香港長跑網 - 長跑長友

標題: 唔知各位 ching 平均花幾多錢向跑衣上? [打印本頁]

作者: tslney    時間: 2008-7-31 20:57
標題: 唔知各位 ching 平均花幾多錢向跑衣上?
唔知各位 ching 平均花幾多錢向跑衣上?(只計跑衣)

作者: 力    時間: 2008-7-31 22:31
香港長跑網跑衫兩件, 總共120蚊
作者: =chairman=    時間: 2008-7-31 23:29
我想問,Ching 即係指咁多年以來花費的金錢?
作者: rockstarman    時間: 2008-8-1 09:28
跑衣跑褲我偏愛NIKE,因為質地與外觀都夠水準

登錄/註冊後可看大圖

作者: kenneth    時間: 2008-8-1 11:39
作者: clerkb    時間: 2008-8-1 12:00
冇左我個項選, 我跑咁耐, 未買過一件跑衫的
作者: clerkb    時間: 2008-8-1 12:02
另外, rockstarman 哥 , 你張相好似大張左少少. 細返d 會吾會好d 呢?
作者: redred    時間: 2008-8-1 13:17
我買既跑衫都係運動牌子,大約都係100~200左右
其中有2件背心跑衫 (但巳經好耐無著,曬錢)
4件t-shirt跑衫 (一件係名牌"長跑網")

跑褲...得2條, 但主要著其中一條多
作者: 金比比    時間: 2008-8-1 13:30
1件美記 $120
1件nb $90
1件tcaa 唔使$
作者: nc    時間: 2008-8-1 13:41
通常跑衣、跑褲買了後可以著很耐.

不過我想最貴都係"長跑網"跑衣, 聽聞已賣斷晒碼, 無貨剩, 有錢都買唔到

我都係梗梗買到水尾
作者: miller    時間: 2008-8-1 13:54
我一年會獎自己一set美津濃跑衫﹙日本版﹚,都係跑完半馬攞到六折之後買…

其他o既只會係舊o既背心爛左先會入貨﹙一換一﹚…
作者: shogikin    時間: 2008-8-1 17:03
$0
只好選9.  10-50
已經很多比賽的跑衣了.

Kin in Running
作者: 坑口公牛    時間: 2008-8-1 21:59
美記一件 $130.
長跑網衣兩件 $120.
總共 $250.
作者: blurmax    時間: 2008-8-1 22:03
標題: Nearly 0
2 longrun.hk's running singlets = $120
1 hkrunners running singlet (Asics Tiger)  = $260

Other running singlets are all souvenirs from races (more than 120 now)
作者: rockstarman    時間: 2008-8-2 09:17
原帖由 clerkb 於 2008-8-1 12:02 發表
另外, rockstarman 哥 , 你張相好似大張左少少. 細返d 會吾會好d 呢?

對不起!對不起!我貪玩而已…
請問你知不知道相中的人兄是誰呢?
他是我的偶像之一,亦都是 NIKE 第一位使用者,他是很大來頭的。

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

作者: blurmax    時間: 2008-8-2 11:36
Steve Prefontaine mah - the pic has his name on it!
作者: cu83    時間: 2008-12-10 09:23
同Kenneth 兄一樣, 小弟的跑衣多數是買一些非名牌,平價及質量好的排汗快乾衣,或剪牌衫,一年可能用不多於$500買跑衣。
作者: 瘋瘋    時間: 2008-12-10 09:53
作者: 慢子 Wilson    時間: 2008-12-10 09:59
only buy longrun 戰衣
作者: 全馬    時間: 2008-12-10 11:47
平時底衫+cheap 短褲 --> $0
老婆送一件add記背心 --> $0
迪卡儂跑衫+褲 --> 約$50
長跑網背心 --> $100(最貴呀! )
作者: volley    時間: 2008-12-10 16:05
本年度跑衣支出 ~~
無名快乾背心x2 =約$100
nike背心x1 =約$130
nike短褲x2 =約$200
長跑網背心x1 =$100
作者: wilson    時間: 2008-12-10 16:09
我未買過跑衣...
作者: 長跑    時間: 2008-12-10 23:11
我著舊左果d 出街衫跑步咋...
作者: 鬼影    時間: 2009-6-11 20:30
好多賽事都有跑衣,著都著唔切!
作者: CharlesAF    時間: 2009-6-11 22:17
奇怪啦
點解無$ 100-150 ?
作者: 田中雅茂    時間: 2009-6-12 09:46
好似 charlesAF 咁!大概都係 100-150 蚊度啦!
作者: tomcat    時間: 2009-6-13 00:24
除了2件美記外,
多數用比賽后送的t恤.

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2