香港長跑網 - 長跑長友

標題: 6月26日(星期五)荃灣青公約跑預埋你 [打印本頁]

作者: mill    時間: 2011-10-21 22:52
標題: 6月26日(星期五)荃灣青公約跑預埋你

日期:6月26日(星期五)荃灣青公約跑預埋你
集合時間 :  (起跑時間 7:00 PM )(不見即散),
(不設拉筋時間, 請自行提早到達公園拉筋)
集合地點 : 荃灣公園, 更衣室門口集合
晚餐 :
借locker :  請預早10分鐘到網球場則的辦事處填表借locker鎖匙, 手快有, 手慢無. @@(為安全起見, (請自備小鎖頭一個)
路線 : 荃灣公園起步-->機場展覽館( 10K)--->深井嘉頓來回, (約12.5K)長短隨意!

報名: (報名請到最後一頁)

1. mill
2. 坦克
3. WU SO
4. Eddy
5. SIU SAI WAH
6. WILLY
7. Doris
8. 蝦蝦
9. 成成
10. wilson
11. WHICKY
12. 力高

網友約跑 - 免責聲明 (須用明顯顏色刊出聲明)
1. 此項聚會適合跑步初哥(10公里跑45-60分鐘), 身體並無任何疾病(包括已知或隱疾),同時需確保可以應付此項運動的朋友參加,各位需量力而為。本網站並不涉及此項聚會的一切安排,敬請參加者自行負責個人的財物及人身安全。 如有不幸事故,而導致參加者受傷或死亡,或涉及第三者的意外,本網站及聚會發起人慨不負任何責任。

2. 會員一切留言之言論和買賣交易和舉行活動只代表其個人行為,香港長跑網沒有對他們的言論、行為及討論區管理操作事先加以審查。他們的言論、行為及討論區管理操作不代表本網站之立場,一切有關損失本網站不會負責。

3. 本網站並不涉及此項聚會的一切安排,敬請參加者自行負責個人的財物及人身安全。 如有不幸事故,而導致參加者受傷或死亡,或涉及第三者的意外.
,本網站及聚會發起人慨不負任何責任。

4. 活動不排除將於酷熱的情況下舉行,參加者需要在參加活動前有足夠的訓練及休息,並留意個人的身體狀況,建議活動前先自行補充足夠水份。

5. 若約跑活動當天懸掛八號或以上颱風、黑色暴雨訊號或非人力可控制之情況,活動將會取消。

6. 參加者的個人保險須自行負責。

7. 網友應盡量避免到偏僻地方跑步。

8. 參加者務必遵守香港《道路交通條例》,以及不能在活動中進行競賽。

9. 活動所有參與者不得在未經同意下,把第三者的個人資料以"任何方式"提供任何人仕或向外發放。

10. 本會已經為本活動投購公眾責任保險,所有報名參與者都會納入受保障範圍。參與者同時需要注意,有關保險不等同個人意外保險,參與者可自行評估應否購買個人保險產品,以保障本身風險。

11. 各活動管理人,每次活動前後為參與者及義工作出席記錄(點名或拍照),及為非會員收集聯絡資料(個人及緊急聯絡),會員/非會員聯絡資料只會供緊急時或保險申報使用,

