香港長跑網 - 長跑長友

標題: Garmin 910XT [打印本頁]

作者: gforce    時間: 2011-11-18 08:22
標題: Garmin 910XT
好快會到港, 售價為$3619
http://
www.dcrainmaker.com/2011/
10/
garmin-forerunner-910xt-in-
depth-review.html

作者: Gunners    時間: 2011-11-18 08:55
標題: 回復 1# 的帖子
呢個價包心跳帶嗎?唔知亮哥會唔會攪團購呢
作者: Tarry    時間: 2011-11-18 13:12
幾靚wor, 不過我已經買咗310xt啦~
作者: allanccl    時間: 2011-11-18 14:54
原帖由 Gunners 於 2011-11-18 08:55 發表
呢個價包心跳帶嗎?唔知亮哥會唔會攪團購呢

問過代理,呢個價錢係唔包心跳帶,團購個價錢會平d,不過,優惠只限註冊會員。
會員想參加這次團購,請留意會員專區。
作者: allanccl    時間: 2011-11-18 14:58
原帖由 Tarry 於 2011-11-18 13:12 發表
幾靚wor, 不過我已經買咗310xt啦~

有不同要求既人會買這個的,因為佢有改良,連游水都計到,不用學310XT游水既時候要放係頭上。
作者: allanccl    時間: 2011-11-18 14:59
原帖由 orce 於 2011-11-18 08:22 發表
好快會到港, 售價為$3619
http://
www.dcrainmaker.com/2011/
10/
garmin-forerunner-910xt-in-
depth-review.html

麻煩 orce 師兄講下佢同310XT既分別,有甚麼地方改良了,謝謝!
作者: 柔詠    時間: 2011-11-18 15:24
可惜上次團購買左310了.....
作者: allanccl    時間: 2011-11-18 16:26
原帖由 柔詠 於 2011-11-18 15:24 發表
可惜上次團購買左310了.....

我都係,已經有了310,不過睇上述網頁,又真係有好多改良,諗緊!
無論如何,團購都會照搞。
作者: gforce    時間: 2011-11-22 14:09
亮哥唔好意思, 宜家先有時間做功課
如有遺漏, 請大家幫忙補充一下

功能上910XT大致上多左
- 游水既Strok count, 更多既游水功能
- Virtual racer
- Run/Walk alert 功能, 跑Farlek有用, Run/Walk亦都係長距離+志在完成既其中一個戰術
- 910XT用Barometeric去測量高度, 310XT用的是GPS, 910XT會更準繩

外型上
- 重量一樣 72gram
- 薄左0.4cm (310XT : 5.4 x 5.6 x 1.9 cm; 910XT : 5.4 x 6.1 x 1.5 cm)

香港行貨價錢(不包心跳帶)
- 310XT HK$3,400
- 910XT HK$3,619
注:香港代理絕不會處理水貨的維修

Garmin Comparision Chart
https://buy.garmin.com/shop/compare.do?cID=142&compareProduct=27335&compareProduct=90671
作者: allanccl    時間: 2011-11-22 16:02
謝謝orce兄詳盡的比較資料,好吸引啊!
最鍾意佢測量高度方面既改良,加埋氣壓應該準好多!
作者: gforce    時間: 2011-11-22 22:17
原帖由 allanccl 於 2011-11-22 16:02 發表
謝謝orce兄詳盡的比較資料,好吸引啊!
最鍾意佢測量高度方面既改良,加埋氣壓應該準好多!

