香港長跑網 - 長跑長友

標題: 美記平價之選 [打印本頁]

作者: 瘋瘋    時間: 2008-8-3 19:48
作者: redred    時間: 2008-8-3 20:01
瘋兄, 我尋日都見到,屯門都有
但好似無咩碼
作者: datoe    時間: 2008-8-3 21:43
8KA 好似少左 Wave Mid-sole 喔
咁避震會唔會差d?
作者: clerkb    時間: 2008-8-3 22:33
我覺得平就平, 不過吾係好值. 如果係間吾中跑下跑的, 都ok 的. 如果吾係比多 百零蚊, 買對好少少既好d
作者: leefs    時間: 2008-8-4 00:37
上邊藍色个對美記,
舊年9月(黃大仙.活力)買嚟平時練習跑步著,
上次城門水塘(怕落雨)都著距比賽,
每个月會倍我走100公里左右,
只是上月換了鞋墊$36蚊,
舊年買時冇咁貴…$199蚊!
作者: oscar    時間: 2008-8-4 08:16
作者: kenneth    時間: 2008-8-4 09:06
作者: ram    時間: 2008-8-4 09:33
如果用黎跑步,都係買d好少少(價錢當然......)
作者: leefs    時間: 2008-8-4 12:52
其實呢个型號,
鞋底會厚少少及有吸盤形設計,比較wave (波浪型避震)會軟身少少,
勝在輕身價錢平,鞋頭特別寬闊唔夾腳指,我用嚟跑運動場最合,
之後買過啲美記薄底5佰幾,適合跑比賽多啲…
作者: clerkb    時間: 2008-8-4 13:00
皇上, 龍體要緊呀, 吾好著d cheap 野呀, 損貴氣呀 .

以我所知, 是舊款設計先係冇wave 的.
作者: 瘋瘋    時間: 2008-8-4 13:01
作者: rockstarman    時間: 2008-8-4 20:29
多謝消息!

登錄/註冊後可看大圖

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2