香港長跑網 - 長跑長友

標題: 2012.1.8 心晴行動飛躍海洋公園慈善跑 [打印本頁]

作者: saki    時間: 2011-9-12 14:20
標題: 2012.1.8 心晴行動飛躍海洋公園慈善跑
新路線 接受新挑戰!

全港首次- 跑- (海洋公園內車路)

密切留意報名日期
作者: saki    時間: 2011-9-12 14:20
reserved by bm
reserved by bm
作者: 小叻    時間: 2011-9-12 16:59
未必係首次, 因為n年都試過1/10有海洋公園內跑比賽!
作者: wlau    時間: 2011-9-13 12:19
原帖由 小叻 於 12-9-2011 16:59 發表
未必係首次, 因為n年都試過1/10有海洋公園內跑比賽!

這句首次係官網寫.

http://www.jmhf.org/jmhf-web/

可能係佢地自己首次呢..
但以前10 都有跑海洋公園咁正?
作者: 小叻    時間: 2011-9-13 21:18
原帖由 wlau 於 2011-9-13 12:19 發表

這句首次係官網寫.

http://www.jmhf.org/jmhf-web/

可能係佢地自己首次呢..
但以前10 都有跑海洋公園咁正?

pls. refer to:
http://www.csra.org.hk/aboutus.asp

2005年本會更與香港海洋公園 及 公益金 攜手合作把賽跑比賽、娛樂 及慈善 習於一身。讓廣大市民積極參與健康體育運動。
作者: graceng    時間: 2011-9-13 22:17
不過都幾ok, 因為我就未跑過, 我應該會參加
作者: wlau    時間: 2011-9-13 23:53
原帖由 小叻 於 13-9-2011 21:18 發表

pls. refer to:
http://www.csra.org.hk/aboutus.asp

2005年本會更與香港海洋公園 及 公益金 攜手合作把賽跑比賽、娛樂 及慈善 習於一身。讓廣大市民積極參與健康體育運動。

但睇番
http://gd.sina.com.cn/life/news/2005-09-28/1739145.html

這裏所寫, 佢只係一個十分鐘既繞一D 景點既繞圈賽... 唔同今次係比賽喎......

或者你有無多少少INFO ?
(P.S 我唔係想懷疑個比賽, 只係想睇下佢當年路線係點跑...)

作者: 得得地    時間: 2011-9-14 13:28
支持咗 [大姐明] 兩年.
我都有諗住繼續支持.
睇吓到時詳情點樣......     
作者: chisuet    時間: 2011-9-14 20:00
原帖由 nothing 於 2011-9-14 00:54 發表

要睇埋咩價位先諗

過去兩年都係$190.

原帖由 得得地 於 2011-9-14 13:28 發表
支持咗 [大姐明] 兩年.
我都有諗住繼續支持.
睇吓到時詳情點樣......     

但好大機會跟美記半馬撞期.
作者: maxwongwk    時間: 2011-9-17 18:02
原帖由 saki 於 2011-9-12 14:20 發表 新路線 接受新挑戰!  全港首次- 跑- (海洋公園內車路) 密切留意報名日期

好似好好玩!
作者: 大便晴子    時間: 2011-9-19 14:51
好玩呀~~期待期待~~
跑完廸廸尼, 再跑呢個, 跑晒香港兩大樂園
作者: lewischan    時間: 2011-9-19 15:02
好吸引呀! 肯定系大上大落 高難道跑道!
作者: LL3578    時間: 2011-9-19 15:35
原帖由 lewischan 於 2011-9-19 15:02 發表
好吸引呀! 肯定系大上大落 高難道跑道!

咁既話一定岩晒我跑~~~
但問題係好似會同部分大賽撞期
呢行就真係唔知點揀好lu~~
作者: 大便晴子    時間: 2011-9-19 19:10
原帖由 LL3578 於 2011-9-19 15:35 發表

咁既話一定岩晒我跑~~~
但問題係好似會同部分大賽撞期
呢行就真係唔知點揀好lu~~ " />" />ghj

梗係揀呢個...咁難得!!!
作者: keiyung0428    時間: 2011-9-20 13:16
新路線接受新挑戰!好吸引呀!
作者: graceng    時間: 2011-9-23 02:59
近距離觀察越壙飛車意外現場
作者: yuen_kei    時間: 2011-9-27 10:42
any news so far??
作者: saki    時間: 2011-9-27 12:07
Mizuno 定左1月2日, 呢個有望跑到啦

