香港長跑網 - 長跑長友

標題: 申請入會問題 [打印本頁]

作者: 固體蛇    時間: 2012-2-26 09:44
標題: 申請入會問題
我星期五(24日) email send o左填好o既 form, 入數紙 softcopy 去 [email protected],
現在仍未有回覆, 係唔係出o左咩問題?
作者: Rhys    時間: 2012-2-26 10:15
原帖由 固體蛇 於 2012-2-26 09:44 發表
我星期五(24日) email send o左填好o既 form, 入數紙 softcopy 去 [email protected],

唔係,有時需要較多時間,等多數日吧,可能太忙了
作者: 固體蛇    時間: 2012-2-26 10:17
唔該曬, 師兄/師姐, 小弟新仔初o黎步到, 多多指教
作者: Rhys    時間: 2012-2-26 10:34
原帖由 固體蛇 於 2012-2-26 10:17 發表
唔該曬, 師兄/師姐, 小弟新仔初o黎步到, 多多指教

我都係入左會幾星期,歡迎∼你平時跑邊頭?
作者: leefs    時間: 2012-2-26 16:34
原帖由 固體蛇 於 2012-2-26 09:44 發表

會員申請需經過多重人手(義工)轉接處理,
流程包括﹕
收資料>(專人)個人資料處理>發出確認電郵>會員証加進照片及名稱檔案>製作會員証>迎新小禮物>郵寄會員証。
而義工需要就自身工作時間安排,
導至收証需時3星期或以上!
請耐心等候!

作者: 固體蛇    時間: 2012-2-27 13:51
實在好開心, 終於收到長跑網會員身份確認 email
作者: lewischan    時間: 2012-2-27 14:04
Yeah! Yeah!  歡迎你! 固體蛇師兄!
作者: 固體蛇    時間: 2012-2-27 14:12
原帖由 lewischan 於 2012-2-27 14:04 發表
Yeah! Yeah!  歡迎你! 固體蛇師兄!

你先係我師兄, 我只係一個小小師弟

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2