香港長跑網 - 長跑長友

標題: 天水圍新手遲來的報到~.~ [打印本頁]

作者: eddiefan    時間: 2011-9-29 00:05
標題: 天水圍新手遲來的報到~.~
係呢度做左cd-rom甘耐,終於的起心干注冊左
呢幾年跑下停下跑下停,唔夠恆心
冇咩比賽參加過,好想知自己跑到幾遠
作者: kf    時間: 2011-9-30 10:38
歡迎呀~!    平時跑開邊度呀

多d人一齊跑就好容易有恆心keep住跑架

星期一晚有練習, 有時間一齊玩啦

https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=4035&extra=page%3D1&page=490
作者: eddiefan    時間: 2011-10-1 14:58
平時星期六日會圍住天水圍跑一圈,岩岩10k左右
作者: eddiefan    時間: 2011-10-2 13:24

登錄/註冊後可看大圖

作者: mill    時間: 2011-10-2 15:41
原帖由 eddiefan 於 2011-9-29 00:05 發表
係呢度做左cd-rom甘耐,終於的起心干注冊左
呢幾年跑下停下跑下停,唔夠恆心
冇咩比賽參加過,好想知自己跑到幾遠

Welcome eddiefan

宜家開始跑番都唔遲啦! 有機會仲可以JOIN埋大家一齊跑tim
作者: eddiefan    時間: 2011-10-2 22:11
多謝mill師姐鼓勵,我而家都會跑返多d,希望keep到一個月100k啦

有機會我都想join埋一齊跑,我連一個長跑fd都冇
作者: kf    時間: 2011-10-3 10:11
原帖由 eddiefan 於 2011-10-2 22:11 發表
多謝mill師姐鼓勵,我而家都會跑返多d,希望keep到一個月100k啦

有機會我都想join埋一齊跑,我連一個長跑fd都冇
多d人一齊跑就會跑多d架
作者: vichui77    時間: 2011-10-7 10:17
原帖由 eddiefan 於 2011-10-2 13:24 發表

登錄/註冊後可看大圖

eddiefan 兄是否從天富/天逸 出發?
我住天富的, 我都試過跑差不多的路線,
不過係由天秀路的行人天橋跑向河邊.

我在星期六 / 日 早上跑
有緣碰面的話, say 個 hi

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2