作者: ccomeout    時間: 2011-10-22 00:21
點解我隻Garmin無左今晚跑個十幾KM個record?係咪未追到錶就按start既後過就係咁? 我明明有save播!?
作者: Gunners    時間: 2011-10-22 00:24
標題: 回復 3# 的帖子
應該唔會嫁,你試吓熄左佢再開睇吓得唔得,你仲未訓,聽日仲要跑呀!!
作者: Gunners    時間: 2011-10-25 08:48
10月28日(星期5)荃灣青公約跑~~~~日期:2011年10月28日 (星期5) 集合地點:荃灣公園即如心酒店旁(網球場更衣室門口等) 集合時間 : 7 : 00 pm (不見即散) 路線 : 荃灣公園起步--->深井嘉頓來回 約12.3km 晚餐 : (可到時再決定) 報名: 1. mill 2. 坦克車 3. 輝仔 4. 亮哥 5. Gunners 6. 7. 8. 9. 10. 警告及聲明: 1. 此項聚會適合有經驗跑步人仕(15公里跑90-130分鐘及跑上落斜路),由於體能上有所要求,故此路段只適合曾參與半馬者,身體並無任何疾病(包括已知或隱 疾),同時需確保可以應付此項運動的朋友參加,各位需量力而為。本網站並不涉及此項聚會的一切安排,敬請參加者自行負責個人的財物及人身安全。如有不幸事故,而導致參加者受傷或死亡,或涉及第三者的意外,本網站及聚會發起人慨不負任何責任。 2. 會員一切留言之言論和買賣交易和舉行活動只代表其個人行為,香港長跑網沒有對他們的言論、行為及討論區管理操作事先加以審查。他們的言論、行為及討論區管理操作不代表本網站之立場,一切有關損失本網站不會負責。 3. 本網站並不涉及此項聚會的一切安排,敬請參加者自行負責個人的財物及人身安全。 如有不幸事故,而導致參加者受傷或死亡,或涉及第三者的意外,本網站及聚會發起人慨不負任何責任。 4. 活動不排除將於酷熱的情況下舉行,參加者需要在參加活動前有足夠的訓練及休息,並留意個人的身體狀況,建議活動前先自行補充足夠水份。 5. 若約跑活動當天懸掛八號或以上颱風、黑色暴雨訊號或非人力可控制之情況,活動將會取消。 6. 參加者的個人保險須自行負責。 7. 參加者務必遵守香港《道路交通條例》,以及不能在活動中進行競賽。 8. 網友應盡量避免一男一女(初相識)到偏僻地方跑步。(女跑友可參考 https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=4186&extra=page%3D1 9. 不得在未經第三者同意下,把第三者的個人資料(特別是ctse資料)以"任何方式"提供給任何人仕。
作者: mill    時間: 2011-10-25 12:53
好野 Gunners兄同亮哥都來.... 根拿 : 今次同唔同我地食野呀?
作者: laputa99    時間: 2011-10-25 13:10
10月28日(星期5)荃灣青公約跑~~~~日期:2011年10月28日 (星期5) 集合地點:荃灣公園即如心酒店旁(網球場更衣室門口等) 集合時間 : 7 : 00 pm (不見即散) 路線 : 荃灣公園起步--->深井嘉頓來回 約12.3km 晚餐 : (可到時再決定) 報名: 1. mill 2. 坦克車 3. 輝仔 4. 亮哥 5. Gunners 6. 成成 7. 8. 9. 10. 警告及聲明: 1. 此項聚會適合有經驗跑步人仕(15公里跑90-130分鐘及跑上落斜路),由於體能上有所要求,故此路段只適合曾參與半馬者,身體並無任何疾病(包括已知或隱 疾),同時需確保可以應付此項運動的朋友參加,各位需量力而為。本網站並不涉及此項聚會的一切安排,敬請參加者自行負責個人的財物及人身安全。如有不幸事故,而導致參加者受傷或死亡,或涉及第三者的意外,本網站及聚會發起人慨不負任何責任。 2. 會員一切留言之言論和買賣交易和舉行活動只代表其個人行為,香港長跑網沒有對他們的言論、行為及討論區管理操作事先加以審查。他們的言論、行為及討論區管理操作不代表本網站之立場,一切有關損失本網站不會負責。 3. 本網站並不涉及此項聚會的一切安排,敬請參加者自行負責個人的財物及人身安全。 如有不幸事故,而導致參加者受傷或死亡,或涉及第三者的意外,本網站及聚會發起人慨不負任何責任。 4. 活動不排除將於酷熱的情況下舉行,參加者需要在參加活動前有足夠的訓練及休息,並留意個人的身體狀況,建議活動前先自行補充足夠水份。 5. 若約跑活動當天懸掛八號或以上颱風、黑色暴雨訊號或非人力可控制之情況,活動將會取消。 6. 參加者的個人保險須自行負責。 7. 參加者務必遵守香港《道路交通條例》,以及不能在活動中進行競賽。 8. 網友應盡量避免一男一女(初相識)到偏僻地方跑步。(女跑友可參考 https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=4186&extra=page%3D1 9. 不得在未經第三者同意下,把第三者的個人資料(特別是ctse資料)以"任何方式"提供給任何人仕。
作者: mill    時間: 2011-10-25 13:16
多謝成成支持~~
作者: shogikin    時間: 2011-10-26 09:53
10月28日(星期5)荃灣青公約跑~~~~ 日期:2011年10月28日 (星期5) 集合地點:荃灣公園即如心酒店旁(網球場更衣室門口等) 集合時間 : 7 : 00 pm (不見即散) 路線 : 荃灣公園起步--->深井嘉頓來回 約12.3km 晚餐 : (可到時再決定) 報名: 1. mill 2. 坦克車 3. 輝仔 4. 亮哥 5. Gunners 6. 成成 7. 荃灣華 (未取網背心,請帶d給他試) 8. 9. 10. 警告及聲明: 1. 此項聚會適合有經驗跑步人仕(15公里跑90-130分鐘及跑上落斜路),由於體能上有所要求,故此路段只適合曾參與半馬者,身體並無任何疾病(包括已知或隱 疾),同時需確保可以應付此項運動的朋友參加,各位需量力而為。本網站並不涉及此項聚會的一切安排,敬請參加者自行負責個人的財物及人身安全。如有不幸事故,而導致參加者受傷或死亡,或涉及第三者的意外,本網站及聚會發起人慨不負任何責任。 2. 會員一切留言之言論和買賣交易和舉行活動只代表其個人行為,香港長跑網沒有對他們的言論、行為及討論區管理操作事先加以審查。他們的言論、行為及討論區管理操作不代表本網站之立場,一切有關損失本網站不會負責。 3. 本網站並不涉及此項聚會的一切安排,敬請參加者自行負責個人的財物及人身安全。 如有不幸事故,而導致參加者受傷或死亡,或涉及第三者的意外,本網站及聚會發起人慨不負任何責任。 4. 活動不排除將於酷熱的情況下舉行,參加者需要在參加活動前有足夠的訓練及休息,並留意個人的身體狀況,建議活動前先自行補充足夠水份。 5. 若約跑活動當天懸掛八號或以上颱風、黑色暴雨訊號或非人力可控制之情況,活動將會取消。 6. 參加者的個人保險須自行負責。 7. 參加者務必遵守香港《道路交通條例》,以及不能在活動中進行競賽。 8. 網友應盡量避免一男一女(初相識)到偏僻地方跑步。(女跑友可參考 https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=4186&extra=page%3D1 9. 不得在未經第三者同意下,把第三者的個人資料(特別是ctse資料)以"任何方式"提供給任何人仕。
作者: Gunners    時間: 2011-10-26 10:04
標題: 回復 6# 的帖子
好呀,喵姐
作者: ccomeout    時間: 2011-10-26 12:40
靚mill, 我未知可否來,要睇下個日做唔做得切D野! 你預我唔來先啦!
作者: Gunners    時間: 2011-10-26 12:43
原帖由 ccomeout 於 2011-10-26 12:40 發表 靚mill, 我未知可否來,要睇下個日做唔做得切D野! 你預我唔來先啦!