(謎之聲: 睇埋CCM先講啦   )
作者: hei.911    時間: 2011-9-27 13:28
有興趣wor~ 唔知跑幾長呢?
作者: hawkins    時間: 2011-9-27 16:53
強烈要求快d出章程!!!
海洋公園好近我, 岩哂呀
作者: ccomeout    時間: 2011-9-28 23:18
好想知佢既路線係點?可以順便一家大細去玩埋得!
作者: 肥瀨    時間: 2011-10-5 23:09
海洋公園斜路多,是否好跑?
作者: yuen_kei    時間: 2011-10-6 10:55
強烈要求快d出章程!!!
x2

作者: chisuet    時間: 2011-10-20 18:54
FB收到消息, 10月31日會在海洋公園開記招, 到時應該可以開始報名.
作者: ricch    時間: 2011-10-29 15:06
The website has been updated, online application starts on Nov 1:

http://www.jmhf.org/run/index.jsp
作者: hawkins    時間: 2011-10-30 13:40
太貴, 決定唔報
作者: LL3578    時間: 2011-10-30 13:54
黎緊果屆只係跑7k(再年輕果D只係跑2k)
上屆就亂晒大龍,話就話跑10k,但實際係跑13k
而我仲記得黑人Thomas 上屆都有跑呢場
其實呢場既報名費=最低籌款額
但都幾貴下要成三舊半
所以都係要考慮下先
作者: queenielty    時間: 2011-10-30 16:10
無錯, 等左咁耐公佈消息後得知只跑7k
消息真係令人難過, 仲要俾$350. 真係唔會參加囉.
想參加糖尿病科學園白可斛果10k,
早知就早d 報名, $100就可以...
唉...
真無奈. later than 10/31, $150
可能考慮跑金門半馬, 仲考慮緊.
作者: scscsc    時間: 2011-10-30 16:42
海洋公園其實唔係好大,除非入埋去大樹灣個邊啦。

不過我睇到第1組7KM同2KM組只差半小時,到時7KM的人返到黎會唔會撈埋2KM的人一齊返來呢?
作者: LL3578    時間: 2011-10-30 18:43
我唔記得仲有另一個問題
佢係"倒塔"咁早就起跑
一般既長跑比賽都係朝早8點起跑(渣打、聯合國果D另計)
而呢場既起步時間比起今朝早舉行既綠色半馬仲要早
係我自己角度而言,跑糖尿果場好過,皆因有"越南幫"做贊助
作者: ccomeout    時間: 2011-10-31 11:18
咁早跑,咪就係唔想影響佢地做生意羅!跑完清場,然後開門做生意!
作者: 得得地    時間: 2011-10-31 23:50
有冇睇錯 ?
7km 兩組4000人 ??

佢都有特別交通安排, 不過好似會好趕咁......
都係再諗諗睇吓先......   
作者: 大便晴子    時間: 2011-11-1 04:56
原帖由 得得地 於 2011-10-31 23:50 發表
有冇睇錯 ?
7km 兩組4000人 ??

佢都有特別交通安排, 不過好似會好趕咁......
都係再諗諗睇吓先......   

係wor...唔知條路可唔可以容納到咁多人呢?!
作者: 大便晴子    時間: 2011-11-2 12:54
報左7km~~
但佢冇分1組定2組~!!
作者: blurmax    時間: 2011-11-2 13:44

From taking coach (06:10) at North Point to race starting at 07:00 is too rush wor>.<

http://hk.myblog.yahoo.com/blurmax
作者: GO!    時間: 2011-11-2 13:47
跑七K,一入去又出番黎,好傻
作者: blurmax    時間: 2011-11-2 13:56

Haven't received any acceptance letter yet>.<
作者: Andison    時間: 2011-11-2 22:15
十分貴!不考慮
作者: chin216    時間: 2011-11-9 15:42
標題: 「心晴行動飛躍海洋公園慈善跑」
「心晴行動飛躍海洋公園慈善跑」,已經開始接受報名啦!

