香港長跑網 - 長跑長友

標題: 2011 毅行者網上追蹤 [打印本頁]

作者: 哈利330    時間: 2011-11-18 11:13
標題: 2011 毅行者網上追蹤
http://152.101.38.130/

作者: 上水馬王    時間: 2011-11-18 14:12
搞乜野?仲未得既?
作者: rockiec    時間: 2011-11-18 19:44
條link 可能dead 咗!
變咗呢條link:

作者: rockiec    時間: 2011-11-18 19:49
最新戰況: 三隊都啱啱完成咗 CP3...

0810 TKO隊 6 hr 小時 05 min 分 23 ss 秒 (18/11/2011 18:35:20)

0436 傻佬俱樂部B隊 6 hr 小時 50 min 分 40 ss 秒 (18/11/2011 17:50:40)

0491 傻佬俱樂部A隊 7 hr 小時 31 min 分 09 ss 秒 (18/11/2011 18:31:04)

睇 pacing, 應該介咗傻佬俱樂部A隊, 追緊 傻佬俱樂部B隊...

作者: 上水馬王    時間: 2011-11-18 19:58
原帖由 rockiec 於 2011-11-18 19:44 發表
條link 可能dead 咗!
變咗呢條link:

呢條link順好多,唔該Rockie!
作者: rockiec    時間: 2011-11-18 21:09
暫時戰況...
[attach]16503[/attach]
作者: rockiec    時間: 2011-11-18 21:25
解放軍A隊啱啱衝線...
時間: 12:22:xx
好似慢過舊年...
作者: rockiec    時間: 2011-11-18 21:27
第二隊又啱啱衝線...
時間: 12:24:xx
係鬼佬隊, 好似介低咗解放軍B隊...
作者: rockiec    時間: 2011-11-18 21:53
第三隊又啱啱衝線...
時間: 12:52:xx
又好似係鬼佬隊...

網上追縱條link 又好似dead 埋...
作者: rockiec    時間: 2011-11-18 22:00
第四隊又啱啱衝線...
時間: 12:59:xx
好似係KK Chan隊...
作者: rockiec    時間: 2011-11-18 22:13
暫時戰況...
[attach]16504[/attach]
作者: rockiec    時間: 2011-11-18 22:15
第五隊又啱啱衝線...
時間: 13:13:xx
又係鬼佬隊...
作者: rockiec    時間: 2011-11-18 22:22
暫時戰況... [attach]16505[/attach]

今晚到此為止, 明早再睇賽果!
作者: rockiec    時間: 2011-11-19 06:11
暫時戰況...[attach]16506[/attach]

已經同傻佬俱樂部A隊平頭...
作者: rockiec    時間: 2011-11-19 06:12
再續...[attach]16507[/attach]
總時間同大會有少少出入...
作者: rockiec    時間: 2011-11-19 06:22
暫時戰況...[attach]16508[/attach]

好以後力不繼...
作者: ericlam    時間: 2011-11-19 08:15
原帖由 rockiec 於 2011-11-19 06:22 發表
暫時戰況...16508

好以後力不繼...

tko sub 20 好似要加把劲,加油加油!

傻佬队都要加油啊。
作者: 哈利330    時間: 2011-11-19 08:17
TKO 剛衝線。
作者: ericlam    時間: 2011-11-19 08:26
原帖由 哈利330 於 2011-11-19 08:17 發表
TKO 剛衝線。

sub 20!!  恭喜啊。。他们的努力没白费啊。。
作者: rockiec    時間: 2011-11-19 10:57
兩隊比較...[attach]16512[/attach]

大會時間: 19 hr 小時 44 min 分 30 ss 秒
好似快過舊年少少...
作者: rockiec    時間: 2011-11-19 11:54
終於番晒嚟, 有時間喇...

登錄/註冊後可看大圖
時間比上年慢咗, 可能同天雨有關...

作者: 哈利330    時間: 2011-11-19 13:15
十分多謝 Rockie o既總結,我地十卜team 喺現場用手機睇資料方便好多 ,大會個網頁當時好慢。

不過要注意起點時間只係報到時間,並非真正起步時間,右下角個時間要執執。
作者: continent    時間: 2011-11-19 17:46
傻佬a隊時間23:58,b隊20:47.  兩隊都能在sub 24 and sub 21 達標
作者: rockiec    時間: 2011-11-19 18:38
原帖由 哈利330 於 2011-11-19 13:15 發表 十分多謝 Rockie o既總結,我地十卜team 喺現場用手機睇資料方便好多 ,大會個網頁當時好慢。 不過要注意起點時間只係報到時間,並非真正起步時間,右下角個時間要執執。
即係轉番個起步時間...

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

作者: junjun    時間: 2011-11-19 23:02
多謝 Rockie 兄~~

代表傻B 多謝各TKO 之友

特別嗚謝 - 陪行負重的 會長, 火, 哈利, BOLO ~~
沿路關照的 - R嫂, KK, 豬豬

打氣的.. 多到數唔哂..如有漏請見諒~~ 大師兄, 車仔, 馬拉, 鳥拉, 活活, 牛牛, 明師兄
最後仲有 - SUB 20 的 TKO隊~~大雄, 16, ICEBERG, 猿球好野  (特別係猿球的手卷好介紹!!!)
作者: 猿球    時間: 2011-11-20 04:40
車女may!~頂往呀快架啦...
作者: 天鬼    時間: 2011-11-20 07:13
加油呀May Lam....終點在望喇~~頂住呀
作者: 哈利330    時間: 2011-11-20 08:17
May Lam 已經行完啦! 恭喜晒!

