香港長跑網 - 長跑長友

標題: 2012.6.3 香港人壽三項鐵人賽2012 [打印本頁]

作者: Laichi    時間: 2012-4-26 11:57
標題: 2012.6.3 香港人壽三項鐵人賽2012
日期: 6月3日
地點: 科學園
詳情: http://www.triathlon.com.hk/showroom/model/T0103/templateCustomWebPage.do?webId=1209221452326&editCurrentLanguage=1209221452328&customWebPageId=1335259294783118163

有得報名啦∼!
作者: eddiebuzz    時間: 2012-4-26 15:57
標題: 回復 1# 的帖子
報ed
作者: Laichi    時間: 2012-4-26 16:14
Me too! Course A!
作者: 得得地    時間: 2012-4-26 16:29
原帖由 eddiebuzz 於 2012-4-26 15:57 發表
報ed

原帖由 Laichi 於 2012-4-26 16:14 發表
Me too! Course A!

好快手喎 !
我都哩幾日報先...

Laichi 今次 [不再猶豫] ?!   
作者: Laichi    時間: 2012-4-26 17:03
原帖由 得得地 於 2012-4-26 16:29 發表
Laichi 今次 [不再猶豫] ?!   

係趁仲未比賽,仲未識驚時報左先!費事過左下星期日唔敢報!我要先死而後矣!
作者: 得得地    時間: 2012-4-26 17:12
原帖由 Laichi 於 2012-4-26 17:03 發表
係趁仲未比賽,仲未識驚時報左先!費事過左下星期日唔敢報!我要先死而後矣!

玩完大尾篤, 先玩科學園.

Easy 執啦 !   
作者: tn2535055    時間: 2012-5-14 14:48
我都報左啦
作者: gforce    時間: 2012-5-16 08:08
我都報左, 到時見
作者: jefflam    時間: 2012-5-29 00:12
趕得切報到,course b ,只希望順利完成
作者: rytleung    時間: 2012-5-29 10:44
第一次參加三項, 有啲驚, 希望順利完成賽事, 原來都好早開賽,應該要call 的士先得, 請問我係咪應該係科學園停車場落車係最近?
作者: gforce    時間: 2012-5-31 13:25
原帖由 rytleung 於 2012-5-29 10:44 發表
第一次參加三項, 有啲驚, 希望順利完成賽事, 原來都好早開賽,應該要call 的士先得, 請問我係咪應該係科學園停車場落車係最近?

最近應該係碼頭, 不過一早已經封左路
到時都係去停車場啦, 行多兩步路
記得早一個小時到, setup, body mark, 熱身..
作者: gofai    時間: 2012-6-1 20:29
標題: 可以幫幫忙嗎??
已經報名了,但好景不常由星期四開始持續發燒,不知能否參賽 今日致電香港鐵人總會,想問一下可否之後取回號碼布、貼紙、泳帽...等作為留念,點知他們的回答是不可以。 他們說要完成賽事先可。我知完成賽事有獎牌,但我要的不是獎牌呀﹗﹗ 唉﹗﹗那些物品我的報名費已包括了吧﹗﹗真不知為何﹗﹗我已經send電郵問了,但仍不收到回覆。

朋友們,如果真的不可,而我又真的病到不能出賽,你們可以代我報到,取那比賽包嗎?之後約你們方便的地方取吧﹗﹗因剛好是我的生日,希望有些記念﹗﹗
作者: gofai    時間: 2012-6-1 20:30
標題: 可以幫幫忙嗎??2012.6.3 香港人壽三項鐵人賽2012
已經報名了,但好景不常由星期四開始持續發燒,不知能否參賽 今日致電香港鐵人總會,想問一下可否之後取回號碼布、貼紙、泳帽...等作為留念,點知他們的回答是不可以。 他們說要完成賽事先可。我知完成賽事有獎牌,但我要的不是獎牌呀﹗﹗ 唉﹗﹗那些物品我的報名費已包括了吧﹗﹗真不知為何﹗﹗我已經send電郵問了,但仍不收到回覆。

朋友們,如果真的不可,而我又真的病到不能出賽,你們可以代我報到,取那比賽包嗎?之後約你們方便的地方取吧﹗﹗因剛好是我的生日,希望有些記念﹗﹗
作者: tn2535055    時間: 2012-6-3 12:29
安全完成賽事...時間(自己錶)1小時20分
作者: 阿火    時間: 2012-6-4 09:53
相片:https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=17508&page=1#pid978600
作者: Brian    時間: 2012-6-4 14:04
原帖由 tn2535055 於 2012-6-3 12:29 發表
安全完成賽事...時間(自己錶)1小時20分

1:20 都算快wo~
有無獎呀?

小弟1:25,
已經盡力了, 自己滿意
作者: tn2535055    時間: 2012-6-4 17:13
標題: 回復 16# 的帖子
無呀...我個組最快1:1X     嗚嗚嗚
作者: gforce    時間: 2012-6-4 22:06
原帖由 tn2535055 於 2012-6-4 17:13 發表
無呀...我個組最快1:1X     嗚嗚嗚

1:20真係幾唔錯! 前途無可限量
作者: jefflam    時間: 2012-6-4 22:34
原帖由 阿火 於 2012-6-4 09:53 發表
相片:https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=17508&page=1#pid978600

THANKS 火兄
作者: gofai    時間: 2012-6-4 23:53
請問在成績上名次上的DNS是什麼意思,小弟見識少﹗﹗
作者: 阿火    時間: 2012-6-5 00:06
原帖由 gofai 於 2012-6-4 23:53 發表 請問在成績上名次上的DNS是什麼意思,小弟見識少﹗﹗

DNS - Did Not Start (缺席)
DNF - Did Not Finish (中途放棄/未能完成)
DQ - Disqualified (犯規)
作者: gofai    時間: 2012-6-5 12:46
有無攪錯呀﹗我有參賽呀﹗有晒完成獎牌﹗主辦機構有無過份左少少呀﹗﹗
作者: tn2535055    時間: 2012-6-5 19:56
原帖由 orce 於 2012-6-4 22:06 發表

1:20真係幾唔錯! 前途無可限量

其實我單車跟得好辛苦.....不過我念下次玩會再快多3~5分鍾....
我目標就係可以染指獎台就滿足了

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2