唔黎跑唔緊要啦,不如黎埋單喇
作者: shogikin    時間: 2011-10-26 13:58
原帖由 ccomeout 於 2011-10-26 12:40 發表 靚mill, 我未知可否來,要睇下個日做唔做得切D野! 你預我唔來先啦!
大力,為了來跑你要落力工作哦 靚mill很需要你來跑 Kin in Running
作者: ccomeout    時間: 2011-10-26 15:16
原帖由 Gunners 於 2011-10-26 12:43 發表 唔黎跑唔緊要啦,不如黎埋單喇
你攞張單來claim 錢!
原帖由 shogikin 於 2011-10-26 13:58 發表 大力,為了來跑你要落力工作哦 靚mill很需要你來跑Kin in Running
我盡量啦,要趕來,我6點前要走先趕到!
作者: laputa99    時間: 2011-10-26 15:44
原帖由 ccomeout 於 2011-10-26 15:16 發表 你攞張單來claim 錢! 我盡量啦,要趕來,我6點前要走先趕到!
等埋你
作者: mill    時間: 2011-10-26 22:15
原帖由 Gunners 於 2011-10-26 12:43 發表 唔黎跑唔緊要啦,不如黎埋單喇
好主意呀根拿
作者: mill    時間: 2011-10-26 22:20
原帖由 ccomeout 於 2011-10-26 12:40 發表 靚mill, 我未知可否來,要睇下個日做唔做得切D野!你預我唔來先啦!
大力, 你唔來點得呀..來比我介吓你都好ma 堅堅 : 我會帶網衫比華哥架喇..放心啦 ! 堅堅 : 咁你呢..你來跑嗎 ?
作者: mill    時間: 2011-10-26 22:51
我啱啱都跑完青公返來..12.2k, 跑左1:06:06
作者: tank1438    時間: 2011-10-26 23:08
原帖由 mill 於 2011-10-26 22:51 發表 我啱啱都跑完青公返來..12.2k, 跑左1:06:06
好厲害喎,星期五咪要跟你尾..
作者: shogikin    時間: 2011-10-27 10:39
最親愛的mill, 星期五我有野聽, 我要多2week時間才能來到 Kin in Running
作者: mill    時間: 2011-10-27 12:50
原帖由 tank1438 於 2011-10-26 23:08 發表 好厲害喎,星期五咪要跟你尾..
你又笑我 ....你點會跟我尾呀! 講都無人信啦! 天晚見喇坦克車師兄
作者: mill    時間: 2011-10-27 12:53
原帖由 shogikin 於 2011-10-27 10:39 發表 最親愛的mill, 星期五我有野聽, 我要多2week時間才能來到 Kin in Running
等到我頸都長....堅堅成日都咁忙的.
作者: tank1438    時間: 2011-10-27 13:02
原帖由 mill 於 2011-10-27 12:50 發表 你又笑我 ....你點會跟我尾呀! 講都無人信啦! 天晚見喇坦克車師兄
邊敢笑mill姐你呀,我今晚踢波,聽晚當recover run,唔會跑太盡,跟你尾燈跑岩岩好...
作者: mill    時間: 2011-10-27 18:56
原帖由 tank1438 於 2011-10-27 13:02 發表 邊敢笑mill姐你呀,我今晚踢波,聽晚當recover run,唔會跑太盡,跟你尾燈跑岩岩好...
係我跟你尾燈先啱~天晚唔好介得我咁痛呀!
作者: ccomeout    時間: 2011-10-27 19:07
原帖由 mill 於 2011-10-26 22:20 發表 大力, 你唔來點得呀..來比我介吓你都好ma堅堅 : 我會帶網衫比華哥架喇..放心啦 !堅堅 : 咁你呢..你來跑嗎 ?
盡人事啦!我都好想來呀!
作者: mill    時間: 2011-10-27 19:12
原帖由 ccomeout 於 2011-10-27 19:07 發表 盡人事啦!我都好想來呀!
你家有老虎...明白的, 下次得閒先來啦!
作者: pck    時間: 2011-10-27 21:51
是否準時7:00pm就出發?
作者: Samson    時間: 2011-10-27 22:07
mill c-tse 小弟是新來會員及網友,明晚希望跟大家練跑,(因我不是荃灣人,青公從未跑過,)請多多指教。
作者: mill    時間: 2011-10-27 22:14
原帖由 pck 於 2011-10-27 21:51 發表 是否準時7:00pm就出發?
係呀!通常都好準時起跑的.  
作者: mill    時間: 2011-10-27 22:21
原帖由 Samson 於 2011-10-27 22:07 發表 mill c-tse 小弟是新來會員及網友,明晚希望跟大家練跑,(因我不是荃灣人,青公從未跑過,)請多多指教。
Welcome呀Samson 好高興明晚你都來join大家! 你知道怎樣去荃灣公園網球場的集合地點嗎? 青公風景很好的, 條路不算難跑, 又是直路一絛..跟住大家一齊跑應該唔會盪失路的. 咁我加埋你名, 明晚早10分鐘到啦! 有問題可以Call我的.我pm電話比你.
作者: mill    時間: 2011-10-27 22:25
標題: 10月28日(星期5)荃灣青公約跑~~~~
10月28日(星期5)荃灣青公約跑~~~~ 日期:2011年10月28日 (星期5) 集合地點:荃灣公園即如心酒店旁(網球場更衣室門口等) 集合時間 : 7 : 00 pm (不見即散) 路線 : 荃灣公園起步--->深井嘉頓來回 約12.3km 晚餐 : (可到時再決定) 報名: 1. mill 2. 坦克車 3. 輝仔 4. 亮哥 5. Gunners 6. 成成 7. 荃灣華 (未取網背心,請帶d給他試) 8. Samson 9. 10. 警告及聲明: 1. 此項聚會適合有經驗跑步人仕(15公里跑90-130分鐘及跑上落斜路),由於體能上有所要求,故此路段只適合曾參與半馬者,身體並無任何疾病(包括已知或隱 疾),同時需確保可以應付此項運動的朋友參加,各位需量力而為。本網站並不涉及此項聚會的一切安排,敬請參加者自行負責個人的財物及人身安全。如有不幸事故,而導致參加者受傷或死亡,或涉及第三者的意外,本網站及聚會發起人慨不負任何責任。 2. 會員一切留言之言論和買賣交易和舉行活動只代表其個人行為,香港長跑網沒有對他們的言論、行為及討論區管理操作事先加以審查。他們的言論、行為及討論區管理操作不代表本網站之立場,一切有關損失本網站不會負責。 3. 本網站並不涉及此項聚會的一切安排,敬請參加者自行負責個人的財物及人身安全。 如有不幸事故,而導致參加者受傷或死亡,或涉及第三者的意外,本網站及聚會發起人慨不負任何責任。 4. 活動不排除將於酷熱的情況下舉行,參加者需要在參加活動前有足夠的訓練及休息,並留意個人的身體狀況,建議活動前先自行補充足夠水份。 5. 若約跑活動當天懸掛八號或以上颱風、黑色暴雨訊號或非人力可控制之情況,活動將會取消。 6. 參加者的個人保險須自行負責。 7. 參加者務必遵守香港《道路交通條例》,以及不能在活動中進行競賽。 8. 網友應盡量避免一男一女(初相識)到偏僻地方跑步。(女跑友可參考 https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=4186&extra=page%3D1 9. 不得在未經第三者同意下,把第三者的個人資料(特別是ctse資料)以"任何方式"提供給任何人仕。
作者: mill    時間: 2011-10-27 22:29
唔明copy出來個post點解會咁, 唔緊要啦邊個做好人同我更正番.Thanks! 
作者: mill    時間: 2011-10-27 22:30
原帖由 pck 於 2011-10-27 21:51 發表 是否準時7:00pm就出發?
