香港長跑網 - 長跑長友

標題: 轉贈舊跑鞋 wave spacer ar2 and skysensor japan [打印本頁]

作者: yasamond    時間: 2012-7-12 01:14
標題: 轉贈舊跑鞋 wave spacer ar2 and skysensor japan
兩對好鞋因尺碼不合 ,棄之可惜,又冇容身之所 ,現轉贈有興趣的跑友

雖然好像有些不衛生 ,當然會先洗白白, 如不介意又啱用請PM我

兩對寶貝只跑了80km左右8成新, wave spacer 參加過半馬, skysensor  japan玩過全馬

鞋碼26.5cm, 比較貼腳,因不同牌子尺碼有異,所以請先試着相關形号

型号: Mizuno wave spacer ar2 藍色好靚仔
        Asics skysensor japan TJR013 灰色好特別超鐘意!
作者: warren    時間: 2012-7-13 02:02
我尺碼不啱,但都想讚好!
作者: longman    時間: 2012-7-13 17:03
ching, 小弟好想試skysensor, 可否轉贈給我. 因發不到短消息給你, 可否經mail contact: [email protected]  thanks so much
作者: hihi    時間: 2012-7-13 23:48
c hing pls check pm

原帖由 yasamond 於 2012-7-12 01:14 發表
兩對好鞋因尺碼不合 ,棄之可惜,又冇容身之所 ,現轉贈有興趣的跑友

雖然好像有些不衛生 ,當然會先洗白白, 如不介意又啱用請PM我

兩對寶貝只跑了80km左右8成新, wave spacer 參加過半馬, skysensor ...

作者: yasamond    時間: 2012-7-14 01:53
各位跑友,

想不到收到有很多PM, 最初驚會俾人插我
本人按先到先得和跑友的要求為原則,兩對跑鞋已有人認領
在此對認瓴不到的跑友說聲不好意思 ,順便希望其他師兄師俎如有類似情况都願意送贈其他跑友!
不用浪費了跑鞋的功能! 我都好明白買左新嘢試,但又唔啱用,很肉赤很浪費,又唔捨得唔要的復雜心情嘅
作者: hihi    時間: 2012-7-14 09:58
雖然領不到yasamond的鞋,但都感謝C hing
作者: winwin    時間: 2012-7-14 13:31
多謝轉贈心意
作者: laputa99    時間: 2012-7-14 22:49
ching 好好人
作者: clerkb    時間: 2012-7-15 22:09
在此答謝yasamond 兄轉贈舊跑鞋 skysensor japan 給本人, 十分多謝你的慷慨 ^_^

明白你這份心意的意義, 他日如自己有纇似情形, 亦會學習效法. 謝謝, 祝你跑步上得突破. (雖然剛好有我朋友在場, 但晚飯時, 其他十多人都不相信我不認識你而得到 日版 skysensor. 而不是你, 我深信我一世也不會著到它, 因為我不捨得買它, 再謝)
作者: chuen3182    時間: 2012-7-16 11:54
己所不欲    物施于人  ⋯⋯超贊  
作者: mtkdc    時間: 2012-7-16 13:04
抵讚!
作者: yasamond    時間: 2012-7-17 16:00
超級高人clerkb兄言重了,在此多謝你上次的指導 希望能sub 0315啦
我亦很榮幸寶貝能落在你腳下
多謝其他跑友的讚 其實若舊的不去,我那有藉口買新的呢

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2