ~NN~ 於 2011-6-9 17:04 發表

下次就到時間的話去睇睇你點捉蟹先

我就一定唔敢捉.... 倒瀉籮蟹我就叻  
我明晚就會落水了
作者: 豬兜1    時間: 2011-6-9 22:54
原帖由 mill 於 2011-6-9 11:30 發表

豬兜仔, " />" /> 最近你好忙嗎 ? 無見你出來跑了.
我地可能今個(星期日)早上8:00, 跑馬鞍山至元洲仔, 你來唔來呀 ? " />" />
脚傷好返我就來.
作者: kan0902    時間: 2011-6-9 23:24
原帖由 豬兜1 於 2011-6-9 22:54 發表
脚傷好返我就來.

下,你幾時傷左
作者: 豬兜1    時間: 2011-6-10 11:01
傷左個幾星期了,連慢jog都痛
作者: ~NN~    時間: 2011-6-10 12:40
原帖由 豬兜1 於 2011-6-9 22:34 發表
我明晚就會落水了

今晚唔得閒添,下星期先睇你表演  
作者: mill    時間: 2011-6-10 13:50
原帖由 豬兜1 於 2011-6-10 11:01 發表
傷左個幾星期了,連慢jog都痛

祝你早日康復~~
作者: 豬兜1    時間: 2011-6-10 23:38
原帖由 mill 於 2011-6-10 13:50 發表

祝你早日康復~~
我好返後一定搵你地跑返獲甘的,多謝關心.
作者: 豬兜1    時間: 2011-6-10 23:41
原帖由 ~NN~ 於 2011-6-10 12:40 發表

今晚唔得閒添,下星期先睇你表演  
好在你今睌冇黎,今睌係今年落水以黎最小收獲的一次 .
睇黎都要打风後先有得玩了.
作者: ~NN~    時間: 2011-6-11 01:15
原帖由 豬兜1 於 2011-6-10 23:41 發表
好在你今睌冇黎,今睌係今年落水以黎最小收獲的一次 .
睇黎都要打风後先有得玩了.

佢地都怕打風掛,所以lei埋哂
作者: 豬兜1    時間: 2011-6-11 01:49
原帖由 ~NN~ 於 2011-6-11 01:15 發表

佢地都怕打風掛,所以lei埋哂   
有d人話打风前佢地會出黎搵食的,點知................ ning晒野@@
作者: 豬兜1    時間: 2011-6-11 02:22
呢期好似吾見左slow runner ,快d浦頭,下星期馬鞍山衝圈你我同N姐呀
作者: 大圍新跑手    時間: 2011-6-11 12:47
原帖由 豬兜1 於 2011-6-11 02:22 發表
呢期好似吾見左slow runner ,快d浦頭,下星期馬鞍山衝圈你我同N姐呀

琴晚9點幾踩單車去馬料水, 睇下見唔見你...
你地上星期幾衝圈? 睇下啱唔啱時間join你地~
作者: 豬兜1    時間: 2011-6-11 15:41
[quote]原帖由 大圍新跑手 於 2011-6-11 12:47 發表

登錄/註冊後可看大圖

琴晚9點幾踩單車去馬料水, 睇下見唔見你...
你地上星期幾衝圈? 睇下
作者: 豬兜1    時間: 2011-6-11 16:55
成曰打完d post 都冇左一大段,好烦的又要再打多次 .
作者: 豬兜1    時間: 2011-6-11 17:04
圍兄我昨晚成2200先走,你過左2200先到?我通常在碼頭左面下水的,
當你望到個海入面有d燈光,有幾條傻佬照照下咁,好有可能就係我同我d
friend 來的 .
另外我地上個星期冇去衝圈呀,只係去左馬鞍山海濱長廊跑,今個星期有冇
好介绍?我地未約的.
作者: Tarry    時間: 2011-6-11 21:14
原帖由 豬兜1 於 2011-6-11 16:55 發表
成曰打完d post 都冇左一大段,好烦的又要再打多次 .

豬兜ching,
1. 請你按右下角 "引用" = 回應人哋果段嘢
2. 建議若果大段可在word打完 copy + paste, 希望可以解決你既問題
作者: 豬兜1    時間: 2011-6-12 02:29
原帖由 Tarry 於 2011-6-11 21:14 發表

豬兜ching,
1. 請你按右下角 "引用" = 回應人哋果段嘢
2. 建議若果大段可在word打完 copy + paste, 希望可以解決你既問題
人如其名豬兜1名 ,
tarry ctse 又袋錢入我袋了.
作者: 豬兜1    時間: 2011-6-12 02:51
脚傷好得8899了,星期二準備復操九龍灣了
作者: Tarry    時間: 2011-6-12 18:31
原帖由 豬兜1 於 2011-6-12 02:29 發表
人如其名豬兜1名 ,
tarry ctse 又袋錢入我袋了.

咁你又唔好踩自己, 希望大家互相提醒, 互相幫助啫

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2