咁你會唔會來一齊跑呀?
作者: pck    時間: 2011-10-27 22:30
明晚我都參加,希望能夠準時到達。 另外mill姐,可否帶一件大碼背心屯及T恤比我。謝謝!
作者: tank1438    時間: 2011-10-27 22:34
10月28日(星期5)荃灣青公約跑~~~~ 日期:2011年10月28日 (星期5) 集合地點:荃灣公園即如心酒店旁(網球場更衣室門口等) 集合時間 : 7 : 00 pm (不見即散) 路線 : 荃灣公園起步--->深井嘉頓來回 約12.3km 晚餐 : (可到時再決定) 報名: 1. mill 2. 坦克車 3. 輝仔 4. 亮哥 5. Gunners 6. 成成 7. 荃灣華 (未取網背心,請帶d給他試) 8. SAMSON 9. pck 10. 警告及聲明: 1. 此項聚會適合有經驗跑步人仕(15公里跑90-130分鐘及跑上落斜路),由於體能上有所要求,故此路段只適合曾參與半馬者,身體並無任何疾病(包括已知或隱 疾),同時需確保可以應付此項運動的朋友參加,各位需量力而為。本網站並不涉及此項聚會的一切安排,敬請參加者自行負責個人的財物及人身安全。如有不幸事故,而導致參加者受傷或死亡,或涉及第三者的意外,本網站及聚會發起人慨不負任何責任。 2. 會員一切留言之言論和買賣交易和舉行活動只代表其個人行為,香港長跑網沒有對他們的言論、行為及討論區管理操作事先加以審查。他們的言論、行為及討論區管理操作不代表本網站之立場,一切有關損失本網站不會負責。 3. 本網站並不涉及此項聚會的一切安排,敬請參加者自行負責個人的財物及人身安全。 如有不幸事故,而導致參加者受傷或死亡,或涉及第三者的意外,本網站及聚會發起人慨不負任何責任。 4. 活動不排除將於酷熱的情況下舉行,參加者需要在參加活動前有足夠的訓練及休息,並留意個人的身體狀況,建議活動前先自行補充足夠水份。 5. 若約跑活動當天懸掛八號或以上颱風、黑色暴雨訊號或非人力可控制之情況,活動將會取消。 6. 參加者的個人保險須自行負責。 7. 參加者務必遵守香港《道路交通條例》,以及不能在活動中進行競賽。 8. 網友應盡量避免一男一女(初相識)到偏僻地方跑步。(女跑友可參考 https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=4186&extra=page%3D1 9. 不得在未經第三者同意下,把第三者的個人資料(特別是ctse資料)以"任何方式"提供給任何人仕。 [ 本帖最後由 tank1438 於 2011-10-27 22:36 編輯 ]
作者: mill    時間: 2011-10-27 22:34
原帖由 pck 於 2011-10-27 22:30 發表 明晚我都參加,希望能夠準時到達。另外mill姐,可否帶一件大碼背心屯及T恤比我。謝謝!
當然可以啦! 明晚見, 天晚帶埋兩件大碼衫比你.
作者: Gunners    時間: 2011-10-27 22:34
標題: 回復 28# 的帖子
Samson Ching 係咪北區果個呢
作者: tank1438    時間: 2011-10-27 22:34
done... [ 本帖最後由 tank1438 於 2011-10-27 22:37 編輯 ]
作者: mill    時間: 2011-10-27 22:35
好心人坦克車, 同我加埋PCK師兄個名好嗎 ~~~
作者: mill    時間: 2011-10-27 22:38
原舨 tank1438 於 2011-10-27 22:34 發表 eee...我copy就無晒色既??
唔緊要啦! 地點, 時間, 人名清楚就ok啦!
作者: Gunners    時間: 2011-10-27 22:38
原帖由 tank1438 於 2011-10-27 22:34 發表 eee...我copy就無晒色既??
坦克車師兄,你copy完要先按回覆再貼上去至得嫁
作者: tank1438    時間: 2011-10-27 22:40
搞定...
作者: Gunners    時間: 2011-10-27 22:42
標題: 回復 42# 的帖子
係咯,出完個post,你己經搞掂左lu
作者: mill    時間: 2011-10-27 22:44
好攰了..訓先喇! 明晚見啦各位~~
作者: pck    時間: 2011-10-27 22:46
ching & ctse 明晚見。
作者: Gunners    時間: 2011-10-27 22:48
標題: 回復 44# 的帖子
喵姐,天晚見
作者: Samson    時間: 2011-10-27 22:58
標題: 回復 37# 的帖子
Gunners ching, 係呀!昨晚我第一次到北區,跟馬王,stanley,sam ching......一起練習。(不見你) 明天請多多指點。
作者: Samson    時間: 2011-10-27 23:06
標題: 回復 30# 的帖子
謝謝mill c-tse 集合點應冇問題,我會早一點到找的。
作者: Gunners    時間: 2011-10-27 23:18
標題: 回復 47# 的帖子
係呀,要開工......唔好話指教,我都係去學嘢咋
作者: laputa99    時間: 2011-10-27 23:45
各位明晚見
作者: lewischan    時間: 2011-10-27 23:50
你地都好謙虛,,個個都話去學野....
作者: Gunners    時間: 2011-10-27 23:53
標題: 回復 51# 的帖子
係呀lewischan ching,有機我都想過去港島區,跟你地學吓嘢
作者: 大力方位    時間: 2011-10-28 02:05
10月28日(星期5)荃灣青公約跑~~~~ 日期:2011年10月28日 (星期5) 集合地點:荃灣公園即如心酒店旁(網球場更衣室門口等) 集合時間 : 7 : 00 pm (不見即散) 路線 : 荃灣公園起步--->深井嘉頓來回 約12.3km 晚餐 : (可到時再決定) 報名: 1. mill 2. 坦克車 3. 輝仔 4. 亮哥 5. Gunners 6. 成成 7. 荃灣華 (未取網背心,請帶d給他試) 8. SAMSON 9. pck 10. 大力方位 ( mill 姐, 唔該你預備 一件 s 碼網背心 ...) 11.
作者: allanccl    時間: 2011-10-28 13:51
原帖由 大力方位 於 2011-10-28 02:05 發表 10月28日(星期5)荃灣青公約跑~~~~ 日期:2011年10月28日 (星期5) 集合地點:荃灣公園即如心酒店旁(網球場更衣室門口等) 集合時間 : 7 : 00 pm (不見即散) 路線 : 荃灣公園起步--->深井嘉頓來回 約12.3km 晚餐 : (可到時再決定) 報名: 10. 大力方位 ( mill 姐, 唔該你預備 一件 s 碼網背心 ...)
mill姐暫時上不到網,她說已帶了一件s碼網背心給你,請你準時7點見!
作者: 大力方位    時間: 2011-10-28 17:48
唔該晒! mill 姐 & 亮哥!
作者: mill    時間: 2011-10-28 23:07
原帖由 大力方位 於 2011-10-28 17:48 發表 唔該晒! mill 姐 & 亮哥!
大力, 下次你來我再帶 size : 36的背心給你啊 ! 今日好開心, 最後仲來多了3個令仔, 大B哥, E.T & 皇上
作者: Gunners    時間: 2011-10-29 01:26
原帖由 mill 於 2011-10-28 23:07 發表 小大力, 下次你來我再帶 size : 36的背心給你啊 ! 今日好開心, 最後仲來多了3個令仔, 大B哥, E.T & 皇上
喵姐,做乜嘢要小大力
作者: mill    時間: 2011-10-29 09:47