期望佢既GPS技術同時會再進一步! 話晒都係新野
作者: purepink    時間: 2011-11-23 00:14
多谢 orce 兄。 关注团购中。
作者: allanccl    時間: 2011-11-23 08:27
原帖由 purepink 於 2011-11-23 00:14 發表
多谢 orce 兄。 关注团购中。

團購已開始並且很快會截止了,但只限會員,如果已是會員可以去以下結連報名。網友是看不到的。
https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=16243&extra=page%3D1

這次團購是310XT及910XT兩款錶一齊做。
作者: Rhys    時間: 2011-11-23 20:36
好靚啊,不過用緊Garmin 410,好想換
作者: allanccl    時間: 2011-11-23 20:50
原帖由 Rhys 於 2011-11-23 20:36 發表
好靚啊,不過用緊Garmin 410,好想換

心動不如行動! 我都有310XT咯! 這次團購之後,可能要等半年以上才再搞,請有意既會員盡早訂購。
作者: Rhys    時間: 2011-11-23 21:14
原帖由 allanccl 於 2011-11-23 20:50 發表 心動不如行動! 我都有310XT咯! 這次團購之後,可能要等半年以上才再搞,請有意既會員盡早訂購。

我只係跑,用XT好似太多功能
作者: allanccl    時間: 2011-11-23 21:57
原帖由 Rhys 於 2011-11-23 21:14 發表

我只係跑,用XT好似太多功能

我以前都係咁諗,我又唔鍾意騎單車,更唔鍾意游水,齋跑,咁多功能既錶有乜用?屣錢!
及後,操毅行就覺得無佢唔掂,買了garmin110,都幫到手,用下用下就唔夠用,一來,d電只可捱10-8個鐘(越用越短),加上佢既pace速是過去的lap既平均速,如果過去的那個lap過快,爆左了,之後再知道個速度過快也沒用,已經爆了就不能回頭了。
之後買了310XT後才發覺這才是真係幫我跑步的錶,有實時(現今的)速度,即時知道快左定慢左,好似最近我跑貴州超100K,很多上斜及落斜,上斜時,佢既實時速度(pacing)可以知道快慢及有機會給自己及時調節跑速,好幫得手。點都好,這是個人經驗談,請不要受我映響!
作者: Rhys    時間: 2011-11-23 22:02
原帖由 allanccl 於 2011-11-23 21:57 發表 我以前都係咁諗,我又唔鍾意騎單車,更唔鍾意游水,齋跑,咁多功能既錶有乜用?屣錢!及後,操毅行就覺得無佢唔掂,買了garmin110,都幫到手,用下用下就唔夠用,一來,d電只可捱10-8個鐘(越用越短),加上佢既pac ...

噢,原來差咁遠,我都有依個問題,睇個d pace都過左去
作者: allanccl    時間: 2011-11-23 22:22
原帖由 Rhys 於 2011-11-23 22:02 發表

噢,原來差咁遠,我都有依個問題,睇個d pace都過左去

係呀,d過去左唔岩既 pace,有時(多數)set左autolap 1K,1K後先知道過快過慢,真係幫唔到手囉!
作者: gforce    時間: 2011-11-23 22:47
之前既310XT我自己都無買, 今次都要自隊一隻
玩鐵人單車在先, 跑步pacing既感覺所剩無幾, 好容易因為慢左都唔知
如果台灣70.3一役有GPS, 可能就唔使飲恨兩分鐘!
作者: allanccl    時間: 2011-11-24 08:25
原帖由 orce 於 2011-11-23 22:47 發表
之前既310XT我自己都無買, 今次都要自隊一隻
玩鐵人單車在先, 跑步pacing既感覺所剩無幾, 好容易因為慢左都唔知
如果台灣70.3一役有GPS, 可能就唔使飲恨兩分鐘!

我就慶幸有帶310XT,超100K第二日的賽道大部份是落斜,唔係有這錶都唔知自己跑得咁慢,跑落斜平時4分幾鐘1K,果日竟然7分幾8分,好彩及早發現,唔俾自己跌咁多,keep番住6'/K,個成績才不致太差。
作者: 柔詠    時間: 2011-11-24 11:59
小弟10Km 賽事都係睇住隻310跑......
亮哥, 大陸是否用不到310gps ?...
作者: allanccl    時間: 2011-11-24 12:39
原帖由 柔詠 於 2011-11-24 11:59 發表
小弟10Km 賽事都係睇住隻310跑......
亮哥, 大陸是否用不到310gps ?...