這是海洋公園第一次開放公園車路作長跑比賽

新路線 新挑戰!
舉行日期:2012年1月8日(星期日)
報名:2011年11月1日至12月1日
查詢電話:36901000
網址:http://www.jmhf.org/run/

目的:為心晴行動慈善基金推廣情緒健康工作籌款

登錄/註冊後可看大圖

名額有限, d報名啦!
作者: wbcy    時間: 2011-11-9 20:06
$200-$350,貴確係貴咗少少,但賽會話係捐款,用作慈善用途,而報名費卻係 0 喎!如果認同佢地理念,又唔好太介意啦,況且依家好多賽事都要二百上下。China Coast都唔平,都係差唔多。
雖然7K唔算長,但一條對絕大部份港人冇開放過的跑道,卻有不少吸引力。
但四千個名額就應好雖滿額了,第一屆跑東涌至梅窩,一條風景好好的新賽道,都只係有百多二百人而已。舊年亦唔算好多人,佢地啲預算有啲問題。
作者: graceng    時間: 2011-11-10 23:21
依個比賽好似好吸引.因為佢地好似係跑入去海洋公園裡面,會經過過山車下面架, 真係幾特別
作者: wlau    時間: 2011-11-14 23:35
人工智能自動報名系統
wlau
作者: 大便晴子    時間: 2011-11-15 14:43
人工智能自動報名系統
1. wlau
2. 大便晴子
作者: chin216    時間: 2011-11-21 20:41
仲有兩星期ja, 要快d報名先得
作者: chin216    時間: 2011-11-22 21:24
「心晴行動飛躍海洋公園慈善跑」,已經開始接受報名啦!

這是海洋公園第一次開放公園車路作長跑比賽

新路線 新挑戰!
舉行日期:2012年1月8日(星期日)
報名:2011年11月1日至12月1日
查詢電話:36901000
網址:http://www.jmhf.org/run/
目的:為心晴行動慈善基金推廣情緒健康工作籌款

名額有限, d報名啦!
http://www.jmhf.org/upload_files/event/20080426/895.pdf

登錄/註冊後可看大圖

作者: chin216    時間: 2011-11-26 07:58
就黎截止, 要怏手LA
作者: 得得地    時間: 2011-12-1 00:01
啱啱報咗名, 繼續支持.

聽日截止嘞 ~~   
作者: chisuet    時間: 2011-12-4 15:08
報名日期延長至12月8日凌晨12時截止.
作者: chisuet    時間: 2012-1-8 09:07
跑完返到屋企嚕。

真係跑入去海洋公園裡面,前半段全上山都好甘下,都係一個很好的斜路訓練。

36:15跑完7公里(很懷疑有沒有7k,有一兩段太斜我寧願行,以我的龜速太可能keep到5分11秒1k,不過7k不是標準路程,算了吧)

陳家豪、姚潔貞也有來跑,也見到馬時亨、吳綺莉&鄭裕玲,當然還有大姐明)

如果不是報名費不是一下子加到$350,相信會有更多人參加。($250以下會較合理)
作者: wlau    時間: 2012-1-8 10:59
我都有跑, 但著網衫既人好少..得我同一個大便晴子 AND 一個睇唔清楚佢係邊個既師兄......睇來今日都無網友影相既啦..

作者: wlau    時間: 2012-1-8 11:00
原帖由 chisuet 於 8-1-2012 09:07 發表
跑完返到屋企嚕。

真係跑入去海洋公園裡面,前半段全上山都好甘下,都係一個很好的斜路訓練。

36:15跑完7公里(很懷疑有沒有7k,有一兩段太斜我寧願行,以我的龜速太可能keep到5分11秒1k,不過7k不是標準路程 ...

不過DO DO 講到明無跑...但大姐明有無跑呢?
作者: wlau    時間: 2012-1-8 11:14
今次個比賽真係攪得幾亂, 第一就係報坐車, 我一開始報左坐車, 但之後收到E-MAIL 話INFO 無左, 要我再填過..
好啦, 到拿選手包..又話無我坐車RECORD...咁我登記多一次啦..
點之..又打來話我坐果班車唔夠人, 要轉坐下一班...
到左今日, 坐車去到, 見佢有個好似更衣室既物體, 但無寫出來, 亦無人指示過, 結果, 好多人用左厠格去攪衫, 攪到個個等洗手間等到傻..
到六點四十五, 先有人來掛BANNER 話係洗手間, 但官方放行李係六點五十分截止, 咁叫人點換呢..
而之後比賽時間亦由七點推遲到七點二十分..咁都唔係大問題..
係等起步果下, 無COUNT DOWN, 亦無大會主持話準備..係突然鳴槍...而且..七公里同二公里既小朋友係差不多同時開跑..攪到到去1K半右, 突然有D 細路逆線咁跑番來, 差少少撞到我地七公里D 跑手..我地咁大份就自然無事, 但D 細路就好危險..仲可能影響到佢D 成績....
講真, 條路我覺得OK, 但真係仲有好多野問題要改善下.....
作者: 得得地    時間: 2012-1-8 13:30
我連續三年支持.
舊年係里數問題, 同封路斑馬線位問題, 我有向 [心晴行動] 反映.   (無收到任何回訊)

今年我冇乜覺得乜嘢.
開跑時間變動, 對於哩啲多贊助多藝人嘅活動, 有時少不免.

