香港長跑網 - 長跑長友

標題: 新手報到! [打印本頁]

作者: Pepper    時間: 2011-10-3 15:14
標題: 新手報到!
小弟因工作所以主要在深圳,但經常也回香港。現在只是胡亂的跑,目的也是為了身體健康。看到你們一起跑步真開心,希望能結識你們。

作者: kf    時間: 2011-10-3 17:29
原帖由 Pepper 於 2011-10-3 15:14 發表
小弟因工作所以主要在深圳,但經常也回香港。現在只是胡亂的跑,目的也是為了身體健康。看到你們一起跑步真開心,希望能結識你們。
歡迎呀 pepper

返到香港有時間就一齊跑啦
作者: allanccl    時間: 2011-10-3 23:54
歡迎pepper師兄!
作者: mill    時間: 2011-10-4 12:41
原帖由 Pepper 於 2011-10-3 15:14 發表

Welcome pepper加入長跑網的大家庭~~
有機會都可以join埋我地一齊跑啦!
作者: lewischan    時間: 2011-10-4 14:22
Pepper,

早知叫埋你參加
深圳馬拉松接力啦......我參加左  10月30日系深圳跑
作者: 711FF    時間: 2011-10-4 16:47
原帖由 lewischan 於 2011-10-4 14:22 發表
Pepper,

早知叫埋你參加
深圳馬拉松接力啦......我參加左  10月30日系深圳跑

咁你又唔叫埋我....
作者: lewischan    時間: 2011-10-4 17:49
我都系人地叫我咋, 下次一齊玩好啊.....
作者: Pepper    時間: 2011-10-4 19:41
原帖由 lewischan 於 2011-10-4 14:22 發表
Pepper,

早知叫埋你參加

好呀!!下次有機會呢!!我也是在西灣河,我回香港可以找你跑。
作者: Pepper    時間: 2011-10-4 19:44
原帖由 mill 於 2011-10-4 12:41 發表

Welcome pepper加入長跑網的大家庭~~
有機會都可以join埋我地一齊跑啦!

你們定期有活動嗎?我太太也有跑的。她一定好開心如果有美女陪她跑。
作者: lewischan    時間: 2011-10-4 23:31
好呀, 我地東區無定期約, 有忽然約,

阿基仔,同大便晴子(女), 等東區跑友, 跑些斜,和上大風坳

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2