用到! 今次全靠佢,睇住佢個實時速度,知道自己跑快左定慢左,即時抖正,以均速完成,如果唔係,過左一段時間才知慢左,我會心急追番d時間,咁就可能中途爆左,完成唔到。但係310XT既缺點係高度唔係咁準,所以見910XT加埋氣壓來測高度,應該準好多,跑山會好岩用。
作者: 柔詠    時間: 2011-11-24 13:00
上海就睇住隻310來跑.....
亮哥都跑上海?310 又出動了?
作者: allanccl    時間: 2011-11-24 13:12
原帖由 柔詠 於 2011-11-24 13:00 發表
上海就睇住隻310來跑.....
亮哥都跑上海?310 又出動了?

我無錶用啊! 隻310拿了去修理還沒得取,先排貴州跑超100K的310是問人借來頂檔。
作者: 炒炒    時間: 2011-11-24 16:21
我用緊 110,

聽大家咁講, 隻910XT 真係好好多Wor

好奇想問, 110 個時個條心跳帶用唔用得返呢?定要買條新款?

作者: allanccl    時間: 2011-11-24 23:48
原帖由 炒炒 於 2011-11-24 16:21 發表
我用緊 110,

聽大家咁講, 隻910XT 真係好好多Wor

好奇想問, 110 個時個條心跳帶用唔用得返呢?定要買條新款?

110果條是用得番的,不過佢d硬膠比較多,無咁舒服,Premium版既心跳帶全條都係橡根,戴起來舒服好多。
作者: rexleung    時間: 2011-11-25 00:56
真係睇到好心動,但我己經有隻410同310xt,真係唔好意思再買多隻。但話時話,garmin啲QC真係覺得麻麻地...
作者: Gunners    時間: 2011-11-25 02:00
我隻110都差唔多用左一年喇,又唔發覺有乜特別問題,希望隻910XT都OK就好lu
作者: allanccl    時間: 2011-11-25 10:16
原帖由 rexleung 於 2011-11-25 00:56 發表
真係睇到好心動,但我己經有隻410同310xt,真係唔好意思再買多隻。但話時話,garmin啲QC真係覺得麻麻地...

同意! 真的唔爭氣!

我打算隻310XT修理好之後(我知道其實是會換個隻新的),全套送給我囝囝,鼓勵佢減肥,回想四年前的今日,佢送了一個心跳錶給我(是puma接近$1000),鼓勵我跑步減肥,所以我才成功減了肥及愛上長跑,今次我會送番個310XT俾佢,鼓勵番佢。
作者: allanccl    時間: 2011-11-25 10:24
原帖由 Gunners 於 2011-11-25 02:00 發表
我隻110都差唔多用左一年喇,又唔發覺有乜特別問題,希望隻910XT都OK就好luhgj" />" />jufgu hgj" />" />jufgu

我果隻310XT也是差唔多一年才....入了水,估都估唔到! 三鐵錶,我又唔游水又唔騎車,只跑步,發現入水果日是風和日麗出猛太陽的北馬比賽,跑到24K個錶面濛晒睇唔到速度時間,跑到三十幾K佢又清番晒,激死! 回港後都係拿了去修理,因為是"差唔多一年",唔整就過期了。
作者: kksesame    時間: 2011-11-25 10:35
我都係念住用來游水的,如果咁易入水就敝家伙,攞貨後都係帶埋隻表潛水做壓力測試先
作者: allanccl    時間: 2011-11-25 11:23
好呀! 如果我拿了,麻煩你替我戴來潛下水,早d測試,費事到差唔多一年才發出來,年尾特別多賽事,戴慣左,無左佢真係唔識點keep pacing。
作者: heho    時間: 2011-11-25 18:11
上星期5同亮哥跑完青公後..我都想買910..但係買咗310XT..4個月...我個仔得6個月大未識用....冇藉口俾自己換.....雖然我日日都唸個藉口俾自己....
作者: tank1438    時間: 2011-11-25 23:03
大B哥你賣隻310XT俾我,咪可以買910囉
原帖由 henrykyho 於 2011-11-25 18:11 發表 上星期5同亮哥跑完青公後..我都想買910..但係買咗310XT..4個月...我個仔得6個月大未識用....冇藉口俾自己換.....雖然我日日都唸個藉口俾自己....

