香港長跑網 - 長跑長友

標題: 我係新丁加入... [打印本頁]

作者: muimui    時間: 2011-6-21 10:20
標題: 我係新丁加入...
我新加出入o家!仲未看到會員專區囉!唔知等幾奈呢?

兩年參加了跑步事項八次!兩次渣馬十k!

多多指教!!!
作者: hellobbandre    時間: 2011-6-21 10:33
You are welcome
作者: allanccl    時間: 2011-6-21 10:57
原帖由 muimui 於 2011-6-21 10:20 發表

多多指教!!!

歡迎 muimui ctse/ching,會員專區是註冊會員才可進入的,入會表格在此下載:
https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=5691&extra=page%3D1

請問跑開邊區?
作者: mill    時間: 2011-6-21 11:16
welcome mui mui 加入長跑網的大家庭~
渣馬10K人太多了 ..我跑過一次就同自己講, 以後唔洗錢都唔跑喔!
作者: kf    時間: 2011-6-21 11:24
歡迎呀~! muimui

平時邊度跑步架, 鐘意跑d咩野比賽呀

香港有好多古靈精怪比賽幾好玩架
作者: muimui    時間: 2011-6-21 11:35
我填了入會表,已確認,但仲未看到會員專區!

我的體力暫時只能應該十k咋! 我跑早的..5點幾果場!
作者: muimui    時間: 2011-6-21 11:39
he~he~我跑西九龍那邊!

香港有好多古靈精怪比賽幾好玩架???介紹下我啦!唔該哂
作者: 小比    時間: 2011-6-21 12:01
原帖由 mill 於 21-6-2011 11:16 發表
welcome mui mui 加入長跑網的大家庭~
渣馬10K人太多了 ..我跑過一次就同自己講, 以後唔洗錢都唔跑喔!
搭地鐵落車果陣已經嚇死人 ,  仲擠擁過行花市
作者: kf    時間: 2011-6-21 12:02
原帖由 muimui 於 2011-6-21 11:39 發表

香港有好多古靈精怪比賽幾好玩架???介紹下我啦!唔該哂
26/12 有個聖誔亦日跑, 好多人著到古靈精怪跑 , 不過有個 Lantau International Beer Dash 仲好玩, 跑5k 全部人都係著到古靈精怪每跑1k有啤酒飲 仲有小食任飲任食

如果跑返正常10k比賽 , 迪士尼10k個氣氛都好好架

仲有年初三發財跑都唔錯 , 有財神派金派利是

作者: jogging_cat    時間: 2011-6-21 13:07
原帖由 muimui 於 21-6-2011 10:20 發表

多多指教!!!
歡迎muimui加入長跑網,兩年跑8個比賽,都好犀利吓喎,除咗比賽仲可以參加吓LEE度D約跑,唔洗錢都好好玩架。
作者: Tarry    時間: 2011-6-21 13:24
Muimui歡迎妳加入長跑網ar, 可以約跑, 妳通常去邊度跑ar
作者: muimui    時間: 2011-6-21 16:32
作者: muimui    時間: 2011-6-21 16:43
以喜樂的心,面對起落的人生!
作者: Tarry    時間: 2011-6-21 22:08
原帖由 muimui 於 2011-6-21 16:32 發表

Muimui, 我係妳街坊, 有時間約跑, 加油~
作者: 豬兜1    時間: 2011-6-21 23:06
welcome 我係沙田友,有d距離.....
作者: ktluk    時間: 2011-6-21 23:16
You are welcome
作者: kf    時間: 2011-6-21 23:35
跑西九近唔近荃灣果邊架,有時會有不定期約跑由荃灣跑入深井,歡迎妳都一齊架
作者: muimui    時間: 2011-6-22 12:52
大家有時間約吓跑啦!但你們跑先,唔駛等我!因我跑得好慢丫

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2