香港長跑網 - 長跑長友

標題: NewBalance 890v3 慢跑訓練鞋 [打印本頁]

作者: ofungo    時間: 2013-4-30 16:36
標題: NewBalance 890v3 慢跑訓練鞋

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

有無跑友試過, 諗住買返對做訓練鞋, 同埋個色同個款幾吸引我
作者: ming4883    時間: 2013-4-30 17:16
渣馬之前有諗過買呢對,去運毒家試過上腳都幾舒服,但果陣未有藍色,所以最後無買...
作者: keithlky    時間: 2013-4-30 17:50
開頭諗住買,但試完,鞋身唔貼腳,好易先前先後,腳面包裹又鬆,雖然減價$5xx ,但都無買。
而家愛上味精濃。
作者: keithlky    時間: 2013-4-30 17:51
試完Preision 13, 你會發覺分別。
作者: dchsub    時間: 2013-4-30 18:24
試過, 但唔啱腳形, 同size過大, size40 我都覺大咗啲
作者: 長跑傑    時間: 2013-4-30 20:11
對籃色好正wo, 500幾,係咪間間都有?
作者: keithlky    時間: 2013-4-30 23:59
長跑傑 發表於 2013-4-30 20:11

Order mizuno sayonara 啦,無買錯。
作者: ofungo    時間: 2013-5-1 00:19
長跑傑 發表於 2013-4-30 20:11

我反而鐘意營光綠, 我諗佢講v2先係五百幾,
v3 未見過有平,我都諗住佢特價即入手
作者: keithlky    時間: 2013-5-1 00:22
ofungo 發表於 2013-5-1 00:19
v3 未見過有平,我都諗住佢特價即入手 ...

V3 NB 專門店真係$5xx,就快又有新鞋。

作者: ofungo    時間: 2013-5-2 00:52
keithlky 發表於 2013-5-1 00:22
V3 NB 專門店真係$5xx,就快又有新鞋。

係~? 咁又底喎,
我今日先去左運毒家睇, 得綠色平一舊 賣6XX,
其他色一律正價7XX, 咁要去專門店睇睇~
作者: wowodog    時間: 2013-10-30 10:39
ofungo 發表於 2013-5-1 00:19
v3 未見過有平,我都諗住佢特價即入手 ...

我有對倫敦奧運特別版V2:499和一對普通版399

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2