作者: merino    時間: 2011-11-26 01:05
我都係想買910來計游泳時的stroke count,如果入水就大件事.
作者: allanccl    時間: 2011-11-26 08:37
原帖由 merino 於 2011-11-26 01:05 發表
我都係想買910來計游泳時的stroke count,如果入水就大件事.

行貨有保用的,最好係買回來就試清楚,例如游下水,潛下水,兩星期內一換一,之後一年保修。
我唔會游水同潛水,咪請Vincent幫下手囉。
作者: merino    時間: 2011-11-26 11:22
放心,幫手試防水的又多一個
作者: allanccl    時間: 2011-11-26 15:48
原帖由 merino 於 2011-11-26 11:22 發表
放心,幫手試防水的又多一個

妳是試游水定係潛水? 忽發奇想,我諗下可唔可以用條繩綁住個錶,垂落海底試,因為....我唔識潛水啊!
作者: heho    時間: 2011-11-26 22:04
係咪架!坦克????好吸引咼!
作者: tank1438    時間: 2011-11-26 22:10
標題: 回復 40# 的帖子
大B哥你PM個價俾我,睇吓幫唔幫到你...
作者: merino    時間: 2011-11-26 22:12
標題: 回復 39# 的帖子
我是試游水(泳池)
作者: allanccl    時間: 2011-11-27 16:56
原帖由 merino 於 2011-11-26 22:12 發表
我是試游水(泳池)

咁既測試好似唔夠嚴峻喎? 會唔會潛落池底試?
作者: tonymfchun    時間: 2011-11-29 10:13
各位師兄師姐,
請問910XT或310XT加Footpod可唔可以顯示"步頻"?  即一分鐘內其中一隻腳掌著地次數.  同時可唔可以一邊用GPS顯示Km, 另一邊顯示每分鐘"步頻?
作者: allanccl    時間: 2011-11-29 10:39
原帖由 tonymfchun 於 2011-11-29 10:13 發表
各位師兄師姐,
請問910XT或310XT加Footpod可唔可以顯示"步頻"?  即一分鐘內其中一隻腳掌著地次數.  同時可唔可以一邊用GPS顯示Km, 另一邊顯示每分鐘"步頻?

可以的,剛剛試過,首先set左 foot pod present,然後按setting>Run setting> Data Fields>Run 4-ON> 4> enter> cadence> 咁樣第四頁既左上角就可顯示cadence,如果有foot pod及set左rescan,咁樣就應該顯示個步頻。如果是買了Speed/Cadence BikeSensor,佢就會顯示這個。我沒有試過兩樣一齊,所以唔好問我兩樣一齊會show邊個。
310XT可以有四頁顯示,每頁可以set顯示一欄至四欄,上述例子是set第四頁顯示四欄,左上角set左顯示cadence(步頻)其餘的三欄可以set顯示速度、pace、高度(elevation)等等,你喜歡顯示甚麼就甚麼。
作者: tonymfchun    時間: 2011-11-29 14:42
回復 45# 的帖子

Thanks...亮哥.
作者: allanccl    時間: 2011-11-30 00:06
原帖由 tonymfchun 於 2011-11-29 14:42 發表
回復 45# 的帖子

Thanks...亮哥.