原帖由 Gunners 於 2011-10-29 01:26 發表 喵姐,做乜嘢要小大力呀
佢網名 "大力方位"...年齡佢又一定細個大力, 咪簡稱佢叫"小大力"囉!
作者: tank1438    時間: 2011-10-29 10:58
咁叫小力喇不如
作者: Samson    時間: 2011-10-29 12:11
昨晚首次參與青公約跑,沿途清風送爽,加上首次穿上網背心,感覺舒適、輕快又精神。 謝謝!mill ctse 帶領、安排及打點一切; 謝謝!亮哥/mill 帶給我網衣; 謝謝!成成ching協助/陪同找回Locker key. 很高興跟大家一起練習,感謝長跑網!!!
作者: mill    時間: 2011-10-29 16:28
原帖由 tank1438 於 2011-10-29 10:58 發表 咁叫小力喇不如
又好喎! 你話點就點啦...快腳車師兄!
作者: mill    時間: 2011-10-29 16:35
原帖由 Samson 於 2011-10-29 12:11 發表 昨晚首次參與青公約跑,沿途清風送爽,加上首次穿上網背心,感覺舒適、輕快又精神。 謝謝!mill ctse 帶領、安排及打點一切; 謝謝!亮哥/mill 帶給我網衣; 謝謝!成成ching協助/陪同找回Locker key. 很高興跟大家一起練習 ...
Samson師兄,我一路都包尾, 點帶領呢! 你呀! 跑得咁快, 又話慢腳...真係要跟你呢個"慢腳"學吓野先得. 件網衫你like就好了. 下次星期5得閒都來join我地跑啦!
作者: tank1438    時間: 2011-10-29 16:51
原帖由 mill 於 2011-10-29 16:28 發表 又好喎! 你話點就點啦...快腳車師兄!
依家我D同事幫我起左個新朵叫...TONY JAR...
作者: mill    時間: 2011-10-29 17:02
原帖由 tank1438 於 2011-10-29 16:51 發表 依家我D同事幫我起左個新朵叫...TONY JAR...
因為你同事未同你跑過步, 跑過又唔同講法了.
作者: Samson    時間: 2011-10-29 23:12
原帖由 mill 於 2011-10-29 16:35 發表 Samson師兄,我一路都包尾, 點帶領呢! 你呀! 跑得咁快, 又話慢腳...真係要跟你呢個"慢腳"學吓野先得. 件網衫你like就好了. 下次星期5得閒都來join我地跑啦!
1)帶領起步,帶領取匙..... 2)我不是快腳,但我冇提過"慢"字 3)下星期有比賽,要休息不能來,,下次再跟大家練習。
作者: mill    時間: 2011-10-30 15:25
原帖由 Samson 於 2011-10-29 23:12 發表 1)帶領起步,帶領取匙..... 2)我不是快腳,但我冇提過"慢"字 我可能記錯左了. 3)下星期有比賽,要休息不能來,,下次再跟大家練習。
係呀! 我們這星期都唔跑了, 11月11日的星期5再來啦!
作者: shogikin    時間: 2011-10-31 12:42
mill mill, 上星期有無通知華哥 今星期休息? 下星期我第一個報名 Kin in Running [ 本帖最後由 shogikin 於 2011-10-31 16:19 編輯 ]
作者: allanccl    時間: 2011-11-1 00:24
標題: 11月4日(星期5)荃灣青公約跑~~~~
日期:2011年11月4日 (星期5) 集合地點:荃灣公園即如心酒店旁(網球場更衣室門口等) 集合時間 : 7 : 00 pm (不見即散) 路線 : 荃灣公園起步--->深井嘉頓來回 約12.3km 晚餐 : (可到時再決定) 報名: 1.mill 2.亮哥 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 警告及聲明: 1. 此項聚會適合有經驗跑步人仕(15公里跑90-130分鐘及跑上落斜路),由於體能上有所要求,故此路段只適合曾參與半馬者,身體並無任何疾病(包括已知或隱 疾),同時需確保可以應付此項運動的朋友參加,各位需量力而為。本網站並不涉及此項聚會的一切安排,敬請參加者自行負責個人的財物及人身安全。如有不幸事故,而導致參加者受傷或死亡,或涉及第三者的意外,本網站及聚會發起人慨不負任何責任。 2. 會員一切留言之言論和買賣交易和舉行活動只代表其個人行為,香港長跑網沒有對他們的言論、行為及討論區管理操作事先加以審查。他們的言論、行為及討論區管理操作不代表本網站之立場,一切有關損失本網站不會負責。 3. 本網站並不涉及此項聚會的一切安排,敬請參加者自行負責個人的財物及人身安全。 如有不幸事故,而導致參加者受傷或死亡,或涉及第三者的意外,本網站及聚會發起人慨不負任何責任。 4. 活動不排除將於酷熱的情況下舉行,參加者需要在參加活動前有足夠的訓練及休息,並留意個人的身體狀況,建議活動前先自行補充足夠水份。 5. 若約跑活動當天懸掛八號或以上颱風、黑色暴雨訊號或非人力可控制之情況,活動將會取消。 6. 參加者的個人保險須自行負責。 7. 參加者務必遵守香港《道路交通條例》,以及不能在活動中進行競賽。 8. 網友應盡量避免一男一女(初相識)到偏僻地方跑步。(女跑友可參考 https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=4186&extra=page%3D1 9. 不得在未經第三者同意下,把第三者的個人資料(特別是ctse資料)以"任何方式"提供給任何人仕。
作者: allanccl    時間: 2011-11-1 00:27
阿mill話約了兩個師兄,無法通知佢地取消,所以今個星期五佢唔去打邊爐,繼續有約跑,敬請留意!
作者: Gunners    時間: 2011-11-1 02:13
11月4日(星期5)荃灣青公約跑~~~~日期:2011年11月4日 (星期5) 集合地點:荃灣公園即如心酒店旁(網球場更衣室門口等) 集合時間 : 7 : 00 pm (不見即散) 路線 : 荃灣公園起步--->深井嘉頓來回 約12.3km 晚餐 : (可到時再決定) 報名: 1.mill 2.亮哥 3.Gunners 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 警告及聲明: 1. 此項聚會適合有經驗跑步人仕(15公里跑90-130分鐘及跑上落斜路),由於體能上有所要求,故此路段只適合曾參與半馬者,身體並無任何疾病(包括已知或隱 疾),同時需確保可以應付此項運動的朋友參加,各位需量力而為。本網站並不涉及此項聚會的一切安排,敬請參加者自行負責個人的財物及人身安全。如有不幸事故,而導致參加者受傷或死亡,或涉及第三者的意外,本網站及聚會發起人慨不負任何責任。 2. 會員一切留言之言論和買賣交易和舉行活動只代表其個人行為,香港長跑網沒有對他們的言論、行為及討論區管理操作事先加以審查。他們的言論、行為及討論區管理操作不代表本網站之立場,一切有關損失本網站不會負責。 3. 本網站並不涉及此項聚會的一切安排,敬請參加者自行負責個人的財物及人身安全。 如有不幸事故,而導致參加者受傷或死亡,或涉及第三者的意外,本網站及聚會發起人慨不負任何責任。 4. 活動不排除將於酷熱的情況下舉行,參加者需要在參加活動前有足夠的訓練及休息,並留意個人的身體狀況,建議活動前先自行補充足夠水份。 5. 若約跑活動當天懸掛八號或以上颱風、黑色暴雨訊號或非人力可控制之情況,活動將會取消。 6. 參加者的個人保險須自行負責。 7. 參加者務必遵守香港《道路交通條例》,以及不能在活動中進行競賽。 8. 網友應盡量避免一男一女(初相識)到偏僻地方跑步。(女跑友可參考 https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=4186&extra=page%3D1 9. 不得在未經第三者同意下,把第三者的個人資料(特別是ctse資料)以"任何方式"提供給任何人仕。
