香港長跑網 - 長跑長友

標題: 筲箕灣新手報到 [打印本頁]

作者: shirley7806    時間: 2013-3-29 23:41
標題: 筲箕灣新手報到
筲箕灣新手報到!!!

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

之前無辦法留言,本來想入錢做會員,同埋想問係埋可以有Tee的?
依家終於可以留言,但係咪己經太遲呢?

登錄/註冊後可看大圖

作者: Mickey    時間: 2013-3-30 01:07
Never too late.  Welcome.
作者: Bonsir    時間: 2013-3-30 01:40
你好,我住小西灣,有時會跑番筲箕灣番工
會衫你可以PM各幹事們問一下呀
作者: jpg_chu    時間: 2013-3-30 03:40
歡迎、我住西灣河、多數朝早係側公跑去筲箕灣來回!
作者: allanccl    時間: 2013-3-30 08:56
歡迎 shirley 師姐! 小弟也是跑開西灣河至則魚涌海濱。
請問妳著乜碼? 如果有妳的碼小弟可以安排送給妳的,多謝支持!
作者: lewischan    時間: 2013-3-30 10:11

歡迎、我住西灣河,經常跑去柴灣
作者: Charles56    時間: 2013-3-30 21:14
歡迎,我也是東區人,經常海濱兩頭踱步。
作者: 大力    時間: 2013-3-30 23:05
我都報到,筲箕灣慢腳,多數跑鰂魚涌海濱。
作者: raymondli    時間: 2013-3-31 12:09
在下北角慢人.....多多指教
作者: shirley7806    時間: 2013-3-31 19:05
allanccl 發表於 2013-3-30 08:56
歡迎 shirley 師姐! 小弟也是跑開西灣河至則魚涌海濱。
請問妳著乜碼? 如果有妳的碼小弟可以安排送給妳的 ...

我住和工作都係筲箕灣,多數夜跑,慢腳,很屎的!  

如果男裝細或中碼也可,但如果女裝的,要大碼!謝謝!
作者: shirley7806    時間: 2013-3-31 19:06
大力 發表於 2013-3-30 23:05
我都報到,筲箕灣慢腳,多數跑鰂魚涌海濱。

我都係跑海滇長廊,去到北角折返,也試過跑去維園!
作者: 大力    時間: 2013-3-31 21:01
由北角去銅鑼灣要過馬路,避人同吸廢氣。話雖如此,我間唔中會收工由灣仔跑返筲箕灣,沿途好似玩障礙賽。
作者: allanccl    時間: 2013-3-31 21:29
shirley7806 發表於 2013-3-31 19:05
我住和工作都係筲箕灣,多數夜跑,慢腳,很屎的!  

如果男裝細或中碼也可,但如果女裝的,要大碼! ...

網衫只分背心及T恤,沒分男女裝,請到以下結連查看:
https://www.longrun.hk/forum/thread-17053-1-1.html
作者: shirley7806    時間: 2013-4-2 21:01
allanccl 發表於 2013-3-31 21:29
網衫只分背心及T恤,沒分男女裝,請到以下結連查看:
https://www.longrun.hk/forum/thread-17053-1-1.htm ...

咁請問點先可以有會衫呢?
作者: 大力    時間: 2013-4-3 19:48
先前有帖話入會送一件。
作者: allanccl    時間: 2013-4-4 22:28
大力 發表於 2013-4-3 19:48
先前有帖話入會送一件。

是的,入會會送一件網衫(背心),T恤要另買$50一件,但尺碼已經不是很齊,有 o岩 碼就盡量送出,沒岩碼就給家人穿著吧,因shirley師姐也是住筲箕灣,可以上網登記入會後直接給會費小弟,便可省卻銀行排隊。
作者: allanccl    時間: 2013-4-4 22:28
先前有帖話入會送一件。

是的,入會會送一件網衫(背心),T恤要另買$50一件,但尺碼已經不是很齊,有 o岩 碼就盡量送出,沒岩碼就給家人穿著吧,因shirley師姐也是住筲箕灣,可以上網登記入會後直接給會費小弟,便可省卻銀行排隊。
作者: allanccl    時間: 2013-4-4 22:29
先前有帖話入會送一件。

作者: allanccl    時間: 2013-4-4 22:29
先前有帖話入會送一件。

先前有帖話入會送一件。

作者: allanccl    時間: 2013-4-4 22:30
先前有帖話入會送一件。

作者: shirley7806    時間: 2013-4-5 01:07
allanccl 發表於 2013-4-4 22:29
是的,入會會送一件網衫(背心),T恤要另買$50一件,但尺碼已經不是很齊,有 o岩 碼就盡量送出,沒岩碼就 ...

點約你俾你呢?
作者: allanccl    時間: 2013-4-5 22:58
shirley7806 發表於 2013-4-5 01:07
點約你俾你呢?

請網上填表及email相片,約地點由我PM妳吧。
作者: 大力    時間: 2013-4-5 23:09
我都想入會。
作者: allanccl    時間: 2013-4-5 23:22
大力 發表於 2013-4-5 23:09
我都想入會。

歡迎入會!  請問你著甚麼碼的背心?
作者: shirley7806    時間: 2013-4-5 23:29
allanccl 發表於 2013-4-5 22:58
請網上填表及email相片,約地點由我PM妳吧。

sorry我唔知邊度填表,可否比條link我?
作者: 大力    時間: 2013-4-5 23:44
肥中坑一名,大碼就啱哂 (無就求其一件)。
作者: 大力    時間: 2013-4-6 09:49
allanccl 發表於 2013-4-5 23:22
歡迎入會!  請問你著甚麼碼的背心?

亮兄,申請表及相己透過互聯網遞交,會費搵晚你方便嘅時間在鰂魚涌交收,ok?
作者: allanccl    時間: 2013-4-7 23:25
shirley7806 發表於 2013-4-5 23:29
sorry我唔知邊度填表,可否比條link我?

幾日前已PM閣下,請問收到了嗎? 已留電話,但沒收到妳電話約交收地點時間。
作者: allanccl    時間: 2013-4-7 23:25
大力 發表於 2013-4-6 09:49
亮兄,申請表及相己透過互聯網遞交,會費搵晚你方便嘅時間在鰂魚涌交收,ok? ...

好的,會PM閣下。
作者: 大力    時間: 2013-4-9 00:05
感謝亮兄咁夜仲送件會衫比我!
作者: allanccl    時間: 2013-4-9 00:12
大力 發表於 2013-4-9 00:05
感謝亮兄咁夜仲送件會衫比我!

不用客氣! 歡迎入會,大家多些跑步keep fit!
作者: shirley7806    時間: 2013-4-11 01:22
唔該亮哥!!!!
另外,我交咗會費,咁我依家係咪會員啦?

作者: shirley7806    時間: 2013-4-11 01:58
shirley7806 發表於 2013-4-2 21:01
咁請問點先可以有會衫呢?

sorry呀Mill !因為係新手,唔係好識用呢個網。。。。。所以你哋有時覆咗我都唔知呢!
作者: allanccl    時間: 2013-4-11 08:46
shirley7806 發表於 2013-4-11 01:22
唔該亮哥!!!!
另外,我交咗會費,咁我依家係咪會員啦?

還要網上填表的,秘書處收到資料及處理好後,入左會妳個公仔頭像下面"發燒跑手"會變成"長跑網會員"的。

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2