不用客氣!
作者: phy509    時間: 2011-12-6 00:15
610 vs 910 for running only ? which is better?
作者: alexckwhk    時間: 2011-12-6 22:12
我都想買910..但係買咗310XT....3月份買
同大b哥一樣有個仔一歲半...
作者: allanccl    時間: 2011-12-7 09:21
原帖由 alexckwhk 於 2011-12-6 22:12 發表
我都想買910..但係買咗310XT....3月份買
同大b哥一樣有個仔一歲半...

哈哈哈! 做乜咁多心呀? 可能遲d仲有更好的錶呢,用多d隻310,到有更好的錶時才再諗佢囉,反正910XT只是有少少改良,如果高度(行山時需要)及游水(910XT可計stroke)不是你極之需要的話,310XT夠用的了。
作者: 鬼佬    時間: 2011-12-7 15:21
910XT 深度測評--> http://www.dcrainmaker.com/2011/ ... n-depth-review.html
作者: carriecashk    時間: 2011-12-7 21:49
今日問了代理,910xt,20/12號有貨,正!
作者: alexckwhk    時間: 2011-12-8 07:22
原帖由 allanccl 於 2011-12-7 09:21 發表

哈哈哈! 做乜咁多心呀? 可能遲d仲有更好的錶呢,用多d隻310,到有更好的錶時才再諗佢囉,反正910XT只是有少少改良,如果高度(行山時需要)及游水(910XT可計stroke)不是你極之需要的話,310XT夠用的了。

咁又係....thx
作者: heho    時間: 2011-12-8 12:27
標題: 回復 50# 的帖子
係..所以我唔買住....謝亮哥坦克...
作者: allanccl    時間: 2011-12-8 13:01
原帖由 henrykyho 於 2011-12-8 12:27 發表
係..所以我唔買住....謝亮哥坦克...

果然理智! 讚!
作者: GChenier    時間: 2011-12-9 17:04
想請問各位師兄,我並晤係會員,如果想買garmin,係邊樹比較多款?
作者: allanccl    時間: 2011-12-9 23:37
原帖由 GChenier 於 2011-12-9 17:04 發表
想請問各位師兄,我並晤係會員,如果想買garmin,係邊樹比較多款?

總代理SportsWorld(三體育世界)最齊款,地址 5 / F,王仲銘商業大廈                        
中環雲咸街14-16 號
持"香港長跑網"會員証有折。
作者: GChenier    時間: 2011-12-10 01:25
標題: 回復 57# 的帖子
唔該晒亮哥
作者: absdorf    時間: 2011-12-13 11:51
910仲係覺得大隻,GARMIN最好出翻隻純跑步,細細隻,GPS準,GPS搜尋更快,pacing可隨意set(110個隻只有1k).
作者: voluchan    時間: 2011-12-13 12:06
我最近買了405CX,還是新手。我想問,每次開始,是否一定要等GPS 搜尋成功才可以做 workout? 其實我同時買了個 footpod,可否先起步,如果GPS 未搜尋成功,就用footpod 先,我一路跑隻表自己繼續搜尋gps 呢?天氣凍真係唔想企甘耐等 gps。
作者: allanccl    時間: 2011-12-13 15:06
原帖由 voluchan 於 2011-12-13 12:06 發表
我最近買了405CX,還是新手。我想問,每次開始,是否一定要等GPS 搜尋成功才可以做 workout? 其實我同時買了個 footpod,可否先起步,如果GPS 未搜尋成功,就用footpod 先,我一路跑隻表自己繼續搜尋gps 呢?天氣凍真 ...

如果個foot pod已經calibrate左,應該可以跑住先,小心凍親。
作者: voluchan    時間: 2011-12-13 15:18
原帖由 allanccl 於 2011-12-13 15:06 發表

如果個foot pod已經calibrate左,應該可以跑住先,小心凍親。

亮哥,但係我 tap 個 Training bezel,佢就走去 search Satellite,要等到佢搵到衛星先出個 workout screen 比我按 Start 開始。係唔係我 setup 有問題呢?
作者: allanccl    時間: 2011-12-13 15:42
原帖由 voluchan 於 2011-12-13 15:18 發表

亮哥,但係我 tap 個 Training bezel,佢就走去 search Satellite,要等到佢搵到衛星先出個 workout screen 比我按 Start 開始。係唔係我 setup 有問題呢?

