香港長跑網 - 長跑長友

標題: 粉嶺人報到 [打印本頁]

作者: cywcyw1118    時間: 2008-10-13 23:56
標題: 粉嶺人報到
hihi 我都正式跑左都有1年半了
最近先看你們的網
我覺得很熱鬧 所以我都要加入下先@_@
大家多多指教
作者: 叮叮噹    時間: 2008-10-14 00:17
歡迎你
作者: Alfred    時間: 2008-10-14 03:36
Welcome to join us.
作者: 711MF    時間: 2008-10-14 08:57
作者: Gills    時間: 2008-10-14 09:17
原帖由 cywcyw1118 於 13-10-2008 23:56 發表
最近先看你們的網
我覺得很熱鬧 所以我都要加入下先@_@
大家多多指教

cyw網友, 的確這裡是長跑友的樂園.
作者: 力    時間: 2008-10-14 09:34
標題: 回復 1# 的帖子
Welcome ! 多多指教 !
作者: 曲奇    時間: 2008-10-14 09:47
Welcome to longrun.hk~
作者: kenneth    時間: 2008-10-14 10:05
作者: pwong5618    時間: 2008-10-14 11:05
Cyw,

Welcome ! Welcome !

我粉嶺/屯門兩邊走,你係邊度練跑多?
平日一周跑多少天?有機會一齊跑。
作者: nc    時間: 2008-10-14 12:01
原帖由 cywcyw1118 於 2008-10-13 23:56 發表
最近先看你們的網
我覺得很熱鬧 所以我都要加入下先
@_@
大家多多指教

係呀e道很熱鬧的, 加埋cywcyw ching/ctse就更加熱鬧了, 歡迎歡迎

請多多指教
作者: kopo1128    時間: 2008-10-14 12:10
Cyw Ching/Ctse,

歡迎!!歡迎!!歡迎你加入這個長跑大家庭!!!這裡可以學到很多長跑知識的!!!

我也是粉嶺友!! 不知你跑那裡? 我通常跑

粉嶺田心-北區醫院 (來回) (7km) 或 粉嶺--北區醫院 -安樂村-粉嶺 (10km)

看有否機會碰頭!!
作者: cywcyw1118    時間: 2008-10-14 19:10
原帖由 pwong5618 於 2008-10-14 11:05 發表
Cyw,

Welcome ! Welcome !

我粉嶺/屯門兩邊走,你係邊度練跑多?
平日一周跑多少天?有機會一齊跑。
好呀,我1周跑3-4天到 我會係百福球場個面練多 不過有幾會跑出去粉嶺泳池個邊
作者: 龜速行    時間: 2008-10-14 20:58
welcome welcome

cywcyw1118  c hing\c tse

多多指教ar

作者: anson    時間: 2008-10-14 22:30
CYW C HING/ C TSE
歡迎......
作者: blurmax    時間: 2008-10-15 00:10
cyw, Welcome to LongRun.hk

http://hk.myblog.yahoo.com/blurmax
作者: lvrunner    時間: 2008-10-15 22:14
Hi cyw ~

Welcome to longrun.hk!

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2