路程大上再大落.
見到 chisuet 兄, 我有叫過你.
見到 saki 版主, 同一位跑得好快好快頭十名上下嘅師兄 !

(35:41)   

下年睇吓佢跑邊到, 應該都會繼續支持.
作者: chisuet    時間: 2012-1-8 17:06
原帖由 wlau 於 2012-1-8 10:59 發表
我都有跑, 但著網衫既人好少..得我同一個大便晴子 AND 一個睇唔清楚佢係邊個既師兄......睇來今日都無網友影相既啦..

我沒太留意, 記憶中見到一位ctse及一位ching穿網衫(我自己當然只有舊網衣, 但倒沒穿它去跑), 另一兩個是穿友網的戰衣.
至於影相, 我倒不太擔心, 主辦單位過去兩年都有專人影相(去年有一張更影得我好靚好pro)
過一兩日去sportsoho找找看.

原帖由 wlau 於 2012-1-8 11:00 發表

不過DO DO 講到明無跑...但大姐明有無跑呢?

大姐明去年都係象徵式跟跑, 這7k如得得地所講大上大落有一定難度, 她雖是心晴icon, 但就算她不落場跑相信沒人會介意.

作者: chisuet    時間: 2012-1-8 18:02
原帖由 wlau 於 2012-1-8 11:14 發表
今次個比賽真係攪得幾亂, 第一就係報坐車, 我一開始報左坐車, 但之後收到E-MAIL 話INFO 無左, 要我再填過..
好啦, 到拿選手包..又話無我坐車RECORD...咁我登記多一次啦..
點之..又打來話我坐果班車唔夠人, 要轉坐 ...

坐車方面又真係幾亂,
報名表格有提到如需坐shuttle必須註明, 但個表格上又無俾人tick上車地點,
而原本shuttle定係6:00, 6:15/6:20的shuttle, 到取跑手包時又改為5:45/6:00/6:10, 到後來某些班次唔夠人時要合併班次, 又要逐個通知更改上車時間.
如果一早係表格度俾人揀, 取跑手包時才通知更改上車時間, 就唔駛咁麻煩.
再者如果6:15上車, 7點比賽, 根本就唔夠時間熱身同寄存行李, 而且要遷就一班嘉賓, 所以順延至7:20開跑好合理.

嗚槍那一刻我完全沒有心理準備, 我仲搞緊部手機的Nike app, 結果是一路跑一路搞個臂袋, 係咁被人過.
不過算啦, 始終不算一個大賽, 我只當它是一個斜路訓練算.
希望主辦單位下年搞好佢啦. (我跟得得地一樣, 已連續第三年支持).
作者: mill    時間: 2012-1-8 18:05
原帖由 wlau 於 2012-1-8 10:59 發表

都因為同日仲有其他比賽, 離島同大埔糖尿病....D人好多去晒果邊..
作者: chisuet    時間: 2012-1-8 18:22
原帖由 得得地 於 2012-1-8 13:30 發表
我連續三年支持.
舊年係里數問題, 同封路斑馬線位問題, 我有向 [心晴行動] 反映.   (無收到任何回訊)

今年我冇乜覺得乜嘢.
開跑時間變動, 對於哩啲多贊助多藝人嘅活動, 有時少不免.

路程大上再大落.
見到 chisuet 兄, 我有叫過你.
見到 saki 版主, 同一位跑得好快好快頭十名上下嘅師兄 !

(35:41)   

登錄/註冊後可看大圖

下年睇吓佢跑邊到, 應該都會繼續支持.