作者: tank1438    時間: 2011-11-1 10:05
11月4日(星期5)荃灣青公約跑~~~~日期:2011年11月4日 (星期5) 集合地點:荃灣公園即如心酒店旁(網球場更衣室門口等) 集合時間 : 7 : 00 pm (不見即散) 路線 : 荃灣公園起步--->深井嘉頓來回 約12.3km 晚餐 : (可到時再決定) 報名: 1.mill 2.亮哥 3.Gunners 4.坦克車 5. 6. 7. 8. 9. 10. 警告及聲明: 1. 此項聚會適合有經驗跑步人仕(15公里跑90-130分鐘及跑上落斜路),由於體能上有所要求,故此路段只適合曾參與半馬者,身體並無任何疾病(包括已知或隱 疾),同時需確保可以應付此項運動的朋友參加,各位需量力而為。本網站並不涉及此項聚會的一切安排,敬請參加者自行負責個人的財物及人身安全。如有不幸事故,而導致參加者受傷或死亡,或涉及第三者的意外,本網站及聚會發起人慨不負任何責任。 2. 會員一切留言之言論和買賣交易和舉行活動只代表其個人行為,香港長跑網沒有對他們的言論、行為及討論區管理操作事先加以審查。他們的言論、行為及討論區管理操作不代表本網站之立場,一切有關損失本網站不會負責。 3. 本網站並不涉及此項聚會的一切安排,敬請參加者自行負責個人的財物及人身安全。 如有不幸事故,而導致參加者受傷或死亡,或涉及第三者的意外,本網站及聚會發起人慨不負任何責任。 4. 活動不排除將於酷熱的情況下舉行,參加者需要在參加活動前有足夠的訓練及休息,並留意個人的身體狀況,建議活動前先自行補充足夠水份。 5. 若約跑活動當天懸掛八號或以上颱風、黑色暴雨訊號或非人力可控制之情況,活動將會取消。 6. 參加者的個人保險須自行負責。 7. 參加者務必遵守香港《道路交通條例》,以及不能在活動中進行競賽。 8. 網友應盡量避免一男一女(初相識)到偏僻地方跑步。(女跑友可參考 https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=4186&extra=page%3D1 9. 不得在未經第三者同意下,把第三者的個人資料(特別是ctse資料)以"任何方式"提供給任何人仕。
作者: ccomeout    時間: 2011-11-1 15:20
呢晚要開家長會,再次逃學!
作者: mill    時間: 2011-11-1 19:47
原帖由 shogikin 於 2011-10-31 12:42 發表 mill mill, 上星期有無通知華哥今星期休息?下星期我第一個報名Kin in Running
宜家唔洗通知啦! 我地今個星期5照跑, 華哥來就最好啦! 你又來啦堅堅, 成日講完都唔來 ><" 謝謝亮哥出post
作者: laputa99    時間: 2011-11-1 22:59
11月4日(星期5)荃灣青公約跑~~~~日期:2011年11月4日 (星期5) 集合地點:荃灣公園即如心酒店旁(網球場更衣室門口等) 集合時間 : 7 : 00 pm (不見即散) 路線 : 荃灣公園起步--->深井嘉頓來回 約12.3km 晚餐 : (可到時再決定) 報名: 1.mill 2.亮哥 3.Gunners 4.坦克車 5.荃灣華 6.成成 (來到就來) 7. 8. 9. 10. 警告及聲明: 1. 此項聚會適合有經驗跑步人仕(15公里跑90-130分鐘及跑上落斜路),由於體能上有所要求,故此路段只適合曾參與半馬者,身體並無任何疾病(包括已知或隱 疾),同時需確保可以應付此項運動的朋友參加,各位需量力而為。本網站並不涉及此項聚會的一切安排,敬請參加者自行負責個人的財物及人身安全。如有不幸事故,而導致參加者受傷或死亡,或涉及第三者的意外,本網站及聚會發起人慨不負任何責任。 2. 會員一切留言之言論和買賣交易和舉行活動只代表其個人行為,香港長跑網沒有對他們的言論、行為及討論區管理操作事先加以審查。他們的言論、行為及討論區管理操作不代表本網站之立場,一切有關損失本網站不會負責。 3. 本網站並不涉及此項聚會的一切安排,敬請參加者自行負責個人的財物及人身安全。 如有不幸事故,而導致參加者受傷或死亡,或涉及第三者的意外,本網站及聚會發起人慨不負任何責任。 4. 活動不排除將於酷熱的情況下舉行,參加者需要在參加活動前有足夠的訓練及休息,並留意個人的身體狀況,建議活動前先自行補充足夠水份。 5. 若約跑活動當天懸掛八號或以上颱風、黑色暴雨訊號或非人力可控制之情況,活動將會取消。 6. 參加者的個人保險須自行負責。 7. 參加者務必遵守香港《道路交通條例》,以及不能在活動中進行競賽。 8. 網友應盡量避免一男一女(初相識)到偏僻地方跑步。(女跑友可參考 https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=4186&extra=page%3D1 9. 不得在未經第三者同意下,把第三者的個人資料(特別是ctse資料)以"任何方式"提供給任何人仕。
作者: mill    時間: 2011-11-2 22:15
加多一個網友的名唔該---> 7. Priness 多謝! 
作者: mill    時間: 2011-11-2 22:26
今晚大隻仔傷無來跑.... 好彩有大b哥同坦克車師兄一齊跑...謝謝大b哥尾2k陪跑
作者: heho    時間: 2011-11-2 22:34
我係跟得好辛苦....好在MILL收步....如果唔係尾燈都見唔到...
作者: tank1438    時間: 2011-11-2 22:55
大B哥你遲出發都追到mill姐,我回程時真係跑盡都見唔到你地尾燈喇。
作者: mill    時間: 2011-11-2 23:00
原帖由 henrykyho 於 2011-11-2 22:34 發表 我係跟得好辛苦....好在MILL收步....如果唔係尾燈都見唔到...
大B哥, 你話跟得好辛苦...你講都無人信啦! 係你"就"我跑慢D先真..你跑多我k幾架.
作者: mill    時間: 2011-11-2 23:03
原帖由 tank1438 於 2011-11-2 22:55 發表 大B哥你遲出發都追到mill姐,我回程時真係跑盡都見唔到你地尾燈喇。
係呀! 大B哥遲我地起步...但佢好快就追到我喇! 回程時又走過我身邊介了我.. 你又係跑到去711仲要入D, 回程緊係見唔到我地啦! 你跑多好多喎! [ 本帖最後由 mill 於 2011-11-2 23:06 編輯 ]
作者: heho    時間: 2011-11-2 23:36
坦克車個名果然唔係浪得虛名.....
作者: 街坊鄭    時間: 2011-11-3 09:47
我睇下明晚來唔來到.依家晚晚都要番屋企煮飯.做埋家務.9:30先落街跑.
作者: jefflam    時間: 2011-11-3 10:57
Ching們,我眀天都想join埋跑,(新手)
作者: Bloodorc    時間: 2011-11-3 12:11
