香港長跑網 - 長跑長友

標題: 荃灣新腳報到 [打印本頁]

作者: wtfgary    時間: 2008-8-13 15:23
標題: 荃灣新腳報到
大家好,我叫Gary.
跑過大約10次10K, 1次半馬, 現在目標係全馬!
大家努力!
作者: kenneth    時間: 2008-8-13 15:32
作者: nc    時間: 2008-8-13 15:34
原帖由 wtfgary 於 2008-8-13 15:23 發表
大家好,我叫Gary.
大家努力!

gary ching,   歡迎歡迎

努力+油  
作者: 力    時間: 2008-8-13 15:36
Hi Gary,
歡迎! Welcome!

作者: 龜速行    時間: 2008-8-13 15:58
welcome welcome

Gary  c hing

"全馬 努力  全馬 加油"

作者: spmho    時間: 2008-8-13 17:42
你好GARY...我都係跑荃灣
你跑邊道架?
作者: datoe    時間: 2008-8-13 19:15
剛剛跑完 汀九來回 8k

又是很雞的 70min

作者: 叮叮噹    時間: 2008-8-13 22:05
歡迎Gary,加油啊!
作者: pwong5618    時間: 2008-8-13 23:12
Welcome !  Welcome !  Welcome !
作者: tomcat    時間: 2008-8-14 00:52
welcome新腳
"全馬 "Gary  c hing

多D上來
作者: redred    時間: 2008-8-14 08:40
gary ching,歡迎曬你呀
請多多發言
跑荃灣哪裡 ?
作者: Gills    時間: 2008-8-14 09:43
Gary兄平日去開邊頭操? 有興趣咪一齊玩吓.
作者: 711MF    時間: 2008-8-14 09:58
作者: 瘋瘋    時間: 2008-8-14 10:00
作者: blurmax    時間: 2008-8-14 10:54
Gary,

Welcome to LongRun.hk!  Just one HM before ur 1st FM?  A little bit too aggressive wor!
作者: kenneth    時間: 2008-8-14 15:40
作者: Alfred    時間: 2008-8-15 03:12
原帖由 wtfgary 於 13/8/2008 15:23 發表
大家好,我叫Gary.
大家努力!

Welcome to join us.
作者: 占基利    時間: 2008-8-27 11:33
大家好呀!!
小弟都係剛剛加入.我係住葵青區呢.
想問一下荃灣海濱長廊跑去汀九及更遠的路程.
是否係一條直路嗎??有冇一些路段要跑出馬路喔??

有機會希望約埋大家一齊去跑下.
作者: spmho    時間: 2008-8-27 11:40
原帖由 占基利 於 2008-8-27 11:33 發表
大家好呀!!
小弟都係剛剛加入.我係住葵青區呢.
想問一下荃灣海濱長廊跑去汀九及更遠的路程.
是否係一條直路嗎??有冇一些路段要跑出馬路喔??

有機會希望約埋大家一齊去跑下.

占兄歡迎你,
我自己係荃灣友,
海濱長廊到汀九條路有少少彎彎曲曲,有部路段有起伏
成條路由荃灣去到屯門都係行人路,不過去左黃金之後就會開始有馬路口
作者: kenneth    時間: 2008-8-27 11:41
作者: 占基利    時間: 2008-8-28 10:55
我今日放假.
終於的起決心晨早起身.
係西鐵站放低架電單車之後.
06:25係柏麗灣船碼頭開始跑.初初既路都算平坦(因為冇斜路)
去到汀九橋時24分左右,到深井嘉頓既時候(應該可以直cut過對面,點知我照跑行人路落左去), 到發記既時間約32分鐘.
一直冇停過盡量keep住全馬既速度慢慢跑. 到跑左一小時既時候已經望過去對面係大嶼山欣澳.沿途風景都幾優美,好彩既話太陽伯伯剛剛先出來曬........
到達大欖路段真係有點幾蝦下跑,要轉左入去海員訓練中心,之後要過馬路.又上斜又落斜,當中某些路整緊地而封路.
去到黃金海岸既時候時間01小時:28分.買支水補給後繼續前進....雙腳開始有點累了,只要靠點意志支持落去到屯門.
師兄講得岩,經過三聖之後,轉入去青善街一直去到市中心........最後時間1小時50分鐘.........
慢慢行去屯門西鐵站坐車返荃灣西鐵.........
車廂中既人可能都覺得我痴痴地,著跑衫跑褲拎住條毛巾(因我成身都濕晒).
由屯門坐車返荃灣..........haha!!!
不過辛苦過後都覺得幾有趣呢.
作者: kenneth    時間: 2008-8-28 11:14
作者: kenneth    時間: 2008-8-28 13:04
作者: 占基利    時間: 2008-8-28 13:16
haha~~10月6號呢個有d興趣~~
我如果當日假期的話,我會參與!!!
係呢??你們既網衫係向邊位負責人買呢??
為左日後多多參與活動,都係買返件先~~
作者: kenneth    時間: 2008-8-28 13:21
作者: 瘋瘋    時間: 2008-8-29 09:32
作者: kenneth    時間: 2008-8-29 09:37
作者: minikeung    時間: 2008-8-31 21:11
我都係荃灣人,昨晚都跑完呢段路喎~http://hk.myblog.yahoo.com/jw!Wshiw_qfGRlFTSqdpLBmMTU-
作者: kenneth    時間: 2008-9-1 08:52
作者: redred    時間: 2008-9-18 18:37
全馬, 咁ching 要好好訓練
努力,加油
作者: Ah_ming    時間: 2008-10-23 10:06
HELLO! Ching & Ctse 你們好, 我是第一次報到, 請多多指教.
作者: Alfred    時間: 2008-10-23 10:50
原帖由 ming2008 於 23/10/2008 10:06 發表
HELLO! Ching & Ctse 你們好, 我是第一次報到, 請多多指教.

Welcome to join us.
作者: ram    時間: 2008-10-23 13:32
原帖由 ming2008 於 2008-10-23 10:06 發表

Welcome Ming c兄,
在那裡號多?
作者: Ah_ming    時間: 2008-10-23 17:16
[quote]原帖由 ram 於 2008-10-23 13:32 發表

登錄/註冊後可看大圖

Welcome Ming c兄,
在那裡號多?" />" />  [/quote

Hi!你們好﹗唔知我有冇了解錯,  在那裡號多=在那裡跑多

我多數係西鐵海濱或者
作者: di692    時間: 2008-10-23 23:38
我也是經常在荃灣練跑喎!
我多是由海濱花園跑至汀九停車場來回,大約九k幾,接近10k
作者: Ah_ming    時間: 2008-10-24 11:48
原帖由 di692 於 2008-10-23 23:38 發表

Ching 多數咩時間跑呢?
作者: kitman2000    時間: 2008-11-2 18:30
原帖由 di692 於 2008-10-23 23:38 發表

我在麗城跑去深井來回,.多數夜晚11點左右跑,會冇咁熱!
作者: di692    時間: 2008-11-4 11:51
我多是晚上七點半開始跑,貪無咁熱囉!!
作者: franklcf    時間: 2008-12-17 15:40
我係一個3x 四眼佬, 跑9點 海濱 丁9 兩round 通常
我一定用紅色手錶

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2