我用的是310XT,可以按esc鍵出番黎,就可以按開始的。405未用過,所以答你唔到。你可以打電話去總代理問的,Tel: +852 2525 8810
作者: WLL    時間: 2012-1-2 10:37
910XT好似重未見返貨?
作者: daiichi    時間: 2012-1-17 16:15
原帖由 allanccl 於 2011-11-18 14:54 發表

問過代理,呢個價錢係唔包心跳帶,團購個價錢會平d,不過,優惠只限註冊會員。
會員想參加這次團購,請留意會員專區。

正呀! 喜欢大panel
作者: gforce    時間: 2012-1-18 09:14
910XT終於到港!
遲係遲d, 不過好彩係渣馬前有得玩
作者: stanley_see    時間: 2012-1-18 12:33
太好啦! 等我仲打定輸數冇得用黎跑渣打.......
不能等待!
幾時有得拎??
作者: davidtwlo    時間: 2012-1-18 14:32
Really good news!!!
作者: heho    時間: 2012-1-18 19:20
各位師兄我用緊310xt....我每次transfer data去電腦都係10次一次得....我而最少有6次記錄o向錶裏面..大家有冇意見???
作者: allanccl    時間: 2012-1-18 22:58
原帖由 orce 於 2012-1-18 09:14 發表
910XT終於到港!
遲係遲d, 不過好彩係渣馬前有得玩

太好了! 謝謝!
作者: ccomeout    時間: 2012-1-18 22:59
標題: 回復 69# 的帖子
有無upgrade個firmware ? 我無你講呢個問題!不過我是用Mac 的。
作者: heho    時間: 2012-1-18 23:31
標題: 回復 71# 的帖子
我有upgrade咼...我3部腦都而家都transfer data唔到咼!
作者: allanccl    時間: 2012-1-19 00:32
原帖由 henrykyho 於 2012-1-18 23:31 發表
我有upgrade咼...我3部腦都而家都transfer data唔到咼!

唔知你用乜野上網,果個火壺最衰,日日都話upgrade,搞搞震無幫襯,留意下authorization,每次火胡upgrade都忘記晒d密碼架。
作者: honlim928    時間: 2012-1-20 13:05
兩日前已經入手
作者: kksesame    時間: 2012-2-2 14:42
早幾日帶住隻新歡落到大约29m水深發,覺佢冇晒反應顯示又冇埋以為瓜得 望落按鈕已壓到凹陷应真嚇人,担心渣馬前趕唔切修理 ,好彩上返水面再能开着,托賴一切功能正常返:lo
作者: allanccl    時間: 2012-2-2 15:41
原帖由 kksesame 於 2012-2-2 14:42 發表
早幾日帶住隻新歡落到大约29m水深發,覺佢冇晒反應顯示又冇埋以為瓜得 望落按鈕已壓到凹陷应真嚇人,担心渣馬前趕唔切修理 ,好彩上返水面再能开着,托賴一切功能正常返:lo

哈哈哈! 果真是嚴厲及認真的測試! 29m在香港水域很難找到,是出了海還是在螺洲附近?
作者: kksesame    時間: 2012-2-2 23:46
亮哥,我專誠帶隻新表去菲律賓測試,有冇分加呢
作者: keekee    時間: 2012-2-3 08:48
haha ......我只放落水桶2呎幾測試,下次去泳池.......
作者: allanccl    時間: 2012-2-3 10:25
我諗住用條繩綁住放到海底,因為我唔識潛水啊! 哈哈哈!
作者: allanccl    時間: 2012-2-3 10:31
原帖由 henrykyho 於 2012-1-18 23:31 發表