0616D        Finish 終點       
Po Leung Kuk Jockey Club Tai Tong Hoilday Camp
元朗保良局賽馬會大棠渡假村       
20/11/2011 08:09:05       
Checked-In 已到達
作者: 猿球    時間: 2011-11-20 09:27
恭喜
作者: 大雄2009    時間: 2011-11-20 09:55
辛苦晒rockie, 今年你雖然冇陪我地行, 但我知道你個心係一路陪住我地!!!

maylam既意志力真係好驚人, 我覺得佢先至係超級毅行者!!!

' maylam 妳真係冇得頂! '
作者: rockiec    時間: 2011-11-20 12:04
X2! 少啲意志、毅力都唔掂!!

但係43個鐘ge 體力、精神真係好難頂...
要俾100個叻!!

hjikgyufyuhjikgyufyuhjikgyufyuhjikgyufyuhjikgyufyuhjikgyufyuhjikgyufyuhjikgyufyuhjikgyufyuhjikgyufyu
hjikgyufyuhjikgyufyuhjikgyufyuhjikgyufyuhjikgyufyuhjikgyufyuhjikgyufyuhjikgyufyuhjikgyufyuhjikgyufyu
作者: continent    時間: 2011-11-20 14:22
Final Result
9:00 5016 IDA-B 19:05
9:00 5026 IDA-A 17:21
9:00 s25 港島老實人S 16:55
9:00 s34 小學生  17:15
11:00 0324 赤子 37:14
11:00 0436 傻佬B 20:47
11:00 0476 法法 22:25
11:00 0479 港島老實人B 21:59
11:00 0491 傻佬A 23:58
12:30 0616 Lorena 43:39
12:30 0810 TKO 19:44
作者: 馬拉    時間: 2011-11-20 17:12
恭喜阿娟0307團隊 23 hr 小時 26 min 分 55 ss 秒完成!

作者: rockiec    時間: 2011-11-20 20:07
加埋maylam 果隊...[attach]16536[/attach]

CP3同CP4跌得好犀利, 有人受傷??
作者: laputa99    時間: 2011-11-20 23:40
謝Rockie每隊成績時間, 恭喜各隊順利完成, 尤其赤子和May Lam 隊伍在惡劣天氣同滿布泥濘汚水賽道上都能堅持, 好有毅力.
作者: 上水馬王    時間: 2011-11-21 01:06
恭喜各位完成毅行的朋友!尤其是MayLam師姐,你的精神值得我們敬佩!
作者: siukeung    時間: 2011-11-21 09:24
恭喜所有毅行者達成目標!!!來年繼續加油~
作者: 小叻    時間: 2011-11-21 11:00
恭喜晒以上咁多隊都順利完成, 已經有很多年沒有毅行當日下雨, 大家都很幸運遇上了, 尤其是第一次參加的朋友, 又或者over30hrs的朋友, 恭喜你們成為真真正正的毅行者!

不過有少少唔開心, 賽前已聽到一認識的S隊說要走基維爾的short cut, 比賽當日又見到一隊認識的S隊伍試圖走墇上的捷徑, 另一隊S隊則靠supporter推隊員上山, 相信有跑開比賽的朋友都知道這是出貓 - 根據馬拉松的賽例, 其實有人扶持下完成已經可以DQ~ 大家都有找supporter協助拎物資, 但咁樣推法, 咁不如用幾十個suporter輪流推你, 揹你上山, 又或者搵車拖你仲快!

希望大家唔會為時間, 或者super的虛譽沖昏頭腦, 唔好自己呃自己, 做一個有體育精神的毅行者!
作者: continent    時間: 2011-11-21 15:05
原帖由 小叻 於 2011-11-21 11:00 發表 恭喜晒以上咁多隊都順利完成, 已經有很多年沒有毅行當日下雨, 大家都很幸運遇上了, 尤其是第一次參加的朋友, 又或者over30hrs的朋友, 恭喜你們成為真真正正的毅行者!不過有少少唔開心, 賽前已聽到一認識的S隊說要 ...

支持小叻 !  其實我自己做唔到你所講的重點! 有机會要跟你學習.

By the way, 星期五金金 11 點來找你幫手一, 二段,  不過佢唔知時間, 見妳哋唔到, 就走鬼咗 ! 扣分!
作者: continent    時間: 2011-11-25 21:28
All result here

https://www.oxfamtrailwalker.org ... html?__locale=zh_HK
作者: 零下十度    時間: 2011-11-25 22:28
原帖由 continent 於 2011-11-21 15:05 發表

支持小叻 !  其實我自己做唔到你所講的重點! 有机會要跟你學習.

By the way, 星期五金金 11 點來找你幫手一, 二段,  不過佢唔知時間, 見妳哋唔到, 就走鬼咗 ! 扣分!

唔關金金事架,系我叫佢車我入去搵啊娟先遲左......
作者: continent    時間: 2011-11-29 15:13
老實人s...第21名
健行之友 X 恆行之友- 第15小隊(小叻) 第24名
小學生 第27名
IDA - Team A  第29名
IDA - Team B  第44名
TKO 第53名
傻B 第59名
老B 第73名
法力 第77名
O FOR OHANA (阿娟) 第98名
傻A 第119名

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2