香港長跑網 - 長跑長友

標題: 荃灣新仔 [打印本頁]

作者: Mickey    時間: 2013-3-25 21:32
標題: 荃灣新仔
打個招呼,尤其係荃灣師兄師姐
作者: mill    時間: 2013-3-25 22:33
WELCOME~~~~Mickey, 你跑得快過D新仔好多喎?
今個星期5我地玩TTT, 你來唔來玩呀新仔 ?
作者: laputa99    時間: 2013-3-26 00:00
新仔ching歡迎, 逄星期五晚荃灣有約跑, 我是老餅成成
作者: seablack    時間: 2013-3-26 06:18
你好,我係海黑(小黑),有機會的,逄星期五來荃灣西站附近的地方一起跑,一起吃。
作者: Turtle    時間: 2013-3-26 10:36
你好! 我喺新人胡穌....多多指教
作者: Joeilo2005    時間: 2013-3-26 17:33
哈哈,你地都見過我哋两个, 多多指教.
作者: Mickey    時間: 2013-3-26 21:37
mill 發表於 2013-3-25 22:33
WELCOME~~~~Mickey, 你跑得快過D新仔好多喎?
今個星期5我地玩TTT, 你來唔來玩呀新仔 ? hgjD115 ...

喵姐,咪笑我,我仲有排向各位學習學習,要多多指教至真。
作者: Mickey    時間: 2013-3-26 21:39
mill 發表於 2013-3-25 22:33
今個星期5我地玩TTT, 你來唔來玩呀新仔 ? hgjD115 ...

TTT, 積極考慮中⋯
作者: Mickey    時間: 2013-3-26 21:40
laputa99 發表於 2013-3-26 00:00
新仔ching歡迎, 逄星期五晚荃灣有約跑, 我是老餅成成

Hello, 成成,我係新仔米奇,多多指教。
作者: Mickey    時間: 2013-3-26 21:43
seablack 發表於 2013-3-26 06:18
你好,我係海黑(小黑),有機會的,逄星期五來荃灣西站附近的地方一起跑,一起吃。 ...

嘿,小黑,我估你係"彈下彈下"嗰個,我係新仔米奇,打個招呼先。
作者: Mickey    時間: 2013-3-26 21:45
Turtle 發表於 2013-3-26 10:36
你好! 我喺新人胡穌....多多指教

Hi 你好,哦,你係好多胡鬚嗰個,多多指教。
作者: seablack    時間: 2013-3-27 08:43
我唔識彈嫁,我只識係慢慢行
作者: keithlky    時間: 2013-4-17 09:40
Hi Mickey, I live in riviera gdns

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2