非常唔好意思, 我真係大懵, 你是在開跑前還是跑完後才見到我?
我全程都聽住mp3, 可能聽唔到你叫我.
我跑後也見到一兩個好像較面善的, 我慢你半分鐘左右, 可能其中一個真的是你.
(我認人能力很差, 真係非常sorry, 下次如再跑這比賽, 見面時可以whatsapp或call大家)

聽司儀的口吻, 是日後都想係海洋公園搞.
下年我都應該會繼續支持(除非撞正美津濃半馬).
作者: 得得地    時間: 2012-1-8 18:48
原帖由 chisuet 於 2012-1-8 18:22 發表

非常唔好意思, 我真係大懵, 你是在開跑前還是跑完後才見到我?

聽司儀的口吻, 是日後都想係海洋公園搞.
下年我都應該會繼續支持(除非撞正美津濃半馬).

唔緊要, 我係途中叫你, 即轉折點無耐...
剎那間, 見到你, 有帶帽...

[認人能力] ~ 我記得你哩句 !
你以前都係咁講 !!!   

呵 ?
海洋公園係有少少吸引力嘅...... 估唔到陳家豪姚潔貞陳潔儀都嚟......
再喺哩度攪... 睇吓佢會唔會撞其他賽... 人數多唔多真係唔敢講......
作者: chisuet    時間: 2012-1-8 18:53
原帖由 mill 於 2012-1-8 18:05 發表

都因為同日仲有其他比賽, 離島同大埔糖尿病....D人好多去晒果邊..

原本呢個好吸引, 但由$190一下子加到$350, 7km唔上唔落, 確實嚇走好多人.
雖然係慈善, 但同日的糖尿一樣也是慈善機構搞, 但報名費相對較平.

我估佢想打造成另一個Unicef, 但佢首要是改善配套及執行方面的問題.
作者: chisuet    時間: 2012-1-8 19:05
原帖由 得得地 於 2012-1-8 18:48 發表

唔緊要, 我係途中叫你, 即轉折點無耐...
剎那間, 見到你, 有帶帽...

[認人能力] ~ 我記得你哩句 !
你以前都係咁講 !!!   

登錄/註冊後可看大圖

呵 ?
海洋公園係有少少吸引力嘅...... 估唔到陳家豪姚潔貞陳潔儀都嚟......
再喺哩度攪... 睇吓佢會唔會撞其他賽... 人數多唔多真係唔敢講......

陳家豪姚潔貞陳潔儀都嚟-->這個我都意想不到. TWAC仲成隊team黎.
最吸引佢地的, 可能海洋公園的全年入場證
尤其係家豪及潔貞兩個, 跑完可以一齊去海洋公園, 當係拍拖節目.
作者: macwindyhk    時間: 2012-1-8 22:49
好似有班好後生的年輕人一早完成左,就是他們嗎?
作者: wlau    時間: 2012-1-8 23:44
原帖由 chisuet 於 8-1-2012 17:06 發表

我沒太留意, 記憶中見到一位ctse及一位ching穿網衫(我自己當然只有舊網衣, 但倒沒穿它去跑), 另一兩個是穿友網的戰衣.
至於影相, 我倒不太擔心, 主辦單位過去兩年都有專人影相(去年有一張更影得我好靚好pro)
...

"記憶中見到一位ctse及一位ching穿網衫" 個ching 係唔係一個死肥仔咁既樣呢.. 如果係, 果個係我啦.. HAHA
ctse 應該就得一個(我所見下.. HAHA)..
作者: macwindyhk    時間: 2012-1-9 00:11
CHING 知唔知大會會唔會公報番個人時間?
因為無禁到錶.................
作者: 得得地    時間: 2012-1-9 00:49
原帖由 macwindyhk 於 2012-1-9 00:11 發表
CHING 知唔知大會會唔會公報番個人時間?
因為無禁到錶.................

上兩次都會有成績公佈, 不過應該冇咁快.
可以留意大會網址:
http://www.jmhf.org/run/info.jsp?nav_id=107
作者: wlau    時間: 2012-1-9 00:50
原帖由 得得地 於 9-1-2012 00:49 發表

上兩次都會有成績公佈, 不過應該冇咁快.
可以留意大會網址:
http://www.jmhf.org/run/info.jsp?nav_id=107

HAHA, 我今日都只係著左個GPS, 但返到來又無即刻CLOSE 佢.. 不過都應該係五十幾分鐘..
作者: 大便晴子    時間: 2012-1-9 03:09
今日好似冇其他ctse玩呢個, 而且都好少人著網衫...
我都係見wlau ching著網衫, 先膽粗粗行埋去say hi~

多謝wlau ching陪小妹跑+吹水, 兼拉快左我pacing   

呢條賽道都幾過癮兼有新意, 雖然爬上斜果下真係好甘!!

