香港長跑網 - 長跑長友

標題: Adidas Ace 3 (HK$349) [打印本頁]

作者: sumofjack    時間: 2012-11-28 22:58
標題: Adidas Ace 3 (HK$349)
呵呵, 係奧海城買左一對Adidas Ace 3 (HK$349)。
幾輕既鞋, 未必0岩我體重著(180lb)。不過, 真係跑步著有問題既, 就要黎行街啦! 3舊幾水, 同買對converse差唔多價啦。

作者: akirayuki    時間: 2012-11-28 23:20
有冇相睇下呀?
作者: sumofjack    時間: 2012-11-28 23:40
標題: 回復 2# 的帖子
第一次貼相, 唔係好知點樣可以個file細過100k, 又清楚。
作者: akirayuki    時間: 2012-11-29 10:14
個樣唔錯!!
作者: tyh2100    時間: 2012-11-29 23:11
好低哦!依家重有無?
作者: sumofjack    時間: 2012-11-29 23:32
奧海城運X家, 佢最細係UK10俾我尋晚買左...如果CHING係大過UK10既, 又行開去既都可以去睇下。
作者: Thales    時間: 2012-11-30 00:47
原帖由 sumofjack 於 2012-11-29 23:32 發表
奧海城運X家, 佢最細係UK10俾我尋晚買左...如果CHING係大過UK10既, 又行開去既都可以去睇下。

呢對幾好著
作者: 亞叻    時間: 2012-12-2 18:51
我著過呢對,傷過兩次
身高174cm,160磅

第一次(10k)左膝韌帶受傷
第二次(青山公路海滨至大欖回旋處來回)右膝關節痛,到而家就快一年都未好返晒

而家著adidas response,避震好d。

adidzero ace好處係輕同透氣,跑時feel到風吹入腳指隙。

adidas無論邊款都有個共同缺點,就係個底易蝕。我對adidas response著冇6個月,每月最多80k,個底已經斜晒,有邊黑色底(adiwear)磨到冇晒(見圖)。所以adidas超過hk$450都唔好買。
作者: clerkb    時間: 2012-12-3 14:48
前兩年我著過 ace , 表現真是吾錯
作者: Thales    時間: 2012-12-3 15:23
原帖由 亞叻 於 2012-12-2 18:51 發表
我著過呢對,傷過兩次
身高174cm,160磅

第一次(10k)左膝韌帶受傷
第二次(青山公路海滨至大欖回旋處來回)右膝關節痛,到而家就快一年都未好返晒

而家著adidas response,避震好d。

adidzero  ...

咁真係唔係adiwear.
作者: candidate2    時間: 2012-12-3 18:31
c hing 可唔可以pm 比間店個電話比我,thx

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2