香港長跑網 - 長跑長友

標題: 想買Asics [打印本頁]

作者: yiuwai95    時間: 2013-5-29 22:48
標題: 想買Asics
各前輩,請問邊到買Asics平呀?
作者: yiuwai95    時間: 2013-5-29 22:55
小弟想買GT2000
作者: kokyan_lam    時間: 2013-5-29 23:09
GT-2000我都著緊, 係一對保護性能非常好及耐用的trainer, 我都推薦你選用
作者: enochlam    時間: 2013-5-29 23:22
GT2000我都著緊,保護和重量兩方面平衡得唔錯。另給你PM我買的店資料。
作者: mola    時間: 2013-5-30 06:53
enochlam 師兄:

我也想購買GT2000,請pm我買GT2000店鋪資料,謝謝!
作者: Pepe    時間: 2013-5-30 07:59

純粹個人體驗:

GT-2000 感覺內籠及鞋底比較硬,LSD 比較辛苦。
作者: 孖八    時間: 2013-5-30 08:26
enochlam 發表於 2013-5-29 23:22
GT2000我都著緊,保護和重量兩方面平衡得唔錯。另給你PM我買的店資料。

麻烦师兄PM THX
作者: eokcyu    時間: 2013-5-30 09:09
師兄:

請也pmGT2000店鋪資料給我,謝謝!

作者: 固體蛇    時間: 2013-5-30 09:56
enochlam 師兄:
我也想購買GT2000,請pm我買GT2000店鋪資料,謝謝!

作者: akirayuki    時間: 2013-5-30 10:31
我也想知道, 可否PM告知? 謝謝
作者: blam    時間: 2013-5-30 10:49
can ching also PM me the shop details?  many thx
作者: 固體蛇    時間: 2013-5-30 10:58
另請教師兄/姐, 我想買 Gel-Cumulus 15 & Nimbus 15, 邊度平o的? Asics o的鞋甚少減價
作者: ming4883    時間: 2013-5-30 11:21
固體蛇 發表於 2013-5-30 10:58
另請教師兄/姐, 我想買 Gel-Cumulus 15 & Nimbus 15, 邊度平o的? Asics o的鞋甚少減價

沙田果間三鐵鋪用長跑網會員証有折,不過唔知有無CHING 想買既 model
作者: zenhoho    時間: 2013-5-30 12:05
我也想知道店舖資料, ching 可否PM? thx~
作者: rl0497    時間: 2013-5-30 12:48
如果住港島嘅話,炮台山天后有一間有Asics鞋做八折,款都唔少嘅,有需要可PM你。
作者: blam    時間: 2013-5-30 14:18
rl0497 發表於 2013-5-30 12:48
如果住港島嘅話,炮台山天后有一間有Asics鞋做八折,款都唔少嘅,有需要可PM你。 ...

師兄可PM我嗎?  謝謝!
作者: 孖八    時間: 2013-5-30 15:46
另一跑步论坛有GT2000 橙色版做团购 到手570人民币
不知这个价钱如何呢?
作者: 固體蛇    時間: 2013-5-30 17:21
ming4883 發表於 2013-5-30 11:21
沙田果間三鐵鋪用長跑網會員証有折,不過唔知有無CHING 想買既 model

thanks ching
作者: 固體蛇    時間: 2013-5-30 17:22
blam 發表於 2013-5-30 14:18
師兄可PM我嗎?  謝謝!

rl0497 師兄可PM我嗎?  謝謝!

作者: pupuyoyo    時間: 2013-5-30 20:29
我都想知呢兩間店舖地址。可否pm? 先謝!
作者: enochlam    時間: 2013-5-31 20:18
pupuyoyo 發表於 2013-5-30 20:29
我都想知呢兩間店舖地址。可否pm? 先謝!

已PM各位,有遺漏的話請再話我知。睇返,該店最後有關GT2000的圖片上載,日期為4月,希望重有存貨啦!
作者: enochlam    時間: 2013-5-31 21:32

剛行青衣城的某連鎖運動店,大量Asics鞋款,包括GT2000
作者: 固體蛇    時間: 2013-6-3 09:38
講真, 連鎖運動店一般都少有 asics 鞋款, 有都係得幾款, 星期六第一次去完CK SPORTS朝聖, 款多不單止, 仲要店員好好招呼, 就算唔係即刻決定買都任試, 而且對各鞋款認識都幾專業
作者: pakcb    時間: 2013-6-3 17:39
我有一百八十幾磅
請問買邊對好?
邊到買平?  
作者: enochlam    時間: 2013-6-3 22:47
固體蛇 發表於 2013-6-3 09:38
講真, 連鎖運動店一般都少有 asics 鞋款, 有都係得幾款, 星期六第一次去完CK SPORTS朝聖, 款多不單止, 仲要 ...

固體蛇ching,唔係話想駁咀,今次呢間連鎮店都算係比一般多,當然無其他專業店嘅貼身意見啦!
作者: 固體蛇    時間: 2013-6-4 10:32
enochlam 發表於 2013-6-3 22:47
固體蛇ching,唔係話想駁咀,今次呢間連鎮店都算係比一般多,當然無其他專業店嘅貼身意見啦! ...

師兄你太客氣啦
作者: lewischan    時間: 2013-6-4 20:39
如果住港島嘅話,炮台山天后有一間有Asics鞋做八折,款都唔少嘅,有需要可PM你。 ...

師兄,我都想買,請PM 我
作者: 五香牛肉    時間: 2013-6-4 22:25

雖然我已經入手左對DS Traniner 18
好好著
但都想知邊間抵玩!
煩請師兄pm埋我!

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2