場刊冇寫沿途會有幾多個水站, 加上今日天氣乾, 上斜運動量都好大~
最後我寧願渣住支水跑, 都唔想變人乾~
上山後發現有一個水站, 不過再多一個水站會更好, 得一個唔多夠, 好彩拎左支水跑~

如果主辦單位各方面安排得好d會更好~

希望快d有相睇就好啦~~~
作者: macwindyhk    時間: 2012-1-9 08:35
原帖由 大便晴子 於 2012-1-9 03:09 發表 今日好似冇其他ctse玩呢個, 而且都好少人著網衫...我都係見wlau ching著網衫, 先膽粗粗行埋去say hi~ 多謝wlau ching陪小妹跑+吹水, 兼拉快左我pacing   呢條賽道都幾過癮兼有新意, 雖然爬上斜 ...

我直情無預有水站,想攞又比個CTSE攝左先,於是無飲到
真係比平時快口乾D..................

一開頭上斜,感覺上極都仲有................但幸好能堅持無行到
作者: chisuet    時間: 2012-1-9 08:54
原帖由 wlau 於 2012-1-8 23:44 發表

"記憶中見到一位ctse及一位ching穿網衫" 個ching 係唔係一個死肥仔咁既樣呢.. 如果係, 果個係我啦.. HAHA
ctse 應該就得一個(我所見下.. HAHA)..

那位ching企在我後面, 算fit (你而家跑得多左應該fit左, 你張profile相應該要換下囉)

ctse在我前面, 幾靚女架.
作者: chisuet    時間: 2012-1-9 09:14
原帖由 大便晴子 於 2012-1-9 03:09 發表
場刊冇寫沿途會有幾多個水站, 加上今日天氣乾, 上斜運動量都好大~
最後我寧願渣住支水跑, 都唔想變人乾~
上山後發現有一個水站, 不過再多一個水站會更好, 得一個唔多夠, 好彩拎左支水跑

原帖由 macwindyhk 於 2012-1-9 08:35 發表

我直情無預有水站,想攞又比個CTSE攝左先,於是無飲到
真係比平時快口乾D..................

一開頭上斜,感覺上極都仲有................但幸好能堅持無行到

一個比賽通常3-4k左右才有一個水站,
所以呢個7k比賽, 得一個水站算正常. 不過最好係地圖上寫明會好一點.
另開跑前都應該有個水站, 佢開跑前都係俾一支支水俾人, 飲哂可能要去洗手間, 飲唔哂又好似好浪貴, 拿著跑又好唔方便 (佢可能想用少點紙杯), 結果我上線前也沒喝水, 都有少少口乾.
作者: chisuet    時間: 2012-1-9 09:23
原帖由 macwindyhk 於 2012-1-9 08:35 發表

大部份斜路我都堅持跑(因為我當這個比賽是練斜路), 只有少部份太斜, 跑跟行其實差不多, 我寧願行以保留體力,
況且我步行速度不弱, 即使行也只有一兩位可以係斜路上過我頭.
作者: 大便晴子    時間: 2012-1-9 17:29
原帖由 chisuet 於 2012-1-9 08:54 發表

那位ching企在我後面, 算fit (你而家跑得多左應該fit左, 你張profile相應該要換下囉)

ctse在我前面, 幾靚女架.

哈哈哈~~ching有冇眼花睇錯?

我想唔認...都唔得...因為得我一個著網衫~

話說你見到果位ching都真係幾fit架~
作者: macwindyhk    時間: 2012-1-9 18:08
你們長跑網既會員實力都有番咁上下, 佩服佩服~~
作者: benny.    時間: 2012-1-9 23:01
今次我都有去跑~但我一開始冇睇清楚條跑道係點,仲心諗咁快調頭唔係掛~點知一去到上山就PK鳥
幸好最尾都可以完成到,臨尾係山上衝番落黎果野好正呀
作者: graceng    時間: 2012-1-9 23:33
條路幾ok, 下次一定會再參加
作者: chisuet    時間: 2012-1-16 13:45
有成績啦! 不過除了官網之外, 好似唔見有跑手的相片. 等我問問佢地.

作者: macwindyhk    時間: 2012-1-17 00:16
出了成積!!!!

我竟然有組別第13
CHIP TIME﹣31:49............意料之外

快D有相就好了

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2