經與大B哥用了幾個心跳帶都detect唔到,以為係隻錶壞了,在拿回廠修理前,reset了一次(一齊按lap、start及menu掣),一切回復正常,可以detect到心跳帶,又可以transfer data啦! 大家遇到這情況可以試試。
作者: kksesame    時間: 2012-2-3 15:23
好开心呀 ,多謝亮哥
作者: didirene    時間: 2012-2-8 17:07
仲可以網購嗎?
作者: Gunners    時間: 2012-2-8 17:34
想問吓買左ge師兄,師姐隻錶有無以下情形出現,就係帶左上手之後,fing吓隻錶,隻錶會有咇咇聲同自己著燈呢??
作者: Rhys    時間: 2012-2-11 18:11
隔左兩個月,心思思又想買隻910XT黎代替隻410
作者: forget    時間: 2012-2-11 20:26
我隻405都想隻610or910XT
作者: Rhys    時間: 2012-2-11 20:34
原帖由 forget 於 2012-2-11 20:26 發表
我隻405都想隻610or910XT

405轉610會唔會冇咩意思?
作者: allanccl    時間: 2012-2-12 10:38
原帖由 didirene 於 2012-2-8 17:07 發表
仲可以網購嗎?

不是網購是團購,我們團購只限註冊會員。下一輪團購910XT即將開始。
作者: Rhys    時間: 2012-2-12 10:46
原帖由 allanccl 於 2012-2-12 10:38 發表

不是網購是團購,我們團購只限註冊會員。下一輪團購910XT即將開始。

真係。。?
噢,破財了。。。
作者: allanccl    時間: 2012-2-12 10:52
原帖由 Rhys 於 2012-2-12 10:46 發表

真係。。?
噢,破財了。。。

哈哈哈!
作者: r32    時間: 2012-2-23 14:17
今日小弟剛成為正式會員, 但仍顯示是網友
請PM團購的資料給小弟, 謝謝.

作者: 固體蛇    時間: 2012-2-26 10:52
小弟也是剛申請成為正式會員(正待審批中), 我可以參加這次(3 月2日截止)團購 910XT 嗎?
作者: r32    時間: 2012-2-26 16:00
原帖由 固體蛇 於 2012-2-26 10:52 發表
小弟也是剛申請成為正式會員(正待審批中), 我可以參加這次(3 月2日截止)團購 910XT 嗎?

到適當時間, "會員專區"會自動顯現.
作者: 固體蛇    時間: 2012-2-27 13:59
原帖由 r32 於 2012-2-26 16:00 發表

到適當時間, "會員專區"會自動顯現.

已剛剛 join o左
作者: niqueen    時間: 2012-2-28 01:10
原帖由 Gunners 於 2012-2-8 17:34 發表
想問吓買左ge師兄,師姐隻錶有無以下情形出現,就係帶左上手之後,fing吓隻錶,隻錶會有咇咇聲同自己著燈呢??

it's normal
it is the auto light function
作者: Gunners    時間: 2012-2-28 01:44
標題: 回復 94# 的帖子
Thanks
作者: Rhys    時間: 2012-3-17 10:45
大家通常set 4 個版面show d咩informations呢?
作者: Gunners    時間: 2012-3-17 10:54
原帖由 Rhys 於 2012-3-17 10:45 發表
大家通常set 4 個版面show d咩informations呢?

Distance, Heart Rate, Pace, Current Lap
作者: Rhys    時間: 2012-3-17 11:03
原帖由 Gunners 於 2012-3-17 10:54 發表

Distance, Heart Rate, Pace, Current Lap

一版一項?
作者: Gunners    時間: 2012-3-17 11:11
原帖由 Rhys 於 2012-3-17 11:03 發表

一版一項?

唔係,4個畫面呀,另外一個單畫面show time of day
作者: Rhys    時間: 2012-3-17 11:15
原帖由 Gunners 於 2012-3-17 11:11 發表

唔係,4個畫面呀,另外一個單畫面show time of day

哦,即係用左2個pages
thanks!

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2