11月4日(星期5)荃灣青公約跑~~~~日期:2011年11月4日 (星期5) 集合地點:荃灣公園即如心酒店旁(網球場更衣室門口等) 集合時間 : 7 : 00 pm (不見即散) 路線 : 荃灣公園起步--->深井嘉頓來回 約12.3km 晚餐 : (可到時再決定) 報名: 1.mill 2.亮哥 3.Gunners 4.坦克車 5.荃灣華 6.成成 (來到就來) 7. Bloodorc 8. 9. 10. 警告及聲明: 1. 此項聚會適合有經驗跑步人仕(15公里跑90-130分鐘及跑上落斜路),由於體能上有所要求,故此路段只適合曾參與半馬者,身體並無任何疾病(包括已知或隱 疾),同時需確保可以應付此項運動的朋友參加,各位需量力而為。本網站並不涉及此項聚會的一切安排,敬請參加者自行負責個人的財物及人身安全。如有不幸事故,而導致參加者受傷或死亡,或涉及第三者的意外,本網站及聚會發起人慨不負任何責任。 2. 會員一切留言之言論和買賣交易和舉行活動只代表其個人行為,香港長跑網沒有對他們的言論、行為及討論區管理操作事先加以審查。他們的言論、行為及討論區管理操作不代表本網站之立場,一切有關損失本網站不會負責。 3. 本網站並不涉及此項聚會的一切安排,敬請參加者自行負責個人的財物及人身安全。 如有不幸事故,而導致參加者受傷或死亡,或涉及第三者的意外,本網站及聚會發起人慨不負任何責任。 4. 活動不排除將於酷熱的情況下舉行,參加者需要在參加活動前有足夠的訓練及休息,並留意個人的身體狀況,建議活動前先自行補充足夠水份。 5. 若約跑活動當天懸掛八號或以上颱風、黑色暴雨訊號或非人力可控制之情況,活動將會取消。 6. 參加者的個人保險須自行負責。 7. 參加者務必遵守香港《道路交通條例》,以及不能在活動中進行競賽。 8. 網友應盡量避免一男一女(初相識)到偏僻地方跑步。(女跑友可參考 https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=4186&extra=page%3D1 9. 不得在未經第三者同意下,把第三者的個人資料(特別是ctse資料)以"任何方式"提供給任何人仕。
作者: mill    時間: 2011-11-3 12:35
原帖由 jefflam 於 2011-11-3 10:57 發表 Ching們,我眀天都想join埋跑,(新手)
好呀! welcome 記得準時6:50到, 我地7:00開跑的. 天晚見
作者: mill    時間: 2011-11-3 12:39
11月4日(星期5)荃灣青公約跑~~~~日期:2011年11月4日 (星期5) 集合地點:荃灣公園即如心酒店旁(網球場更衣室門口等) 集合時間 : 7 : 00 pm 起跑 (不見即散!) 路線 : 荃灣公園起步--->深井嘉頓來回 約12.3km 晚餐 : (可到時再決定) 報名: 1.mill 2.亮哥 3.Gunners 4.坦克車 5.荃灣華 6.成成 (來到就來) 7. Bloodorc 8. Princess 9. Jefflam 10. 寶貝鄭(TBC) 11. 大隻Boy(TBC) 12. 13. 警告及聲明: 1. 此項聚會適合有經驗跑步人仕(15公里跑90-130分鐘及跑上落斜路),由於體能上有所要求,故此路段只適合曾參與半馬者,身體並無任何疾病(包括已知或隱 疾),同時需確保可以應付此項運動的朋友參加,各位需量力而為。本網站並不涉及此項聚會的一切安排,敬請參加者自行負責個人的財物及人身安全。如有不幸事故,而導致參加者受傷或死亡,或涉及第三者的意外,本網站及聚會發起人慨不負任何責任。 2. 會員一切留言之言論和買賣交易和舉行活動只代表其個人行為,香港長跑網沒有對他們的言論、行為及討論區管理操作事先加以審查。他們的言論、行為及討論區管理操作不代表本網站之立場,一切有關損失本網站不會負責。 3. 本網站並不涉及此項聚會的一切安排,敬請參加者自行負責個人的財物及人身安全。 如有不幸事故,而導致參加者受傷或死亡,或涉及第三者的意外,本網站及聚會發起人慨不負任何責任。 4. 活動不排除將於酷熱的情況下舉行,參加者需要在參加活動前有足夠的訓練及休息,並留意個人的身體狀況,建議活動前先自行補充足夠水份。 5. 若約跑活動當天懸掛八號或以上颱風、黑色暴雨訊號或非人力可控制之情況,活動將會取消。 6. 參加者的個人保險須自行負責。 7. 參加者務必遵守香港《道路交通條例》,以及不能在活動中進行競賽。 8. 網友應盡量避免一男一女(初相識)到偏僻地方跑步。(女跑友可參考 https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=4186&extra=page%3D1 9. 不得在未經第三者同意下,把第三者的個人資料(特別是ctse資料)以"任何方式"提供給任何人仕。
作者: mill    時間: 2011-11-3 19:30
11月4日(星期5)荃灣青公約跑~~~~日期:2011年11月4日 (星期5) 集合地點:荃灣公園即如心酒店旁(網球場更衣室門口等) 集合時間 : 7 : 00 pm 起跑 (不見即散!) 路線 : 荃灣公園起步--->深井嘉頓來回 約12.3km 晚餐 : (可到時再決定) 報名: 1.mill 2.亮哥 3.Gunners 4.坦克車 5.荃灣華 6.成成 (來到就來) 7. Bloodorc 8. Princess 9. Jefflam 10. 寶貝鄭(TBC) 11. 大隻Boy(TBC) 12. 輝仔 13. 警告及聲明: 1. 此項聚會適合有經驗跑步人仕(15公里跑90-130分鐘及跑上落斜路),由於體能上有所要求,故此路段只適合曾參與半馬者,身體並無任何疾病(包括已知或隱 疾),同時需確保可以應付此項運動的朋友參加,各位需量力而為。本網站並不涉及此項聚會的一切安排,敬請參加者自行負責個人的財物及人身安全。如有不幸事故,而導致參加者受傷或死亡,或涉及第三者的意外,本網站及聚會發起人慨不負任何責任。 2. 會員一切留言之言論和買賣交易和舉行活動只代表其個人行為,香港長跑網沒有對他們的言論、行為及討論區管理操作事先加以審查。他們的言論、行為及討論區管理操作不代表本網站之立場,一切有關損失本網站不會負責。 3. 本網站並不涉及此項聚會的一切安排,敬請參加者自行負責個人的財物及人身安全。 如有不幸事故,而導致參加者受傷或死亡,或涉及第三者的意外,本網站及聚會發起人慨不負任何責任。 4. 活動不排除將於酷熱的情況下舉行,參加者需要在參加活動前有足夠的訓練及休息,並留意個人的身體狀況,建議活動前先自行補充足夠水份。 5. 若約跑活動當天懸掛八號或以上颱風、黑色暴雨訊號或非人力可控制之情況,活動將會取消。 6. 參加者的個人保險須自行負責。 7. 參加者務必遵守香港《道路交通條例》,以及不能在活動中進行競賽。 8. 網友應盡量避免一男一女(初相識)到偏僻地方跑步。(女跑友可參考 https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=4186&extra=page%3D1 9. 不得在未經第三者同意下,把第三者的個人資料(特別是ctse資料)以"任何方式"提供給任何人仕。
作者: Gunners    時間: 2011-11-4 02:58
11月4日(星期5)荃灣青公約跑~~~~日期:2011年11月4日 (星期5) 集合地點:荃灣公園即如心酒店旁(網球場更衣室門口等) 集合時間 : 7 : 00 pm 起跑 (不見即散!) 路線 : 荃灣公園起步--->深井嘉頓來回 約12.3km 晚餐 : (可到時再決定) 報名: 1.mill 2.亮哥 3.Gunners - 唔好意思黎唔到,各位跑得開心d啦 4.坦克車 5.荃灣華 6.成成 (來到就來) 7. Bloodorc 8. Princess 9. Jefflam 10. 寶貝鄭(TBC) 11. 大隻Boy(TBC) 12. 輝仔 13. 警告及聲明: 1. 此項聚會適合有經驗跑步人仕(15公里跑90-130分鐘及跑上落斜路),由於體能上有所要求,故此路段只適合曾參與半馬者,身體並無任何疾病(包括已知或隱 疾),同時需確保可以應付此項運動的朋友參加,各位需量力而為。本網站並不涉及此項聚會的一切安排,敬請參加者自行負責個人的財物及人身安全。如有不幸事故,而導致參加者受傷或死亡,或涉及第三者的意外,本網站及聚會發起人慨不負任何責任。 2. 會員一切留言之言論和買賣交易和舉行活動只代表其個人行為,香港長跑網沒有對他們的言論、行為及討論區管理操作事先加以審查。他們的言論、行為及討論區管理操作不代表本網站之立場,一切有關損失本網站不會負責。 3. 本網站並不涉及此項聚會的一切安排,敬請參加者自行負責個人的財物及人身安全。 如有不幸事故,而導致參加者受傷或死亡,或涉及第三者的意外,本網站及聚會發起人慨不負任何責任。 4. 活動不排除將於酷熱的情況下舉行,參加者需要在參加活動前有足夠的訓練及休息,並留意個人的身體狀況,建議活動前先自行補充足夠水份。 5. 若約跑活動當天懸掛八號或以上颱風、黑色暴雨訊號或非人力可控制之情況,活動將會取消。 6. 參加者的個人保險須自行負責。 7. 參加者務必遵守香港《道路交通條例》,以及不能在活動中進行競賽。 8. 網友應盡量避免一男一女(初相識)到偏僻地方跑步。(女跑友可參考 https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=4186&extra=page%3D1 9. 不得在未經第三者同意下,把第三者的個人資料(特別是ctse資料)以"任何方式"提供給任何人仕。
作者: 街坊鄭    時間: 2011-11-4 09:24
今晚我係黎到的.但要等等我,因6點半先收工.
作者: mill    時間: 2011-11-4 12:45
原帖由 街坊鄭 於 2011-11-4 09:24 發表 今晚我係黎到的.但要等等我,因6點半先收工.
咁你要幾點先到呀? 如果太遲你就要自己來追我地喇! 我7:00前都會開住電話, 你打比我講抵幾時到啦!
作者: mill    時間: 2011-11-4 12:54
報名: 1.mill 2.亮哥 3.Gunners - 唔好意思黎唔到,各位跑得開心d啦 收到了根拿兄. 下個星期5再來啦!
作者: 零下十度    時間: 2011-11-4 12:59
喵喵話遲到雙計要跑兩轉~
作者: mill    時間: 2011-11-4 13:12
原帖由 零下十度 於 2011-11-4 12:59 發表 喵喵話遲到雙計要跑兩轉~
緊係唔好啦..咁益佢地.. 遲到要請晒全部人食飯好過啦! 親愛的lulu, 你幾時得閒來跑番轉呀?
作者: 零下十度    時間: 2011-11-4 13:17
原帖由 mill 於 2011-11-4 13:12 發表 緊係唔好啦..咁益佢地.." />" />yg 遲到要請晒全部人食飯好過啦! " />" /> 親愛的lulu, 你幾時得閒來跑番轉呀? " />" />
11年11月11日好嗎~ 甘難得的6條1,點可以唔去去跑返轉~
作者: jefflam    時間: 2011-11-4 22:40
第一次參加長跑網既活動,感覺好爽,ching師姐都好nice,日後都會多啲參與,希望遲啲可以跟得上你地速度
作者: mill    時間: 2011-11-4 23:09
原帖由 零下十度 於 2011-11-4 13:17 發表 11年11月11日好嗎~ 甘難得的6條1,點可以唔去去跑返轉~
緊係好啦! 到時叫多d快腳同你跑呀! 今日我地個小公主都跑得好快架.
作者: mill    時間: 2011-11-4 23:11
原帖由 jefflam 於 2011-11-4 22:40 發表 第一次參加長跑網既活動,感覺好爽,ching師姐都好nice,日後都會多啲參與,希望遲啲可以跟得上你地速度
jeff, 我地逢星期5晚都會跑的, 你得閒來join我地就更加熱鬧了. 希望下次再見到你啊!
作者: mill    時間: 2011-11-4 23:15
11月11日(星期5)荃灣青公約跑~~~~ 日期:2011年11月11日 (星期5) 集合地點:荃灣公園即如心酒店旁(網球場更衣室門口等) 集合時間 : 7 : 00 pm (不見即散) 路線 : 荃灣公園起步--->深井嘉頓來回 約12.3km 晚餐 : (可到時再決定) 報名: 1.mill 2. 零下十度 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 警告及聲明: 1. 此項聚會適合有經驗跑步人仕(15公里跑90-130分鐘及跑上落斜路),由於體能上有所要求,故此路段只適合曾參與半馬者,身體並無任何疾病(包括已知或隱 疾),同時需確保可以應付此項運動的朋友參加,各位需量力而為。本網站並不涉及此項聚會的一切安排,敬請參加者自行負責個人的財物及人身安全。如有不幸事故,而導致參加者受傷或死亡,或涉及第三者的意外,本網站及聚會發起人慨不負任何責任。 2. 會員一切留言之言論和買賣交易和舉行活動只代表其個人行為,香港長跑網沒有對他們的言論、行為及討論區管理操作事先加以審查。他們的言論、行為及討論區管理操作不代表本網站之立場,一切有關損失本網站不會負責。 3. 本網站並不涉及此項聚會的一切安排,敬請參加者自行負責個人的財物及人身安全。 如有不幸事故,而導致參加者受傷或死亡,或涉及第三者的意外,本網站及聚會發起人慨不負任何責任。 4. 活動不排除將於酷熱的情況下舉行,參加者需要在參加活動前有足夠的訓練及休息,並留意個人的身體狀況,建議活動前先自行補充足夠水份。 5. 若約跑活動當天懸掛八號或以上颱風、黑色暴雨訊號或非人力可控制之情況,活動將會取消。 6. 參加者的個人保險須自行負責。 7. 參加者務必遵守香港《道路交通條例》,以及不能在活動中進行競賽。 8. 網友應盡量避免一男一女(初相識)到偏僻地方跑步。(女跑友可參考 https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=4186&extra=page%3D1 9. 不得在未經第三者同意下,把第三者的個人資料(特別是ctse資料)以"任何方式"提供給任何人仕。
作者: shogikin    時間: 2011-11-4 23:18
11月11日(星期5)荃灣青公約跑~~~~ 日期:2011年11月11日 (星期5) 集合地點:荃灣公園即如心酒店旁(網球場更衣室門口等) 集合時間 : 7 : 00 pm (不見即散) 路線 : 荃灣公園起步--->深井嘉頓來回 約12.3km 晚餐 : (可到時再決定) 報名: 1.mill 2. 零下十度 3. Kin 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 警告及聲明: 1. 此項聚會適合有經驗跑步人仕(15公里跑90-130分鐘及跑上落斜路),由於體能上有所要求,故此路段只適合曾參與半馬者,身體並無任何疾病(包括已知或隱 疾),同時需確保可以應付此項運動的朋友參加,各位需量力而為。本網站並不涉及此項聚會的一切安排,敬請參加者自行負責個人的財物及人身安全。如有不幸事故,而導致參加者受傷或死亡,或涉及第三者的意外,本網站及聚會發起人慨不負任何責任。 2. 會員一切留言之言論和買賣交易和舉行活動只代表其個人行為,香港長跑網沒有對他們的言論、行為及討論區管理操作事先加以審查。他們的言論、行為及討論區管理操作不代表本網站之立場,一切有關損失本網站不會負責。 3. 本網站並不涉及此項聚會的一切安排,敬請參加者自行負責個人的財物及人身安全。 如有不幸事故,而導致參加者受傷或死亡,或涉及第三者的意外,本網站及聚會發起人慨不負任何責任。 4. 活動不排除將於酷熱的情況下舉行,參加者需要在參加活動前有足夠的訓練及休息,並留意個人的身體狀況,建議活動前先自行補充足夠水份。 5. 若約跑活動當天懸掛八號或以上颱風、黑色暴雨訊號或非人力可控制之情況,活動將會取消。 6. 參加者的個人保險須自行負責。 7. 參加者務必遵守香港《道路交通條例》,以及不能在活動中進行競賽。 8. 網友應盡量避免一男一女(初相識)到偏僻地方跑步。(女跑友可參考 https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=4186&extra=page%3D1 9. 不得在未經第三者同意下,把第三者的個人資料(特別是ctse資料)以"任何方式"提供給任何人仕。
作者: mill    時間: 2011-11-4 23:22
Welcome呀堅堅
作者: 零下十度    時間: 2011-11-4 23:24
原帖由 mill 於 2011-11-4 23:09 發表 緊係好啦! 到時叫多d快腳同你跑呀! 今日我地個小公主都跑得好快架.
你唔好放甩我就已經夠啦~

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2